הקדמה: ברוכים הבאים לנושא טורניר הדואלינג נטוורק 2012.
כידוע לכם, בעבר נעשו נסיונות רבים לקיום טורניר כאן, והם כולם כשלו אך ורק בגלל אי מחויבותם של אנשי הפורום עצמם.
בגלל יוזמה של אייל שנורא רוצה טורניר, אני מחליט לעשות ניסיון אחרון מבחינתי לקיום טורניר כאן בפורום.
אך טורניר זה לא יהיה רגיל - מספר משתתפים לא רגיל, שיטת משחק לא רגילה, בקיצור אולי תקווה אחרונה להצלחה כאן בפורום.
מבנה הטורניר(כמות משתתפים ושיטת משחק):
מדובר בטורניר מיוחד למדי, ואוכיח זאת כשאתחיל להציג את מבנה הטורניר.
מספר המשתתפים יהיה במדויק - 6!
לא 4, לא 8, אלא 6. אתם ודאי שואלים, איך ניתן לקיים טורניר עם שישה אנשים?
נא הכירו את שיטת הSWISS:
שיטת הSWISS אומרת שבכל סיבוב, יש עדיפות שיקבל המתמודד יריב שיהיה בדיוק ברמתו. הסבר מקיף למבנה הטורניר בכדי שתבינו:
חלק א' - הסוויס:
יהיו לנו שישה מתמודדים.
1) תחילה, בסיבוב א', יוגרלו קרבות כך שיהיו 3 נגד 3. יהיו 3 מפסידים, ו3 מנצחים.
2) סיבוב ב', עדיפות ששחקן אשר יש לו ניצחון, יקבל מישהו שגם לו יש ניצחון. ושחקן עם הפסד יקבל יריב עם הפסד. אך זה אומר שיהיה זוג שלישי שיעשה קרב, כאשר לאחד מהם יהיה הפסד ולאחד ניצחון.
3) סיבוב ג' ואחרון, גם כאן שיטת הSWISS שאומרת שהעדיפות שמי שיש לו 2 נצחונות יקבל מי שיש לו 2, ומי ש1 נגד 1 וכו'.
שיטת הסוויס תנסה לסדר לכל אחד מישהו בדיוק עם הRECORD שלו בטורניר, והיא ההוגנת ביותר.
חלק ב' - הגמר:
הגמר ייערך בשיטת נוקאאוט. מה שאומר ש2 השחקנים בעלי הRECORD הטוב לאחר 3 סיבובים, ייפגשו למאטץ' גמר.
אך אם יהיה שחקן עם 3 נצחונות, ו2 עם 2 נצחונות לדוגמא? מי מהם ישחק נגדו?
שיטת הסוויס אומרת שהעדיפות היא למי שהשיג את הנצחונות קודם.
מה זה אומר? שאם השגתי ניצחון בסיבוב א', והפסדתי ב-ב', אך היריב הפסיד בא' וניצח ב-ב', לי יש עדיפות עליו לגמר.
מדוע זה הגיוני? כי הוא השיג ניצחון רק אחרי 2 סיבובים, בעוד אני רק לאחר אחד.
אין צורך לציין כי כל קרב הוא מאטץ' של הטוב מ3, ושניתן להשתמש בסייד למרות שאני שונא אותו ובמיוחד אם הוא אנטי מטה מטומטם.
מדוע 6 ולא 8:
אין בפורום 8 שחקנים שיהיה ניתן לסמוך עליהם לטורניר, לכן לצמצם ל6 ולשלב שיטת סוויס שתהפוך את זה לאפשרי, זה הדבר הטוב ביותר.
הרשמה ושריונים:
ההרשמה לטורניר אינה מובנת מאליו. כאשר אתם עושים זאת, אתם מתחייבים לשחק לפחות את 3 סיבובי הסוויס. בסך הכל 3 מאטצ'ים, אך אתם מתחייבים לשחקם!
ישנם מתמודדים אשר יש להם מקום משוריין אצלי, כמו מור ועומר מנהל הפורום, כיוון ששחקנים כאלו לא יכולים להישאר מחוץ לטורניר, ואני בטוח שהמחויבות שלהם היא גם גבוהה. אך הם יירשמו רק אם ירצו, רק אם יתחייבו כמו כולם.
שיפוט:
אין שיפוט, לי ממש אין זמן לזה, אם מישהו מתנדב בכיף.
פשוט נסמוך אחד על השני, ותצלמו תקרבות אם קורה משהו!
חשיפת דקים:
אין צורך לחשוף דקים עם עת ההרשמה. לא רוצה שאף אחד ישים אנטי מטה כי יראה משהו מסוים. הדק שלכם נקבע ברגע שתתחילו סיבוב א', ולא תוכלו לשנות לאחד אחר.
בקשה:
ישנם דקים מגעילים שלא אשחק בהם ואשמח לא לראות אותם אצלכם.
כמו דק שמשלב קלפים כמו ראביט, או טורגייד, או ההולימארק שנראים לי הדבר הכי שבור בהיסטוריה. דקים עם מקוריות יתקבלו הרבה יותר בשמחה, וזה ממש לא מתנגש עם הרמה שלהם.
טופס הרשמה ורשומים:
טופס -
כינוי בפורום:
כינוי במשחק:
שם פרטי:
חפיסה: אערוך אך ורק לאחר שתחשפו אותה בסיבוב א', לא לרשום כאן כלום!
התחייבות: רשמו כאן: אני מתחייב שיש ברשותי זמן לשחק 3 סיבובי סוויס ובמידה ואעלה לגמר גם את משחק הגמר, שלא ארמה ואעבור על חוקי הטורניר, ושלא איעלם סתם כך לכמה ימים ואעצור את הטורניר מלהתקדם.
רשומים -
1.
כינוי בפורום: Blackbeard
כינוי במשחק: Aviv
חפיסה:
התחייבות:
אני מתחייב שיש ברשותי זמן לשחק 3 סיבובי סוויס ובמידה ואעלה לגמר גם את משחק הגמר, שלא ארמה ואעבור על חוקי הטורניר, ושלא איעלם סתם כך לכמה ימים ואעצור את הטורניר מלהתקדם.
2.
כינוי בפורום:Aichi Sendou [בקרוב "Angelamon"]
כינוי במשחק: DarknessAngel
שם פרטי:עומר
התחייבות: רשמו כאן: אני מתחייב שיש ברשותי זמן לשחק 3 סיבובי סוויס ובמידה ואעלה לגמר גם את משחק הגמר, שלא ארמה ואעבור על חוקי הטורניר, ושלא איעלם סתם כך לכמה ימים ואעצור את הטורניר מלהתקדם.
הערות:אני אנסה לדבר עם מור,אבל יש לו לוסטים לפי מה שהבנתי,בהצלחה!ושהטוב ביותר ינצח!ואני כבר לא מנהל הפורום כבר מאוקטובר נראה לי
3.
כינוי בפורום:מאסטר ליאון
כינוי במשחק:dushki9
שם פרטי:אייל
חפיסה: כלום
התחייבות: אני מתחייב שיש ברשותי זמן לשחק 3 סיבובי סוויס ובמידה ואעלה לגמר גם את משחק הגמר, שלא ארמה ואעבור על חוקי הטורניר, ושלא איעלם סתם כך לכמה ימים ואעצור את הטורניר מלהתקדם.
4.
כינוי בפורום: DarkTiger
כינוי במשחק: DarkTiger
שם פרטי: איתי
התחייבות: אני מתחייב שיש ברשותי זמן לשחק 3 סיבובי סוויס ובמידה ואעלה לגמר גם את משחק הגמר, שלא ארמה ואעבור על חוקי הטורניר, ושלא איעלם סתם כך לכמה ימים ואעצור את הטורניר מלהתקדם.
שריונים לשחקנים 2,3 למור ולעומר. כך שכרגע יש מקומות פנויים ל4,5,6 ואולי אם מישהו מהם יוותר אז גם מקום נוסף.
5.
כינוי בפורום: skyfall
כינוי במשחק: king-julian
שם פרטי: דור
חפיסה: אערוך אך ורק לאחר שתחשפו אותה בסיבוב א'.
הערות: השקעה יפה מאוד, אני חושב שהזמן שיהיה הכי נוח לכולם היא חופשת פורים... אני ממש מקווה שהפעם זה יצליח!
6.
כינוי בפורום:איציק שרביט
כינוי במשחק:moral
שם פרטי:להב