היי, אני אשמח אם תוכלו להביא לי מדריך או להסביר לי מה אפשר לעשות אחרי הליגה באדום אש...
ואני מדבר על כל הדברים שאפשר לעשות.
תודה ויום טוב [=
:P
היי, אני אשמח אם תוכלו להביא לי מדריך או להסביר לי מה אפשר לעשות אחרי הליגה באדום אש...
ואני מדבר על כל הדברים שאפשר לעשות.
תודה ויום טוב [=
:P
קודם כל תדאג לתפוס 60 פוקמנים שונים כולל התפתחיות אחר כך תילך לפרפסור אוק הוא ישדרג לך ולגארי את הפוקדע אחרי זה תילך לעיר וורמליון ותגיע לכל מיני איים אי 4 עד אי 7 יש לך שלם מתחם קרבות מאמנים חזקים צוות רוקט נלחם נגדך שוב בקיצור תתחיל מאי 4 ותיראה כבר כמה אופציות יש לך במשחק וזה להחזיר את אבן רובי וספיר למדען באי 1 ללכוד את מיוטו במערה ליד העיר סרולין ועוד ועוד וכמובן אחרי שאתה מחזיר את האבן רובי וספיר הליגה מתחזקת אבל בתור התחלה תתחיל מאי מספר 4 אם לא היית באי 1 2 ו3 תילך לביל באי סיבנר באחד הבתים הוא יהיה שם והוא יקח אותך לאי מספר 1 צפונה יש לך שם מולטריס רמה 50 בכל אחד יש משהו אחר לעשות גוון מאמנים גוון צוות רוקט תתחיל לחקור אי אחרי אי ותיראה בשפע מה אפשר לעשות במשחק דרך אגב אמרתי לך שתדאג לתפוס 60 פוקמנים שונים כי זה חובה פשוט חובה
כבר קיבלתי את את הפוקדקס המשוכלל וכבר לכדתי 60 פוקימונים אני רק לא ידעתי על האיים, תודה [=
זה כל החידוש במשחק האיים שחכתי לציין גם שיהיה לך אחד משלושת הכלבים האגדיים בשדות במחוז קנטו תלוי את מי לקחת אם לקחת בלבאזור יהיה לך אנטיי אם לקחת צרמנדר יהיה לך סוקיון אם לקחת סוקירטל יהיה לך ראיקו זה גם חלק אחרי הליגה
רגע אבל איך אני מגיע לאיים 4-7?
אני עכשיו משחק ואני בוורמיליון ואני לא רואה איך להגיע לשם...
ועוד שאלה- איפה זה שדות קנטו? (מצטער אני פשוט חדש במשחק)...
קנטו זה המחוז של המשחק.
פוקימון מחולק לכמה מחוזות-קנטו, איי תפוז, ג'וטו, הואן ושינו.
קנטו זה המחוז הראשון בסדרה, וזה המחוז של משחקי אדום, ירוק, כחול, צהוב, אדום אש, ירוק עלה.
ניתן להגיע אליו גם בקריסטל זהב וכסף לקנטו אחרי שמסיימים את הליגה בג'וטו.
באדום אש וירוק עלה יש אזור נוסף שלא הוצג בסדרה-האיים.
האיים לא שייכים לקנטו והכלב האגדי יהיה רק בשדות (לא במערות ולא בים) בקנטו.
הגעה לאיים:
תגיע לאי אחד ותשחה למעלה, תכנס להר ותראה בצד ימין את צוות רוקט. דבר איתם, תלחם נגדם, תכנס למערה לידם ותשיג משם את אבן הרובי.
כך אותה למדען במרכז הפוקימונים באי, והוא יביא לך כרטיס בלתי מוגבל לאיים 4-7.
לאי 8 ולאי 9 לא ניתן להגיע ללא קודים במחשב. באי 8 שוכנים לוגיה והואו ובאי 9 דיוקסוס.
אבל איך אני מגיע למחוז קנטו? אני עדיין אל כל כך מבין...
אתה נמצא במחוז הזה במהלך כל המשחק, חוץ מהזמן שאתה באיים 1-9.Originally posted by DragonRoar@Nov 1 2008, 10:41 AM
אבל איך אני מגיע למחוז קנטו? אני עדיין אל כל כך מבין...
מחוז קנטו כולל את כל 8 המכונים, את הליגה, את העיר פאלט, את תחנת הכוח, את כל הדרכים, המערות והימים לידם ועוד.
מחוז קנטו זה המחוז בו מתרחש כל המשחק, יש רק 9 מקומות שלא שייכים למחוז קנטו במשחק הזה ואלה האיים.
כשאתה מחפש את הכלב האגדי, הוא יכול להיות בכל דשא במשחק, חוץ מבדשא שנמצא על האיים.
שאתה רואה פוקמון בטלוזיה אז מה זה אומר אני יגיד לך אזור קנטו זה כל התגים של עונת אינדגו
עכשיו הבנתי, תודה [=
יש לכם מושג מה הסיכויים לראות את סויקון? (במקרה שלי זה הוא).
נ.ב
יש לי שאלה שלא קשורה לנושא אבל אם כבר אז אני אשאל:
יש לי אוניקס רמה 20 והשגתי בשבילו Metal Coat שיתפתח אותו אבל אחרי שנתתי לו אותו
(לא Use אלא Give, זה לא נותן לי לעשות Use) אז לא קרה כלום... איך אני מפתח אותו?
10 אחוז אל תתחיל לחפש אותו בשדות כי הוא לא יבוא לך ככה הוא הולך ממקום למקום אם בכל זאת אתה רוצה לראות אותו בפוקדע תעשה קוד שלו ואז תוכל לראות איפה הוא נמצא הוא ברמה 50 הוא כמו בגולד וסילבר הוא מסתובב בכל השדות נגיד אתה הולך ממקום למקום אז הוא הולך למקום אחר רחוק ממך הוא יבוא לך רק בפוקס
אין קשר בין אוניקס לסיקון אוניקס פוקמון אבן רגיל סויקון פוקמון מים אגדי לפי השאלה שלך על אוניקס אני משער לעצמי שאתה לא מדבר עליו שמישהו שיכול לעזור לך למצוא את סויקון אלה מתי הוא מתפתח אומנם גם אם הוא יהיה רמה 100 הוא לא יתפתח לך אתה צריך לשים עליו מעיל מתכת ואז להחליף אותו למשחק אחר
אה...
בנוסף למעיל מתכתי צריך להחליף אותו?
כן הוא כמו גנגר ואלקזאם שאתה מחליף אותם רק שעליו אתה שם עליו את החפץ שאמרתי לך מעיל מתכת
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)