Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9
  1. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    BW071:

פרטים כלליים:

מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות": BW071
    שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית: Obstacle Breakthrough! Climb The Tower of the Sky!!
    שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית: "מכשול פריצת דרך! לטפס במגדל השמיים!!"
    תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן: 08/03/2012

קישורים לצפייה:

חלק 1
    חלק 2
    טריילר לפרק הבא
    *בשביל לצפות בטריילר תלחצו על Weiterlesen

אירועים מיוחדים:

החבורה פוגשת בסטפן
    יחד עם סטפן החבורה נרשמת לתחרות, אותה מנהל סבא של סקילה, מנהיגת מכון המעופף, שהופיע בפרק הקודם ושמו מייל.
    סטפן מנצח בתחרות
    סטפן מספר לחבורה על תחרות בשם "דונמייט", שתערך בעיירה קרובה ע"י דון ג'ורג' המקומי
    החבורה מצטרפת לסטפן והולכת לשם

מהלך הפרק, אירועים מיוחדים (מודגש) ופרטים מעניינים:

**יערך בהמשך**

שם פרק חדש:
    מספר הפרק לפי ספירת "המשאלות הכי טובות": BW075
    שם הפרק בתרגום מיפנית לאנגלית: Decisive Battle Donamite! Throh vs Sawk!!
    שם הפרק בתרגום חופשי מאנגלית לעברית: "קרב דונמייט נחרץ! טרו נגד סאווק!!"
    תאריך שידור ראשון של הפרק ביפן: 05/04/2012

הפרק הרביעי וכנראה האחרון בתחרות של דון ג'ורג' הנקראת "דונמייט", בה יופיעו כל היריבים של החבורה שהיו גם בתחרות הקודמת.
    תקציר הפרק:
    "The Semi-Final line-up is Bel's Emboar vs. Kenyan's Dageki and Satoshi's Zurug vs. Masaomi's Nageki. In the match between Satoshi and Masaomi, Satoshi's Zurug is blown away by Nageki's spirit right from the start! Zurug hasn't gotten the hang of using Focus Blast yet, so it has to rely on fighting up close."
    "קרבות חצי הקרב הם אמבואר של ביאנקה נגד סאווק של סטפן, וסקרגי של אש נגד טרו של מסאומי. בקרב בין אש למסאומי, סקרגי מופתע מהרוח של טרו ישר מההתחלה! סקרגי עדין לא שולט בפיצוץ ממוקד, אז הוא יסתמך על קרב צמוד"

לפי שם הפרק והתקציר, אנו מבינים שאש יפסיד למאמן חדש שלא הופיע עד כה בשם מאסאומי, וביאנקה תפסיד (שוב) לסטפן, רק הפעם בחצי הגמר.
    עוד אנו לומדים שסקרגי כנראה לומד פיצוץ ממוקד, אם כי עדין לא שולט בזה.
    זה כנראה מה שרואים בטריילר לפרק הבא ואולי מה שיאפשר לו לנצח בסיבוב הראשון של התחרות (כאמור בפרק הבא).
    בנוסף זה אומר שב-BW074 ביאנקה תנצח את ג'ורג'יה.

טרו, פוקימון לוחם טהור מהדור החמישי, לא הופיע עדין בסדרה אך הופיע בתחילת הסרט ה-14:

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    "קרבות חצי הקרב הם אמבואר של ביאנקה נגד סאווק של סטפן, וסקרגי של אש נגד טרו של מסאומי. בקרב בין אש למסאומי, סקרגי מופתע מהרוח של טרו ישר מההתחלה! סקרגי עדין לא שולט בפיצוץ ממוקד, אז הוא יסתמך על קרב צמוד"
    אני כמעט סבור שסקארגי לא יכול ללמוד קרב צמוד. הכוונה היא למתקפה קרב צמוד, או לקרב צמוד כפי שהוא נשמע?

תודה על העדכון, הייתי רוצה לראות את האמבואר של ביאנקה נגד פיגנייט (שיהיה) לאש.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    לא יכול להיות ש אש יפסיד בסיבוב הראשון יכול להיות שסקרגי ילמד פיצוץ ממוקד וינצח ולאחר מכן באיזה שהוא קרב ילחם עם טפיג נגד משהו ושם הוא יתפתח פיגנייט ומשהו יכול לתת את השם של המפותח של Palpitoad

4. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי ZXC123 צפה בהודעה
    לא יכול להיות ש אש יפסיד בסיבוב הראשון יכול להיות שסקרגי ילמד פיצוץ ממוקד וינצח ולאחר מכן באיזה שהוא קרב ילחם עם טפיג נגד משהו ושם הוא יתפתח פיגנייט ומשהו יכול לתת את השם של המפותח של Palpitoad
    סאימיסיטואד.
    ובטח שכן יכול להיות, ממתי זה בלתי אפשרי? חוץ מזה שזה לא הסיבוב הראשון..

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    תודה ואני חשבתי שזה בסיבוב הראשון אני רוצה לראות את הפרק שטפיג מתפתח לפיגנייט

6. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    אני כמעט סבור שסקארגי לא יכול ללמוד קרב צמוד. הכוונה היא למתקפה קרב צמוד, או לקרב צמוד כפי שהוא נשמע?

תודה על העדכון, הייתי רוצה לראות את האמבואר של ביאנקה נגד פיגנייט (שיהיה) לאש.
    לא המתקפה קרב צמוד, אלא פשוט קרב צמוד
    קרב שהוא לא ע"י מתקפות מיוחדות או בכלל מתקפות שאפשר להשתמש בהן מרחוק ליריב
    כלומר קרב ששני הפוקימונים אחד ליד השני

ועדין לא ידוע מתי טפיג יתפתח, ואם עד עכשיו לא פורסם שזה יהיה בתחרות הזו אז כבר לא נראה לי שזה יהיה

7. משתמש מנוסה
    ז"א שלא יהיה יותר תחרויות דון ג'ורג'?
    ותודה על העדכון!

8. משתמש מנוסה
    שם: מני
    מגניב עוד תחרות של דון ג'ורג' יש סקרגי לומד פיצוץ ממוקד אני מת על המתקפה הזאת ושמתם לב ששיער של המאמן של סימיסייג' נראה כמו השיער של סימיסייג'? ותודה על העדכון!!!!!

9. משתמש מנוסה
    מה עם הפרק?
    כי גם אני ADHD ואני לא מתבייש בזה!!

כל ה-ADD וה-ADHD שימו את זה בחתימה לפי מי שאתם כי לא צריך

פוקימון ש-ו-ו-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •