Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 38 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 557
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kayoger צפה בהודעה
    אנשים סוף סוף הגיע חג פורים,איוונט מיוחד מחכה רק לכם!
    פרטים בעמוד הראשון!

תומר:
    קווילבה יוצא מהר מהפוכדור שלו ומפתיע את בלדום בשני מתקפות אש סופר חזקות!
    אך בלדום לא נשאר אדיש ומשתמש במכה על חושית ומתחיל להטיח את קווילבה הלכוד בקירות המתכת של המערה.
    מה תעשה?

מקס:
    אתה מוציא את כל ששת הפוקימונים שלך ומחלק אותם לקבוצות של 3,כל קבוצה תוקפת פוקימון אחר.
    טראנפיץ' שרואה את המתרחש מחליט להשתמש בחפירה כדי להמלט,לעומתו פאנפי המופתע מקבל מתקפות חזקות מאוד ועף למרחק של 2 מטר מהעוצמה!
    ~פאנפי מעולף~
    מה תעשה?

אנדרו:
    "זה מה שאתה חושב לעשות נגדי?" שואל בארי "טעות גדולה!" הוא מוסיף "פרינפלאפ תחמק לתוך המים ותקוף את מונפרנו באקדח מים!" בארי אומר ופרינפלאפ מתחמק ממונפרנו וגורם לו לנזק משמעותי.
    טוטודייל שלא קיבל הוראה נפגע מהרוח הכסופה של יאנמה ומהמתקפה המהירה.
    "טוטודייל תשתמש בנשיכה על יאנמה!" בארי אומר ויאנמה נלכד בשינוי של טוטודייל.
    "עכשיו פרינפלאפ תשתמש במערבולת!" הוא אומר ופרינלאף מכין באוויר מערבולת ומשגר אותה לעבר מונפרנו.
    מה תעשה?

איקו:
    בקרוב,דרך אגב המכון כרגע התפנה אז נצלי את זה
    ------------------------------------
    את זורק פוכדור על וומפל.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נתפס~
    את הולכת ולוקחת את הפוכדור של וומפל.
    מה תעשי?
    מזל טוב!לכדת וומפל ()

ששון:
    המכון כרגע פנוי,נצל את זה
    -------------------------
    סנדשרו מהנהן ומתחיל לחפור באדמה עד שהוא מגיע אל מתחת לטרנפיץ',מיאו משתגר אל מאחוריי טרנפיץ' ושניים בשילוב מתקפות אדיר מעלים את טרנפיץ'.
    לאחר ששניהם חוזרים סנדשרו מודה לך ומבקש קרב עם מיאו שלך כדי לראות אם אתה ראוי להיות המאמן שלו.
    מה תעשה?
    "סנדשרו, אני אשמח לקרב!" אני קורא בשמחה, "אבל קודם תחזיק בי לרגע" אני אומר ותופס בו. "מיאו, תשתגר לעיר!" אני קורא ומשתגר יחד איתו. אני נכנס מהר למכון וקורא למנהיגת המכון "היי! באתי לאתגר אותך! אבל לפני כן, אני צריך את הזירה שלך כדי לבצע קרב קטן!" ואני אומר לסנדשרו "אם אתה רוצה קרב, בוא נעשה את זה כמו שצריך!". אני מחכה לאישור מצד המנהיגה, ואם יש אני מתחיל בקרב.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    תומר:
    אחרי מאבקים רבים קווילבה סוף סוף משתחרר מהאחיזה של בלדום.
    "קווילבה תשתמש בגחלת ואז בהתחממות יתר!" אתה אומר לו וגיצי אש קטנים פוגעים בבלדום ומיד אחר כך סילון של אש הנורה מפיו של קווילבה מכסים את בלדום באש.
    ~בלדום מעולף~
    מה תעשה?

איקו:
    קלטתי את הרמז,בקרוב
    ---------------------
    את מתקרבת למכון שסוף סוף התפנה ואומרת למנהיגה שאת באת לאתגר אותה.
    "שלום לך איקו" אומרת איריס המנהיגה (
    ) "סוף סוף באה ילדה לאתגר אותי,זה יהיה קרב מעניין!".
    "אני הולך לקהל לעודד אותך איקו!" אומר זיו ורץ לתפוס מקום.
    את נכנסת לתוך המכון ורואה שהזירה מכוסה כמעט כולה במים עמוקים ורק חלקים קטנים ממנה באדמה יבשה.
    "צא עכשיו מריל!" צועקת איריס ומריל זהה לשלך יוצא מהפוכדור (
    ).
    מה תעשי?

מקס:
    אתה מרים את פאנפי המעולף ומכסה אותו בכל בתוך המחילה של טרנפיץ' כדי שאף אחד מצוות רוקט ינסה לקחת אותו.
    "אתה בן אדם טוב לב!" אומר קול מאחורייך ואתה מסתובב ורואה פוקימון שמעולם לא ראית! (
    )
    "שלום לך מקס!" הוא אומר בטלפתיה "קוראים לי דיאוקסיס" אומר הפוקימון המיסטורי "הגעתי לכדור הארץ לפני אלפי שנים על גבי מטאור" הוא ממשיך "ראיתי המון דברים בהיסטוריה של עולם הפוקימון,אבל מאמן כמוך עוד לא ראיתי,כזה טוב לב,חבל שאתה מסתיר את זה".
    מה תעשה?

מרקוס:
    יש בעיר את המכון השני
    -------------------------------
    אתה מסתובב קצת בדרך 4 ורואה כמה פוקימונים ששמעת שלראות אותם זה מחזה נדיר!
    לרביטר (
    ) באגון () גיבל () מאנצ'לקס ()
    מה תעשה?

ששון:
    אתה נכנס ורואה שם ילדה עם שיער כחול שאיתגרה את המנהיגה ולכן אתה נענה בשלילה.
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

איקו:
    קלטתי את הרמז,בקרוב
    ---------------------
    את נכנסת לתוך המכון ורואה שהזירה מכוסה כמעט כולה במים עמוקים ורק חלקים קטנים ממנה באדמה יבשה.
    ).
    מה תעשי?

[COLOR=DarkOrange]

'זה יהיה אימון מעולה בשבילו' אחשוב לעצמי, ''צא מריל!'' אומר ואזרוק את הפוקדור של מריל לאוויר, ברגע שמריל תצא ישר אומר בלהט הקרב ''מריל, סטירת בוץ ואז רקדח מים על מריל של איריס, קדימה, אני יודעת שאתה יכול!''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    תומר:
    "קווילבה תשתמש בגחלת ואז בהתחממות יתר!" אתה אומר לו וגיצי אש קטנים פוגעים בבלדום ומיד אחר כך סילון של אש הנורה מפיו של קווילבה מכסים את בלדום באש.
    ~בלדום מעולף~
    מה תעשה?

איקו:
    קלטתי את הרמז,בקרוב
    ---------------------
    ).
    מה תעשי?

מקס:
    אתה מרים את פאנפי המעולף ומכסה אותו בכל בתוך המחילה של טרנפיץ' כדי שאף אחד מצוות רוקט ינסה לקחת אותו.
    "אתה בן אדם טוב לב!" אומר קול מאחורייך ואתה מסתובב ורואה פוקימון שמעולם לא ראית! (
    )
    "שלום לך מקס!" הוא אומר בטלפתיה "קוראים לי דיאוקסיס" אומר הפוקימון המיסטורי "הגעתי לכדור הארץ לפני אלפי שנים על גבי מטאור" הוא ממשיך "ראיתי המון דברים בהיסטוריה של עולם הפוקימון,אבל מאמן כמוך עוד לא ראיתי,כזה טוב לב,חבל שאתה מסתיר את זה".
    מה תעשה?

מרקוס:
    יש בעיר את המכון השני
    לרביטר (
    מה תעשה?
    אוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר לפוקימונים האחרים "היי פוקימונים קטנים אתם רוצים שאהיה המאמן שלכם ואם לא אני אולי עדיין אתן לכם משהו זה תלוי עם יש לי" בחביבות ואציע לכל אחד עוגייה ולמאנצ'לקס גם כריך כדי שלא יאכל את העוגיות של האחרים.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    ~בלדום מעולף~
    מה תעשה?
    "אתה שלי בלדום!" אומר ואז אזרוק על בלדום פוכדור כדי שיתפס ויהיה שלי.

6. משתמש מנוסה
    תומר:
    ~בלדום מעולף~
    מה תעשה?

איקו:
    קלטתי את הרמז,בקרוב
    ---------------------
    ).
    מה תעשי?

מקס:
    )
    מה תעשה?

מרקוס:
    יש בעיר את המכון השני
    לרביטר (
    מה תעשה?

ששון:
    אתה נכנס ורואה שם ילדה עם שיער כחול שאיתגרה את המנהיגה ולכן אתה נענה בשלילה.
    מה תעשה?
    "אה??" אני שואל במבט מתבאס, "אני רק מגיע וכבר תפוס??". אני מסתכל על הילדה הכחולה ולפתע מבין שזאת האחת מהמחתרת. זיק לוהט מבזיק מעיני. 'הבחורה הזאת עוד תשמע ממני...' אני חושב לעצמי. "סנדשרו, בוא בינתיים נערוך קרב מחוץ למכון!".
    מחוץ למכון, במפתן הדלת, אני קורא למיאו להתחיל את הקרב עם סנדשרו. "שיגור!" אני קורא למיאו וכשהוא מאחורי סנדשרו אני מורה עליו להשתמש בטופרי זעם.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. Surgeon of Death
    מקס:
    "אתה בן אדם טוב לב!" אומר קול מאחורייך ואתה מסתובב ורואה פוקימון שמעולם לא ראית! ()
    מה תעשה?
    "אני לא טוב לב אל תגזים" אומר לדיואקסיס ואז אמשיך "אני רק רוצה לתרום למחתת ונגד צוות רוקט,אחרי שיצאתי מהצוות שלהם הבנתי לכמה אנשים הם הרסו את החייםו בעיקר לי,אני רק רוצה שנחיה נורמלי,בלי כל האנשים המשוגעיהאלה שרוצים להשתלט על כולם,שהקרבות יהיו רגילים לא בשביל לחסל משהו" אנהום לו ואז אומר " אם היית פה כל כך הרבה זמן,אתה בטח יודע איפה האגדים?" אשאל בהתענינות

8. משתמש מנוסה
    איקו:
    מריל יוצא מהר מהפוכדור שלו ונראה להוט לקרב בדיוק כמוך!
    "מריל תשתמש בסטירת בוץ ואז אקדח מים!" את אומר למריל שמתחיל לסטור למריל של איריס.
    "מריל עכשיו תשתמש יריית בוץ!" איריס אומרת בשקט והמריל שלה שולח יריית בוץ קטלנית על מריל שלח ושולחת אותו למים "עכשיו מריל צלול ותשתמש בסטירת בוץ!" היא מוסיפה ומריל שלה צולל למים העמוקים.
    מה תעשי?

מרקוס:
    הפוקימונים הקטנים נראים שמחים ומתחילים לאכול מהר לפני שמאנצ'לקס יסיים את האוכל שלו.
    לאחר כמה דקות שאתה יושב שם והפוקמונים שלך משחקים עם הפוקימונים שלהם אתה רואה את באגון מתקרב אלייך,מתיישב לידך ונרדם.
    גיבל מתקרב אלייך ונראה כאילו הוא מעוניין בקרב איתך
    מה תעשה?

תומר:
    אתה זורק פוכדור על בלדום המעולף
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נתפס~
    אתה ניגש ומרים את הפוכדור.
    מה תעשה?
    מזל טוב!לכדת בלדום ()

ששון:
    מיאו משתגר אל מאחוריי סנדשרו ופוגע שלוש פעמים במתקפת כפות זעם.
    סנדשרו משתמש מיד לאחר מכן בחפירה ותוקפף את מיאו במפתיע!
    בנסוף סנדשרו משתמש שוב בחפירה ונעלם אל מתחת לפניי האדמה.
    מה תעשה?

מקס:
    "שאלה מעניינת בחרת לשאול אותי" אומר לך דיאוקסיס "כמעט כולם נתפסו על ידי אנשי צוות רוקט!" הוא אומר ואתה רואה מבט מודאג בעיניו "המחזה היה נורא,זה היה בדיוק באותו היום בו הגיע הקרב בן אש קאטצ'ם והאגדיים לצוות רוקט!" הוא ממשיך "אש נחל תבוסה בקרב והאגדיים נלקחו בשבי,חוץ ממני,מהרג'ים שאולי תגוש בהמשך מסעך וגיריוטינה שהצליח לברוח לעולם ההפוך" ומסיים את דבריו.
    "לידיעתך" הוא פותח שוב בדבריו "הקולות שאנשים טוענים ששומעים בדרך 4 זהו קולו של מיו ושלושת הרג'ים שמגינים עליו!" הוא אומר ואתה רואה שהוא מתחיל להעלם.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תומר:
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נתפס~
    מה תעשה?
    מזל טוב!לכדת בלדום ([B])
    אני לוקח את הפוכדור של בלדום, וחוזר אל העיר כדי לרפא את בלדום ואת קווילבה.
    לאחר מכן אבדוק עם המנהיגת מכון חזרה.

10. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Kayoger;1289775]איקו:
    "מריל תשתמש בסטירת בוץ ואז אקדח מים!" את אומר למריל שמתחיל לסטור למריל של איריס.
    "מריל עכשיו תשתמש יריית בוץ!" איריס אומרת בשקט והמריל שלה שולח יריית בוץ קטלנית על מריל שלח ושולחת אותו למים "עכשיו מריל צלול ותשתמש בסטירת בוץ!" היא מוסיפה ומריל שלה צולל למים העמוקים.
    מה תעשי?

[COLOR=Blue]

אני יעלה חיוך זדוני על פניי ואומר, ''מריל סטירת בוץ, על המים, תמלא את כל המים בבוץ, ככה מריל לא יוכל לראות כלום, לאחר מכן תעלה מהר למעלה, אל פני המים ותשתמש באקדח מים תוך כדי סיבובים על המים שבמכון, כך שמהדף המים תיווצר מערבולת ומריל יהיה כלוא בתוכה, אז קדימה חמוד !'' אומר למיל בלהט
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

11. Surgeon of Death
    מקס:
    "שאלה מעניינת בחרת לשאול אותי" אומר לך דיאוקסיס "כמעט כולם נתפסו על ידי אנשי צוות רוקט!" הוא אומר ואתה רואה מבט מודאג בעיניו "המחזה היה נורא,זה היה בדיוק באותו היום בו הגיע הקרב בן אש קאטצ'ם והאגדיים לצוות רוקט!" הוא ממשיך "אש נחל תבוסה בקרב והאגדיים נלקחו בשבי,חוץ ממני,מהרג'ים שאולי תגוש בהמשך מסעך וגיריוטינה שהצליח לברוח לעולם ההפוך" ומסיים את דבריו.
    "לידיעתך" הוא פותח שוב בדבריו "הקולות שאנשים טוענים ששומעים בדרך 4 זהו קולו של מיו ושלושת הרג'ים שמגינים עליו!" הוא אומר ואתה רואה שהוא מתחיל להעלם.
    מה תעשה?
    "רגע אני צריך עוד תשובות" אומר לו,אבל אבין שהוא נלעם ואמשיך בדרך

12. משתמש מנוסה
    איקו:
    מה תעשי?

מרקוס:
    הפוקימונים הקטנים נראים שמחים ומתחילים לאכול מהר לפני שמאנצ'לקס יסיים את האוכל שלו.
    לאחר כמה דקות שאתה יושב שם והפוקמונים שלך משחקים עם הפוקימונים שלהם אתה רואה את באגון מתקרב אלייך,מתיישב לידך ונרדם.
    מה תעשה?

תומר:
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נתפס~
    מה תעשה?
    מזל טוב!לכדת בלדום ()

ששון:
    מיאו משתגר אל מאחוריי סנדשרו ופוגע שלוש פעמים במתקפת כפות זעם.
    סנדשרו משתמש מיד לאחר מכן בחפירה ותוקפף את מיאו במפתיע!
    בנסוף סנדשרו משתמש שוב בחפירה ונעלם אל מתחת לפניי האדמה.
    מה תעשה?

מקס:
    מה תעשה?
    "מיאו," אני אומר למיאו, "זאת ההזדמנות שלנו! אני מבקש ממך להשתגר אל הגג של המכון!". לאחר שהוא משתגר, אני מחכה שסנדשרו יגיח מהאדמה וינסה לתקוף את מיאו, כמובן ללא הצלחה. אני יהנהן קלות בראשו כאות למיאו 'עכשיו!' כדי שישתמש בכפות זעם שיכניעו את סנדשרו עקב גורם ההפתעה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    [U][B]
    מרקוס:
    מה תעשה?

אומר בשקט כדי לא להעיר את באגון ואומר לקדברה להשתמש בבלבול על גיבל ואז גם בקרן על חושית.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

14. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה חוזר לעיר ורואה שהמכון סגור משום מה ושואל את האחראי איפה המנהיגה והוא מוסר לך שהיא יצאה לסידורים באזור העיר סטומפ.
    אתה בנתיים מסתובב בעיר ומעלייך מופיע פוקימון שבחיים לא ראית והוא נראה עצבני (
    ).
    מה תעשה?

איקו:
    מריל גורם למים להפוך לבוץ וקופץ החוצה,מיד לאחר מכן כשהוא עוד באוויר הוא מתחיל להסתחרר תוך כדי שומוש באקדח מים והמריל של מנהיגת המכון נתכד בפנים!
    "זה לא יעזור לך איקו הקטנה!" אומרת איריס "מריל תשתמש בנגיחה!" היא אומרת והמריל שלה פוגע במריל שלך במכה קטלנית "עכשיו תשתמש בגלישה!" איריס מוסיפה ומריל גולש על גל ענק לכיוון מריל שלך שעדיין שוכב בתוך הבוץ.
    מה תעשי?

מקס:
    דיאוקסיס כבר נעלם ואתה ממשיך בדרכך ומגיע לדרך מספר 4!
    אתה שומע כל מיני רעשים מוזרים שבוקעים מתוך האדמה ולא מצליח להבין בדיוק מאיפה.
    לאחר זמן מה אתה נתקל בכמה פוקימונים נדירים שלמצוא אותם זו עבודה קשה בפני עצמה:
    באגון (
    ) גיבל () לרביטר ()
    ומרחוק אתה רואה פוקימון שנראה כמו ערמת אבנים מחוברת ומוזרה נכנס לתוך שיח ונעלם.
    מה תעשה?

ששון:
    סנדשרו שעולה לפני האדמה לא מבין לאן מיאו נעלם!
    'עכשיו!' אתה מסמן למיאו עם הראש ומיאו מפתיע את סנדשרו במכת כפות זעם רצינית שגורמת לו להתעלף
    ~סנדשרו מעולף~
    מה תעשה?

מרקוס:
    גיבל מתחמק משני המכות של קדברה ומתחיל לנשוך אותו ללא הפסקה וגורם לו לנזק רב!.
    קדברה נראה כסובל וגיבל נראה כאילו הוא נהנה כמו שהוא לא נהנה אף פעם לא נהנה.
    מרחוק אתה שם לב לפוקימון שנראה כמו ערימת אבנים מחוברת נעלם בתוך שיח ואתה שומע קולות מוזרים שבוקעים מהאדמה.
    מה תעשה?
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    תומר:
    אתה חוזר לעיר ורואה שהמכון סגור משום מה ושואל את האחראי איפה המנהיגה והוא מוסר לך שהיא יצאה לסידורים באזור העיר סטומפ.
    אתה בנתיים מסתובב בעיר ומעלייך מופיע פוקימון שבחיים לא ראית והוא נראה עצבני (
    ).
    מה תעשה?

איקו:
    מריל גורם למים להפוך לבוץ וקופץ החוצה,מיד לאחר מכן כשהוא עוד באוויר הוא מתחיל להסתחרר תוך כדי שומוש באקדח מים והמריל של מנהיגת המכון נתכד בפנים!
    "זה לא יעזור לך איקו הקטנה!" אומרת איריס "מריל תשתמש בנגיחה!" היא אומרת והמריל שלה פוגע במריל שלך במכה קטלנית "עכשיו תשתמש בגלישה!" איריס מוסיפה ומריל גולש על גל ענק לכיוון מריל שלך שעדיין שוכב בתוך הבוץ.
    מה תעשי?

מקס:
    דיאוקסיס כבר נעלם ואתה ממשיך בדרכך ומגיע לדרך מספר 4!
    אתה שומע כל מיני רעשים מוזרים שבוקעים מתוך האדמה ולא מצליח להבין בדיוק מאיפה.
    לאחר זמן מה אתה נתקל בכמה פוקימונים נדירים שלמצוא אותם זו עבודה קשה בפני עצמה:
    באגון (
    ) גיבל () לרביטר ()
    ומרחוק אתה רואה פוקימון שנראה כמו ערמת אבנים מחוברת ומוזרה נכנס לתוך שיח ונעלם.
    מה תעשה?

ששון:
    סנדשרו שעולה לפני האדמה לא מבין לאן מיאו נעלם!
    'עכשיו!' אתה מסמן למיאו עם הראש ומיאו מפתיע את סנדשרו במכת כפות זעם רצינית שגורמת לו להתעלף
    ~סנדשרו מעולף~
    מה תעשה?

מרקוס:
    גיבל מתחמק משני המכות של קדברה ומתחיל לנשוך אותו ללא הפסקה וגורם לו לנזק רב!.
    קדברה נראה כסובל וגיבל נראה כאילו הוא נהנה כמו שהוא לא נהנה אף פעם לא נהנה.
    מרחוק אתה שם לב לפוקימון שנראה כמו ערימת אבנים מחוברת נעלם בתוך שיח ואתה שומע קולות מוזרים שבוקעים מהאדמה.
    מה תעשה?
    "לא! לא מעולף!" אני קורא בבהלה ומרים את סנדשרו במהירות. אני אומר למיאו להשתגר למרכז הפוקימונים ומגיש לאחות ג'וי כדי שתרפא אותו. לאחר מכן אני מעמיד אותו לידי ואומר "אני ממש מצטער שהתעלפת! אבל מיאו ניצח! אתה מסכים להצטרף למסע שלי ולעזור לי?". לאחר מכן אני הולך למכון.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

עמוד 23 מתוך 38 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •