"רגע מטרימיט עצור!" אגיד למטרימיט במהרה "אנחנו לא רוצים להפחיד אותו!" אגיד בעדינות ואוציא קצת אוכל פוקימונים "קאוויאט רוצה לאכול קצת?" אשאל אותו כשיהיה בגובה העיניים שלו ואגיש לו מעט אוכל ביד "אני מבין שאתה אוהב לצפות באנשים מתאמנים,תגיד חשבת פעם שמישהן יאמן אותך?" אשאל אותו בסקרנות בתקווה שיגיד כן ואז אוכל להלחם מולו
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
NivX10
האגיאגל שנשך את ידך מביט בך בעיניו הגדולות והסקרניות. הוא הרפה לאט לאט את האחיזה מהאצבע. האצבע כאבה, אבל האגיאגל הביט בך ברצינות ועניין תוך שאתה מלטף את ראשו ומחמיא לו.
"ג'וני, תסתכל למעלה!" קורא גילברט, ולפתע אתה רואה מעליך שני פוקימונים מעופפים ענקיים חגים מעל ראשך, ונראים זועמים במיוחד. הם קראו קריאות צורמות אוזניים, והתחילו לצלול במהירות לכיוונך.
Pikachu 4 Ever
קאוויאט נראה מסוקרן ביותר למראה האוכל, ואפו ריחרח לכיוונך. הוא התראב לאט לאט, חושש מאוד מתגובה קיצונית.
ככל הנראה הקאוויאט הזה מעולם לא נתקל בבן אדם שמדבר אליו בצורה כזו, הבנת מיד.
פוקימון העכבר המשיך להתקדם אלעך, ואכל מידך בחשש. כשסיים, הוא נעמד מולך וזנבו הקטן התפתל בקרביות. הנחת שהוא מוכן ומזומן להילחם.
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
ttrrtte
את ומארק ממשיכים בדרככם, עוברים בין השדות הרחבים של מחוז ג'ונין. העשבים ליטפו את רגלייך, והשמש החלה לשקוע באור דימדומים אחרון. הרגליים שלך החלו להיעשות כבדות ועייפות, וידעת שעברת כיברת דרך רבה לכיוון הכפר הבא. באופק כבר יכולת לראות את שני האגמים הקטנים והמפורסמים הקרובים לכפר רוג'ין.
"את לא חושבת שכדאי שנחנה כאן?" שואל אותך מארק. "אני לא בטוח שכדאי לנו להמשיך. שמעתי סיפורים ממש לא טובים על האגמים האלו... אומרים שלא כדאי לישון באיזור." הוא אומר לך בחשש.
''בסדר בוא נחנה כאן'' אומר למארק, ואני יעזור לו לסדר את הדברים והחפצים.
בלילה אומר למארק לילה טוב ואלך לישון במחשבה על איזה סיפורים דיבר מאארק
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
אני לא אגיב מחר לצערי... נראה מה יהיה בחופש..
--------
"הו ווואוו... אלה בטח ההורים שלהם!" אקרא אל גילברט כשאני מביט אל על.
אנסה לקרוא להם ולהסביר שהכל בסדר, אביט שוב אל גוזל האגיאגל הקטן "היי קטנצ'יק, קדימה, אני באמת רוצה להיות חבר שלך, סמוך עליי, תגיד להם שם למעלה שאני לא מזיק!"
ואביט בו בחיוך בורק עיניים, אנסה לשדר לו כמה שיותר אמון וביטחון.
Pikachu 4 Ever
מטרימיט החל לרוץ לכיוון קאוויאט במטרה לשאוט אותו, אולם פוקימון העכבר התחמק בקלות מהמתקפה, ודחף את מטרימיט לאחור עם ראשו. מטרימיט מעד קלות, אך התייצב במהירות. פוקימון החרק שלך התרכז מספר שניות כשקאוויאט מביט בו, והחול מסביב לקאוויאט החל להתקבץ עליו. החול הנשך לכיוונו, והחל לכסוץ את גופו. אולם החול היה איטי מידי, וקוויאט יצא במהירות מהאיזור בו החול כיסה אוצו, התקרב אל מטרימיט, ונשך אותו בעוצמה אדירה.
ttrrtte
את ומארק הולכים לישון, ונרדמים בקלות אחרי היום המעייף. הבוקר מגיע במהירות, וקרני השמש הראשונות נוחתות על עיניך ומעירות אותך. מארק עדיין ישן, ותהית אם את רוצה להעיר אותו או לא. פוקס התעורר גם כן יחד איתך, ולפתע, הוא התחיל לנהום בעצבנות רבה.
NivX10
האגיאגל אליו אתה מדבר נראה לא משונע במיוחד, אם כי הוא עדין מביט בך בסקרנות.
שני ההורים של האגיאגלים נוחתים מולך על הקרקע, מתחילים להתקרב אליך לאט לאט. הם נראים מאיימים במיוחד, ומוציאים מגרונם קולות נזעמים.
נראה שהם רותים שתתרחק מהגוזל שלהם.
לפתע, אחד מהם ממריא שוב באוויר, ועף לכיוונך בכוונה ברורה לתקוף.
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
NivX10
וואטובר נמתח בידך, וקול עוצמתי ודק בוקע מפיו. הגלים העל קוליים פוגעים בפוקימון השועט מולך, והוא נופל על הרצפה. פוקימון הנשר ניסה לקום על רגליו, אך בקושי. הבילבול פגע בו באופן ישיר, ידעת.
האגיאגל מביט בך בסקרנות, ונוכח לדעת עד כמה היכולות של וואטובר חזקות כשהוא תוקף. אתה מצליח לקלוט שהוא מתעניין מאוד בהצעה שלך.
לפתע, פוקימון הנשר השני מתחיל לרוץ אליך במהירות, דוהה באוויר, חובט בך בעוצמה ומפיל אותך ואת וואטובר.
Pikachu 4 Ever
מטאימיט מציית לך מיד, ונושך את היריב שלו בעוצמה אדירה גם הוא. שני הפוקימונים נושכים אחד את השני במשך שניות ארוכות.
מעניין מי ייכנע ראשון, חשבת לעצמך.
לפתע, קאוויאט משחרר את אחיזתו ממטרימיט, ונסוג לאחור בכאב. מטרימיט ניצל את ההזדמנות, החול שוב החל להתקבץ סביב קאוויאט, מאיים לקבור אותו בשנית. הפעם היה החול זריז בהרבה, ופוקימון העכבר התקשה להתחמק מהמתקפה. החול המשיך להערם עוד ועוד, עד שקאוויאט כוסה לגמרי.
פאאאקקק איזה קשה לשכנע את הקקה הקטן הזה!!!!
--------
"וואטובר את בסדר?!" אביע דאגה ואבדוק עם קרה משהו רציני... לאחר מכן אומר לאגיאיגל "אוקיי תקשיב, אני ואתה נערוך קרב ואם אנצח תצטרף אליי... מה אתה אומר?"
במידה ויגיד כן אומר "אוקיי, תגיד להוריך לחדול מלתקוף ונערוך קרב פייר!" ואעמוד מוכן ומלא ציפייה, אקרוץ לוואטובר ואומר לו "התכונן, זה הולך להיות קרב חשוב!"
NivX10
זה לא אמור להיות קל (;
-----
פוקימון הגוזל הקטן הינהן בהבנה, ונראה מוכן לקבל את האתגר שלך. הוא קרא מספר קריאות קטנות, וההורה שלו, שעף גבוה בשמים, נחת על הרצפה מטרים ספורים ממכם. ההורה השני קם מהרצפה, מתאושש בקושי מהבילבול, ונחת ליד בן זוגו. ההורים נראו עצבניים במיוחד, ולא מרוצים מהרעיון. שאר האגיאגלים התקבצו מאחוריהם, צופים בך ובאגיאגל אליו דיברת.
פוקימון הגוזל התרחק ממך מספר מטרים ונראה נחוש להתמודד מולך.
NivX10
המתנת לתזוזה של האגיאגל בדריכות. וואטובר עמד מרחק של לא יותר מחמישה מטרים ממנו. זיעה קרה זלגה לך על הצח, ודפיקות לב חזקות פעמו בתוך. הרגשת את הדם זום, ואת האוויר יוצא ונכנס לראותיך. הרוח הזיזה את העשבים של השדות סביבך.
גילברט שעמד משמאלך נראה מתוח גם הוא. "זה קרב מעניין מאוד. בחיים לא ראיתי פוקימונים שמתנהגים בצורה כזו." הוא העיר.
אגיאגל החל לרוץ במהירות לכיוון פוקימון המים שלך, מכוון את מקורו הקטן אל ווטובר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)