ההשקעה תלויה במשתמש, מי שרוצה להשקיע שיעשה זאת אבל אי אפשר לכפות את זה על אף אחד ובטח שלא על כמות די מרובה של אנשים שנמצאים פה בפורום. החוקים פה צריכים להיות מגבילים, צריך להגיע למצב בו לכל אחד פה ברור איפה אפשר ליפול, מה שלא קורה כרגע (חוקים נגד ספאם גם כן). עוד דבר הוא שאתה משלה את עצמך, ניהול זהו לא קריטריון של השקעה, זה לא משנה כלום חוץ מזה שתוכל לתת באנים ולנעול איזה נושא או שניים, אם הפסקת להשקיע בגלל זה זאת בעיה שלך..
חמוף
אני הפסקתי להשקיע מסיבה פשוטה: רותם התעלם מבקשת הניהול שלי.
אני מודה- השקעתי בשביל הניהול! כן, זה נכון, אבל לא רציתי את הניהול בגלל היכולות ובשביל להשוויץ, אלא בגלל שאכפת לי מהפורום.
החוקים לא מנוסחים טוב, ויש באמת יותר מדי ספאם בפורום הזה, ההנהלה לא מתייחסת לפורום הזה, ולכן יש בו כל כך הרבה ספאם!
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
אז אתה משקיען מהסוג הגרוע ביותר, צר לי להגיד לך, אבל מי שמשקיע בשביל ניהול עושה זאת סתם כי לרותם או לאף אחד אחר זה לא משנה באמת, אם אכפת לך מהפורום הזה לא צריכה להיות לך בעיה להשקיע כאשר מתנוססת מעליך כינויך בפורום כל דרגה שהי.
לא אמרתי שההנהלה בסדר, אבל הם צריכים להתחיל להיות ולהשתלט על הספאם, זה מה שאני מנסה להעביר.
חמוף
תקרא לי איך שתקרא לי, כל עוד יש השקעה, זה בסדר (לטעמי, לפחות).
אני ניסיתי להשקיע, אבל לך תמצא מה אפשר לעשות פה... עשיתי מדריך, היחיד שניתן לעשות בפורום הזה לדעתי... עשיתי פעילות, כנ"ל כמו הקודם, אך לא הייתה בה התעניינות...
בקיצור, אין עוד מה לעשות בפורום הזה...
לך תמצא 3 חידונים/פעיליות/מדריכים שאפשר לעשות בפורום הזה..
STM= system to manage
אני מנסה להסביר לך כבר במשך כמה תגובות, הפורום הזה הוא באמת ספאמי ביותר, כי ההנהלה לא מתייחסת אליו בכלל! אני ניסיתי להשקיע, אבל רותם לא התייחס. ואז הבנתי! לא משנה מי ישקיע וכמה, ההנהלה אף פעם לא תתייחס אליו כי כפורום שווה מן השורה (XD)! לכן זה לא משנה, גם אם אני אשקיע, הפורום ימשיך להיפגע קשות מספאם...
STM= system to manage
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)