ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
[QUOTE=PizzaBlaster;1287833]''אומ...אוקיי'' אמלמל ואלך אחריי דרייק,''אני הולכת לחפש פוקימונים מהעצים טוב?'' אומר לדרייק, בזמן שהוא יחפש על הקרקע אתחיל לטפס על העצים ולהתנדנד בין הענפים בדיוק כפי שהייתי עושה ביער שעל יד ביתי, בחיפושי אחר פוקימון, אחזיק בדי כל הזמן את הפוקדורים בהשג יד למקרה שאתקל בפוקימון כלשהו *אהמ אש אהמ*
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אייס
"בוא אחרי" הוא אומר לך,אתם הולכים ביער,אתה רואה עץ שחרוט עליו 456 האיש בועט בעץ ומעלית יוצאת מימנו,אתם יורדים במעלית ואתה מגיע למקום עם 3 פוקדורים "שלום" מברך אותך אדם גבוה,עם שיער שחור חלק "אני קצין הטירונים,תקח את אחד הפוקימונים האלה ונתחיל במשימה הראשונה שלך. הוא אומר,אתה רואה שהפוקדור הימני בעל ציור של אקווף עליו.
רין
"בוודאי!" אומר הפרופסור "אבל רגע,נשארו לי כמה חפצים שחילקתי למאמנים קודם,יש ערכת תלבושות לפוקימונים שיעזור בתחרויות:ויש סוכריה שמלמדת את הפוקימון מתקפה אך מורידה את הסיבולת שלו":
"רוצים לקחת משהו?" שואל פרופסור דן בשמחה
איקו
את רואה ילד שנלחם בשני פוקימונים מעופפים,את בודקת בפוקידע ומבינה שאחד מהם פוקמון אסור ומסוכן על הרצפה,את רואה פוקימון קטן ונחמדשנתקף על ידי חבורת
בינתים בקרב למעלה,את רואה ש אחד הפוקימונים עושה משהו לשני והוא נהיה אפור ומשתחווה לפוקימון השני,מה תעשי?
רועי
פייראל תוקף את יאנבאט,שמתחיל לתקוף את טרטנול,הם מתחילים בקרב של ממש,כל אחד עושה אס אוירי,הם מתנגשים זה בזה וחוזרים אחורה,טרנטול עושה ניקור ספישל בינתים יאנבאט,עושה את המתקפה המיוחדת,טרנטול נהיה אפור והוא משתחווה ליאנבט,שמובן שניצח בקרב.
אנטוני
"חה! פרן היא גם נקבה ולכן משיכה לא תשפיע עליה" צוחק היריב,עלי הטער פוגעים בקרנים של פרן ונתקעים שם,פרן לא מצליחה לראות אבל ג'וני לא מוותר,"פרן מכת ברק על המנורה כדי שהוא לא יראה כלום" האולם מחשיך לפתע,אבל מתקפות החשמל מאירות אותו,מה שג'וני לא חשב עליו,"מכת ברק!" אומר ג'וני,וברק טס לעבר סידצלין.
דריק
אתה ופלורקכון מהלכים באזור אתה לפתע רואה [חופר באדמה,נראה שהוא ראה משהו נוצץ שם והוא אהב את זה.
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
[QUOTE=SasoriRedSands;1287875][B]רועי
פייראל תוקף את יאנבאט,שמתחיל לתקוף את טרטנול,הם מתחילים בקרב של ממש,כל אחד עושה אס אוירי,הם מתנגשים זה בזה וחוזרים אחורה,טרנטול עושה ניקור ספישל בינתים יאנבאט,עושה את המתקפה המיוחדת,טרנטול נהיה אפור והוא משתחווה ליאנבט,שמובן שניצח בקרב.
"בסדר פייראל אנחנו ננסה לתפוס את היאנבט הזה" אומר לפייראל בשקט כדי שיאנבט לא ישמע "תשתמש בלהביור ואז גחלת בלי להפסיק ובכל הכוח" אומר לפייראל עדיין בשקט ואחכה שיפתיע את יאנבט
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אנטוני
מכת הברק כמעט ופוגעת בסידצלין אבל היא שולחת עלי טער לעבר הברק,הברק נתפס בעלי הטער ומתחיל ללכת אחריהם לעבר פרן,פרן נפגע קשות,אבל הוא מזיר מתקפה רעם,סידצלין משותקת.
רועי
יאנבאט מופתע מהמתקפה ומתעלף,כנראה שלמרות היכולת המיוחדת שלו לשלוט בפוקימונים אחרים,אם פוגעים בו בזמן שהוא שוולט בהם הוא חסר אונים.,נראה שיאנבאט עדין זז,אז אתה מתלבט אם לזרוק פודור או לא
--
סליחה על התגובות הקצרות!!
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
" וואו! אני אקח את הבגדים לפוקימונים, תודה רבה פרופסור!!" אומר בהתלהבות, ואקח מידיו את ערכת התלבושות.
" הממ. " אומר אוסאי באדישות ולוקח את הסוכריה. " תודה. " הוא אומר בחיוך קטנטן.
"להתראות, פרופסור! תודה על הכל!!" אומר, ואצא מין המעבדה עם אוסאי לכיוון היער.
" הממ. אז מה אתה רוצה לעשות? לתפוס פוקימון? לטייל? משהו אחר?~ " אשאל אותו תוך כדי הליכה.
בא לכם נשים? לחצו כאן
ספוילר
כינוי בפורום : DoR_RoD
שם במשחק : ג'יימס גרין (James Green)
תמונה\תיאור: בעל צבע עור שחום בהיר, שיער קוצים חום ועיניים ירוקות. לובש גופייה לבנה ומעליה מעיל ירוק-שחור, כפפות שחורות בעלות פתח לאצבעות, מכנסיים שחורים, נעליים שחורות ושרשרת כסופה עליה תלוי מעויין ירוק אשר אותה הוא לא מוריד לעולם (ברקע כתוב למה).
אופי : אוהב לבלות את רוב זמנו עם פוקימונים, לא בוטח כל כך בבני אדם, לעולם לא מוותר על שום דבר, פזיז, קר רוח וטיפה סגור.
ציוד:פוקידע,פוקיגיר,פוק'ץ,מפה של המחוז, חכה חזקה, אוהל מתקפל.
רקע: ג'יימס נולד בעיר סייקוד כבן יחיד לזוג הורים. כבר בגיל קטן, אהב ג'יימס את היצורים המוזרים שראה כמעט בכל פינה, הפוקימונים. אמו של ג'יימס הייתה עקרת בית ואביו היה חייל בצבא. כשהגיע לגיל 10, אביו של ג'יימס היה צריך לצאת לקרב במקום רחוק מאוד למשך חמש שנים! לפני שהלך, אביו של ג'יימס הביא לו שרשרת כסופה ועליה מעויין ירוק. הוא אמר שהשרשרת הזו נוצרה על ידי מאמן הפוקימונים החזק ביותר בעולם. הוא סיפר לג'יימס שהמאמן ההוא התגייס לצבא כדי לנצל את כישוריו המיוחדים כמאמן פוקימונים והוא ואביו של ג'יימס היו חברים טובים שם. אביו של ג'יימס אמר לו שאם חלילה לא יחזור מהמלחמה, הוא רוצה לתת את השרשרת לג'יימס כדי שיתאמן ויגדל להיות מאמן גדול בדיוק כמו המאמן ההוא, כיוון שידע שג'יימס כבר לא התאפק לצאת להרפתקה שלו ולפגוש פוקימונים, אותם הוא ממש אוהב. ג'יימס לקח את השרשרת, הזיל דמעה אחת ונפרד מאביו בחיבוק גדול והתאפק שלא לבכות, כדי לא להחליש את אביו. כאשר הגיע ג'יימס לגיל 15, ציפה לפגוש את אביו אך היה אמור כבר להתרחק מביתו ולצאת למסעו, ולכן קיווה שיצא לו לראות את אביו בזמן המסע.
פוקימון התחלתי: לאליל
הערות\הארות\בקשות: שלא תהיה לי הרפתקה משעממת ;) ואשמח אם תעשה משהו שקשור לאביו של ג'יימס, זה יהיה מאוד נחמד.
דריק
אתה ופלורקכון מהלכים באזור אתה לפתע רואה [חופר באדמה,נראה שהוא ראה משהו נוצץ שם והוא אהב את זה.[/QUOTE]
"זה פוקימון טוב..." אני אומר. אני מכוון אליו את הפוקידע ואז אומר "פלורקכון, כדור אנרגיה ואז עלי טער!"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)