Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13
  1. משתמש מנוסה
    איך אני נכנס ל

pal park

אני לא מבין

2. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    למה לפתוח עוד נושא?
    יש לך כבר נושא של שאלות, אין צורך לפתוח עוד אחד.

פאל פארק-
    מחולק ל-3 חלקים:
    האזור שמחוץ לפארק, בניין הפארק והפארק עצמו.
    במחשב ניתן להגיע ל-2 החלקים הראשונים ולא לפארק עצמו.
    לחלק הראשון אתה יכול להגיע שאתה משיג surf, ע"י שחייה בדרכים 219-221 שהן מתחת לעיר של הפרופסור.
    הבניין יהיה החסום עד השגת הנשיונלדקס, ורק אז תוכל להכנס לשם ולקבל את הפוקאראדר מפרופסור אוק.
    בשביל להכנס לפארק עצמו, עליך לשים בDS אמיתי משחק אנדווס (כמו אדום אש), לבחור במשחק 6 פוקימונים והם יהיו בפאל פארק ואז תוכל להכנס לפארק עצמו ולתפוס אותם.

3. משתמש מנוסה
    לא תקשיב יש לי איש שעוצר לי את הדרך איך אני עובר אותו

איך אני משיג את הראדאר שאתה מדבר אליו

4. משתמש מנוסה
    יש את הראדר אחרי שאתה רואה 150 פוקימונים אתה הולך לעיר של הפרופסור ראובן מדבר איתו אחר כך פרופסור אוק יבוא יביאו לך דברים אחר כך תלך לשם שוב ואז תקבל את הראדר

וגם אם אתה משחק במחשב אתה לא יכול להיכנס..אין לי כוח להסביר למה זה יקח זמן..
    פלטינום:3266-1121-6541
    יהלום:4124-8069-2812
    אז יאללה תוסיפו..
    <span style=\'color:blue\'>Wolf Team The best Game</span>

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    Originally posted by dor0031@Oct 31 2008, 12:09 PM
    לא תקשיב יש לי איש שעוצר לי את הדרך איך אני עובר אותו

איך אני משיג את הראדאר שאתה מדבר אליו
    כתבתי לך:
    הבניין יהיה החסום עד השגת הנשיונלדקס, ורק אז תוכל להכנס לשם ולקבל את הפוקאראדר מפרופסור אוק.
    כלומר לא תוכל להכנס לבניין, לחלק השני, בלי הנשיונלדקס, שאותו משיגים ע"י ראיית כל 150 הפוקימונים בשינודקס ודיבור עם הפרופסור.
    את הראדר כמו שכתבתי אתה מקבל בבניין של הפארק, ע"י פרופסור אוק שנמצא בבניין.

6. משתמש מנוסה
    אני מתכוון כבר בתוך הבניין יש מישהו שחוסם לי את הדרך

7. משתמש מנוסה
    שם: קיבוץ שער העמקים
    אז תדבר איתו ותנסה להבין מה הוא אומר, ואם כשבאת לשם בפעם הראשונה זה היה פתוח אז כנראה שהוא הבנאדם שאמור לחסום אותך עד שתשדרג את הפוקידקס.
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

8. משתמש מנוסה
    בתוך הבניין יש מישהו שאומר לי משהו ולא נותן לי להיכנס

תנסה ותראה

9. משתמש מנוסה
    אתה משחק במחשב או באימולטור?

FC: (פלאטינום)
    4938 3512 1291

10. משתמש מנוסה
    מה
    ?

במחשב חייב לשחק באימולטור&#33;&#33;&#33;

11. משתמש מנוסה
    הוא התכוון לשאול אם אתה משחק במחשב או ב-DS, אז באיזה מהם אתה משחק?
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:darkorange\'>בברכה- תום פוקימון (לא &quot;טום&quot;&#33;) </span></span>
    ברמה 16 אני מתפתח
    אתרי פוקימון שימושיים: Serebii.net|PokemonElite2000 - sprite resource|Bulbapedia - Dungeon sprites
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>*הפוקימונים הזוהרים שתפסתי*</u></span>(לינקים לתמונות)
    <u>במחשב:</u> <u>ב-Gold:</u> גרידוס האדום, <u>ב-FireRed:</u> נידורינו שהתפתח לנידוקינג | <u>ב-DS:</u> <u>ב-Diamond:</u> קקניה שהתפתח לקקטורן, <u>ב-Platinum:</u> קריקטוט שהתפתחה לקריקטון
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><u>~השישיות שלי מכל הזמנים~</u></span>(לינקים לתמונות)
    השישייה שלי לליגה ב-Yellow (ב-GBC)|השישייה שלי לליגה ב-Gold (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Emerald (במחשב)|השישייה שלי לליגה ב-Emerald (במחשב)
    השישייה הקבועה שלי ב-FireRed (במחשב)|השישייה היומיומית שלי ב-Diamond (ב-DS)|השישייה שלי לליגה ב-Diamond (ב-DS)|השישייה הקבועה שלי ב-Platinum (ב-DS)
    <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>האתר הכי טוב בעולם ~ תיכנסו אם יש לכם אומץ&#33;&#33;&#33;</span></span>
    <span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>יצאתי לשנת-שירות (יום ה&#39; 6.8.09)</span></span> - <span style=\'font-size:10pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>אין טעם לשלוח לי הודעות פרטיות</span> - הקדשת הפרידה שלי</span>

12. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    שוב לא קראת את מה שכתבתי:

בשביל להכנס לפארק עצמו, עליך לשים בDS אמיתי משחק אנדווס (כמו אדום אש), לבחור במשחק 6 פוקימונים והם יהיו בפאל פארק ואז תוכל להכנס לפארק עצמו ולתפוס אותם.
    האיש בבניין לא יתן לך לעבור במחשב. אתה צריך DS אמיתי בשביל זה.
    אתה מכניס בDS אמיתי במקום לGBA משחק אנדווס, ואז אתה בוחר 6 פוקימונים שתפסת במשחק האנדווס.
    הם יופיעו בפאל פארק ואז האיש יאפשר לך לעבור.
    אי אפשר לעשות את זה במחשב.

13. משתמש מנוסה
    חשוב לציין שהפוקימונים שתעביר ממשחק האדוונס יימחקו ממשחק המקורי שלהם ויישארו רק ביהלום/פנינה.
    ברמה 16 אני מתפתח

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •