~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
~מקס~
רוצה רומאנס?
''האמת.....'' ממשיך נדב לומר, ''מבפנים בטח הכל שונה לא?'', ''אמ..כן אני משערקק אתתה עונה לו בחזרה, ''אדוני, האם תרצה להתאמן החדר האימונים?'' שואל אותך אחד האנשים, 'חדר אימונים..?' אתה חושב לעצמך בהפתעה, האיש מביט בך בציפייה לתשובה
~קויון~
רוצה רומאנס?
___
אתה רץ בכל המהירות שגופך יכול להפיק בכדי לנסות ולחמוק מהגרזנים, אתה מגלה שזה לא כל כך פשוט, כל גרזן עובר על המסלול בזמן אחרף לפתע אתה מבחין ב''קוד'' מסויים, הגרזן הראשון מופיע על המסלול כל שלוש שניום, הגרזן שאחריו מופיע כל שתי שניות, וזה שאחריו כל שנייה, זה שאחריו כל שלוש שניות ואז שוב שתי שניום ושנייה.
רעיון מבריק עולה בראשך, אתה סופר שלוש שניות והגרזן הראשון חולף על פני המסלול, אתה רץ ועובר אותו בהצלחה, אתה מחכה שתי שניות מול הגזן השני עד שהוא עובר את המסלול ורץ, ונעצר לפני הבא, מחכה שנייה ורץ, ככה חצי מסלול עד שאתה מבין שישנו עוד קץ', נותרו לך חמישה גרזנים לעבור, הגרזן שלפנייך לא עובר על פני המסלול כל שתי שניות כצפוי אלה כל חמש שניות, וזה שאחריו ארבע שניות, אתה רואה ששני הגרזנים מאוד צמודים כך שלא תוכל לעבור את זה שלפנייך, להעצר מול זה שאחריו ולחכות שיעבור את המסלול, אתה צריך למצא פתרון איך לעבור את שניהם(תפרט בבקשה)
~מגל~
רוצה רומאנס?
__
''חחח...'' מצחקק סון גוקו למשמע בקשתך, ''יש גבול למה שאני יכול ללמד ילדץץץכמוך'' הוא אומר ופורץ בצחוק רועם, אתה מזעיף פנים וסון גוקו אומר, ''אבל...אני יכול לנסות'' הוא ממשיך, חיוך עולה על פנייך.
''אוקיי, תעמוד פה, כן בדיוק ככה'' אומר סון גוקו וממקם אותך בעמדה משונה, ''שים ידים לפנים'' הוא אומר לך, ''מה שאתה רואה בתוכנית הוא לא אותה דרך כמו שהמתקפה פועלת פה, צריך דרך שונה ותנוחה שונה'' מסביר סון גוקו, אתה שם יידים לפנים וסון גוקו אומר ''תחשוב על הדבר הכי עצוב שקרה לך אי פעם, תתרכז בוא, ותספר לי אותו תוך כדי שעיינך עצומות ויידיך לפנים, עם באמת תשפוך את הלב ותספר את הדבר כמו שצריך, הכל כבר יעשה מעצמו
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ברור, עם צ'יצ'י
~~~~~
"אמ..." אומר ואעלה בעצמי דמעות בעודי חושב על הדבר הנורא ועצוב שקרה לי, "לפני שבוע בערך, רבתי עם החבר שלי. זה רגיל, אני תמיד רב איתו, אבל אז, אז זה היה שהיינו צריכים לעשות משהו בקבוצה, ואני נתקעתי בלי קבוצה. ואף אחד לא הסכים לא להיות איתי, הרגשתי כאילו אין לי חברים בכלל, בכל העולם."
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
טוב סורי חברה זה משחק שנורא קשה לשלוט עליו אז אי סוגרת אבל אני שמה אותו לאימוץ לכל המעוניינים!
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)