Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8
  1. משתמש מנוסה
    אם שיחקתם
    אני אישית לקחתי סקווירטל , אני מת על פוקימוניי מים (: בEMERALD לקחתי mudkip

2. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    אני אישית הכי מעדיף פוקימוני עשב{במיוחד בטרטוייג}

אבל בתכל'ס זה כל דור וסטארטרים שלו
    בדור 1 הכי טוב באלבזור
    בדור 2 סינדקוויל לוקח
    בדור 3 יש כאלה שידיפו טורצ'יק בגלל בליזיקאן אבל הכי טוב זה מדקיפ{הצורה האחרונה שלו עוזרת מאוד במכון האחרון ובכלל כמעט שאין בדור 3 פוקימוני מים טובים}
    בדור 4 זה תלוי כל אחד והדרך שלו{טרטוויג יותר לאלה שאוהבים לפתח ולהילחם,פיפלאפ כדאי לקחת כשרוצים לעבור מהר את המשחק.צ'ימצ'אר,לא מי יודע מה עוזר חוץ מהצורה האחרונה שלו,אינפרייניפ היא תותחית}

3. משתמש מנוסה
    אני הייתי לוקח את הפוקימונים הכי מתאימים לי בזמן הזה. כל פעם שונה.

4. משתמש מנוסה
    שם: בר
    אני כמעט בכול הדורות לוקח סוגי אש אני הכי אוהב...בדור הראשון הייתי לוקח את צ'אמנדר הוא האהוב עליי מכול הדורות גם :-]
    מכבי תל אביב,פוקימון וWWE לעד!

BaR HinDi THe StAR!!

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    אני אישית הכי מעדיף פוקימוני עשב{במיוחד בטרטוייג}

אבל בתכל'ס זה כל דור וסטארטרים שלו
    בדור 1 הכי טוב באלבזור
    בדור 2 סינדקוויל לוקח
    בדור 3 יש כאלה שידיפו טורצ'יק בגלל בליזיקאן אבל הכי טוב זה מדקיפ{הצורה האחרונה שלו עוזרת מאוד במכון האחרון ובכלל כמעט שאין בדור 3 פוקימוני מים טובים}
    בדור 4 זה תלוי כל אחד והדרך שלו{טרטוויג יותר לאלה שאוהבים לפתח ולהילחם,פיפלאפ כדאי לקחת כשרוצים לעבור מהר את המשחק.צ'ימצ'אר,לא מי יודע מה עוזר חוץ מהצורה האחרונה שלו,אינפרייניפ היא תותחית}
    טריקו הכי טוב למכון האחרון וגם בשביל וואלס באליט פור
    כי זה פוקימוני מים ומים זה חולשה של דשא

6. משתמש מנוסה
    בכללי אתה די טועה.
    וינוזאור הוא תוקף מיוחד טוב, עם הגנה מיוחדת טובה. די יעיל, אפשר בקלות לעצב את השישיה שלך להיות התקפתית ולהפוך אותו לאחלה של מגן ספיישל.
    באדום וירוק בחרתי את סקווירטל בגלל שעמדתי להפוך אותו למגן, וזה עבד פשוט יופי.
    בדור שתיים לקחתי את סינדקוויל בפעם הראשונה, טייפלוז'ן פוקימון אדיר ובזה אין ספק.
    בלייזיקן בלי שום ספק הוא ההתחלתי הכי חזק מאז ומעולם, חד וחלק. אין בכלל דיון על זה.
    בדור ארבע לקחתי אינפרנייפ בגלל רציתי התקפה דרסטית, ואני עושה סוויפינג לשישיות בעזרתו. הוא פוקימון מעולה.
    בדור חמש כולם חרא חחח

7. משתמש מנוסה
    בדור הראשון לקחתי את צ'ארמנדר, נכון הוא לא הפוקימון המושלם אבל אני מתעב כל פוקימון מעופף אחר במשחקי דור ראשון.
    בדור השני כל פעם לקחתי אחד אחר כי אין נסיון כלל בדור הזה והכי נהנתי עם סינדקוויל.
    בדור השלישי לא כ"כ אהבתי לשחק עם המתחילים, לא יודע למה, אבל אם לבחור אז מדקיפ.
    בדור הרביעי לא משנה עם מי שחקתי מתחיל או לא מתחיל אני נהנתי לשחק עם טארטוויג יותר מכל פוקימון אחר ולדעתי הוא הפוקימון הכי חזק (ואני שיחקתי בכל משחקי הפוקימון והשתמשתי בכל מתחיל בכל משחק).
    אבל אין ספק שפיפלאפ וצ'ימצ'אר מיד אחרי טארטוויג (אפשר להבין למה הם המתחילים הטובים ביותר).
    בדור החמישי שיחקתי עם כל המתחילים וכולם מתחת לכל רמה אבל אם לבחור אז אין ספק שאושווט.

8. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    אני לוקח צ'ארמנדר בדור 1

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •