Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 24
  1. מורחקים
    שמתי לב שלא מעדכנים יותר כלום באתר אלה רק בפורומים העידכון האחרון היה ב2011 באתר לפני הרבה זמן אני רואה Stm מעדכן פה תמיד בפורום עידכוני האתר אז למה שלא יהיה גם באתר את כל העידכונים שלו?או שצוות מעדכנים יחזרו להיות פעילים ויעדכנו כמו פעם משהו שקשור לפוקימון פעם בשבוע?

2. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי CrazY_ Devil צפה בהודעה
    שמתי לב שלא מעדכנים יותר כלום באתר אלה רק בפורומים העידכון האחרון היה ב2011 באתר לפני הרבה זמן אני רואה Stm מעדכן פה תמיד בפורום עידכוני האתר אז למה שלא יהיה גם באתר את כל העידכונים שלו?או שצוות מעדכנים יחזרו להיות פעילים ויעדכנו כמו פעם משהו שקשור לפוקימון פעם בשבוע?
    הפורום כבר לא פורום פוקימון..

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    יש לו תת נושא שקשור לפוקימון והאתר עצמו הוא פוקימון, אז אני חושבת שאתה צודק, למה לא לעדכן באמת?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הפורום מחולק לנושאים ואני מכיר אתר פוקימון שכמעט כל יום מתעדכן
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי SasoriRedSands צפה בהודעה
    הפורום כבר לא פורום פוקימון..
    זה שהפורום הפך להיות פורום כללי זה לא אומר שהאתר עצמו הוא כללי יש לא מעט משתמשים שלא נכנסים לפורומים אלה נכנסים לאתר כדאי להתעדכן אין סיבה שלא לעדכן את האתר אם מעדכנים כל שבוע כמו STM בפורמים.

זה כמו שמשתמש יפתח אשכול ויגיד למה ההורדות באתר לא עובדות ואחד המנהלים יגיד לו כי האתר לא שימושי אז תוריד מהפורום ויש משתמשים שלא נכנסים לפורומים ומורידים ישירות מהאתר.

6. Surgeon of Death
    ציטוט פורסם במקור על ידי CrazY_ Devil צפה בהודעה
    זה שהפורום הפך להיות פורום כללי זה לא אומר שהאתר עצמו הוא כללי יש לא מעט משתמשים שלא נכנסים לפורומים אלה נכנסים לאתר כדאי להתעדכן אין סיבה שלא לעדכן את האתר אם מעדכנים כל שבוע כמו STM בפורמים.

זה כמו שמשתמש יפתח אשכול ויגיד למה ההורדות באתר לא עובדות ואחד המנהלים יגיד לו כי האתר לא שימושי אז תוריד מהפורום ויש משתמשים שלא נכנסים לפורומים ומורידים ישירות מהאתר.

התכוונתי שהפורום לא פורום פוקימון יותר אז אין קבוצת מעדכנים ובמילא האתר לא פעיל..
    ומה הבעיה אם אין הורדה, פוקימון XXX גוגל מוצא..

7. מייסד האתר והפורום
    איזה הורדות באתר לא עובדות? תוקנו כל ההורדות לא מזמן.
    בקשר לעדכונים, אתה צודק זו בעיה רצינית, אגב זה גם מוריד את הקידום של האתר בגוגל שגוגל רואה שהאתר לא מתעדכן.

בכל מקרה טרחתי לעדכן את האתר בעדכון האחרון של stm: http://pokemons.co.il

אני אשלח לו הודעה בקשר לזה.

8. מורחקים
    רותם 2 דברים אליך

1:אני יודע שכל ההורדות עובדות באתר אני נתתי לו דוגמא למה האתר חייב להתעדכן שאין פורומים או שיש כאלה שאין להם אמייל להרשם ילדים בני 10 או 12 למשל מישהו יכנס לאתר יראה לדוגמא שההורדות לא עובדות ולכן הוא לא יכול להוריד מהפורום כי אין לו משתמש הבנת?

2:אני מציע לך הצעה אתה כבר לפני צבא או שאתה בצבא אני כבר לא זוכר אין לך זמן לעדכן כל פעם את האתר אז תבדוק מי מהשתמשים אוהב סדרות סרטים משחקים של פוקימון תבדוק את המיומנות שלו בידע ובכתיבה ואז תציע לו לעדכן את האתר פעם בשבוע עכשיו יוצאים משחקים חדשים של פוקימון וגם יש הרבה מידע על סרטים Stm לא יכול לעשות הכל לבדו לכן צריך מישהו שיעזור לו בעידכונים ואני ממש לא חושב שאתה זה שצריך לעדכן מה שיש בפורומים גם באתר.

9. מייסד האתר והפורום
    היה פעם צוות מעדכנים, אתם חושבים שצריך להחזיר אותו?

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לא.
    כיוון שהפורום הוא לא פורום פוקימון,אני לא חושב שהדרגה נחוצה.
    NYO HO HO BITCH

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    על פי דעתי צריך להחזיר אותם, אני עוד לא אשכח את זה , עוד לפני שנרשמתי לפורום, שהוא עוד היה פורום פוקימונס, הייתי נכנסת כל יום כדי להתעדכן, לראות ולצפות!, אני חושבת שצריך להחזיר את העדכונים, זה דבר נהדר שלא מזיק ורק עוזר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי BravePirate צפה בהודעה
    לא.
    כיוון שהפורום הוא לא פורום פוקימון,אני לא חושב שהדרגה נחוצה.
    אבל צריך להשאיר מפה חלק נכבד ממה שהגולשים הוותיקים שאהבו פוקימון, היו פה בשבילו.

13. מייסד האתר והפורום
    ציטוט פורסם במקור על ידי NightWalker צפה בהודעה
    אם האתר חיוני בשבילך,תחזיר את הצוות.אם לא,תסגור את האתר כי הוא לא כזה שימושי,כל ההורדות נמצאות בפורום...אם הוא לא מעודכן,הוא לא שווה כלום.
    אני ממש לא אוהב תגובות של 'הוא לא שימושי או לא פעיל אז תסגור אותו'.
    זה לא ממש משנה כלום שהוא קיים, ותדעו שיש לו כמה מאות כניסות ביום שזה נחמד לאתר בלבד בלי הפורום.

לא סוגרים שום דבר!
    ובטח לא שהוא קיים 4 וחצי שנים.

14. מורחקים
    בתור מי שפתח את האשכול אם כבר אז אני ילך עד הסוף עם הנושא.

האתר נפתח בשנת 2008.

משתמשים באים אליו כדאי להתעדכן בכל מה שקשור לפוקימון אם זה סרטים או משחקים.

יש כאלה שגם צופים בפוקימון ונכנסים גם לפורמים אחרים שלא קשורים לפוקימון.

במידה ולא יהיה מי שיעדכן את האתר אז כמו שרותם אמר האתר יאבד עניין וזה יעלם לאט לאט דרך גוגל.

יש כבר 2 אתרים מתחרים שאני מכיר בעיברית שמתעדכנים כמעט כל שבוע ואין סיבה שהאתר הזה שהוא נועד בשביל פוקימון לא יהיה מעודכן כמו פעם אפילו לא צריך צוות עידכונים מספיק 2 מנהלים שיעזרו לstm אם הם רואים שאין להם הרבה פעילות בפורום שהם מנהלים הם יכולים לעזור אבל גם אם יחזרו צוות עידכונים אז זה יהיה מעולה עכשיו צריך לעדכן את האתר גם בגלל המשחקים החדשים פוקימון שחור 2 לבן 2 וגם בגלל הסרטים יש משתמשים בני 10 שלא יודעים מה זה מייל ולא נרשמים לפורמים וחבל שהאתר שנפתח בשנת 2008 לאט לאט גם יעלם מגוגל .

15. מייסד האתר והפורום
    האתר נפתח ב- 2007 דווקא.
    בכל מקרה, אם נקבל את הצעתך, יש בכלל מישהו שרוצה להצטרף לצוות?

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •