אני זקוק לשה"מ נוסף,בגלל לחץ די גדול בשיעורים ובלימודים בכללי,אם מישהו מעוניין-ה"פ
אייס
אקווף משתמש בסילון אקווה,הוא פוגע ב2 פוקימונים עד שהוא מגיע לתקוף את

שמשתמשת בראשיה ושוברת את הסילון אקוה וגם מעיפה את אקווף לקיר,אקווף נמרח ונופל ולפתע קרן קרח משתגרת לעברו,אבל

מתפרץ פתע מול אקווף וממיס את קרן הקרח עם זנבו הלוהט,הוא תוקף בלהביור את היריבים.
אנטוני
אתה פותח את הפתק וקצת משתעל מהאבק,הפתק בגווני חום וכתוב עליו:
שלום ג'קיל,תגיע לרחוב אמבר 25, תכנס לשדרה מחר בערב,תביא לי אותו ואני יביא אותו לך.
נ.ב-תשמור על הפתק טוב טוב,שלא יקראו אותו. אתה מסתקרן לגבי הפתק,אבל רואה שסיבוב נוסף נמשך בטורניר ועוד כמה דקות התור שלך.
רועי
פייראל,קופץ באויר נותן מכה לבובה,עוד מכה אחת ועוד אחת ,לבסוף הוא קופץ גבוה יותר ובא מלמעלה עם תנופה,הבובה נשברת,פייראל למד אגרוף אש! אתה יוצא ממקום אימון המתקפות ואתה רואה באזור מבנה,עם שלט נוצץ ומהבהב,שם כתוב קזינו-המקום נראה מפתה למדי ואתה מתלבט אם להיכנס לשם.
ג'ימס
אתה מחפש פוקימוני מים אבל אתה לא רואה שום פוקימונים בביצה,הכל שחור ונורא,עד שלפתע אתה רואה

קופץ מהביצה,הוא נראה כמו פוקימון מים..
דארן
"אקווהפוקס?" הוא שואל בהפתעה "אני לא יודע,היום לקחו הרבה פוקימונים וזכרוני קטן לגבי חלק מהם" אומר פרופסור דן ומחפש בוקדורים את אקווה פוקס,נזרקים כמה פוקדורים,מהם יוצאים פוקימונים אחרים ובסופו של דבר הפרופסור אומר "הו הינה1" ומושיט לך את הפדור של אקווה פוקס ועוד חמישה פוקדורים נוספים וגם פוקידע.