אמרתי לך תיקח גרידוס המד חיים שלו חזק אומנם יש לו כמה חולשות אבל לרוב הוא חזק בקרבות אני רוצה לתקן את עצמי גרידוס לא לומד מתקפת שלג אז תן לו TM14 יחד עם קרן על משאבת אידרו וגם HM3 והוא יהיה חזק אפילו יותר ממילטויק
גרידוס-
בכללי אני מעדיף שפוקימון המים שלי יהיה תוקף מיוחד, כי רוב המתקפות, כולל surf, מסוג מים הן מיוחדות.
לגרידוס התקפה גבוהה מאוד, שהופכת אותו לפוקימון חזק מאוד.
אבל זה יוצר בעיה עם מתקפות כמו surf.
בנוסף הוא גם סוג מעופף. הסוג הזה לא בא לידי ביטוי אצלו ולכן זו בעיה.
מצד שני, זה גורם לו לא להיות חלש מול סוג עשב. אבל-זה גורם לו להיות חלש מול מתקפות אבן ופי 4 ממתקפות חשמל.
בכללי לא הייתי לוקח אותו, אבל בשביל הגיוון הוא אחלה פוקימון.
גאסטרודון-
שילוב טוב של סוגים.
הוא מאוד איטי, שזו בעיה מול חלק מפוקימוני העשב שנגדם הוא מאוד חלש.
אפשר לבנות לו סט טוב, שמורכב מ-earth power, surf ומתקפת קרח, כך שמנצלים את כל הסוגים שלו+עוזרים לו מול החולשה הגדולה שלו.
בסה"כ פוקימון טוב, אולי טיפה ישעמם לאמן אותו.
בנוסף יקח זמן עד שהוא יוכל ללמוד surf וearth power.
והוא בכללי ברמות לא לומד מתקפות טובות יחסית לאחרים, מה שמצריך TM, HM וmove tutor.
פאפדייטר (ככה מבטאים את זה?), באיזה מישחק אתה משחק בכלל?
גרידוס ממש חזק.
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
גרידוס הוא חזק הוא יכול ללמוד גם מתקפות דרקון ולזה שאתה אמרת לא הבנתי איזה פוקמון אתה מדבר תרשום את השם שלו באנגלית
"פאפדייטר" זה לא שם של פוקימון אלא כתיבה עברית של השם "Pupdater" (המשתמש בפורום)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא "טום"!) </span></span>
ברמה 16 אני מתפתח
אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
<u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
<span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ!!!</span></span>
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה' 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>
קוראים לי אלירן ^^Originally posted by Tom Pokemon@Oct 30 2008, 07:50 PM
פאפדייטר (ככה מבטאים את זה?), באיזה מישחק אתה משחק בכלל?
גרידוס ממש חזק.
stm
תודה רבה על הדעה שלך.
בחרתי בשני.
תודה לכולם על העצות
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)