אני הולך ומרפא את הפוקימונים שלי, ואז לאחר מכן אני הולך לקניון ומחפש TM כדי ללמד את פוקימוניי.פורסם במקור על ידי Kayoger;1292371
[COLOR=YellowGreen
מקס:
אתה זורק את ניב התער לגליגר וראה אותו מתפתח מגליגר קטן לגליסקור גדול וחזק!()
אתה מחפש באזורי החפירה שלך ומגלה מאובן של ארודקטייל ולוקח אותו לפני שמישהו אחר ייקח אותו.
מיד לאחר מכן אתה מחלק את הפוקימונים שלך לקבוצות של 3 על 3 ורואה קרב גדול מאוד בין כל הפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות של קרב הקבוצה שנשארה עומדת זו הקבוצה של סקווירטל!
מה תעשה?מזל טוב! גליגר התפתח לגיסקור ()
איקו:
"שלום קוראים לי ששון,וכמו שאת רואה אני באמת בששון!" אומר הילד בחיוך וצוחק מעט.
"אולי נמשיך יחד את המסע? אני ממש אשמח לשותפה!" שואל אותך הילד ונראה כאילו הוא זומם משהו.
"אני לא סומך עליו" לוחש לך זיו "אני בטוח שהוא מתכנן משהו רע!"
מה תעשי?
ששון:
אתה רואה שהילדה בעלת השיער הכחול והשותף שלה שנמצא יחד איתה לוחש לה שוב פעם באוזן משהו שאתה לא מבין ונראה שהיא מהססת.
מה תעשה?
דרן:
אתה חוזר לעיט סטומפ והולך מהר לרפא את הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים.
לאחר שאתה מקבל את הפוקימונים בחזרה אתה הולך לקניון הגדול שבעיר סטומפ ומבקש לקנות כמה מהלכים שהפוקימונים שלך ילמדו והמוכר אומר לך שהמתקפות נעות בין 300~600 $ ואתה רק צריך לתת את השם של המתקפה שאתה רוצה.
מה תעשה?
ג'וני:
אתה מלטף את טוטודייל ומסתיר את הרגשות שלך,אתה מתקדם יחד עם טוטודייל ופוגש עוד כמה פוקימונים בדרך:
נאזליף (),סידוט (
), זיגזגון (
), פוצ'יאנה (
)
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
איקו:
"שלום קוראים לי ששון,וכמו שאת רואה אני באמת בששון!" אומר הילד בחיוך וצוחק מעט.
"אולי נמשיך יחד את המסע? אני ממש אשמח לשותפה!" שואל אותך הילד ונראה כאילו הוא זומם משהו.
"אני לא סומך עליו" לוחש לך זיו "אני בטוח שהוא מתכנן משהו רע!"
מה תעשי?
[/COLOR][COLOR=DarkRed]
''שטויות...'' אלחש חזרה לזיו, ''כן בטח'' אומר לששון בחיוך, 'הוא נראה ילד נחמד...' אחשוב לעצמי, ''בוא ששון, נתחיל ללכת'' אומר לו בחיוך, לאחר מכן אלך עם זיו וששון לדרך, בתקווה רבה להגיע כבר לעיר הבאה, בדרך אומר לששון ''בואו נעצור לאימויים אוקיי?''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אומר לקדברה בזעם ואוציא את כל הפוקימונים שלי שיתקפו ואולי אחליף אחד מהם ואומר לקדברה בזעם ואומץ וגבורה בזמן שהלב שלי רוטט ופועם בחוזקה "קדברה קרן על חושית ובלבול וטלפורט אל מאחורי מריפ ואז קרן על חושית ובלבול עוד פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!".
*אני יודע שצעקה לא מאריכה את התגובה אבל וואו
א
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
"מעולה" אומר להם ואלך לחפש אדם מצוות רוקט,בערך בסדר הגודל שלי,ולהוציא את ונפיד שישתמש בעוק.ץ רעל עליו,שלב א' בתוכנית כביכולמקס:
אתה זורק את ניב התער לגליגר וראה אותו מתפתח מגליגר קטן לגליסקור גדול וחזק!()
אתה מחפש באזורי החפירה שלך ומגלה מאובן של ארודקטייל ולוקח אותו לפני שמישהו אחר ייקח אותו.
מיד לאחר מכן אתה מחלק את הפוקימונים שלך לקבוצות של 3 על 3 ורואה קרב גדול מאוד בין כל הפוקימונים שלך ולאחר כמה דקות של קרב הקבוצה שנשארה עומדת זו הקבוצה של סקווירטל!
מה תעשה?מזל טוב! גליגר התפתח לגיסקור ()
ששון:
סליחה באמת אבל אני רוצה שטל תשאר במשחק ולא שתהרוג אותה אוהד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הילדה מציגה את עצמה ואומרת ששמה איקו,היא מסכימה ללכת איתך למסע ואצה היא וזיו השותף שלה יוצאים לדרך 3 ביום סגרירי וחם.
בדרך אתם עוצרים ואיקו שואלת אותך עם אתה רוצה להתאמן.
מה תעשה?
איקו:
את ששון וזיו יוצאים למסע ביחד מהמכון של איריס בעיר אוקימואה לדרך 3 ביום סגרירי וחם.
לאחר הליכה של כחצי שעה את עוצרת ושואלת את ששון אם הוא מעוניין האימונים(אין לי ממש מה להגיד פה זה קשור רק להסכמה של אוהד) וממתינה לתשובה וזיו שוב פעם מתקרב אלייך ולוחש "אני עדיין לא סומך עליו!"
מה תעשי?
מרקוס:
אתה שולף את כל הפוקימונים שלך בעצבים ופתאום רואה את גלי מחזירה את הפוקימון שלה לפוכדור.
"תחזור שתלמד להלחם!" אומרת לך גלי ומעיפה אותך מהמכון שלה בעצבים.
מה תעשה?
אנדרו:
אתה נכנס למכון ורואה ילד שאוציא את כלל הפוקימונים שלו לקרב וגורש מהמכון בהרבה צעקות.
אתה נכנס ומאתגר את גלי () מנהיגת המכון לקרב!
"בוא נקווה שאתה תלחם כמו שצריך!" היא אומרת וזורקת פוכדור באוויר שיוצא ממנו פוקמון קטן העונה לשם פיצ'ו ()
מה תעשה?
מקס:
אתה מתקדם לך בחיפוש אחר מישהו מצוות רוקט כדי שתוכל להוציא לפועל את התכנית שלך,אתה הולך הולך וממשיך ללכת ללא הפסקה עד שאתה רואה את רב סרן מורגן () הולך לו בשביל!
אתה מתקרב אליו מעט ורואה שהוא מחכה למישהו שיבוא והוא לבד.
מה תעשה?
ג'וני:
אתה וטוטודייל מתקדמים לאט כדי לא להפחיד את פוצ'יאנה וברגע שאתם במרחק קצר ממנו אתה מבקש מטוטודייל שיפיל אותו לרצפה בשימוש במתקפת דחיפה וטוטודייל מפיל אותו ומיד אחר כך משתמש באקדח מים.
פוצ'יאנה מנער את עצמו קצת ומשתמש בדחיפה גם כן על טוטודייל והוא גם נופל לרצפה,אך זה לא נגמר,פוצ'יאנה משתמש עכשיו בנשיכה ותופס לטוטודייל בזנב ונראה שטוטודייל סובל מכאבים רבים.
מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"נסה להתעלם מהכאב ותשתמש בזעם כדי להעיף ממך את פוצ'יאנה ואז תשתמש בדחיפה פעם נוספת!" אומר לטוטודייל ואקווה שיצליח להעביר את כאבו למתקפת הזעם. 'פוצ'יאנה נראה די חזק... כבר אין לי סבלנות להתחיל איתו באימונים ולראות למה הוא מסוגל!' אחשוב לעצמי ואסתכל על השיניים של פוצ'יאנה אשר תופסות בחוזקה את זנבו של טוטודייל.
XDDD אני לא עומד להרוג את טל, אל תילחץ...ששון:
סליחה באמת אבל אני רוצה שטל תשאר במשחק ולא שתהרוג אותה אוהד.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
הילדה מציגה את עצמה ואומרת ששמה איקו,היא מסכימה ללכת איתך למסע ואצה היא וזיו השותף שלה יוצאים לדרך 3 ביום סגרירי וחם.
בדרך אתם עוצרים ואיקו שואלת אותך עם אתה רוצה להתאמן.
מה תעשה?
~~~~~~~~~
"כן, בואי נערוך קרב!". אני קורא ומוציא מהפוקדור את סנדשרו, "סנדשרו, הגיע התור שלך להילחם!" אני קורא בקול תוך שסנדשרו יוצא. "נו, איקו, במי את תבחרי?" אני שואל את איקו בחיוך קרב.
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אקפוץ לשיחים ואוציא את מכשיר הקשר "אני צריך תגבור קל,מורגן באיזור ונראה שהוא יעשה בעיות" אורמ זאת לכל הצוות, ואצפה במורגן,למרות שהוא לא מי שחיפשתי.מקס:
אתה מתקדם לך בחיפוש אחר מישהו מצוות רוקט כדי שתוכל להוציא לפועל את התכנית שלך,אתה הולך הולך וממשיך ללכת ללא הפסקה עד שאתה רואה את רב סרן מורגן () הולך לו בשביל!
אתה מתקרב אליו מעט ורואה שהוא מחכה למישהו שיבוא והוא לבד.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)