Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 56 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    Pikachu 4 Ever
    בלי לענות לך על השאלה, האיש שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדור נפתח בבת אחת, ויוצא ממנו פוקימון מוזר אותו לא ראית מעולם. הפוקימון היה אפור-שחור, ונראה נזעם במיוחד. עיניו היו מרושעות, והוא דמה לשד.

"נצח אותי. הראה לי את היכולות שלך." אומר לך האיש בקול צרוד. האיש התקרב אליך עוד ועוד. כעת יכול תראות אותו בבירור. עיניו היו שחורות לגמרי- אפילו ללא עישונים, פניו מלאות קמטים קטנים. הוא נראה רזה מאוד בפניו, וגופו כוסה בבגד שנראה מרושל ומלוכלך. ראדו היה קריח לגמרי, וצלקת חצתה את פניו ועברה ממצחו ועד לקצה אפו.

NivX10
    אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו אל הפוקימון המוזר.
    "ריבון - פוקימון השלד. האגדה מספרת שריבון הוא פוקימון שנוצר במקומות בהם קרו אסונות כבדים. רוב האנשים מעדיפים להתרחק מריבונים, אולם ריבון דווקא ידוע בנסיונותיו להתיידד עם בני אדם ופוקימונים על ידי מתיחות. ריבונים מסוגלים ליצור אשליות קוליות ותעתועים, וכך להפחיד אנשים. פוקימון זה הוא מסוג רוח ורעל." אומר הפוקידע, וכבה.
    "מעניין מאוד." אומר גילברט. "יכול להיות שריבון הוא זה שיצר את הצעקה כדי שנפחד?" הוא שואל בתמיהה.
    וואטובר נראה עירני מספיק כדי להילחם. הוא קופץ באוויר למשמע הפקודה שלך, ומנסה לתקוף בעל קולי. רעש חזק בוקע מפיו, אולם נראה שריבון כלל לא מרגיש מושפע ממנו. ריבון מתחיל לרוץ לכיוון פוקימון המים שלך, ומנסה לתקוף אותו בשריטה.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Pikachu 4 Ever
    בלי לענות לך על השאלה, האיש שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדור נפתח בבת אחת, ויוצא ממנו פוקימון מוזר אותו לא ראית מעולם. הפוקימון היה אפור-שחור, ונראה נזעם במיוחד. עיניו היו מרושעות, והוא דמה לשד.

"נצח אותי. הראה לי את היכולות שלך." אומר לך האיש בקול צרוד. האיש התקרב אליך עוד ועוד. כעת יכול תראות אותו בבירור. עיניו היו שחורות לגמרי- אפילו ללא עישונים, פניו מלאות קמטים קטנים. הוא נראה רזה מאוד בפניו, וגופו כוסה בבגד שנראה מרושל ומלוכלך. ראדו היה קריח לגמרי, וצלקת חצתה את פניו ועברה ממצחו ועד לקצה אפו.

NivX10
    אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו אל הפוקימון המוזר.
    "ריבון - פוקימון השלד. האגדה מספרת שריבון הוא פוקימון שנוצר במקומות בהם קרו אסונות כבדים. רוב האנשים מעדיפים להתרחק מריבונים, אולם ריבון דווקא ידוע בנסיונותיו להתיידד עם בני אדם ופוקימונים על ידי מתיחות. ריבונים מסוגלים ליצור אשליות קוליות ותעתועים, וכך להפחיד אנשים. פוקימון זה הוא מסוג רוח ורעל." אומר הפוקידע, וכבה.
    "מעניין מאוד." אומר גילברט. "יכול להיות שריבון הוא זה שיצר את הצעקה כדי שנפחד?" הוא שואל בתמיהה.
    וואטובר נראה עירני מספיק כדי להילחם. הוא קופץ באוויר למשמע הפקודה שלך, ומנסה לתקוף בעל קולי. רעש חזק בוקע מפיו, אולם נראה שריבון כלל לא מרגיש מושפע ממנו. ריבון מתחיל לרוץ לכיוון פוקימון המים שלך, ומנסה לתקוף אותו בשריטה.
    לאחר שאבין את דבריו של הפוקדע אחשוב לעצמי 'אולי הוא רק ניסה להתיידד איתי והוא לא מזיק!'
    ואז במחשבה יהירה אצא אל בניהם אפסור את ידיי לשתי היכוונים אם סימן עצור ואצעק "דייייי!!!" חזק ומחריש כדי לעצור את הקרב.
    "אנחנו מצטערים ריבון, חשבנו שאתה בא בכוונה לתקוף אותו ובגלל זה התחלנו מיד בתוקפנות... שמי ג'ייסון" ואחכה לראות אם יקבל את סליחתי!

.

3. משתמש מנוסה
    NivX10
    ריבון מביט בך בתדהמה, ועיניו הסגולות נצצו בחשכה. תהית מה משמעות הדבר, אך כרגע הוא רק עמד במקומו. כשהוא שמע את סליחתך, גופו נרפה, והאור בעיניו החל לזהור ברוך.
    "נראה שהוא מקבל את הסליחה שלך." אמר גילברט. "אתה מתכוון לנסות ללכוד אותו?" הוא שואל אותך.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    ריבון מביט בך בתדהמה, ועיניו הסגולות נצצו בחשכה. תהית מה משמעות הדבר, אך כרגע הוא רק עמד במקומו. כשהוא שמע את סליחתך, גופו נרפה, והאור בעיניו החל לזהור ברוך.
    "נראה שהוא מקבל את הסליחה שלך." אמר גילברט. "אתה מתכוון לנסות ללכוד אותו?" הוא שואל אותך.
    אביט בו ואומר ובגילברט ואומר "אני חושב, הריי הוא כאן לבד... ומכוון שהוא ניסה להתיידד איתנו, בדרכו המשונה, זה אומר שהוא גם דיי בודד"
    ואז אחשוב רגע ואשאל "היי גילברט, תרצה בוא אתה?"

.

5. משתמש מנוסה
    NivX10
    גילברט חושב לעצמו מספר שניות, ואז עונה לך. "לא נראה לי," הוא אומר. "אני מעדיף להיות מגדל פוקימונים. אני לא ממש מחפש פוקימונים שהמטרה שלהם להילחם, אלא פוקימונים שיכולים לרפא ולעזור. ריבון הוא פוקימון שיכול להילחם מצויין, אבל אני לא חושב שיכול להיות לו שימוש בשבילי." הוא מסביר לך.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    גילברט חושב לעצמו מספר שניות, ואז עונה לך. "לא נראה לי," הוא אומר. "אני מעדיף להיות מגדל פוקימונים. אני לא ממש מחפש פוקימונים שהמטרה שלהם להילחם, אלא פוקימונים שיכולים לרפא ולעזור. ריבון הוא פוקימון שיכול להילחם מצויין, אבל אני לא חושב שיכול להיות לו שימוש בשבילי." הוא מסביר לך.
    "אוקיי, אם כך.. אני אציע לו" אביט בוא ואשלוף פוקדור נוסף מהחגורה.
    אתכופף ואגיש אותו אל ריבון, אסביר לו "הבחירה היא שלך ריבון, אם תרצה להצטרף אליי, לעזוב את ביתך ולצאת פשוט תלחץ על הכפתור במכרז הכדור"

.

7. משתמש מנוסה
    NivX10
    ריבון נראה מסוקרן, אך לא הושיט את ידו כדי ללחוץ על הפוקדור. הוא הלך מספר צעדים לאחור, והתכוננן בתנוחה קרבית. הוא הושיט את שני ידיו קדימה, ונראה מוכן לתקוף.
    "נראה שהוא רוצה לראות שאתה ראוי ללכוד אותו. הריבון הזה רוצה קרב הוגן לפני שהוא נלכד." אומר גילברט בחיוך. "ריבון אמיץ."
    נערך לאחרונה על ידי Balenciaga, 03-31-2012 בשעה 12:14 AM

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    ריבון נראה מסוקרן, אך לא הושיט את ידו כדי ללחוץ על הפוקדור. הוא הלך מספר צעדים לאחור, והתכוננן בתנוחה קרבית. הוא הושיט את שני ידיו קדימה, ונראה מוכן לתקוף.
    "נראה שהוא רוצה לראות שאתה רואי ללכוד אותו. הריבון הזה רוצה קרב הוגן לפני שהוא נלכד." אומר גילברט בחיוך. "ריבון אמיץ."
    שמע, במחשבה שניה אני לא ממש רוצה לתפוס אותו. עוד לא הגעתי למכון ראשון בכלל...
    אני מעדיף לקחת את הזמן ולראות כמה שיותר פוקימונים ליפני שאני מחליט, אני אשמח אם תעזור לו לנצח אותי.
    ------------
    אתמתח מעט ואומר "אוקיי וואטובר תתכונן, הלום בריבון מתקפת חבטה.. קדימה!"

.

9. משתמש מנוסה
    NivX10
    חח סבבה
    -----
    וואטובר מתחיל לרוץ לכיוון ריבון במטרה לחבוט בו. ריבון לא זז ממקומו, וואטובר חובט בו בעוצמה - אולם במקום לפגוע בו, ידו של וואטובר עוברת דרך ריבון.
    "מתקפות מסוג רגיל לא פוגעות בפוקימוני רוח!" קורא גילברט. "מה קורה לך?" הוא שואל אותך בפליאה.
    ריבון מתחיל להתרכז במשך מספר שניות, ויוצר מאין עשן סמיך ומוזר סביב ידו. איבון מתקרב אל פוקימון המים שלך, ותוקף אותו באמצעות האגרוף מלא העשן. וואטובר מתאמץ מאוד לקום, אך נראה שהוא המום מדי מהמכה.
    "זה היה מתקפה הנקראת תדהמה (Astonish). היא אופיינית מאוד לפוקימוני רוח, אבל לא רק. העשן סביב ידו של איבון אלו חלקיקי רוח הגורמים להלם אצל היריב הנפגע." מסביר לך גילברט בידיעה רבה.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    חח סבבה
    -----
    וואטובר מתחיל לרוץ לכיוון ריבון במטרה לחבוט בו. ריבון לא זז ממקומו, וואטובר חובט בו בעוצמה - אולם במקום לפגוע בו, ידו של וואטובר עוברת דרך ריבון.
    "מתקפות מסוג רגיל לא פוגעות בפוקימוני רוח!" קורא גילברט. "מה קורה לך?" הוא שואל אותך בפליאה.
    ריבון מתחיל להתרכז במשך מספר שניות, ויוצר מאין עשן סמיך ומוזר סביב ידו. איבון מתקרב אל פוקימון המים שלך, ותוקף אותו באמצעות האגרוף מלא העשן. וואטובר מתאמץ מאוד לקום, אך נראה שהוא המום מדי מהמכה.
    "זה היה מתקפה הנקראת תדהמה (Astonish). היא אופיינית מאוד לפוקימוני רוח, אבל לא רק. העשן סביב ידו של איבון אלו חלקיקי רוח הגורמים להלם אצל היריב הנפגע." מסביר לך גילברט בידיעה רבה.
    חחח תיהיה בטוח שידעתי מראש בנוגע לחבטה...
    ---------
    "אוקיי, זה לא היה רעיון טוב" אומר לחוץ. לאחר מכן אומר אל וואטובר "קדימה, נסה להתאושש, תקוף בבועות, קדימה!"

.

11. משתמש מנוסה
    NivX10
    וואטובר יוצר מפיו זרם קטן של בועות, אבל ריבון מתחמק מהן במהירות, ותוקף את וואטובר בשריטה חזקה. וואטובר מוטח לאחור תשוש.
    "וואטובר כנראה עייף כבר מהקרב הקודם שלו היום." אמר לך גילברט. "אני לא חושב שיש לו סיכוי לנצח את הריבון הזה במצבו. המתקפות שלו נורא חלשות ואיטיות כרגע."

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    וואטובר יוצר מפיו זרם קטן של בועות, אבל ריבון מתחמק מהן במהירות, ותוקף את וואטובר בשריטה חזקה. וואטובר מוטח לאחור תשוש.
    "וואטובר כנראה עייף כבר מהקרב הקודם שלו היום." אמר לך גילברט. "אני לא חושב שיש לו סיכוי לנצח את הריבון הזה במצבו. המתקפות שלו נורא חלשות ואיטיות כרגע."
    "הקרב עוד לא נגמר גילברט..." אומר לו נחוש ואביט בוואטובר הקטן והתשוש. אומר לו "וואטובר אם תרצה לעצור רק תבקש, אני איתך!"
    לאחר מכן אבקש מוואטובר "אוקיי וואטובר, נסה שוב קרן בועות קדימה!" (רק במידה והוא רוצה להמשיך)

.

13. משתמש מנוסה
    NivX10
    וואטובר קם על שני רגליו כשהוא נעזר בגלגל שלו על מנת לקום. הוא נראה נחוש להילחם, אבל היה תשוש ביותר, וקם כשרגליו רועדות. הוא שאץ שאיפה גדולה, והחל לנשוף מפיו כמויות גדולות של בועות. הבועות יצאו מפיו במהירות גדולה ופגעו בריבון. כל בועה שפגעה בו התפוצצה ויצרה הדף אדיר שהעיף אותו וריסק אותו על הרצפה. זרם הבועות לא הפסיק לשניה, והמשיך לפגוע בריבון עוד ועוד.
    "מעולה! נראה כאילו וואטובר הצליח ללמוד קרן בועות!" קרא גילברט בתדהמה.
    ריבון שכב כל הרצפה, תשוש מהמכה החזקה שספג גם הוא. שני הפוקימונים בקושי הצליחו לזוז, אך וואטובר נראה מרוצה מעצמו ומהמתקפה החדשה שהצליח לייצר.
    ---
    המלצה שלי- אם יש לך התלבטות לגבי תפיסה של פוקימון, תמיד כדאי לך לתפוס. יש פוקימונים שאם אתה באמת לא רוצה אותם פשוט תעזוב אותם (וכבר עשית את זה). אבל תזכור שסביר להניח שאם ראית פוקימון מסויים, כנראה לא תראה אותו שוב... מקסימום אתה יכול לשים את הפוקימון אצל הפרופסור אם אתה לא רוצה אותו, או אולי אפילו להחליף אותו תמורת פוקימון אחר עם מישהו מהמשתתפים. יש מה לעשות עם פוקימונים שלא רוצים. החלטה שלך (:

14. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    Pikachu 4 Ever

'איזה מכוער האיש הזה' אחשוב לעצמי בזמן שצמרמורת חדשה עוברת בגופי "למה לי להחם בך?" אגיד לאיש בעצבנות "אין לך את הזכות לגרום לי להלחם בניגוד לרצוני!" אגיד לבן אדם ואשלוף את הפוכדור של נאודיל ואכוון אותו לכיוונו "נאודיל חזור!" אגיד ואחזיר את נאודיל בזמן שאני מסתכל על הבן אדם לראות מה תהיה התגובה שלו
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Pikachu 4 Ever
    האיש לא זז ממקומו. אוח קרירה עברה בגבך. משהו מוזר קרה כאן, ולא הבנת מה זה.
    "ג'קובר, תקוף במתקפת חבטת ראש." אמר האיש וקולו הידהד בחלל.
    פוקימון התיש החל לרוץ לכיוונך, כששני הקרניים שעל ראשו מכוונות אליך. פעימות ליבך הואצו, וזיעה קרה הופיעה לך על המצח.
    "לא מסרבים לאלים הקדושים." אמר האיש בקול קר.

עמוד 14 מתוך 56 ראשוןראשון ... 4121314151624 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •