Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 51
  1. Surgeon of Death
    ~מקס~
    אתה קופץ מן האות O אל תבנית החיפוש, וממנה אתה קופץ אל שורת המשימות ''וואוו..זה מוזר'' אתה ממלמלצשאתה מגלה שאתה עומד על סימן ההתחל העגול שבמחשב שלך, אתה בועט בסימן בחוזקה וזה מיד נפתח, אתה מטפס על אותיות וסמלים, עד שאתה מגיע אל לשונית הקונטר שלך, אתה בועט בלשונית בחוזקה, ושוב המסך משתנה, מאחורייך מתחיל מסך הפתיחה לפעול והמשחק מתחיל לרוץ מאחורייך.
    אני מחכה ופותח בעזרת הקקשה (מחכה שיפתחו את הדלת Xd) לסרבר של חבר שלי,נדב הוא בטח יתן לי צ'יטים ככה שאוכל לקבל נשקים טובים כמו דיגל זהב,או M16 ואז אוכל להסתדר בעולם הוירטואלי

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Miku Hatsune צפה בהודעה
    ~קווין~
    ''תוותר ילד, אין לך שום סיכוי מולו, עם אתה יודע מה טוב בשבילך, ואתה רוצה לחיות-אל תלך אליו'' אומר זרוע ארבע, אתה מגלגל עיינים ומטפס אל עבר לשונית האולמטריקסף אתה בועט בא בחוזקה עד שהמסך משתנה, אתה רואה כי כאן האתר נראה אחרת, אולמטריקסים מתעופפים לכל עבר, אתה לוקח אחד אך מיד חוטף זרם ביד, ''מי הוא המבקש לקחת אולמטריקס שיתוודה?'' נשמע לפתע קול רועם, ואתה רואה מולך חייזר ירוק בצורת תמנון-
    [IMG]http://t1.gstatic.com/images?
    q=tbn:ANd9GcRpw01ibZi4TYQ7MfvFya5lbPhycA8yAatnCK_E v53Z7Ap-hA8zEA[/IMG]

החייזר ממשיך את דבריו ואומר ''הרוצה האולמטריקס את האתגר יאלץ לעבור''
    "אני הוא קווין בלייק. " אני שואל בחיוך,מצפה בקוצר רוח לאתגר.'אני מקווה שזה לא יהיה קשה מדי.אחרי הכול-אין לי בדיוק יכולות על אנושיות כמו כוח על.' אני חשוב לעצמי בחרדה קלה,אבל מתעשת על פחדי מהר מאוד,מהר ככל שאני יכול."אני מוכן לאתגר!" אני אורמ בחיוך רחב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    ~דרן~
    אתה צועק ''איזרה סולד'רס'' לאחר כמה ניסיונות הקלדה כושלים בתבנית החיפוש, ''אוליססס תהיהס כבר בשקטססס?'' שואל קול נשי נרגז, צמרמורת פחד עוברת בגבך למשמע הקול הצורמני, אתה מסתובב לאחור ורואה מחזה אשר מעט מפחיד אותך, אתה מיד מזהה את הנחש אשר נמצא מולך, אומנם מעט מפוקסל יותר מהרגיל, אבל זה בהחלט הוא
    "מה אתה עושה פה?? למה אתה מדבר ומה אתה קשור??" אני שואל את סווייפר בתימהון, ואז שואל אותו,"אתה יודע איך מקלידים פה?"

4. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    מגל-רשום

קאלדין קבנות החמישיxd-התקבלת רק תוסיף גיל ותמונה

דרייק (תמיד תישאר דרייק בשבילי!xd)- סורי אין מקום

כל השאר, הנה ההתחלות שלכם-

~גלעד~

יום שמשי, השמש מאירה במלוא עוצמתה, רוח עדינה ומלטפת מרשרשת בין העצים, אין יום מושלם מזה בשביל להסתגר בחדר ולטפל בסוסים ובפרות שלכם בפארם וויל, ''אוי שיט!'' אתם ממלמלים שהצמחים שלכם עומדים לנבול, אתם מיד מלקטים את כל החיטה, ונושמים לרווחה, פשוט יום מושלם לטיפול בחווה.
    בדיוק כשאתם עומדים לקנות עוד תרנגולת אחת בכדי להגדיל את רווחי החווה המשגשגת שלכם, מופיעה תולעת ירוקה בעלת משקפיים שחורות ממוסגרות, הדבר הראשון שעולה לכם בראש זה 'איזה משחק חדש יצא?! כבר בא לי לראות!', אבל אז שולפת התולעת הממוחשבת שלט עץ קטן וטחוב אשר עליו כתוב ''הודבקתם'', ואתם מבינים כי אהבת חייכם מתה. אתם דופקים על המקלדת, לוחצים עם העכבר על כל פינה במסך הפייסבוק שלכם, ודופקים את הראש במקלדת. המכה גורמת לכם להיכנס לחרדת פייסבוק רצינית: אתם מתחילים לחשוב מה יהיה גורל תמונת הפרופיל שכל כך השתדלתם לצלם, איך תעלו סטאטוסים שווים שחבריכם יעשו עליהם לייק מבלי בכלל לקרא, החיים שלכם אבודים, ככה לפחות אתם חושבים, אתם נשענים על המחשב ומטים את ראשכם בחוזקה לאחור, ''אח!'' צעקה בלתי-רצונית נפלטת מפיכם כאשר אתם בטעות חובטים בראשכם במחשב, ''הכל יהיה בסדר תינוק שלי!'' אתם מיד מרגיעים את המחשב בקול אבהי\אמהי, אתם מסתכלים על צג המחשב ומבינים שלחצתם בטעות על רצף מספרים, מסך המחשב מתחיל להתעוות, הוא נראה כמו ספירלה ענקית, ולפני שאתם בכלל מבינים מה קורה, אתם נשאבים במהירות אל תוך המסך.
    אתם נעמדים ואוחזים בראשכם בכאב, אתם מסתכלים סביב, אתם עומדים על רצפה כחולה מעוגלת, אתם רואים רווח ענקי פעור בין המקום בוא אתם עומדים, להמשך הרצפה בצבע אדום,. אתם קופצים ונוחתים בשלום על הרצפה האדומה שגם היא מעוגלת,. אתם מסתכלים מטה, מפני שהרצפה צרה אתם יכולים לראות מה יש מתחתיה,. קללה ארסית נפלטת מפיכם כאשר אתם מבינים שאתם עומדים על האות O במילה Google ומתחתיה נמצאת גם תבנית החיפוש המוכרת.
    אני מכסה את פי מיד כשאני מבין שקיללתי.
    אני חושב לעצמי עד כמה זה מוזר, אבל אם אני מבין נכון, נראה שאני בגוגל, רק למה אני נמצא באינטרנט דרך אקספלורר?! איזו טעות.
    "טוב," אני אומר לעצמי "בטח אפשר להיכנס מכן לכל מני דברים מגניבים ביותר, נניח..." אני חושב רגע בלי יכולת להחליט "נו אין לי רעיון."
    "שי שם מישהו?" אני צועק ואז מחליט שזאת טעות בגלל שאם אני באמת באינטרנט, אני עלול להיתקל בתולעת שהרסה לי את המחשב, ואני לא בטוח שאכפת לה שאני לא מורכב מנתונים בינארים.

אני בודק האם יש מקלדת כדי להיכנס לאתר של הפורום, המילים הם "פורומים פוקימון", האפשרות הראשונה בתוצאות החיפוש.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

5. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    ~הימג'י~
    את חושבת מעט על מה עלייך לעשות, בסופו של דבר את מחליטה לקפוץ אל תיבת הדואר והסיסמא, ובכך להתחבר.
    את קופצת עם זינוק גבוהה אל תיבת הדואר ומקלידה את שם המשתמש שלך HimejiMizu8@gmail.com.
    ולאחר מכן, את קופצת תוך כדי דריכה על האות m באימייל שלך, אל תבנית הסיסמא בא את מקלידה 2439843, לאחר מכן את קופצת אל המילה ''כניסה'', המסך משתנה, את קולטת שאת עומדת על האף בתמונת הססטוס של חברתך הטובה ביותר מינמי סא'מטו.
    רק שבמקום לא לזוז ולהתנהג כמו..טוב תמונה, את שומעת את קולה אומר ''הימג'י רדי לי מהאף!'', מה תעשי?
    " או סליחה, מינמי-סאן ^^" אומר, וארד למינמי מהאף. "הא.. רגע, את מדברת?! " אשאל אותה וארתע לאחור, ואצא מהתמונה במהירות. לאחר מכן, אתנתק מהפייסבוק, ואלך לגוגל. בגוגל, אלחץ על שורת החיפוש
    ואכתוב '' yutube '', ואכנס לתוצאה הראשונה.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס

~מגל~

tאתה מטפס וקופץ אל לשונית ה''קרא dbm'', המסך מיד מתחלף, בדיוק שאתה עומד להיכנס אל הדף של של גאסט קר-קול, הסופר נאמק בכדי לשאול אותו מה תהיה משאלתו עם ינצח בטורניר, אתה שומע קול ''עצור בן אנוש, מה מעשייך כאן? מקומך בעולם האמיתי ולא בוירטואלי, מה מטרתך?'', הקול נשמע מעט צורמני, אתה מסתובב בהפתע ונחרד לגלות שמאחורייך עומד-

והוא נראה מאוד זועם
    "ס... סו... סון... סון גוקו!" אגמגם, אדהם, ואקוד קידה יפנית מסורתית.
    "אני לא יודע מה אני עושה פה, אני רק יודע שראיתי על מסך המחשב תולעת ירוקה שהחזיקה שלט שעליו כתוב "הודבקתם", לחצתי על כמה דברים במקלדת, והגעתי לגוגל..." אומר בפחד.
    "אתה יכול לאמן אותי כמו שמאסטר רושי אימן אותך?" אשאל אותו בהתלהבות רבה.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~מקס~
    אנא השתדל שתי שורות ומעלה-כך החוקים אומרים
    אתה מחכה מעט, וחושב מה לעשות, לבסוף אתה נעמד זקוף בביטחון ודופק על הדלת בעזרת המקוש אשר נמצא עלייה, צעדים מהירים וקבועים נשמעים מעבר לדלת, הדלת נפתחת ולפנייך עומד גבר בשנות הארבעים לחייו, הוא לובש בגדי צבא, קסדה צבאית, ונשק חגור למותניו, בנוסף חגורה מלאה נשקים חגורה על מותניו, האיש סורק אותתך בחשדנות ושואל ''שם סרבר בבקשה'' מה תעשה?

קווין-
    אתה מציג את עצמך לפניי חייזר התמנון המוזר, ומסכים לאתגר, החייזר מביט בך ומוביל אותך יותר לצד האתר, הוא נוגע כאילו באוויר, ולפתע דלת כחולה עשוייה עץ מופיע, החייזר פותח אותה ומורה לך להיכנס פנימה, ''ישנם שלושה אתגרים-חוכמה, אומץ וכח'' אמר לך החייזר, ''נתחיל במבחן בחוכמה'' הוא אמר, בחדר היה לוח ענק- הוא היה בצורת ריבוע, ועליו משבצות לבנות-שחוות, ממש כמו לוח השח-מט, שלושה דמויות חייזרים הופיעו על ריבועים שונים, והחייזר הסביר ''כל טעות, חייזר יעלם, תגיע לאפס חייזרים-ותיפסל'', ''אני מוכן לחידה'' אמרת לחייזר, החייזר לקח נשימה עמוקה ואמר ''בשקט בשקט לו הוא מסתתר בין הצללים, הוא נראה כמוך, אך לא צבעוני- הוא גבוהה ממך, ולעולם לא יעלם, הוא יעקוב אחרייך לכל מקום, לא תמיד תוכל לראות אותו'', לאחר החידה מוסיף החייזר ''רק החכמים ביותר יצליחו לפתור אותה''

~דרן~

שתי שורות בבקשה, זה החוק
    ''ססס.....כה....קפוץ על הסימן של המקלדת ססס'' אומר לך סוויפר, אתה קופץ אל סימן במקלדת שבתבנית החיפוש, מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, אתה מודה לסוויפר, אך הוא לא הולך הוא שואל אותך ''סססס מדוע אתה כנסס בן-אנוש, אחרים אולי סס אינם בך יבחינו, אך סס אני סוויפר, ססס ואני ידוע'' , סוויפר מביט בך בציפייה לתשובה, ואתה לא יודע מה לומר

גלעד~

אתה מיד מתחרט לאחר שאתה צועק ''יש פה מישהו?'', וגם סוג של בצדק, בזמן שאתה מנסה להבין איך להפעיל את המקלדת, קול מוזר נשמע מאחורייך, אתה מסתובב, ולפתע רואה דמות מוזרה למראה, אך מוכרת ''מה לכל הורוחו...'' אתה מתחיל לומר, כאשר אתה מזהה את הדמות-אביבית מהאח הגדול! ''טוב אדוני הצעיר, מה אתהעושה?'' היא שואלת-

הימג'י~

את חוזרת בחזרה אל גוגל, וקופצת אל תיבת החיפוש, אתה בועטת במסגרת המקפלדת עד שנפרשות לפנייך האותיתו, וקלידה את המילים youtube, את נותנת אגרוף למילה ''חיפוש'' והמסך משתנה, את קופצת כל התוצאה הראשונה ואת עומדת בתוך תיבת החיפוש, לפתע, קול מוכר נשמע מאחורייך ''Koko de nani o shite iru no?'' (תרגום-מה את עושה פה? ביפנית), את מסתובבת בהפתעה ורואה-

~מגל~
    סון גוקו יסמיק מעט מן הקידה המסורתית והערצה שלך אליו, הוא מביט בך מס' דקות אשר בעיינך נראות כנצח, ובעיינך המעריצות וחושב מעט, לבסוף, הוא קד קידה יפנית מסורתית כלפייך גם, מחייך ואומר לך ''בוא אחריי ילד'', אתה הולך אחריו, עד שאתם מגיעים לחדר גדול בוא אתה רואה, לא אחר מאשר-מאסטר רושי!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ttrrtte צפה בהודעה
    [B]
    קווין-
    אתה מציג את עצמך לפניי חייזר התמנון המוזר, ומסכים לאתגר, החייזר מביט בך ומוביל אותך יותר לצד האתר, הוא נוגע כאילו באוויר, ולפתע דלת כחולה עשוייה עץ מופיע, החייזר פותח אותה ומורה לך להיכנס פנימה, ''ישנם שלושה אתגרים-חוכמה, אומץ וכח'' אמר לך החייזר, ''נתחיל במבחן בחוכמה'' הוא אמר, בחדר היה לוח ענק- הוא היה בצורת ריבוע, ועליו משבצות לבנות-שחוות, ממש כמו לוח השח-מט, שלושה דמויות חייזרים הופיעו על ריבועים שונים, והחייזר הסביר ''כל טעות, חייזר יעלם, תגיע לאפס חייזרים-ותיפסל'', ''אני מוכן לחידה'' אמרת לחייזר, החייזר לקח נשימה עמוקה ואמר ''בשקט בשקט לו הוא מסתתר בין הצללים, הוא נראה כמוך, אך לא צבעוני- הוא גבוהה ממך, ולעולם לא יעלם, הוא יעקוב אחרייך לכל מקום, לא תמיד תוכל לראות אותו'', לאחר החידה מוסיף החייזר ''רק החכמים ביותר יצליחו לפתור אותה''
    "אוקיי,בוא נחשוב..גובה ממני,לא צבעוני...הא,קלי קלות." אני אומר בביטול ומביט על החייזר."התשובה היא צל." אני אורמ ביטחון רב וחושב לעצמי:' זאת הייהת חידה נחמדה.נקווה שהשאר לא יהיו יותר מדי קשות." אני חשוב לעצמי.

9. Surgeon of Death
    ~מקס~
    אתה מחכה מעט, וחושב מה לעשות, לבסוף אתה נעמד זקוף בביטחון ודופק על הדלת בעזרת המקוש אשר נמצא עלייה, צעדים מהירים וקבועים נשמעים מעבר לדלת, הדלת נפתחת ולפנייך עומד גבר בשנות הארבעים לחייו, הוא לובש בגדי צבא, קסדה צבאית, ונשק חגור למותניו, בנוסף חגורה מלאה נשקים חגורה על מותניו, האיש סורק אותתך בחשדנות ושואל ''שם סרבר בבקשה'' מה תעשה?
    "אה? שם סרבר? אתה בטוח שאני בקונטר בכלל? בקונטר לא מבקשים שם סרבר אלה אי פי אדוני,מי למד אותך את זה? הכל מקרה,האי פי הוא 8,2623,973 והשם של הסרבר הוא pro אם אתה מתעקש" אומר לאדם הגדול הזה ואביט בנשקים שלו ושוב אחשוב לעצמי אם אני בקונטר או לא כי בקונטר ניתן להחזיק סכין,ריומנים פצצה ונשק אחד בלבד.

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ~מגל~
    סון גוקו יסמיק מעט מן הקידה המסורתית והערצה שלך אליו, הוא מביט בך מס' דקות אשר בעיינך נראות כנצח, ובעיינך המעריצות וחושב מעט, לבסוף, הוא קד קידה יפנית מסורתית כלפייך גם, מחייך ואומר לך ''בוא אחריי ילד'', אתה הולך אחריו, עד שאתם מגיעים לחדר גדול בוא אתה רואה, לא אחר מאשר-מאסטר רושי!
    "מאסטר רושי! אני מעריץ גדול שלך! רק לפני יום~יומיים ראיתי אותך מנצח את סון גוקו הצעיר בטורניר אומניות הלחימה בתור ''ג'קי צ'אן'' " אסמיק ואפגין את ידעי בדרגון בול המקורי (עד פרק 41 וחצי בינתיים).
    "אז... תוכל לאמן אותי להיות חזק כמו גוקו?" אשאל לבסוף.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    גלעד~

אתה מיד מתחרט לאחר שאתה צועק ''יש פה מישהו?'', וגם סוג של בצדק, בזמן שאתה מנסה להבין איך להפעיל את המקלדת, קול מוזר נשמע מאחורייך, אתה מסתובב, ולפתע רואה דמות מוזרה למראה, אך מוכרת ''מה לכל הורוחו...'' אתה מתחיל לומר, כאשר אתה מזהה את הדמות-אביבית מהאח הגדול! ''טוב אדוני הצעיר, מה אתהעושה?'' היא שואלת-
    "אני לא מכיר אותך מאיפה שהוא?" אשאל בחוסר עניין "אמממם... לא" אני עונה לעצמי "אז אל תתערבי, בטח שלך אין זכות יותר ממני לעשות כאן דברים."
    אני ממשיך לחפש איך להקליד באזור ואז אני מתכנן להמשיך כמו קודם.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    ~מקס~

קווין-

~דרן~

שתי שורות בבקשה, זה החוק
    ''ססס.....כה....קפוץ על הסימן של המקלדת ססס'' אומר לך סוויפר, אתה קופץ אל סימן במקלדת שבתבנית החיפוש, מקלדת שלמה נפרשת לפנייך, אתה מודה לסוויפר, אך הוא לא הולך הוא שואל אותך ''סססס מדוע אתה כנסס בן-אנוש, אחרים אולי סס אינם בך יבחינו, אך סס אני סוויפר, ססס ואני ידוע'' , סוויפר מביט בך בציפייה לתשובה, ואתה לא יודע מה לומר

גלעד~

הימג'י~

את חוזרת בחזרה אל גוגל, וקופצת אל תיבת החיפוש, אתה בועטת במסגרת המקפלדת עד שנפרשות לפנייך האותיתו, וקלידה את המילים youtube, את נותנת אגרוף למילה ''חיפוש'' והמסך משתנה, את קופצת כל התוצאה הראשונה ואת עומדת בתוך תיבת החיפוש, לפתע, קול מוכר נשמע מאחורייך ''Koko de nani o shite iru no?'' (תרגום-מה את עושה פה? ביפנית), את מסתובבת בהפתעה ורואה-

~מגל~
    "אני נשאבתי פנימה." אני אומר לו, "אני לא רוצה להיות כאן." אחרי זה אני כותב במקלדת, myforum ואז קופץ על חפש. לאחר מכן אני לוחץ על הלינק הראשון שיופיע, כדי שאוכל להכנס לאתר של myforum.co.il

13. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ~קווין~
    החייזר התמנוני מביט בך כמנסה לחשוב\להיזכר במשהו אך מבט זה נעלם חיש כשהופיע.
    ''נכון מאוד, כל הכבוד קווין, הגיע הזמן למבחן השני, מבחן האומץ'' הוא אומר לך, אתה הולך אחרי החייזר התמנוני ופתאום קולט כי איינך יודע את שמו, הוא מוביל אותך לחדר סגור, ברגע שאתה רואה אותו אתה חוטף התקף לב- אתה עומד בחדר בעל קירות לבנים ורצפת אבן, מולך עומד מסלול מכשולים ענק- בחלק הראשום אתה רואה שורה ענקית שמונה כעשרים גרזנים ענקיים מתנדנדים, ישר אחריהם אתה רואה שטח רצפת אבן עם חורים שלא נראה לך כל כך מסוכן עד שאתה רואה את פרצי הלהבות אשר יוצאים מהן, אחר כך אתה רואה שני אריות, הם חושב שזה סביר ביחס לחלקים האחרים עד שאתה קולט שהם עשויים זהב טהור, כלומר0כואבים מאוד עם הנשיכה שלהם, לבסוף, ממש לפני קו סיום צבוע אדום-לבן, ישנם שני תמרורי עצור אשר אינם עושים דבר, אך אתה יודע כי אינך יכול לזלזל בכך, מה תעשה?

~מקס~
    ''אני רק השומר, אני לא חלק מהקונטר עצמו'' מסביר השומר המפחיד, אתה נכנס פנימה, ולפנייך ניצבים המון חיילים בתלבושת זהה של השומר, רק שלאלו רק נשק אחד- לאחדים רובים חגורות למותניים והאחרים מחזיקים סכין בידם, לפתע דמות מוכרת בבגדי צבא מתקרבת אלייך, ''נדב?'' אתה שואל מופתע, ''מקס?!'' הוא משיב מופתע עוד יותר, ''מה אתה עושה פה?'' הוא שואל

~מגל~
    מאסטר רושי מביט עלייך ומרים את משקפי השמש שלו ונעמד, אתה קולט שהוא לא לובש דבר לגופו חוץ ממכנסי גלישה סגולות, ''שלום לך מגל הצעיר'' פותח מאסטר רושי בדבריו, ''אני עצמי אינו מוכן ללמד אותך את ה''אומנות'' שלי, אך סון גוקו,, תלמידי המוצלח ביותר ילמד אותך'' משלים מאסטר רושי את דבריו, ''מה?! מאסטר רושי..'' מתחיל סן גוקו לומר, ובהחלט נראה כי הוא אינו מרוצה מהחלטת מאסטר גוקו, אך זה קוטע אותו ואומר ''עשה זאת'', ''אוף..'' הוא ממלמל כילד קטן ומסמן לך לבוא אחריו, הוא מביט בך ואומר ''נו ילד..מה אתה רוצה ללמוד?''

~גלעד~
    אביבית מביטה בך מופתעת מן היחס שלך כלפייה, לבסוף היא אומרת לך בקול נרגז ורואים כי היא עצבנית ''אדוני הצעיר, שומרי גוגל אינם אמורים לדבר ככה, אני חלקיקת תוכנת מחשב מפורסמת!'' , אתה מביט באביבית כאילו היא יצאה מדעתה, לאחר כמה דקות של שקט על ''מתח'' באוויר, ''מה?'' אתה שואל, אביבית מביטה בך בעיון אך גם סקרנות מאי הידיעה שלך ואומרת ''אתה לא שומר הגוגל נכון ילד?''

~דרן~
    לפני שסוויפר מספיק בכלל לומר לך עוד משהו, אתה קופץ על סמל המקלדת הקטנה שבפינת בנית החיפוש ומיד נפרשת לפנייך מקלדת שלמה, אתה מקפץ מאות לאות עד יצירת הכתובת myforum.co.il ואז קופץ על המילה ''חיפוש'' לפתע המסך משתנה ולפנייך אתה רואה תוצאות רבות, אתה לוחץ על הראשונה ופתאום מגלה כי אתה נמצא באתר, באות O במילה FORUM!
    [IMG][/IMG]
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. Surgeon of Death
    ~מקס~
    ''אני רק השומר, אני לא חלק מהקונטר עצמו'' מסביר השומר המפחיד, אתה נכנס פנימה, ולפנייך ניצבים המון חיילים בתלבושת זהה של השומר, רק שלאלו רק נשק אחד- לאחדים רובים חגורות למותניים והאחרים מחזיקים סכין בידם, לפתע דמות מוכרת בבגדי צבא מתקרבת אלייך, ''נדב?'' אתה שואל מופתע, ''מקס?!'' הוא משיב מופתע עוד יותר, ''מה אתה עושה פה?'' הוא שואל
    "אני יודע שזה נשמע מוזר אבל נשאבתי לפה,תן לי צ'יטים אני צריך לקנות כמה רובי שיעזרו לי לשרוד ברשת" אומר לו ובינתים אקפוץ על כפתור העגלה ואקנה דיגל זהב.,אנסה לירות על הקיר ולראות איך זה ואז אתחיל להסתתר מפני הטרור,שבטח לא אכפת להם אם אני פה בתור דמות או בתור אדם אמיתי.

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=ttrrtte;1290040]~קווין~
    החייזר התמנוני מביט בך כמנסה לחשוב\להיזכר במשהו אך מבט זה נעלם חיש כשהופיע.
    ''נכון מאוד, כל הכבוד קווין, הגיע הזמן למבחן השני, מבחן האומץ'' הוא אומר לך, אתה הולך אחרי החייזר התמנוני ופתאום קולט כי איינך יודע את שמו, הוא מוביל אותך לחדר סגור, ברגע שאתה רואה אותו אתה חוטף התקף לב- אתה עומד בחדר בעל קירות לבנים ורצפת אבן, מולך עומד מסלול מכשולים ענק- בחלק הראשום אתה רואה שורה ענקית שמונה כעשרים גרזנים ענקיים מתנדנדים, ישר אחריהם אתה רואה שטח רצפת אבן עם חורים שלא נראה לך כל כך מסוכן עד שאתה רואה את פרצי הלהבות אשר יוצאים מהן, אחר כך אתה רואה שני אריות, הם חושב שזה סביר ביחס לחלקים האחרים עד שאתה קולט שהם עשויים זהב טהור, כלומר0כואבים מאוד עם הנשיכה שלהם, לבסוף, ממש לפני קו סיום צבוע אדום-לבן, ישנם שני תמרורי עצור אשר אינם עושים דבר, אך אתה יודע כי אינך יכול לזלזל בכך, מה תעשה?

[I][/QUOTE

הייתי יודע איך קוראים לו אם הייתי רואה את התמונה ^^

~~

אני רץ בשיא המהירות האפשרית כדי לחמוק מהגרזנים. לאחר מכן אני מנסה לקפוץ מעל אזורי הלהבות ואם אני אל מצליח,אני פשוט מתקדם שם בקפיצות. אחר כך אני מנסה להילחם באריות, ואחרי שהם כבר לא יכולים לפגוע בי אני מתקםד לעבר תמרורי העצור,עוצר,ומחכה בהם.

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •