Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 33
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי יאיר לפיד מלך! צפה בהודעה
    בשביל לנהל את פורום הספאם הזה, אתה צריך להיות מנהל פורום חת"מ בשביל זה בגלל שזה תת פורום שלו...
    לפי מיטב ידיעתי, ניתן לנהל תת-פורום גם בלי לנהל את הפורום שהוא תת-פורום שלו...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♣Trunks♣ צפה בהודעה
    אולי אם ההנהלה הייתה מתיחחסת לפורום הזה ומוציאה חוקים נגד אי-השקעה אז הוא לא היה ספאם...
    אני ניסיתי להשקיע (עד כמה שאפשר להשקיע בפורום הזה...), ושלחתי בקשה לניהול, אבל רותם אפילו לא התייחס אליה אפילו...
    ההשקעה תלויה במשתמש, מי שרוצה להשקיע שיעשה זאת אבל אי אפשר לכפות את זה על אף אחד ובטח שלא על כמות די מרובה של אנשים שנמצאים פה בפורום. החוקים פה צריכים להיות מגבילים, צריך להגיע למצב בו לכל אחד פה ברור איפה אפשר ליפול, מה שלא קורה כרגע (חוקים נגד ספאם גם כן). עוד דבר הוא שאתה משלה את עצמך, ניהול זהו לא קריטריון של השקעה, זה לא משנה כלום חוץ מזה שתוכל לתת באנים ולנעול איזה נושא או שניים, אם הפסקת להשקיע בגלל זה זאת בעיה שלך..
    חמוף

3. Surgeon of Death
    זה סתם דוגמה,בל זה ספאם טהור כי אני יכול לאמר מה שאני רוצה,אם השחקן השני עומד להרוג אותי אני יכול להפוך את הכל לטובתי וקיצור-גם ספאם וגם שיעמום..

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    לפי מיטב ידיעתי, ניתן לנהל תת-פורום גם בלי לנהל את הפורום שהוא תת-פורום שלו...
    לא פורום כזה לפי מה שיודע לי בגלל שלפי דברכם, זה כמו חת"מ אז צריך לנהל גם את חת"מ

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי SasoriRedSands צפה בהודעה
    זה סתם דוגמה,בל זה ספאם טהור כי אני יכול לאמר מה שאני רוצה,אם השחקן השני עומד להרוג אותי אני יכול להפוך את הכל לטובתי וקיצור-גם ספאם וגם שיעמום..
    שוב-בגלל שאתה לא רוצה להרוס לאחרים את הכיף-אתה לא תעשה את זה!
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki צפה בהודעה
    ההשקעה תלויה במשתמש, מי שרוצה להשקיע שיעשה זאת אבל אי אפשר לכפות את זה על אף אחד ובטח שלא על כמות די מרובה של אנשים שנמצאים פה בפורום. החוקים פה צריכים להיות מגבילים, צריך להגיע למצב בו לכל אחד פה ברור איפה אפשר ליפול, מה שלא קורה כרגע (חוקים נגד ספאם גם כן). עוד דבר הוא שאתה משלה את עצמך, ניהול זהו לא קריטריון של השקעה, זה לא משנה כלום חוץ מזה שתוכל לתת באנים ולנעול איזה נושא או שניים, אם הפסקת להשקיע בגלל זה זאת בעיה שלך..
    אני הפסקתי להשקיע מסיבה פשוטה: רותם התעלם מבקשת הניהול שלי.
    אני מודה- השקעתי בשביל הניהול! כן, זה נכון, אבל לא רציתי את הניהול בגלל היכולות ובשביל להשוויץ, אלא בגלל שאכפת לי מהפורום.
    החוקים לא מנוסחים טוב, ויש באמת יותר מדי ספאם בפורום הזה, ההנהלה לא מתייחסת לפורום הזה, ולכן יש בו כל כך הרבה ספאם!

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. אבל הופיר יותר
    אני הפסקתי להשקיע מסיבה פשוטה: רותם התעלם מבקשת הניהול שלי.
    אני מודה- השקעתי בשביל הניהול! כן, זה נכון, אבל לא רציתי את הניהול בגלל היכולות ובשביל להשוויץ, אלא בגלל שאכפת לי מהפורום.
    החוקים לא מנוסחים טוב, ויש באמת יותר מדי ספאם בפורום הזה, ההנהלה לא מתייחסת לפורום הזה, ולכן יש בו כל כך הרבה ספאם!
    אז אתה משקיען מהסוג הגרוע ביותר, צר לי להגיד לך, אבל מי שמשקיע בשביל ניהול עושה זאת סתם כי לרותם או לאף אחד אחר זה לא משנה באמת, אם אכפת לך מהפורום הזה לא צריכה להיות לך בעיה להשקיע כאשר מתנוססת מעליך כינויך בפורום כל דרגה שהי.
    לא אמרתי שההנהלה בסדר, אבל הם צריכים להתחיל להיות ולהשתלט על הספאם, זה מה שאני מנסה להעביר.
    חמוף

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    אז אתה משקיען מהסוג הגרוע ביותר, צר לי להגיד לך, אבל מי שמשקיע בשביל ניהול עושה זאת סתם כי לרותם או לאף אחד אחר זה לא משנה באמת, אם אכפת לך מהפורום הזה לא צריכה להיות לך בעיה להשקיע כאשר מתנוססת מעליך כינויך בפורום כל דרגה שהי.
    לא אמרתי שההנהלה בסדר, אבל הם צריכים להתחיל להיות ולהשתלט על הספאם, זה מה שאני מנסה להעביר.
    תקרא לי איך שתקרא לי, כל עוד יש השקעה, זה בסדר (לטעמי, לפחות).
    אני ניסיתי להשקיע, אבל לך תמצא מה אפשר לעשות פה... עשיתי מדריך, היחיד שניתן לעשות בפורום הזה לדעתי... עשיתי פעילות, כנ"ל כמו הקודם, אך לא הייתה בה התעניינות...
    בקיצור, אין עוד מה לעשות בפורום הזה...
    לך תמצא 3 חידונים/פעיליות/מדריכים שאפשר לעשות בפורום הזה..

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שוב-בגלל שאתה לא רוצה להרוס לאחרים את הכיף-אתה לא תעשה את זה!
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

10. אבל הופיר יותר
    תקרא לי איך שתקרא לי, כל עוד יש השקעה, זה בסדר (לטעמי, לפחות).
    אני ניסיתי להשקיע, אבל לך תמצא מה אפשר לעשות פה... עשיתי מדריך, היחיד שניתן לעשות בפורום הזה לדעתי... עשיתי פעילות, כנ"ל כמו הקודם, אך לא הייתה בה התעניינות...
    בקיצור, אין עוד מה לעשות בפורום הזה...
    לך תמצא 3 חידונים/פעיליות/מדריכים שאפשר לעשות בפורום הזה..
    שאם אתה רוצה להשקיע למה הפסקת? זה בדיוק למה אני חושב שאתה גרוע, כי אתה מפסיק בגלל הסיבה של ניהול..
    אני לעומתך לא השקעתי אף פעם בשביל ניהול אלא רק כשבאמת רציתי, אבל עכשיו זה חסר טעם באמת..
    (יש רעיונות, אין מה לדאוג..)
    חמוף

11. Surgeon of Death
    אבל זה הקטע,שחחייבים לעשות את זה בשרשור!

12. אבל הופיר יותר
    אבל זה הקטע,שחחייבים לעשות את זה בשרשור!
    עוד סיבה למה זה לא נחוץ,
    זה לא סותר מה שאמרתי..
    חמוף

13. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שאם אתה רוצה להשקיע למה הפסקת? זה בדיוק למה אני חושב שאתה גרוע, כי אתה מפסיק בגלל הסיבה של ניהול..
    אני לעומתך לא השקעתי אף פעם בשביל ניהול אלא רק כשבאמת רציתי, אבל עכשיו זה חסר טעם באמת..
    (יש רעיונות, אין מה לדאוג..)
    אני מנסה להסביר לך כבר במשך כמה תגובות, הפורום הזה הוא באמת ספאמי ביותר, כי ההנהלה לא מתייחסת אליו בכלל! אני ניסיתי להשקיע, אבל רותם לא התייחס. ואז הבנתי! לא משנה מי ישקיע וכמה, ההנהלה אף פעם לא תתייחס אליו כי כפורום שווה מן השורה (XD)! לכן זה לא משנה, גם אם אני אשקיע, הפורום ימשיך להיפגע קשות מספאם...

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

14. אבל הופיר יותר
    אני מנסה להסביר לך כבר במשך כמה תגובות, הפורום הזה הוא באמת ספאמי ביותר, כי ההנהלה לא מתייחסת אליו בכלל! אני ניסיתי להשקיע, אבל רותם לא התייחס. ואז הבנתי! לא משנה מי ישקיע וכמה, ההנהלה אף פעם לא תתייחס אליו כי כפורום שווה מן השורה (XD)! לכן זה לא משנה, גם אם אני אשקיע, הפורום ימשיך להיפגע קשות מספאם...
    אני מודע לכל זה כבר, אתה לא מחדש לי.. אבל זאת לא סיבה להפסיק להשקיע..
    צריכים להיות חוקים לגבי הספאם וההנהלה צריכה לקום מהכסא ולהזיז את התחת שלהם כבר כדי לעשות משהו לשם שינוי.. אבל, זה לא קשור לזה שהפסקת..
    חמוף

15. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני בכללי נגד הפורום, ובכלל למה לא מבין למה פתחו אותו אם הרוב היו נגד.
    בכל מקרה, הנושא נעול, תחכו לתשובה מרותם בנושא.
    ננעל.

Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •