פורסם במקור על ידי
Sire Despair
תערוך שיש לו גם זריזות על
~~~
"קדימה אקסל,מהר!" צעקתי על אקסל בלחץ ושנינו המשכנו לרוץ בתוך הסמטה. פרובידנס רדפו אחרינו בזעם,ואני ממש לא יודע מה עשינו להם.אקסל הסתובב וירה לעבר חיילי פרובידנס מטח של אנרגייה על-סגולה. פח שעמד בסמוך הפוצץ וחסם את הדרך,אבל חיילי פרובידנס קפצו מעליו המשיכו לרדוף אחרינו.מעלינו,מסוקי קרב ריחפו ככה שלהתעופף משם לא הייהת אופציה. גם להשתמש בצורות החיים שספגתי לא היה אופציה-לא הייתי משאיר את אקסל מאחור. וחוץ מזה,אני לא ממש שולט בכוח הזה. ניסיתי להתרכז חזק ולהשתנות למשהו,אבל אל הצלחתי. לפתע,הגענו לקיר."מבוי סתום!" צחקו חיילי פרובידנס בקול מרושע."קדימה אייבסורב,תנסה שוב." אמר לי אקסל בלחץ,וניסיתי שוב. למרבה ההפתעה,הפעם זה אבד.השתניתי לחייזר כתום וגדול מימדים,בעל בטן צהובה גדולה,עור כתום,וחזות כללית של הכלאה בין דינוזאור לבן אנוש.חבטתי בשורה הראשונה של חיילי פרובידנס,והם עפו באוויר למרחק של מאתיים מטרים."אני חזק." אמרתי לעצמי בהתפעלות,וחבטתי ברצפה.נוצר בקע קטן,וכמה חיילים נפלו.אקסל קפץ לי על הכתף בחיוך,אך לפתע נורו בנו שני חצים אדומים."לילה טוב,e.v.o." אמר אחד מהחיילים,ואנחנו חזרנו לצורה אנושית והתעלפנו.
התעוררתי בחדר לבן,שנראה סגור לגמרי. הייתה בו מיטה עשויה מתכת עם מצעים אפורים בהירים. אקסל שכב עליה,ואני שכבתי גם על אחת כזאת.עברתי לישיבה,ופתאום ראיתי אותה. היא עמדה במרכז החדר,והייתה לבושה בחלוק מעבדה לבן. שערה השחור היה אסוף בקוקו על עורפה,ופניה הנאים הביטו בי."טוב שקמת. אני דוקטור הולידיי." היא אמרה.