Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    תקשיבו.. יש לי חברה כבר 4 שנים, וכבר כמעט זה התחיל להמאס... אז חשבתי אולי להתחיל מחדש.

למישהו יש רעיונות?

ד"א.. שכל הספאמרים שאין טעם שיגיבו שלא יגיבו. זה כולל סתם אנשים שיגידו מזל טוב.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    אם אתה רוצה להציע לה נישואים,קודם כל-מזל טוב.

דבר שני-

ראיתי בפייסבוק הצעת נישואים נחמדה-

לוקחים צעצוע פוקדור מהישנים האלה.שמים בתוכו פתק שכתוב "i chose you",והטבעת. זה נשמע די מפגר,אני יודע,אבל זה אולי יכול להיות נחמד
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    וואוו! דבר ראשון, מזל''ט! אנ'לא מאמינה שאתה הולך להציע נישואין!!!

עכשיו, לעניין.
    כפי שאמרו מעליי, האם אתה חושב שהיא ראוייה? אתם לא רבים כל הזמן? אתם באמת אוהבים אחד את השני? אתם מוכנים?, זה דבר שצריך לחשוב עליו בכובד ראש.

בנוגע לדרך ההצעה, הנה כמה רעיונות-
    1,מסעדה, קח אותה למסעדה, ואתה יכול למסור למלצר את הטבעת שישים את הטבעת בלחם,צלחת האוכל שלה, או לומר במסעדה ''יש לי הודעה'' ולהציע לה, או משהו בסגנון.

2.לקחת אותה וטייל במקום יפה ורומנטי- חוף הים בשעת שקיעה בערך, תהיו לבד באזור (מומלץ) ותציע לה.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אם אתה מתכוון להציע, כדאי שתחשוב עד כמה אתה מכיר אותה והאם היית שמח להימצא בחברתו של אדם עם אותה אישיות כמו שלה לכל החיים. זאת העצה מספר אחת לדעתי גם לחברות קרובה (לא משנה אם באופן המוכר והנפוץ בציבור החילוני, או קשר למטרת נישואין כמו בציבור הדתי), אבל אם לא אז לפחות לנישואין. תחשוב האם היית עדיין שמח להיות איתה גם אם היא הייתה משמינה פתאום, נניח בגלל מחלה, או כל פגם אחר.
    אני מקווה שכן, ובהצלחה בחיים

אם בזה שאמרת "להתחיל מחדש" התכוונת להיפרד בלי להעליב, אז אין לי מושג בזה, אם דבר כזה יקרה לי אני אשיג כמות עצומה של עצות מאשנים שונים...

לגבי הצעה, תגיד שקנית לה משהו (אם אתה נוהג לקנות לה בגדים כמתנה לדוגמא) ושאתה רוצה שהיא תבדוק האם זה מתאים לה והאם היא אוהבת את זה ואז תביא את הטבעת.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •