Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 38 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 557
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס

איקו:
    סוולו ממשיך לנסות ללמוד ציפור אמיצה אך עדיין לא מצליח ליצור את המתקפה כמו שצריך אבל לפחות הוא גרם נזק רב לקווילבה.
    "עכשיו קווילבה בוא נסיים את זה במגדל להבה!" אומר זיו ועמוד אש גדול היוצא מקווילבה מכסה לגמרי את סוולו ומפיל אותו לרצפה.
    ~סוולו מעולף~
    "את עדיין רוצה להמשיך?" שואל אותך זיו בגיחוך.
    מה תעשי?

''לא...אבל אני אנצח בפעם הבאה'' מלמלתי, ''בוא נלך לראפות את הפוקימונים שלנו ואז נחזור לפה, אני רוצה לנסות משהו'' אומר לזיו, אלך עם זיו לראפות את הפוקימונים ואז אחזור ליד המכון ואומר ''זיו תוציא את קווילבה'', לאחר שזיו יוציא את קווילבה אומר ''אני רוצה ללמד את סוולו ציפפור אמיצה בשביל זה אני צריכה את קווילבה, תגיד לו להשתמש במגדל אש בבקשה'' אומר לזיו, לאחר שקווליבה ישתמש במגדל אש אומר לסוולו ''סוולו, אס אווירי עם ניקור וכנף ברזל תדמיין את עצמך אפוף אור כחול, משתמש בציפור אמיצה, ברגע שתגיע אל מגדל האש תפנה פנייה חדשה שמאלה בכדי לא לפגוע בוא, זה ישפר את יכולת התעופה שלך בנטוסף ללימוד הציפור האמיצה!'' הורה לסוולו
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kayoger צפה בהודעה

ג'וני:
    אתה מתקדם בדרך אחד אך משום מה הפוקימונים לא נתגלים לנגד עינייך עד שאתה נכנס ליער ניוטיק!
    ביער אתה רואה מגוון רחב של פוקימוני חרק וכמה של פוקימוני עשב:
    אודיש (
    ) ווידל () וומפל () קטרפי () יאנמה ()
    מה תעשה?
    'טוב, כיוון שאני לא רוצה שטוטודייל ילחם עכשיו מול פוקימונים עם יתרון סוגים עליו כי הוא עוד חלש מדי, נלך להילחם מול פוקימון חרק.' אחשוב לעצמי לפני שאסתער על הפוקימונים שביער. לאחר חשיבה קצרה, אלך לכיוון קטרפי ואזרוק את הפוכדור של טוטודייל לאוויר ואצעק:"צא טוטודייל! תשתמש במתקפת פזילה אל קטרפי ומיד תתקוף באקדח מים!".

3. משתמש מנוסה
    דרן:
    [/B]באדו משתמש בהצלפת גפו עוצמתית על אוניקס וגורם לו להתעצבן מאוד!
    אוניקס מיד משתמש בחבטה ופוגע קשה מאוד בבאדו ומוסיף לכך חניקה ובאדו לא מסוגל לזוז בתוך זנבו העצום של אוניקס העוטף אותו.
    מה תעשה?
    אני מוציא גם את מאצ'וק ואומר לו להשתמש במכת קרטה על אוניקס כדי לחלץ את באדו ואז שבאדו ישתמש בהצלפת גפן נוספת על אוניקס.

4. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ששון:
    סטארלי יוצא במתקפת דחיפה על אושווט ביחד עם מכת כנף "עכשיו אושווט תשתמש בגלישה!" אומר איריס שנייה לפני שסטארלי פוגע הוא נפגע מגל ענק של מים ומתחיל לזהור באור לבן ובוהק.
    לאחר כמה רגעים עומד מולך סטארביה! (
    )
    אתה רואה פתאום את סטארביה משתכפל לכמה פוקימונים ומבין שסטארביה למד צוות כפול!
    מה תעשה?
    מזל טוב!סטארלי התפתח לסטארביה ([B]) ולמד צוות כפול ~ Double Team
    אני מחייך חיוך ניצחון ~מתנגנת ברקע מוסיקה כו כשאש מגלה תושיה והכל מתהפך בקרב, ואחרי זה הוא תמיד ינצח~ ומסתכל על סטארביה. "סטארביה, צוות כפול!" אני קורא. לאחר שסטארביה השתכפל ואושאווט מבולבל, אני קורא "תיצור מעגל, ואז מתקפת כנף מכל הכיוונים!". לאחר זה, אני קורא "תגמור את הקרב הזה עם דחיפה, כולם יחד!!". אני קופץ את אגרופי בתקווה שסטארביה אכן ינצח בקרב הזה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

5. Surgeon of Death
    מקס:
    פתחת את עמוד 30,תבחר איזה פוקימון מאובן שתרצה
    ------------------------------------------
    הונצ'קרוו נמצל את זה שפרסיאן צמוד לו לכנף ומשתמש בכנף ברזל על העץ הקרוב ופרסיאל חוטף מכה חזק בכל גופו ונשכב על הארץ.
    ~פרסיאן מעולף~
    סקווירטל משתמש באקדח מים כל כך חזק שגם מתקפת הרוח הכסופה שך גולבט לא עצרה אותו הוא פגע בו והעיף אותו על העץ שפרסיאן התנגש בו.
    ~גולבט מעולף~
    "אוי לא איך זה קרה לנו?!" שואלים את עצמם אנשי צוות רוקט ומסתלקים.
    מה תעשה?
    אמממ,את הבחירה הזאת אבחר אחר כך אם זה בסדר מצידך (אפשר לבחור מפותחים Xp?)
    ____
    אלך מהמקום בחיפוש מאמנים (אמיתים) מהמחתרת,או מאמנים (אמתים) מצוות רוקט,בחשיבה שאולי הם יהוו אתגר אמיתי

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    מרקוס:
    וואו o.O
    -----------------
    אתה מחליף בין רייהורן לבין קדברה שלך ומבקש ממנו להתמש בכל המכות שלו בשביל לנצח.
    קדברה המבולבל לא מבין מה אתה רוצה ומשתמש בבלבול על מריפ שנשאר עומד "עכשיו מריל תשתמש במכת ברק!" גלי אומרת וברק אדיר פוגע בחוזקה בקדברה ומשתק אותו!
    "עכשיו תשתמש בהורדה!" גלי מוסיפה ומריפ רץ לכיוון קדברה המשותק.
    מה תעשה?

איקו:
    את וזיו נעמדים מול המכון ואת מבקשת מזיו שיוציא את קווילבה בשביל אימונים מיוחדים.
    "אוקיי אם כך אז קווילבה צא ותשתמש במגדל להבה!" אומר זיו וקווילבה משתמש במגדל להבה לעבר סוולו שלך.
    סוולו מבצע צלילה מהאוויר אך עדיין לא מצליח לבצע אצ החלק הראשון כמו שצריך ולכן החלק השני של ציפור אמיצה לא מצליח לו והוא נפגע מהנזק החוזר של המכה ונכנס לשיתוק.
    "אוי לא זה ממש לא טוב!" אומר זיו בפחד וחשש.
    מה תעשי?

ג'וני:
    טוטודייל משתמש בפזילה על קטרפי שהיה תלוי על העץ וגרם לו ליפול בכך שהשתמש באקדח מים.
    קטרפי נראה עצבני ועצוב והוא משתמש ביריית חוטים כדי לקשור את טוטודייל לעץ ממנו נפל ואז הוא מתחיל להשתמש במתקפת דחיפה בלי הפסקה על טוטודייל שלא מסוגל לזוז.
    מה תעשה?

דרן:
    אתה מוציא את את מאצ'וק שלך מהפוכדור שלו כדי שישחרר את באדו הלכוד על ידי אוניקס.
    "מאצו'ק תשתמש במכת קארטה!" אתה אומר לו ובמכת הקרטה הזו הוא גורם לנוקאאוט לאוניקס שנופל על הרצפה
    ~אוניקס מעולף~
    מה תעשה?

ששון:
    סטארביה מבין את התוכנית שלך ומשתמש בצוות כפול שמבלבל את אושווט.
    "מי מהם הוא האמיתי?!" צועקת איריס בחוסר עונים בזמן שסטארביה פוגע באושווט עם מתקפות כנף מכל עבר וגורם לו ליפול לתוך המים העמוקים!
    לאחר כמה רגעים אתה רואה את אושווט צף על המים.
    ~אושווט מעולף~
    "אושווט לא יכול להלחם,סטארביה מנצח,המנצח בקרב הוא המאתגר!" אומר השופט.
    ~לאחר כמה דקות~
    "הנה התג שלך!" אומרת לך איריס עם חיוך ומגישה לך את התג "תודה על קרב טוב!" היא אומרת.
    מה תעשה?מזל טוב!זכית בתג הטיפה (
    )

מקס:
    כן ברור אבל אסור מפותחים,תאמן אותם והם יתפתחו מהר
    --------------------------------------------------
    אתה מתחיל לחפש מאמן כדי להלחם איתו ונתקע בילדה עם חולצה צהובה (
    )
    "שלום לך ילד,קוראים לי מסטי!" הילדה אומרת ואתה שואל אותה אם היא מעוניינת בקרב.
    "ברור!" מסטי אומרת "צא עכשיו סטאריו!" היא מוסיפה ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון הנראה כמו כוכב ים (
    )
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. student of Gakuen Alice

איקו:
    את וזיו נעמדים מול המכון ואת מבקשת מזיו שיוציא את קווילבה בשביל אימונים מיוחדים.
    "אוקיי אם כך אז קווילבה צא ותשתמש במגדל להבה!" אומר זיו וקווילבה משתמש במגדל להבה לעבר סוולו שלך.
    סוולו מבצע צלילה מהאוויר אך עדיין לא מצליח לבצע אצ החלק הראשון כמו שצריך ולכן החלק השני של ציפור אמיצה לא מצליח לו והוא נפגע מהנזק החוזר של המכה ונכנס לשיתוק.
    "אוי לא זה ממש לא טוב!" אומר זיו בפחד וחשש.
    מה תעשי?

סוף סוף אוהד גמר עם המכון-_-
    ''סוולו חזור'' אומר לסוולו בכדי שיוכל לנוח, ''בוא נלך לראות עם קרב המכון כבר נגמר'' אומר לזיו, אכנס למכון יחוד עם זיו ואבדוק עם קרב המכון פנוי, עם הוא כן, אלך אל איריס ואבקש ממנה שוב את הוראות ההגעה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: דור
    ג'וני:
    טוטודייל משתמש בפזילה על קטרפי שהיה תלוי על העץ וגרם לו ליפול בכך שהשתמש באקדח מים.
    קטרפי נראה עצבני ועצוב והוא משתמש ביריית חוטים כדי לקשור את טוטודייל לעץ ממנו נפל ואז הוא מתחיל להשתמש במתקפת דחיפה בלי הפסקה על טוטודייל שלא מסוגל לזוז.
    מה תעשה?

"טוטודייל לא צריך לזוז בשביל לתקוף." אומר לעצמי ואפנה אל טוטודייל:"קדימה טוטודייל, תשתמש באקדח מים בדיוק כשקטרפי יתקרב אליך עם מתקפת הדחיפה, וכשינסה להתאושש תשתמש בזעם, תקרע את הקורים ותדחף את קטרפי עם כל כוח הזעם שלך!"

9. משתמש מנוסה
    ששון:
    סטארביה מבין את התוכנית שלך ומשתמש בצוות כפול שמבלבל את אושווט.
    "מי מהם הוא האמיתי?!" צועקת איריס בחוסר עונים בזמן שסטארביה פוגע באושווט עם מתקפות כנף מכל עבר וגורם לו ליפול לתוך המים העמוקים!
    לאחר כמה רגעים אתה רואה את אושווט צף על המים.
    ~אושווט מעולף~
    "אושווט לא יכול להלחם,סטארביה מנצח,המנצח בקרב הוא המאתגר!" אומר השופט.
    ~לאחר כמה דקות~
    "הנה התג שלך!" אומרת לך איריס עם חיוך ומגישה לך את התג "תודה על קרב טוב!" היא אומרת.
    מה תעשה?מזל טוב!זכית בתג הטיפה ([/COLOR][COLOR=darkred])
    אוציא את כל הפוקימונים שלי מהר מהפוקדורים שלהם ואעשה להם שיחת צוות. "כל הכבוד, בחורים!" אני קורא, "סטארביה, שעזר מאוד בניצחון! שרומיש, שעזר בקרב נגד מריל! מיאו, שהתאמץ ככל יכלתו! וסנדשרו..." אני מסתכל על סנדשרו ולפתע עושה פרצוף , "סנדשרו יהיה מוכן בפעם הבאה, נכון חבר?" אני שואל בשמחה ומלטף את קדקדו, "ובפעם הבאה תהיה סנדסלאש! עכשיו אנחנו עומדים לעבור אימונים רציניים, עד שכולכם תהפכו לחזקים יותר מתמיד!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    דרן:
    אתה מוציא את את מאצ'וק שלך מהפוכדור שלו כדי שישחרר את באדו הלכוד על ידי אוניקס.
    "מאצו'ק תשתמש במכת קארטה!" אתה אומר לו ובמכת הקרטה הזו הוא גורם לנוקאאוט לאוניקס שנופל על הרצפה
    ~אוניקס מעולף~
    מה תעשה?
    אני זורק פוקדור על אוניקס, ולאחר מכן, אני ממשיך ללכת בדרך 4.

11. Surgeon of Death
    מקס:
    כן ברור אבל אסור מפותחים,תאמן אותם והם יתפתחו מהר
    --------------------------------------------------
    אתה מתחיל לחפש מאמן כדי להלחם איתו ונתקע בילדה עם חולצה צהובה ()
    "שלום לך ילד,קוראים לי מסטי!" הילדה אומרת ואתה שואל אותה אם היא מעוניינת בקרב.
    "ברור!" מסטי אומרת "צא עכשיו סטאריו!" היא מוסיפה ומהפוכדור שלה יוצא פוקימון הנראה כמו כוכב ים ()
    מה תעשה?
    אני לא רוצה להלחם נגדה
    ____
    אברח מהאזור,אלך למקום שנראה די פורה,אוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר להם:"תשתמשו במתקפות שלכם ובגוף שלכם כדי לחפור בור גדול" אומר וגם אעזור להם לחפור,במטרה למצוא חפץ נדיר באדמה

12. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    איקו:
    יש איזו שהיא בעיה עם זה?!סתאאם ניסיתי ליצור קרב טוב וזה מה שעשיתי XP
    -----------------------------------------------------------------
    את נכנסת לתוך המכון ורואה את מנהיגת המכון מביאה לילד אחד בעל עור שזוף את תג המכון וניגשת לשאול אותה לגביי ההנחיות.
    "אמממ..." אומרת איריס "זה היה ללכת לעיר סטומפ ולנצח בקרב מכון שם!" היא אומרת "אז את תקבלי שיחת טלפון למכשיר שקיבלת בתחילת המסע עם פרטים להמשך המשימות!" היא אומרת ואת רואה את הילד מסתכל עלייך בצורה מוזרה מאוד וזיו לוחש לך "איזה ילד מוזר הילד הזה"
    מה תעשי?

ג'וני:
    טוטודייל מהנהן ואתה מבין שהוא קלט אותך.
    טוטודייל ממתין לקטרפי שיתקרב ואז משתמש באקדח מים חזק עליו ומשתמש בזעם כדי להשתחרר ומשחרר את כל כוחו במתקפת זעם נוספת על קטרפי כדי להעיף אותו למרחק של שני מטר!
    ~קטרפי מעולף~
    טוטודייל קופץ בשמחה על הנצחון שלו.
    מה תעשה?

ששון:
    תוך כדי ברכות לפוקימונים שלך והפרצוף המוזר שעשית לסנדשרט שנראה פתאום מבואס כאילו הוא לא קשור אלייך נכנסת ילדה עם שיער כחול יחד עם השותף שלה ומדברים עם איריס.
    אתה שולח לכיוונם פרצוף חשדני ורואה את הילד מדבר עם הילדה.
    מה תעשה?

דרן:
    אתה זורק פוכדור על אוניקס המעולף.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נתפס~
    אתה רואה שהפוכדור לפתע משתגר מהמקום ונעלם.
    אתה ממשיך ל
    ך בדרך 4 עד שאתה מגיע לעיר סטומפ,עיר המדהימה והגדולה ביותר במחוז רוקט,אפשר למצוא בו בתי קזינו,מרכז פוקימונים,קניון גדול ועוד!
    מה תעשה?מזל טוב!לכדת אוניקס (
    )

מקס:
    סליחה טעות בהבנה שלי X
    -------------------------------
    אתה מוצא לעצמך מקום מתאים ליד מערה שאפשר לחפור בו ומגייס את כל הפוקימונים שלך למטרה הזו.
    לאחר שעות של חיפושים וחפירת בורות רבים באדמה אתה סוף סוף מוצא חפץ בעל ערך,זהו ניב טער (
    )!
    מה תעשה?
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

13. Surgeon of Death
    מקס:
    סליחה טעות בהבנה שלי X
    אתה מוצא לעצמך מקום מתאים ליד מערה שאפשר לחפור בו ומגייס את כל הפוקימונים שלך למטרה הזו.
    לאחר שעות של חיפושים וחפירת בורות רבים באדמה אתה סוף סוף מוצא חפץ בעל ערך,זהו ניב טער ()!
    מה תעשה?
    "טוב" אומר ואוציא את גליגר,אזרוק לו את ניב הטער,לאחר מכן אחזיר את כולם ואבדוק באיזור,אולי יש שם מאובן ארודקטיל או משהו,אם יש אקח ואעוף על גליסקור לאדמה,לאחר מכן,אוציא את כל הפוקימונים שלי,אבקש מהם להלחם בקרב 3 על 3 במתקפות רנדומליות קבוצות:גליסקור,סקרויטל ובאגון נגד ונפיד הונצקרו וקוליבה

14. student of Gakuen Alice
    [QUOTE=Kayoger;1292371]איקו:
    את נכנסת לתוך המכון ורואה את מנהיגת המכון מביאה לילד אחד בעל עור שזוף את תג המכון וניגשת לשאול אותה לגביי ההנחיות.
    "אמממ..." אומרת איריס "זה היה ללכת לעיר סטומפ ולנצח בקרב מכון שם!" היא אומרת "אז את תקבלי שיחת טלפון למכשיר שקיבלת בתחילת המסע עם פרטים להמשך המשימות!" היא אומרת ואת רואה את הילד מסתכל עלייך בצורה מוזרה מאוד וזיו לוחש לך "איזה ילד מוזר הילד הזה"
    מה תעשי?

[COLOR=DarkGreen]

''שטויות..'' אלחש חזרה לזיו, אלך אל הילד בחיוך ואומר ''שלום לך, לי קוראים איקו וזה זיו'' אציג את זיו לפני הילד, ''כל הכבוד על הזכייה במכון, איריס היא בהחלט יריבה קשוחה, איך קוראים לך?'' אשאל את הילד לאחר שאשבח אותו על הזכייה במכון

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    איקו:
    מה תעשי?

ג'וני:
    טוטודייל מהנהן ואתה מבין שהוא קלט אותך.
    טוטודייל ממתין לקטרפי שיתקרב ואז משתמש באקדח מים חזק עליו ומשתמש בזעם כדי להשתחרר ומשחרר את כל כוחו במתקפת זעם נוספת על קטרפי כדי להעיף אותו למרחק של שני מטר!
    ~קטרפי מעולף~
    טוטודייל קופץ בשמחה על הנצחון שלו.
    מה תעשה?

ששון:
    תוך כדי ברכות לפוקימונים שלך והפרצוף המוזר שעשית לסנדשרט שנראה פתאום מבואס כאילו הוא לא קשור אלייך נכנסת ילדה עם שיער כחול יחד עם השותף שלה ומדברים עם איריס.
    אתה שולח לכיוונם פרצוף חשדני ורואה את הילד מדבר עם הילדה.
    מה תעשה?

דרן:
    אתה זורק פוכדור על אוניקס המעולף.
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נדנוד~
    ~נתפס~
    אתה רואה שהפוכדור לפתע משתגר מהמקום ונעלם.
    אתה ממשיך ל
    ך בדרך 4 עד שאתה מגיע לעיר סטומפ,עיר המדהימה והגדולה ביותר במחוז רוקט,אפשר למצוא בו בתי קזינו,מרכז פוקימונים,קניון גדול ועוד!
    מה תעשה?מזל טוב!לכדת אוניקס (
    )

מקס:
    סליחה טעות בהבנה שלי X
    לאחר שעות של חיפושים וחפירת בורות רבים באדמה אתה סוף סוף מוצא חפץ בעל ערך,זהו ניב טער (
    )!
    מה תעשה?
    איך אני אמור לדעת שזה השותף שלה...?
    וסליחה אני שוב מהפלאפון...
    ------
    אני משגר את עצמי במהירות לצרכז הפוקימונים, מרפא את הפוקימונים שלי וחוזר למכון לפני שאצור תשומת לב. אני מסתכל על הילדה ופתאום נזכר בה. רושף מזעם, אני ניגש אליה ומעמיד פני ילד נחמד. "שלום!" אני קורא בחביבות, "שמי הוא ששון, וכמו שאת רואה אני באמת בששון!". אני צוחק ואומר "אולי נמשיך יחד את המסע? אני ממש אשמח לשותפה!". אני מחייך בחביבות, תוך מחשבה שרק צריך להתחבר אליה מספיק בכדי לישון באותו מקום איתה... ובום, אין ילדה עם שיער כחול יותר. אני מחכה לתשובתה של הילדה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

עמוד 31 מתוך 38 ראשוןראשון ... 212930313233 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •