Pokemon GO
עמוד 12 מתוך 56 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 166 עד 180 מתוך 838
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte
    את ומארק הולכים לישון, ונרדמים בקלות אחרי היום המעייף. הבוקר מגיע במהירות, וקרני השמש הראשונות נוחתות על עיניך ומעירות אותך. מארק עדיין ישן, ותהית אם את רוצה להעיר אותו או לא. פוקס התעורר גם כן יחד איתך, ולפתע, הוא התחיל לנהום בעצבנות רבה.

''מה קרה פוקס?'' אשאל בלחץ, אביט סביבי בלחץ.
    אתהה עם כדאי לי להעיר את מארק, אחליט להרגע ולצאת לקטוף פירות לבוקר בכדי להפתיע את מארק
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה

Pikachu 4 Ever
    מטאימיט מציית לך מיד, ונושך את היריב שלו בעוצמה אדירה גם הוא. שני הפוקימונים נושכים אחד את השני במשך שניות ארוכות.
    מעניין מי ייכנע ראשון, חשבת לעצמך.
    לפתע, קאוויאט משחרר את אחיזתו ממטרימיט, ונסוג לאחור בכאב. מטרימיט ניצל את ההזדמנות, החול שוב החל להתקבץ סביב קאוויאט, מאיים לקבור אותו בשנית. הפעם היה החול זריז בהרבה, ופוקימון העכבר התקשה להתחמק מהמתקפה. החול המשיך להערם עוד ועוד, עד שקאוויאט כוסה לגמרי.
    'מצוין מתקפת קבר החול מתחילה להשתפר אצל מטרימיט' אחשוב לעצמי "קדימה מטרימיט תשתמש עכשיו בדחיפה עם קאוויאט כי הוא לא יכול לזוז בתוך קבר החול הזה!" אגיד במהירות למטרימיט "תשתמש בכל העוצמה שלך!" אמשיך להדריך אותו ובנתיים אכין פוכדור מאחוריי גבי ואחכה להזדמנות הטובה ביותר כדי לזרוק אותו על קאוויאט
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    NivX10
    ווטובר מתחיל לפלוט מפו ערפל סמיך המכסה את גופו ומסתיר אותו לגמרי. הסביבה הופכת להיות ערפילית, והאגיאגל נכנס אליה בריצה מהירה. וואטובר מנצל את ההזדמנות וקופץ מתוך ענן הערפל, הוא משתמש בחבטה כלפי האגיאגל ומעיף אותו לאחור. האגיאגל מועד, ומתיישר במהירות.
    ענן הערפל הקטן נעלם.
    פוקימון הגוזל נראה נרגז. הוא מתחיל לרוץ שוב לכיוונו של וואטובר, אבל הפעם זה היה שונה - האגיאגל רץ במהירות אדירה, ולא הותיר לוואטובר הזדמנות להתחמק.
    "הוא משתמש במתקפת מהירות!" קרא גילברט.
    האגיאגל פגע בפוקימון המים שלה, והעיף אותו מטרים ספורים לאחור. וואטובר נחת על הרצפה, מתגלגל בכאב.

ttrrtte
    בזמן שאת תוהה אם להעיר את מארק או ללכת לקטוף פירות, פוקס ממשיך לנהום, ונראה עצבני ביותר.
    את מביטה אל האופק, ומנסה לראות אם משו מתקרב. לפתע, את רואה באיזור בו שני האגמים נמצאים דמות קטנה הולכת. סגלל המרחק הגדול, לא הצלחת להבין אם מדובר באדם או בפוקימון, אך נראה הי שפוקס נוהם בגלל הדמות.

Pikachu 4 Ever
    מטרימיט רץ במהירות אל כיוון קאוויאט התקוע בתוך קבר החול, ודוחף אותו בעוצמה. עקב המכה החזקה, קבר החול בו נמצא קאוויאט נשבר ופוקימון העכבר עף ממנו, ומתרסק על הרצפה. קוויאט אמנם לא התעלף אך היה לך ברור לגמרי שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    ווטובר מתחיל לפלוט מפו ערפל סמיך המכסה את גופו ומסתיר אותו לגמרי. הסביבה הופכת להיות ערפילית, והאגיאגל נכנס אליה בריצה מהירה. וואטובר מנצל את ההזדמנות וקופץ מתוך ענן הערפל, הוא משתמש בחבטה כלפי האגיאגל ומעיף אותו לאחור. האגיאגל מועד, ומתיישר במהירות.
    ענן הערפל הקטן נעלם.
    פוקימון הגוזל נראה נרגז. הוא מתחיל לרוץ שוב לכיוונו של וואטובר, אבל הפעם זה היה שונה - האגיאגל רץ במהירות אדירה, ולא הותיר לוואטובר הזדמנות להתחמק.
    "הוא משתמש במתקפת מהירות!" קרא גילברט.
    האגיאגל פגע בפוקימון המים שלך, והעיף אותו מטרים ספורים לאחור. וואטובר נחת על הרצפה, מתגלגל בכאב.
    "וואוו...וואטובר אתה בסדר?!" אקרא בבהלה. אביט מופתע באגיאיגל ואחשוב לעצמי 'וואוו... זאת הייתה מתקפה מהירה אמתנית במיוחד לפוקימון כזה קטן. הוא חזק!'
    וכך נחוש יותר לתפוס אומר "וואטובר עמוד על רגליך מהר, אני מאמין בך!" ואוסיף להדריך אותו "אוקיי חבר קטן, תפוס את הגלגל בשתי ידיך בידיים ישרות, רוץ אל אגיאיגל קפוץ ותסתחרר באוויר ללא דיי כמו כרוסלה!"
    "ואז אומר קדימה קרן בועות!!!" אשאג בהתלהבות.
    -------
    הרעיון הזה בהשפעת "מגן ההתנגדות" שהמציא אש בסדרה ליפני כמה עונות.

.

5. משתמש מנוסה
    NivX10
    אני פחות מכיר את הרעיון של המגן התנגדות... לא כל כך ראיתי את הסדרה כבר איזה כמה עונות. אני מקווה שאני אקלע לרעיון.
    אגב, לוואטובר יש מתקפת בועות, לא קרן בועות, אבל אתה בהחלט יכול לנסות ללמד אותו את המתקפה.
    ---------
    וואטובר קופץ באוויר תוך שהוא מסתחרר במהירות, תוך שהוא פולט מםיו זרם אדיר של בועות. הבועות יוצאות מפיו נשלחות לכל עבר, והאגיאגל נפגע מכמה מהן. כשהבועות נוגעות בגופו, הן מתפוצצות ויוצרות הדף חזק שמעיף את פוקימון הגוזל.
    כל משפחתו של האגיאגל מביטים בו בציפייה.ההורים נראים מבוהלים, אך לא נראה כאילו הם מתכוונים להתערב בקרב.
    אגיאגל שוכב על הרצפה ץשוש מאוד. הוא לא התעלף, אך הבנת שהוא לא מתכוון להמשיך להילחם.
    "יכול להיות שזה הזמן לנסות ללכוד אותו." מעיר גילברט.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אני פחות מכיר את הרעיון של המגן התנגדות... לא כל כך ראיתי את הסדרה כבר איזה כמה עונות. אני מקווה שאני אקלע לרעיון.
    אגב, לוואטובר יש מתקפת בועות, לא קרן בועות, אבל אתה בהחלט יכול לנסות ללמד אותו את המתקפה.
    ---------
    וואטובר קופץ באוויר תוך שהוא מסתחרר במהירות, תוך שהוא פולט מםיו זרם אדיר של בועות. הבועות יוצאות מפיו נשלחות לכל עבר, והאגיאגל נפגע מכמה מהן. כשהבועות נוגעות בגופו, הן מתפוצצות ויוצרות הדף חזק שמעיף את פוקימון הגוזל.
    כל משפחתו של האגיאגל מביטים בו בציפייה.ההורים נראים מבוהלים, אך לא נראה כאילו הם מתכוונים להתערב בקרב.
    אגיאגל שוכב על הרצפה ץשוש מאוד. הוא לא התעלף, אך הבנת שהוא לא מתכוון להמשיך להילחם.
    "יכול להיות שזה הזמן לנסות ללכוד אותו." מעיר גילברט.
    אני גם לא איזה רואה עיקבי... אבל שזה היה משודר בג'טיקס בזמנו... הייתי רואה תפרקים של המאמני מכון ושל הליגה.
    ---------
    "וואוו המתקפה הצליחה!!! כל הכבוד וואטובר!" אצעק בשמחה, גאה מאוד בהתקדמות שוואטובר ואני עשינו יחד בעבודת הצוות שלנו.
    לאחר מכן אביט באגיאגל, אשלוף בהיסוס פוקדור מחגורה שלי. ואביט בוא כמה שניות...
    'עכשיו, אם לא עכשיו אז לעולם לא..' אמלמל, אנשק את הפוקדור למזל ואזרוק אותו על אגיאגל.
    מבלי מילים, רק אביט בוא חדור ומרוכז, מבלי להניד עפעף.

.

7. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה זורק את הפוקדור בעדינות, והוא נוחת על פוקימון הגוזל. האור האדום מציף את גופו של אגיאגל ומכניס אותו אל תוך הפוקדור. הכדור מתנדנד מספר שניות, ואז עוצר.
    משפחתו של אגיאדל מביטים בך חצי בהבנה חצי בעצב.
    "עבודה טובה ג'וני. תתחדש." אומר גילברט בחיוך.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה זורק את הפוקדור בעדינות, והוא נוחת על פוקימון הגוזל. האור האדום מציף את גופו של אגיאגל ומכניס אותו אל תוך הפוקדור. הכדור מתנדנד מספר שניות, ואז עוצר.
    משפחתו של אגיאדל מביטים בך חצי בהבנה חצי בעצב.
    "עבודה טובה ג'וני. תתחדש." אומר גילברט בחיוך.
    "מעולה, תפסתי את אגיאיגל" אקרא אל וואטובר. ארים את הפוקדור ואלחש 'ברוכה הבאה לצוות...'
    לאחר מכן אלך אל משפחתו של האגיאגל שתפסתי. אומר להם בפנים רציניות "תקשיבו לי טוב, אני מבטיח לכם, שלא יקרה לבינכם שום רע, אני אדאג לו ולשלומו תמיד. ואני מבטיח שהוא יחזור לכן בריא ושלם!"
    ואחכה לראות את תגובתם.

.

9. משתמש מנוסה
    NivX10
    שני הוריו של האגיאגל צועדים צעד אחד קדימה, ומרכינים את ראשם ביראת כבוד, ונשארים בתנוחה זו מספר שניות. לאחר מכן הם מתיישרים, ומביטים בך בעיניים גאות. הם נראים מוכנים לפרידה מהגוזל שלהם.
    "אלביוורים ידועים בהתנהגות הגאהוהרשמית שלהם," אומר גילברט. "זה מדהים שהם מסכימים בכזו קלות להיפרד מהבן שלהם. ג'וני, אני חושב שזה אומר שהם רואים בך משהו מיוחד."
    להקת האגיאגלים הקטנה מסתובבת, ומתחילה ללכת. הוריהם האלביוורים עוד מביטים בך מספר שניות, ואז פורשים את כנפיהם ומתעופפים ללוות את הגוזלים שלהם.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    שני הוריו של האגיאגל צועדים צעד אחד קדימה, ומרכינים את ראשם ביראת כבוד, ונשארים בתנוחה זו מספר שניות. לאחר מכן הם מתיישרים, ומביטים בך בעיניים גאות. הם נראים מוכנים לפרידה מהגוזל שלהם.
    "אלביוורים ידועים בהתנהגות הגאהוהרשמית שלהם," אומר גילברט. "זה מדהים שהם מסכימים בכזו קלות להיפרד מהבן שלהם. ג'וני, אני חושב שזה אומר שהם רואים בך משהו מיוחד."
    להקת האגיאגלים הקטנה מסתובבת, ומתחילה ללכת. הוריהם האלביוורים עוד מביטים בך מספר שניות, ואז פורשים את כנפיהם ומתעופפים ללוות את הגוזלים שלהם.
    אביט בהם חזרה בחיוך 'הם סומכים עליי' אחשוב לעצמי מרוצה ואנופף להם לשלום.
    לאחר מכן אתן כיף לגילברט ואומר "נו חבר... שנתקדם? יום ארוך מצפה לנו ומחר אנו צריכים כבר להיות במכון!"
    אשים שוב את וואטובר בכובע של הקפוצ'ון ואתקדם אם גילברט תוך כדי שאדבר איתו על "הא ו- דה.."

.

11. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה וגילברט ממשיכים ללכת בין השדות רחבי הידיים של מחוז ג'ונין. השעה הולכת ומתאחרת, ומגיעה שעת ערב. השמיים האדומים יפים יותר מתמיד, והרגליים שלכם כואבות מרוב הליכה.
    בין השדות הגדולים, אתה לפתע שם לב לשני אגמים גדולים העומדים אחד בצמוד לשני.
    "אלו האגמים של הכפר רוג'ין, זה אומר שאנחנו ממש קורובים לכפר. עוד שעה הליכה ואנחנו שם." גילברט אומר לך. "יש הרבה סיפורי אימה על שני האגמים האלה. אומרים שלא ממש כדאי ללכת בינהם האמצע הלילה. אבל ביננו, אלו רק סיפורי בלהות." הוא אומר, אבל קולו רועד מחשש.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה וגילברט ממשיכים ללכת בין השדות רחבי הידיים של מחוז ג'ונין. השעה הולכת ומתאחרת, ומגיעה שעת ערב. השמיים האדומים יפים יותר מתמיד, והרגליים שלכם כואבות מרוב הליכה.
    בין השדות הגדולים, אתה לפתע שם לב לשני אגמים גדולים העומדים אחד בצמוד לשני.
    "אלו האגמים של הכפר רוג'ין, זה אומר שאנחנו ממש קורובים לכפר. עוד שעה הליכה ואנחנו שם." גילברט אומר לך. "יש הרבה סיפורי אימה על שני האגמים האלה. אומרים שלא ממש כדאי ללכת בינהם האמצע הלילה. אבל ביננו, אלו רק סיפורי בלהות." הוא אומר, אבל קולו רועד מחשש.
    "חחח נו באמת..." אומר בצחקוק מעט מלגלג. לאחר מכן אחשוב מעט... אסתקרן מאוד משני האגמים הללו אך אחשוב על העובדה שעוד שעה ואני ברוג'ין.
    לאחר התלבטות אומר אוקיי, "קדימה קדימה, קשור חזק את כל הציוד שלך.." במידה וגילברט לא יבין "ריצה מפה עד לכפר שלך! בריצה עיקבית זה יקח 20 דקות.. קדימה!"
    לאחר שאיהיה בטוח שהכל קשור ומוכן... אמשוך את השרוכים של הקפוצ'ון כדי להדק את הכובע שוואטובר לא יפול.
    ואומר בקריצה אל גילברט "מוכן?"

.

13. משתמש מנוסה
    NivX10
    גילברט חייך למשמע הרעיון. "אני מוכן," הוא אומר לך בחוש הרפתקני. "קדימה!"
    אתם מתחילים לרוץ לאוך האגם, כשגילברט מוביל בראש, ומכוון את הריצה שלכם. אתם ממשיכים לרוץ המשך מספר דקות, מתקרבים עוד ועוד לעבר הכפר.
    "אף פעם לא הלכתי כאן בשעות כאלה. תמיד אמרו לי להתרחק..." הוא אומר לך תוך כדי ריצה בנשימות כבדות ובעייפות.
    אתם ממשיכים לרוץ, ולפתע אתם רואים במבנה גדול ומפואר בהמשך הדרך. המבנה דמה לאחוזה ישנה במיוחד. אור קטן ועמום דלק בתוך הבית, הצלחת לראות בחלון.
    "זה מוזר," אומר לך גילברט בחשש. "מעולם קודם לכן לא ראיתי את האור דולק במבנה הזה. זה אחוזה שנטושה כבר יותר מעשרים שנה." קולו רעד.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    גילברט חייך למשמע הרעיון. "אני מוכן," הוא אומר לך בחוש הרפתקני. "קדימה!"
    אתם מתחילים לרוץ לאוך האגם, כשגילברט מוביל בראש, ומכוון את הריצה שלכם. אתם ממשיכים לרוץ המשך מספר דקות, מתקרבים עוד ועוד לעבר הכפר.
    "אף פעם לא הלכתי כאן בשעות כאלה. תמיד אמרו לי להתרחק..." הוא אומר לך תוך כדי ריצה בנשימות כבדות ובעייפות.
    אתם ממשיכים לרוץ, ולפתע אתם רואים במבנה גדול ומפואר בהמשך הדרך. המבנה דמה לאחוזה ישנה במיוחד. אור קטן ועמום דלק בתוך הבית, הצלחת לראות בחלון.
    "זה מוזר," אומר לך גילברט בחשש. "מעולם קודם לכן לא ראיתי את האור דולק במבנה הזה. זה אחוזה שנטושה כבר יותר מעשרים שנה." קולו רעד.
    "אוקיי.. כנראה שהלילה לא נגיעה אל רוג'ין..." אומר בחיוך סקרן מתמיד מדבריו של גליברט אתקדם ואביט בוא בתמיהה "אל תעמוד שם ככה, חייבים לבדוק את זה. קדימה!"
    אנסה לפתוח את הדלת ואכנס בקריאת "מישהו נמצא כאן?!"

.

15. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה פותח את לת האחוזה, שנפתחת בחריקה מהדהדת. אתה קורא בקול פנימה, וקולך מהדהד בחלל החשוך.
    אתה לא מצליח לראות דבר בתוך המבנה המוזר. "אתה בטוח שזה רעיון טוב?" שואל אותך גילברט ברעד.
    אתה נכנס אל תוך הבנה החשוך. לפתע, האור נדלק. גילברט קופץ ברעד, וכך גם אתה. מישהו הדליק את האור, וזה לא היה אחד ממכם.
    מולך נגלה חדר מלא רהיטים ישנים, קרועים ומלאי אבק. האוויר היה מחניק, והאור מסנוור. לפתע, ראית במעלה המדרגות צללית של משהו זז.
    ----
    הלכתי, אחזור עוד איזה שעתיים-שלוש

עמוד 12 מתוך 56 ראשוןראשון ... 2101112131422 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •