NivX10
אתה מתחיל לרוץ במעלה המדרגות, לכיוון הצל שזז. אתה וגילברט עולים שלוש מדרגות בבת אחת, מנסים ככל האפשר להספיק לפני שהצל נעלךם. אבל זה היה מאוחר מדי, כשהגעתם כבר למעלה, לא יכולתם לראות כבר כלום. הצל התקדם במסדרון אפלולי, מותיר מאחוריו עננה של אבק.
"אין ספק שמשהו הלך פה. תסתכל על האבק ברצפה, יש עליו עקבות!" אומר לך גילברט.
אתה מתבונן על העקבות, אך הן לא נראות לך כמו משהו אנושי.
לפתע, אתה שומע צרחה איומה מכיוון המסדרון - הצרחה, ללא ספק, הייתה של בן אנוש.
ttrrtte
בזמן שאת תוהה אם להעיר את מארק או ללכת לקטוף פירות, פוקס ממשיך לנהום, ונראה עצבני ביותר.
את מביטה אל האופק, ומנסה לראות אם משו מתקרב. לפתע, את רואה באיזור בו שני האגמים נמצאים דמות קטנה הולכת. סגלל המרחק הגדול, לא הצלחת להבין אם מדובר באדם או בפוקימון, אך נראה הי שפוקס נוהם בגלל הדמות.
''אני לא חושבת שיש סיבה להעיר את מארק, נבדוק את זה לבד זה בטח סתם פוקימון תועה או מאמן'' אומר לפוקס בחיוך.
אתחיל ללכת על יד פוקס אל עבר הדמות בתקווה שזה פוקימון שאוכל לתפוסP:
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
'מצוין עכשיו זה הזמן המושלם לזרוק את הפוכדור!' אחשוב לעצמי בשמחה ואשלוף את ידי הנמצאת מאחוריי הגב ואצעק בהתרגשות רבה "צא עכשיו פוכדור!" תוך כדי הזריקה אפנה למטרימיט "כל הכבוד לך מטרימיט,בהחלט הוכחת כמה אתה חזק ומוכשר!" אגיד לו ואסתכל בחזרה על הפוכדור המתנדנד 'תלכד,תלכד,תלכד!' אתחיל לחשוב בלחץ ובתקווה
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
NivX10
אתה מתחיל לרוץ יותר ויותר אל המסדרון האפל, צעדיך מהדהדים בין הקירות. האבק סביב רגליך אף באוויר והתחרר. לפתע, נעצר בפתאומיות. פוקימון מבהיל מוזר שאותו לא ראית מעולם עמד מולך, ונראה מאיים ותוקפני. הפוקימון נראה כמו שלד שיצא זה הרגע מסרט אימה, והוא החל להתקרב אליך בלי חשש. עיניו הסגולות של הפוקימון נראו מאיימות במיוחד, ורעד עבר בך.
ttrrtte
את מתחילה ללכת לכיוון הדמות האפלה, כשפוקס הולך לצידך. תוך שתי דקות את מגיעה לאיזור בו עמדה הדמות, אך את לא מצליחה לראות מסביבך שום דבר מלב עשבים ועצים. לפתע, את שומעת רעש מוזר, מאין פרפורים חזקים של מים. את הולכת לכיוון הרעש, ולפתע נגלה מולך אגם גדול ורחב ידיים - בדיוק המקום שאליו אמר לך מארק לא להתקרב.
איך לא שמתי לב שהתקרבתי כל כך לאגם? שאלת את עצמך. משהו היה מוזר באווירה.
לפתע, משהו ירקרק התחיל לעלות מהמים, משהו אותו לא הצלחת לזהות.
Pikachu 4 Ever
הפוקדור פוקע בקאוויאט הקטן, ומכניס אותו לתוכו. הכדור מתנדנד מספר שניות מלחיצות, ואז מפסיק. קאוויאט היה שלך. ניגשת אל הפוקדור, והרמת אותו בשני ידיך. תחושת שמחה וגאווה ניצתה בך.
מטרימיט ונאודיל נראו שמחים וגאים בעקבות ההתקדמות שלך.
"או כן לכדתי קאוויאט!" אצרח בכל הכוח שלי "כל הכבוד לך מטרימיט על קרב גדול!" אגיד למטרימיט עם חיוך ואוציא את קאוויאט מהפוכדור שלו "אוקיי קאוויאט מהיום אני המאמן החדש שלך,שמי הוא אנטוני וזה נאודיל השותף הראשון שלי וכמובן מטרימיט שהוא הפוקימון הראשון שלכדתי יחד עם נאודיל,נעים להכיר אותך!" אגיד לו עם חיוך חמים ואז ארים את ראשי בזמן שאני מחזיר את מטרימיט וקאוויאט לפוכדורים שלהם "אוקיי נאודיל עכשיו מתחיל ללכת לכיוון המכון הראשון בכפר רוג'ין וננצח את המנהיג!" אגיד לנאודיל ואתחיל ללכת איתו
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
Pikachu 4 Ever
אתה מחזיר בהתלהבות את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדורים, ומתחיל ללכת לכיוון הכפר רוג'ין יחד עם נאודיל לצידך. אתה ממשיך ללכת מרחקים רבים במשך שעות ארוכות מבלי לפגוש נפש חיה. השדות סביבך היו מרהיבים ביופים, והשמיים נ'יים לגמרי מעננים.
אתה רואה מולך שני אגמים גדולים, זה לצד זה. אור הירח שכבר הספיק לעלות השתקף באגמים, וערפל קליל כיסה את המים. המקום נראה לך מפחיד מעט, אבל לא חששת. נאודיל לידך ניצב גאה וחזק, וסמכת עליו. התחלת ללכת בין שני האגמים, ולפתע ראית מחזה מוזר - מולך עמד איש מבוגר ולבוש בגדים מלוכלכים, ועיניו השחורות הביטו בך בדממה.
ttrrtte
את מתחילה ללכת לכיוון הדמות האפלה, כשפוקס הולך לצידך. תוך שתי דקות את מגיעה לאיזור בו עמדה הדמות, אך את לא מצליחה לראות מסביבך שום דבר מלב עשבים ועצים. לפתע, את שומעת רעש מוזר, מאין פרפורים חזקים של מים. את הולכת לכיוון הרעש, ולפתע נגלה מולך אגם גדול ורחב ידיים - בדיוק המקום שאליו אמר לך מארק לא להתקרב.
איך לא שמתי לב שהתקרבתי כל כך לאגם? שאלת את עצמך. משהו היה מוזר באווירה.
לפתע, משהו ירקרק התחיל לעלות מהמים, משהו אותו לא הצלחת לזהות.
''שלום...יש פה מישהו?'' אשאל בקול, 'איך יש פה מישהו?' אחשוב לעצמי בכעס על עצמי.
''פוקס תתכונן לקרב'' אומר לפוקס בנחישות ופחד באותו הזמן, אביט בעיניו של פוקס בהבעת נחישות וחיבה כלפיו בידיעה שיחד נוכל להתמודד מול כל דבר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
ttrrtte
פוקס ניצב בתנוחת קרב מול הדבר העולה מן המים, ולפתע, ראית היטב מה זה - זה היה פוקימון אותו מלא זיהית. הפוקימון נראה כמו יצור רקרק, היוצא מתוך פרח וצף על המים. הוא נראה תמים למראה, אך קולות פכפוך המים עוד לא הפסיקו. הפוקימון התקרב עוד ועוד לשפת האגם, וניצב ממש מול פוקס.
פוקס נהם בעם, ונראה עצבני במיוחד למראה הפוקימון שמולך.
![]()
'וואו איזה לילה מדהים!' אחשוב לעצמי בזמן שאלך והתבונן בכל המראות שסביב עד שאתקל באיש "סליחה אדוני לא התכוונתי להתקל בך!" אגיד לו בבושת פנים "פשוט שקעתי ביופי של הטבע ולא התסכלתי לאן אני הולך,אני ממש מצטער!" אגיד לאיש המוזר "אני פשוט בדרך לכיוון הכפר רוג'ין והמראות הללו של שני האגמים גרמו לי להמשך לכיוונם מבלי להרגיש!" אמשיך בהתנצלות הארוכה שלי
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
Pikachu 4 Ever
אתה מתנצל כלפי האיש, אך הוא לא מגיב להתנצלות שלך. הוא רק בוהה באוויר, כאילו אתה כלל לא נמצא שם.
"אתה מאמן פוקימונים?" הוא שואל אותך בקול קפוא.
ttrrtte
את מוציאה את המכשיר האדום מכיסך, וסורקת את הפוקימון המופיע מולך.
"פדיל - פוקימון שושנת האגם. פדילי חי באגמים מבודדים ומשתמש בפרח של גופו על מנת לצוף על המים. פדילים מעדיפים לצוף על המים בשלווה, וכאשר הם נמצאים על קרקע יבשה הם מסוגלים רק לעמוד על השורש המחזיק אותם. פוקימון זה הוא מסוג עשב ומים." אומר הפוקיד, ואז כבה.
לפתע, קול פכפוך המים מתחזק. את שמה לב שאט אט מתחילים להתקרב אל היבשה עוד ועוד פדילים, ולמרות שהם נראים מאוד לא מאיים עבורך, פוקס לא מפסיק לנהום.
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)