תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מקס:
אין בעיה
--------------
"מקס עזוב לי את מורגן!" אומר אש ופיקאצ'ו שלו מתחילים קרב עם מורגן.
בנתיים הפוקימונים שלך וצוות הסקרויטלים תוקפים בלי הפסקה את הגולבטים,אתה רואה איך המתקפות של הפוקימונים שלך מתחזקות ואיך הגולבטים מתחילים להתעלף וליפול עד שנשאר רק מורגן.
"פיקאצ'ו סיים את זה עם מכת וולט!" אומר אש ופיקאצ'ו מחסל את קרובט של מורגן במכה עוצמתית שבחיים לא ראית כמוה וצוות רוקט נעלם.
"תודה רבה לך על העזרה מקס" אומר אש ופיקאצ'ו מהנהן "אני הפתחתי לך פרס מיוחד והוא סקוירטל אחד שאומן במיוחד בשבילך!" הוא אומר ומגיש לך סקוירטל.
מה תעשה?מזל טוב!קיבלת סקוירטל ()
דרן:
אתה רץ לחבק את וובאט בזמן שאתה זורק פוכדור על סידוט המעולף.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
~נתפס~
אתה מרים את הפוכדור ומוציא את פיג'י להלחם נגד באדו ()
באדו מתכונן לקרב ומשתמש בהצלפת גפן.
מה תעשה?מזל טוב!לכדת סידוט ()
תומר:
אקסיו מנסה לעצור את ההורדה של ממוסווין אך ללא הצלחה ונפגע קשה.
אתה רואה את אקסיו מתאמץ לעמוד והנחישות שלו יחד עם כוח הרצון גורמים לו לזרוח באור לבן ובוהק ועד מהרה אקסיו הקטן מתפתח לפרקסור!()
פרקסור שלך משתמש במכה חדשה שלא ראית עד עתה,הוא משתמש בטופר דרקון וגורם נזק רב לממוסווין.
"ממוסווין תשתמש ברסיסי קרח ואז בהורדה!" אומר מארק.
מה תעשה?מזל טוב!אקסיו התפתח לפרקסורולמד טופר דרקון ~ Dragon Claw
ששון:
"רק אל תשכח שאתה עוד אמור להלחם במכון,אבל כרגע הוא שמור בשביל מישהו" צועק לך מורגן מרחוק.
אתה מתקדם לעבר דרך שלוש והיום ממש חם לכן אפשר למצוא שם פוקימונים מדבריים:
סנאדשרו () טרנפיץ' (
) בלטוי (
) היפופוטס(
)
מה תעשה?
אנדרו:
כן
-----
"אין בעיה!" אומר בארי ואתה רואה זירה מלאה במים "צאו טוטודייל ופרינפלאפ" הוא אומר ושני פוקימוני מים יוצאים מהוכדורים ()
מה תעשה?
מרכוס:
קדברה משתמש בבלבול על כל הפוקימונים שבורחים חוץ מאחד,רייהורן.
הוא משתמש במכת קרן על קדברה וגורם לו לנזק רב מאוד.
עכשיו אתה רואה את רייהורן מתקרב לעבר קדברה בהורדה!
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
תומר:
פרקסור מתחיל להשתמש בזעם דרקון וטופר דרקון על ממוסווין בלי הפסקה ואתה רואה שהמהירות שלו עלתה מאז שהתפתח והוא פשוט לא נותן לממוסווין לזוז.
אחרי דקות ארוכות של מתקפות אתה מתחיל לראות את פרקסור מתעייף וממוסווין כמעט נופל לקרקע.
"עכשיו פעם אחרונה ממוסווין תשתמש בקרן קרח!" מארק אומר.
מה תעשה?
מרכוס:
כל הפוקימונים שלך מתקפים את רייהורן במתקפות שונות ואתה רואה אותו נופל לרצפה.
~רייהורן מעולף~
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"טוב אש" אומר למפקד ואתחיל להתאמן עם הפוקימונים שלי,"תלחמו בקרב 3x3 ונפיד,בידריל ומורקרו נגד גליגר ,סינדקויל וסקרויטל" "ונפיד תשתמש בעוקץ רעל לכיוון סינדקויל ,סינדקויל תשתמש בגחלת לעבר מורקרו,מורקרו מתקפת כנף לעבר סינדקויל,סינדקויל אקדח מים לעבר בידריל וגליגר מספרי X לכיוון ונפיד" אומר להם ואצפה בתוצאותמקס:
אין בעיה
--------------
"מקס עזוב לי את מורגן!" אומר אש ופיקאצ'ו שלו מתחילים קרב עם מורגן.
בנתיים הפוקימונים שלך וצוות הסקרויטלים תוקפים בלי הפסקה את הגולבטים,אתה רואה איך המתקפות של הפוקימונים שלך מתחזקות ואיך הגולבטים מתחילים להתעלף וליפול עד שנשאר רק מורגן.
"פיקאצ'ו סיים את זה עם מכת וולט!" אומר אש ופיקאצ'ו מחסל את קרובט של מורגן במכה עוצמתית שבחיים לא ראית כמוה וצוות רוקט נעלם.
"תודה רבה לך על העזרה מקס" אומר אש ופיקאצ'ו מהנהן "אני הפתחתי לך פרס מיוחד והוא סקוירטל אחד שאומן במיוחד בשבילך!" הוא אומר ומגיש לך סקוירטל.
מה תעשה?מזל טוב!קיבלת סקוירטל ()
[COLOR=DarkOrchid]איקו:
"תעצרי מיד שם איקו!" אומר לך זיו "זה הקרב שלי!" הוא מוסיף ומזיז אותך אחורה.
"עכשיו קווילבה תשתמש בעמוד להבה!" הוא אומר וגל אש גדול יוצא מקווילבה ומעיף גם את אנשי צוות רוקט וגם את הפוקימונים שלהם!
הפוקימונים שנלכדו באים להודות לכם וזיו לוכד מהם את סידוט.
מה תעשי?
אגש אל שלושת הפוקימונים הנותרים, אתכופף אליהם ואלטפם, אשאל את שלושתם ''לי קוראים איקו, אני מאמנת פוקימונים דנמצאת במחתרת, רוצים להצטרף אליי? ככה אוכל להגן עלייכם מן האנשים האלו, הנקראים צוות רוקט''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מרקוס:
אתה זורק על רייהורן פוקדור.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
~נתפס~
מה תעשה?מזל טוב!לכדת רייהורן ()
מקס:
אתה רואה שהקבוצה של סינדוקוויל,סקוירטל וגליגר מנצחים את בידריל,וניפיד ומורקרוו ניצחון מוחץ.
"אחלה פוקימונים לכדת" אומר לך אש ואז נעלם.
מה תעשה?
תומר:
לאחר קרב קשה מאוד וארוך פרקסור סוף סוף מצליח לתת מכת זעם דרקון עצומה על ממוסווין ולגרום לפיצוץ מלא עשן.
לאחר שהעשן סוף סוף מתפזר אצה רואה שרקסור עדיין עומד על הרגליים אך ממוסווין שוכב בלי תנועה.
~ממוסווין מעולף~
"ממוסווין לא יכול להמשיך להלחם,פרקסור מנצח,המנצח בקרב הוא תומר!" מכריז השופט
~לאחר כמה דקות~
"הנה התג שלך!" אומר מארק עם חיוך "נתת לי קרב שאני בחיים לא ישכח".
מה תעשה?מזל טוב!זכית בתג השלישי ()
איקו:
קטרפי ונינקאנדה מודים לך והולכים ואת רואה את וומפל שרוצה להצטרף אלייך אבל לא בלי קרב כדי שיוכיח לו שאת מספיק טובה כדי לאמן אותו.
מה תעשי?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
איקו:
[/B]קטרפי ונינקאנדה מודים לך והולכים ואת רואה את וומפל שרוצה להצטרף אלייך אבל לא בלי קרב כדי שיוכיח לו שאת מספיק טובה כדי לאמן אותו.
מה תעשי? [/QUOTE]
''אין בעיה'' אומר בחיוך נחוש, ''סוולו, צא, צוות כפול ואז אס אווירי בכל הכח!'', אביט בסוולו תוקף את וורמפל בתקווה (סורי שזה קצא עפתי לסרט)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)