ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אם אתם רוצים,אני יכול להוסיף שהפוקימונים ידברו (אם אתם רוצים,תכתבו כן למעלה)
אנטוני
"אז הפוקימון לפניך" אמר פרופסור דן בשמחה ואתה לוקח אותו ברגש עז,אתה שם לב,שמאחוריך עשרות מאמנים אחרים,שגם הם מחכים לקבל את הפוקימון פתאום,אתה רואה להבה אדומה וצהובה באויר,אשר משוגרת לעבר סידצלין,משום שהוא פוקימון עשב,הוא פוגע בו נזק רב,אתה מנסה לראות את מקור הלהביור,ואכן אתה רואה מאמן על הגג.
(המתקפות של סידצלין הם עלי תער,ספיגה ומשיכה (כן נקבה)
דריק ורועי
אתם נתקלים זה בזה בדרך ומגלים ששניכם באים לקחת את הפוקימון,הדלת נפתחת,מחכה לכם עקרב קטן,עם זנב להבה בוהק וחזקהוא מפנה את זנבב הלהבה שלו אחורה,נזהר לא להתקל במשהו ולשרוף את כל הבנין ורומז לכם להכנס,הדבר הראשון שאתם רואים שאחד המאמנים שם,אשר רק קיבל את הפוקימון שלו,נפגע מלהביור גדול,השער של הנער הוא אפרו אדום,הוא לובש חולצה צהובה ומכנסים שחורות,מה תעשו?
אתם יכולים לקחת את הפוקימונים שלכם גם בלי רשות,המתקפות של פלורקכון הן:צמחה,קליע זרעים וכדור אנרגיה
המתקפות של פיראל:גחלת,להביור ושריטה
כן, זה יהיה מגניב, שלכל אחד יהיה מין חפץ שהוא יכול לקלות רק מה שהפוקימונים שלו אומרים לו, ואז לא יוכלו לצוטט להם!
~~~~~~~~~~~~~~~~
אני לוקח את פלורקכון. "צא!" אני אומר ומוציא אותו מהפוקדור. "שלום. קוראים לי דרייק." אני אומר לנערים האחרים שאני רואה. אני יוצא לפני שהם מספיקים לדבר איתי ומחכה מחוץ למעבדה לנער שאולי יירצה להצטרף אלי למסע. (אני רוצה שמישהו מהפורום יהיה השותף שלי במשחק, עם עדיפות לטל אם היא תסכים)
נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 03-02-2012 בשעה 12:19 AM
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
לי אין בעיה אם פוקימונים מדברים וגם לא אם פוקימון נקבה P:
-----------------------------------------------
"היי אתה!"אני אצעק לו בעצבים 'מי הוא חושב שהוא?!' אחשוב לעצמי עם מבט זועף "למה עשית את זה?!"אמשיך לצעוק עליו "רד לפה מיד אם יש לך טיפה של אומץ!" אמשיך לצעוק 'וואי וואי מה אני אעשה לו!' אחשוב לעצמי עם חיוך זדוני
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
אתם יכולים להיות שותפים,אבל אם את רוצה טל,את צריכה לבטל על לן. וטל,לא ראיתי שגם את רוצה סידצלין..תחליפי פוקימון בבקשה...ס
אז סיכמנו,פוקימונים מדברים
אנטוני
המאמן צוחק,לאט לאט הוא מתבהר לך,אתה רואה איש קירח,עם גולגולת על גב החולצה,והפוקימון הוא נחש שנראה מפחיד מאוד,"אני משקשק" הוא אומר באופן ציני שמרגיז אותך מאוד,סידצלין,הקטנה אומרת לך בלחש,"הפוקימון הזה נראה בן,אולי משיכה תעזור?" מציעה סידצלין,שעדין לחוצה מהמצב,פתאום-אתה שם לב שמאמן אחר מנסה לתקוף את הפוקימון המוזר שנגדך,הפוקימון נראה כמו כלב כתום וכחול,עם קרנים והציפורנים שלו מספיק חזקות בשביל לגרום נזק
"זה לא יקרה,וירמדון,הצלפת זנב!" הוא אומר לפוקימון שלו,שכנראה שמו וירמדון,הוא מצליף את זנבו אבל הפוקימן של המאמן עדין פוגע
רועי
-אתה תוקף את הפוקימון המוזר,עם פייראל,הכלב שלך והציפורנים שלו מספיק חזקות בשביל לגרום נזק"זה לא יקרה,וירמדון,הצלפת זנב!" הוא אומר לפוקימון שלו,שכנראה שמו וירמדון,הוא מצליף את זנבו אבל פייראל עדין פוגע,פייראל,נאנח ואומר לך "הפוקימון הזה נראה חזק מאוד,נצטרך עזרה" בקול שממש מתאים למראה שלו.
לדריק ולאיקו,אני יעדכן אחרכך,לאחותי יש יום הולדת עכשיו וממש אין לי כוח שהיא על הראש שלי...
טל
את לא מצליחה לפתוח את הדלת,נראה שמשהו חוסם אותה,את מנסה למשוך ולדחוף אך כלום לא עוזר,פתאום אופנוען משוגע,עם ז'קט מהמאה ה19 עושה חור בקיר המעבדה וכמעט דורס אותך,את צועקת עליו ונכנסת דרך החור,את רואהמאמן נוסף,עם פוקימון לידו,לך אין פוקימון,מתברר לך שכל פוקימון שהיה נתפס,אבל את יכולה להשתמש בפוקימון אחר (אם את בוחרת זאת,תאמרי תשתמש במתקפה כלשהי)
דריק
אתה רואה פתאום,שפרופסור דן-נפגע גם הוא ומעולף,אתה ממשיך לחכות למאמן שחיכית לו ופתאום נעשה חור בקיר על ידי אופנוע,אדם מוזר מאוד,שכנראה רוצה לדרוס אותך,נכנס פנימה-הוא מסמן לבחור שעל הגג "בוא נקח את כל הפוקימונים האלה ונזוזז מכאן,מתחילים שווים הרבה כסף!" אתה רואה שנכנסת גם ילדה נוספת-שלה כנראה חיכית.
"סידצלין אם את אומרת אני באמת מאמין שזה יעזור"אגיד לסידצלין בלחש ומנסה להרגיע אותה "הלו!בן אדם קירח!"אגיד לאדם הקירח "זו פעם אחרונה שאתה תפגע ככה בפוקימונים!"אגיד לו בתקיפות "עכשיו סידצלין תשתמשי במשיכה!"אגיד לסידצלין עם אש בעיניים מכיוון שזו פעם ראשונה שאני נכנס לקרב 'עכשיו הלך עליו!'אחשוב בלבי
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
טל
את לא מצליחה לפתוח את הדלת,נראה שמשהו חוסם אותה,את מנסה למשוך ולדחוף אך כלום לא עוזר,פתאום אופנוען משוגע,עם ז'קט מהמאה ה19 עושה חור בקיר המעבדה וכמעט דורס אותך,את צועקת עליו ונכנסת דרך החור,את רואהמאמן נוסף,עם פוקימון לידו,לך אין פוקימון,מתברר לך שכל פוקימון שהיה נתפס,אבל את יכולה להשתמש בפוקימון אחר (אם את בוחרת זאת,תאמרי תשתמש במתקפה כלשהי)
לא פיירטוב אז סטארפ...
ספוילר
טל,אני אפצה אותך,עוד מעט תראי (:
אנטוני ורועי
סידצלין,משתמשת במשיכה ואכן זה עובד,הוא נקבה הפוקימון מהפונט ורוצה את סידצלין,בינתים פייראל,קופץ גבוה ושורט את וירמדון,שנראה חסר עונים מתעלף הבחור,כועס מאוד ומורה לחברו "תדרוס אותם טום!" האופנוען מתכונן לתקוף אתכם
איקו ודריק
סטארפ,משתמש במתקפה עלים קסומים,פלורקכון משתמש בכדור אנרגיה המתקפות משתלבות ונוצר כדור אנרגיה מרהיב למדי שעוטפים אותו עלים,זה פוגע באופנוען,אבל זה נראה כאילו זה לא עשה לו כלום,הוא מוציא פוקימון שנראה די מוזר"תטפל בהם" הוא אומר,ועומד לדרוס את הנערים האחרים,בינתים הפוקימון המוזר משתמש בירית חוט על המנורה שבתקרה,ועומד לקפו ולנשוך ארת המנורה כך שתיפול עליכם
מה תעשו?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)