ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
דרן:
אתה שולף מהתיק כדור אדום לבן וזורק על פיג'י,ברגע שפיג'י נפגע הוא הוך להילה אדומה ונכנס לתוך הכדור.
~נדנוד~
~נדנוד~
~נדנוד~
~נתפס~
מה תעשה?מזל טוב!לכדת פיג'י ()
אנדרו:
צ'ימצ'אר מחכה מספר שניות מועט ואז מנסה להשתמש להשתמש בגחלת,בום!!!
צ'ימצ'אר עף באוויר בגלל שחיכה יותר מידי.אך לפתע צ'ימצ'אר נעמד,האש שיוצאת מהזנב שלו גדלה מאוד ועיניו אדומות!
צ'ימצ'אר מסתכל על פיג'י במבט עצבני ומתחיל להכות אותו בחבטות זעם.
~פיג'י מעולף~
צי'מצ'אר לא מפסיק להרביץ לפיג'י המעולף!
מה תעשה?מזל טוב!צ'ימצ'אר למד חבטות זעם ~ Fury Swipes
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
איקו:
בזמן שאת מרימה את איווי לידיים מאדקיפ מנסה להבריח את הבידרילים ללא הצלחה,הבידרילים מתקרבים אלייך ולאיווי בטיל ומתכוננים לחבטות זעם!
רגע לפני הגיעה את רואה גל של אש שוטף אץ הבידרילים ומעיף אותם חזרה ליער.
את מסתובבת ורואה מאחורייך ילד הנראה כך () ואת הפוקימון שלו (
) שפונה אלייך ואומר "שלום קוראים לי זיו,את מוכנה להסביר לי איך הגעת למצב הזה?"הוא שואל.
באותו זמן איווי כאות תודה לניסיון להגן עליו נכנס לאחד הפוקדורים ונלכד!
מה תעשי?מזל טוב!לכדת איווי()[/QUOTE]
''תודה רבה זיו! אני איקו דרך אגה'' אומר לזיו, בהתרגשות רבה מן האיווי שלכדתי, ''טוב... איווי רץ הנה והתחבא מאחוריי רגלי ואחריו הגיעו הבידרילים'' אסביר לזיו את המצב, לאחר מכן אתכופף ללטף את הזינדקוויל של זיו ואומר ''איזה סינדקוויל חמוד יש לך! וגם חזק עם יורשה לי לומר'' אומר תוך כדי ליטוף בטנו של סינדקוויל
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
דרן:
לאחר כל השמחה והצהלה אתה ומאצ'ופ יוצאים בספרינט לעבר סיום והיער ולפניכם מופיע שלט גדול "ברוך הבא לעיר אוקימואה".
אתה מגיע למרכז הפוקימונים כדי לרפא את פיג'י ומאצ'ופ ולפנייך מופיע רב סמל מורגן ()
"ברכותיי!"הוא פותח את דבריו "אתה הראשון שהגיע לעיר ופגש אותי,על זה מגיע לך פרס מיוחד" הוא אומר
"הפרס שלך הוא 1000$ ופוקימון שאני אבחר!"הוא אומר אז קח את זה" הוא אומר ומגיש לך פוקדור ו1000$
"עכשיו המשימה הבאה שלך היא בדרגה בינונית"הוא אומר ברצינות "עליך לגנוב את 3 פוקדורים שנמצאים במחסן של מרכז הפוקימונים בו אנו נמצאים ולהעביר לי אותם מאחורי המרכז"הוא אומר ויוצא החוצה
מה תעשה?
מרכוס:
אתה מתקדם לעבר היציאה מהיער ומולך מופיע שלט ענק "ברוך הבא לעיר אוקימואה".
אתה נכנס קצת יותר פנימה ומהכניסה למרכז הפוקימונים יוצא רב סמל מורגן()!
"איחרת"הוא אומר בלעג "עכשיו עלייך ללכת למכון ולהלחם בקרב נגד המנהיגה אוהבת המחתרת הזאת" הוא אומר "ומיד אחר כך לנסות לגנוב 3 פוקדורים ממרכז הפוקימונים"
הוא אומר ומסתלק
מה תעשה?
איקו:
"תודה רבה" עונה לך זיו "תקישבי אני לא יודע אם את במחתרת או לא אבל נשלחתי ע"י סמל רובי ג'ונס לקרוא לך ולמסור לך שעדיין לא הגעת אליו והוא מחכה רק לך" הוא מוסיף "בכל מקרה אני בדרכי חזרה אליו" הוא יגיד "אני לא יודע אם תסכימי אבל מה דעתך שנהיה שותפים למסע?"הוא שואל במפתיע תוך כדי פרץ שיעול.
מה תעשי?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
איקו:
"תודה רבה" עונה לך זיו "תקישבי אני לא יודע אם את במחתרת או לא אבל נשלחתי ע"י סמל רובי ג'ונס לקרוא לך ולמסור לך שעדיין לא הגעת אליו והוא מחכה רק לך" הוא מוסיף "בכל מקרה אני בדרכי חזרה אליו" הוא יגיד "אני לא יודע אם תסכימי אבל מה דעתך שנהיה שותפים למסע?"הוא שואל במפתיע תוך כדי פרץ שיעול.
מה תעשי?
[/COLOR][/QUOTE]
''כה אני במחתרת, רק עשיתי עצירה קטנה לאימונים, ו...בטח שאני רוצה שנהיה שותפים למסע'' אומר בחיוך מעט מבוייך אך מלא ביטחון לזיו, ''אז קדימה בוא נלך'' אומר לו ואתחיל לרו לכיוון דרך 1, בתקווה שזיו יכול לרוץ מהר ושלא אתעכב בגללו, ''נתחרה עד לשם'' אצעק לזיו וארוץ בכל כוחי אל דרך 1
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מרכוס:
אתה מתחיל ללכת לכיוון המכון ומבקש את הדרך מכמה אנשים ברחוב,לפתע מתגלה מולך בניין גדול מאוד עם גג בצבע חום בהיר ועליו רשום "מכון היער אוקימואה".
אתה נכנס פנימה ומולך עומדת איריס () ואומרת "אתה באת לאתגר אותי?" ואתה מהנהן בראש "אוקיי עכשיו תראה את הזירה" היא אומרת והזירה נפתחת!
הכל מים חוץ מכה משטחי אדמה. "אני אתן לך להתחיל" איריס אומרת ומוסיפה "עכשיו מריל קפוץ לבריכה!" וזורקת פוקדור באוויר.
מהפוקדור יוצא פוקימון מים קטן הנראה כך ()
מה תעשה?
איקו:
את וזיו מתחילים לרוץ ומגיעים חיש מהר אל סמל רובי ג'ונס ().
"בשעה טובה ומוצלחת"אומר רובי ג'ונס עם חיוך של הקלה "חשבתי כבר קרה לכם משהו" הוא מוסיף.
"עכשיו זו השעה למשימה הראשונה שלך" הוא אומר בחגיגיות "נל בואי רגע בבקשה" הוא אומר לאחת הילדות
() "אוקיי" אומרת נל "אני בוחרת ברטטה!" היא מכריזה ורטטה,פוקימון דמוי עכבר (
) יוצא מהפוקדור שלה.
"את תתחילי" היא אומרת בחשש.
מה תעשי?
דרן:
אתה מוציא את הפוקימון מהפוקדור שלו ומול ענייך פוקימון העטלף () וואבט!
אתה מתגנב לעבר המחסן ורואה שני צ'נסי שומרות על הדלת כל הזמן.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
מרכוס:
וניפיד יוצא מהפוקדור ומיד שולח יריית חוטים לעבר מריל "מריל תחמק לתוך המים!" צועקת איריס ומריל צולל פנימה.
עובר לו הזמן ולפתע עוד הוראה מאיריס "עכשיו קוץ ותשתמש בדחיפה על וניפיד!" ומריל קופץ מאחורי וניפיד ומעיף אותו לחלק האדמה הבא ומריל חוזר למים.
"עכשיו אדקח מים!"נשמעת עוד הוראה של איריס וסילון של מים מועף מאיזשהו מקום מתחת למים לעבר וניפיד!
מה תעשה?
דרן:
אתה מוציא את שלושת הפוקימונים שלך ומסביר להם את התוכנית.
שלושתם יוצאים ומתחילים לתקוף את הצ'נסים אבל הרעש כל כך גדול ואתה שומע סירנות משטרה מבחוץ והמון צעדי רגליים מתקרבים מהעבר השני לכיוונך!
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)