Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 56 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 838
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    NivX10
    אתה, ויויאן וגילברט נחים תחת אחד העצים שבחורשה. הפוקימונים שלך נחו, מתאוששים מהקרב המעניין שהיה להם מול הפוקימונים של ויויאן.
    אכלתם ארוחת בוקר, וצברתם כוחות.
    "אז מה אתה מתכנן לעשות עכשיו?" שואלת אותך ויויאן. "אתה מתכוון להתאמן עוד קצת או שאתה רוצה ללכת למכון?"
    "עשיתי אימון וחצי התחלתי אחד עם עצמי ואז קטעתי אותו לטובת קרב אדיר ואימון מצויין איתך״ אסביר לה.
    ואז אמשיך ״אז אני חושב שאין צורך בעוד, אני צריך פוקימונים עיירניים ומלאי אנרגיה שעם זאת מחוממים ומוכנים היטב, כלומר עכשיו זה הזמן המושלם!״
    אקום על רגליי אתפח על בגדי לנקות אותם ואומר ״אני הולך למכון, זה הזמן מבחינתי!״
    במבט רציני ומתוח אצעד אל המכון

.

2. משתמש מנוסה
    Pikachu 4 Ever
    בעוד סילנון שוכב על נאודיל, פוקימון התנית מתחיל לשאוב את האנריה. כדורי אור ירקרקים יוצאים מגופו של הפוקימון השמנמן והוורוד, ונכנסים לגופו של נאודיל. בכל כדור שנכנס, נראה כי נאודיל מתאודד יותר וסילנון נהיה עייף יותר. כאשר סילנון נהיה עייף מספיק, נאודיל הודף אותו מעליו, וסילנון נחבט בריצפה.
    סילנון קם על שני רגליו, ונראה תשוש ממתקפת הספיקה. "סילנון, תשתמש בריענון!" קורא אדם.
    אור בוהק מתחיל לעטוף את גופו של פוקימון הריפוי, והתשישות מעיניו נעלמת כלא הייתה. האור נעלם אט אט, וסילנון עומד מול נמאודיל, ונראה חזק כפי שהיה בתחילת הקרב.

NivX10
    אתה הולך אל כיוון המכון, כשגילברט וויויאן מאחוריך. הרגשת את המתח מציף את גופך, וגם הפוקימונים שלך שהלכו אחריך בדממה נראו מתוחים ביותר.
    תוך דקות בודדות אתם ניצבים מול המבנה הגדול של המכון. המבנה היה מבנה עץ גדול שמעליו מתנוסס שלט "מכון הפוקימונים של הכפר רוג'ין" בצבע מתקלף ודהוי. דלת בטון הענקית נראתה ישנה וכבדה, וגם עליה נראו סדקים ישנים.

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    Pikachu 4 Ever
    בעוד סילנון שוכב על נאודיל, פוקימון התנית מתחיל לשאוב את האנריה. כדורי אור ירקרקים יוצאים מגופו של הפוקימון השמנמן והוורוד, ונכנסים לגופו של נאודיל. בכל כדור שנכנס, נראה כי נאודיל מתאודד יותר וסילנון נהיה עייף יותר. כאשר סילנון נהיה עייף מספיק, נאודיל הודף אותו מעליו, וסילנון נחבט בריצפה.
    סילנון קם על שני רגליו, ונראה תשוש ממתקפת הספיקה. "סילנון, תשתמש בריענון!" קורא אדם.
    אור בוהק מתחיל לעטוף את גופו של פוקימון הריפוי, והתשישות מעיניו נעלמת כלא הייתה. האור נעלם אט אט, וסילנון עומד מול נמאודיל, ונראה חזק כפי שהיה בתחילת הקרב.
    'מה לעזעזל?!' אחשוב לעצמי בעצבים 'איך הוא התרפה כל כך מהר?' אמשיך במחשבותיי "אוקיי נאדויל תתעלם מכמה חזק הוא נהיה ותשתמש בנשיכה בכל העוצמה שלך על סילנון ותגמור כבר את הקרב הזה!" אומר לנאודיל בעצבים
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    Pikachu 4 Ever
    נאודיל אץ אל סילנון, ונושך אותו בעוצמה אדירה באיזור כתפו. הוא לא מרפה ממנו, והשיניים ננעצות חזק יותר ויותר.
    "סילנון, תעצור אותו על ידי שימוש במתקפת משיכה (Attract)!" קורא אדם לפוקימון שלו.
    אור ורדרד מתחיל לבהוק בעיניו של סילנון. הוא מביט בעיניו של נאודיל, ולאט לאט הנשיכה של נאודיל נרפית. הוא עוזב אותו לגמרי, ומתרחק שלושה צעדים לאחור. נאודיל מביט בפוקימון הוורוד, ונראה כאילו לא מתכוון לתקוף אותו.
    אדם חייך. "מתקפת משיכה גורמת לפוקימון היריב לחשוב שהוא מאוהב בפוקימון המשתמש במתקפה הזאת. נראה את הנאודיל שלך תוקף עכשיו." גיחך.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה הולך אל כיוון המכון, כשגילברט וויויאן מאחוריך. הרגשת את המתח מציף את גופך, וגם הפוקימונים שלך שהלכו אחריך בדממה נראו מתוחים ביותר.
    תוך דקות בודדות אתם ניצבים מול המבנה הגדול של המכון. המבנה היה מבנה עץ גדול שמעליו מתנוסס שלט "מכון הפוקימונים של הכפר רוג'ין" בצבע מתקלף ודהוי. דלת בטון הענקית נראתה ישנה וכבדה, וגם עליה נראו סדקים ישנים.
    אביט במכון עדיין מתוח אך ארים גבה בתמיהה "המקום הזה צריך שיפוץ הייתי אומר..."
    לאחר מכן אבקש מגילברט עזרה בלפתוח את הדלת. "בסימן שלי אומר" ואז נפתח אותה.
    אעמוד שם מוכן ואסמן לאגיאגל ולוואטובר להתקרב אליי... אקרא בקול אל תוך המקום הגדול "הלוווו.. אני ג'וני אוסטינס והגעתי כדי להתמודד בקרב המכון!"
    ואחכה בתקווה לשמוע תשובה.

.

6. משתמש מנוסה
    NivX10
    קולך מהדהד בחלל החדר המרווח. בחדר שנפרש מולך לא היה דבר מלבד ריצפת בטון קשה, שניתן היה לראות עליה בבירות את סימני הקרבות הקודמים שהתרחשו עליה.
    נער צעיר, בן שמונה עשרה לכל היותר, נכנס לרחבה מדלת עץ בצידו השני של הזירה. שיערו החום היה ארוך ומבריק, והוא היה דק גיזרה וגבוה.
    "יחסית למאמן מכון, הוא מאוד צעיר." אמר גילברט. "מאמני מכון הם בדרך כלל אנשים בעלי ניסיון רב באימון פוקימונים. זה אומר שהוא מאוד מאוד מוכשר." הסביר לך.
    מאמן המכון הצעיר התקרב לכיוונך, ונראה רציני וקשוח. "קוראים לי אדם. המכון הוא מכון מסוג רגיל. יש לך שני פוקימונים אני רואה, אז מצויין, כל אחד מאיתנו יכול להשתמש בשני פוקימונים בקרב הזה. לך מותר להחליף פוקימון בכל זמן שמתחשק לך, ולי אסור. אלו החוקים." אמר אדם, ושלף פוקדור ראשון מחגורתו. הוא זרק את הפוקדור לאוויר, ופוקימון קטן הופיע על הרצפה.

"גרפיל, תיהיה מוכן." הוא אומר לפוקימון הסנאי שלו. "יש לך שאלות לפני שאנחנו מתחילים?" הוא פונה אליך.

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    קולך מהדהד בחלל החדר המרווח. בחדר שנפרש מולך לא היה דבר מלבד ריצפת בטון קשה, שניתן היה לראות עליה בבירות את סימני הקרבות הקודמים שהתרחשו עליה.
    נער צעיר, בן שמונה עשרה לכל היותר, נכנס לרחבה מדלת עץ בצידו השני של הזירה. שיערו החום היה ארוך ומבריק, והוא היה דק גיזרה וגבוה.
    "יחסית למאמן מכון, הוא מאוד צעיר." אמר גילברט. "מאמני מכון הם בדרך כלל אנשים בעלי ניסיון רב באימון פוקימונים. זה אומר שהוא מאוד מאוד מוכשר." הסביר לך.
    מאמן המכון הצעיר התקרב לכיוונך, ונראה רציני וקשוח. "קוראים לי אדם. המכון הוא מכון מסוג רגיל. יש לך שני פוקימונים אני רואה, אז מצויין, כל אחד מאיתנו יכול להשתמש בשני פוקימונים בקרב הזה. לך מותר להחליף פוקימון בכל זמן שמתחשק לך, ולי אסור. אלו החוקים." אמר אדם, ושלף פוקדור ראשון מחגורתו. הוא זרק את הפוקדור לאוויר, ופוקימון קטן הופיע על הרצפה.

"גרפיל, תיהיה מוכן." הוא אומר לפוקימון הסנאי שלו. "יש לך שאלות לפני שאנחנו מתחילים?" הוא פונה אליך.
    אפתח את הפוקדע ואברר על הסנאי הקטן והחמוד. בתגובה לשאלתו של אדם אומר "לא, אין לי שאלות הכל היה ברור!"
    אחזיר בנתיים את אגיאגל לפוקדור ואבקש מוואטובר לצעוד צעד קדימה.
    "קדימה חבר קטן.. בשביל זה התאמנו כל-כך הרבה השבוע!" אומר בזיו פנים חייכני בכדי להחדיר בו ביטחון ומוטיבציה.
    "אוקיי וואטובר קרן בועות, נסה לדייק!" אומר לו.

.

8. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון של אדם, והפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי.
    "גרפיל - פוקימון הסנאי. גרפיל נפוץ ביערות, וכן גם בעיר. גרפילים זריזים במיוחד וחמקמקים, ומאמנים אשר רוצים לתפוס אותם לעתים נתקלים בבעיה. גרפיל אמנם הוא פוקימון מסוג רגיל, אך כשהוא מתפתח הוא נהיה פוקימון מסוג שונה לגמרי." הפוקידע נסגר.
    וואטובר מציית במהירות למתקפה שלך, וזרם אדיר של בועות מתחיל לצאת מפיו לכיוונו של גרפיל.
    "תתחמק ותשתמש במתקפת דחיפה!" קורה מאמן המכון, ושיערו החום-ערמוני זז על פניו.
    גרפיל מנסה להתחמק ככל יכולתו ממתקפת הבועות. הוא רץ במהירות מתחתיו, ותוקף את וואטובר בדחיפה חזקה שמעיפה אותו לאחור. וואטובר נוחת על גבו.

------

אני רק חייב לציין שבחמישי-שישי-שבת הקרובים אני לא אהיה. בינתיים תגיבו.

9. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte
    צ'יקקו מוכנס אל תוך הפוקדור, ואמבר יוצא במקומו. הוא עומד מול פוקימון הפיל הקטן, ומחכה להוראוה שלך.
    תוך כדי, את מוציאה את הפוקידע, וסורקת את הפוקימון שמולך.
    "האפיר - פוקימון הפיל. האפיר משתמש בחדק שלו על מנת לירות כמיות גדולות של מים וחול ולהקן על עצמו. האפירים ידועים בתאבון הבריא שלהם, והם מסוגלים להעביא יממה שלמה בלאכול. פוקימון זה הוא מסוג מים ואדמה." אומר הפוקידע בקול מתכתי.
    האיש המשופם מביט בך בחיוך. "בחר פוקימון אש מול פוקימון מים ואדמה. זה לא הולך להיות קרב קל עבור בארקנדיל שלך." הוא אמר ברצינות. "יש לך אומץ ילדה."[/QUOTE]

''הסוגים הם לא הדבר הקובע הקרב וגם לא הכח, אלה אומץ הלב, הנחישות והאמונה!'' אומר לאיש בחכמה.
    ''בארקנדיל תזכור טוב טוב את הריח של האפר, ואז מסך עשן ורחרוח בלשי! ולבסוף גחלת!'' אומר לבארקנדיל בנחישות מוחלטת
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון של אדם, והפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי.
    "גרפיל - פוקימון הסנאי. גרפיל נפוץ ביערות, וכן גם בעיר. גרפילים זריזים במיוחד וחמקמקים, ומאמנים אשר רוצים לתפוס אותם לעתים נתקלים בבעיה. גרפיל אמנם הוא פוקימון מסוג רגיל, אך כשהוא מתפתח הוא נהיה פוקימון מסוג שונה לגמרי." הפוקידע נסגר.
    וואטובר מציית במהירות למתקפה שלך, וזרם אדיר של בועות מתחיל לצאת מפיו לכיוונו של גרפיל.
    "תתחמק ותשתמש במתקפת דחיפה!" קורה מאמן המכון, ושיערו החום-ערמוני זז על פניו.
    גרפיל מנסה להתחמק ככל יכולתו ממתקפת הבועות. הוא רץ במהירות מתחתיו, ותוקף את וואטובר בדחיפה חזקה שמעיפה אותו לאחור. וואטובר נוחת על גבו.

------

אני רק חייב לציין שבחמישי-שישי-שבת הקרובים אני לא אהיה. בינתיים תגיבו.
    "ווואוו... ממש כפי שהפוקדע אמר... מהיר כמו שד!" אמלמל לעצמי בשקט. "וואטובר קום, אתה מסוגל" אומר ללא חשש מיוחד.
    אתרכז ואנסה לחשוב מעט על מהלך, ואז אומר בהברקה "וואטובר תתקדם בצעדים איטיים אל גרפיל, ואז תשתמש בעל-קולי חזק במיוחד!"
    במידה וזה יעבוד אוסיף להסביר את הפינאלה של המהלך "וואטובר, עכשיו במלוא המרץ, הכה בו עם חבטה מלמטה למעלה והעף אותו, וכאשר ירד למטה תיהיה מוכן לעוד חבטה!"

.

11. משתמש מנוסה
    ttrrtte
    מבר נעמד בתנוחת קרב, פותח את פיו, וכמויות אדירות של עשן מתחילות ליזרום ממנו. העשן ממלא את כל האיזור, ואת מצליחה לראות את הפוקימונים רק במעומעם. פוקימון השועל שלך מתשתמש ברחרוח הלשי, ומאתר את מיקומו של האפר בקלות. לפתע א רואה מבעד למסק העשן הבזקים קטנים של אור ולאחריהן נשמעת זעקת כאב קטנה וחנוקה של האפר - ידעת היטב שהאפר נפגע ממתקפת הגחלת של הפוקימון שלך.
    "לעזאזל," אמר האיש. "האפר, תשתמש במתקפת רעש אדמה (Magnitude)!"
    לפתע, האדמה תחת רגליך רועדת וסדקים קטנים באדמה נראים תחת מעטה העשן הכבד. בארקינדל משמיע צווחה קטנה, אך אינך מצליכה לראות מה קרה לו באמת.

NivX10
    וואטובר מקשיב לפקודה שלך, נחוש בדעתו לנצח את גרפיל. הוא מתקרב אל פוקימון הסנאי הקטן, פותח את פיו, ורעש מוזר יוצא מפיו. הרעש נמשך מספר שניות, וגרפיל אוטם את אוזניו במטרה לא לשמוע את אגלים העל קוליים שיצאו מפיו של וואטובר. כאשר וואטובר מפסיק וסוגר את פיו, גרפיל עומד מולו ונראה בחרחר ומטושטש לגמאי. פוקימון המים שלך מנצל את ההזדמנות וחובט בו בעוצמה שמעיפה אותו כלפי מעלה. כאשר גרפיל כמעט ונוחת על הרצפה, וואטובר חובט בו שוב, וגרפיל מתגלגל למרחק.
    "מהלך יפה," אמר אדם ונראה לחלוטין לא לחוץ. "אבל דרוש הרבה יותר בשביל לנצח את הגרפיל שלי. גרפיל, קום על הרגליים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
    פוקימון הסנאי הקטן עושה מאמצים אדירים, וקם על שני רגליו הקטנות, ונראה נחוש להמשיך להילחם.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    וואטובר מקשיב לפקודה שלך, נחוש בדעתו לנצח את גרפיל. הוא מתקרב אל פוקימון הסנאי הקטן, פותח את פיו, ורעש מוזר יוצא מפיו. הרעש נמשך מספר שניות, וגרפיל אוטם את אוזניו במטרה לא לשמוע את אגלים העל קוליים שיצאו מפיו של וואטובר. כאשר וואטובר מפסיק וסוגר את פיו, גרפיל עומד מולו ונראה בחרחר ומטושטש לגמאי. פוקימון המים שלך מנצל את ההזדמנות וחובט בו בעוצמה שמעיפה אותו כלפי מעלה. כאשר גרפיל כמעט ונוחת על הרצפה, וואטובר חובט בו שוב, וגרפיל מתגלגל למרחק.
    "מהלך יפה," אמר אדם ונראה לחלוטין לא לחוץ. "אבל דרוש הרבה יותר בשביל לנצח את הגרפיל שלי. גרפיל, קום על הרגליים!" הוא קורא לפוקימון שלו.
    פוקימון הסנאי הקטן עושה מאמצים אדירים, וקם על שני רגליו הקטנות, ונראה נחוש להמשיך להילחם.
    אביט בגרפיל ואחשוב "אוקיי, לפי מה שאני רואה פגענו בו כהוגן.. אם יתעלם מכך ואם לא..."
    לאחר מכן אחשוב על מהלך שונה לעשות, משהו שיותר יגן עליי וימשוך זמן ואולי קצת יטיש את גרפיל.
    ואז הורה לוואטובר "וואטובר הקשב, השתמש בבועות, תירה אותם בכמה צרורות בודדים לכיוונים שונים ותמנע מגרפיל התקרבות.."
    אתן לגרפיל להתרגל למצב אותו אני מכתיב ואז אוסיף בהפתעה "עכשיו כוון על גרפיל היטב עם קרן בועות חזקה ככל שתוכל!"

.

13. משתמש מנוסה
    NivX10
    וואוטובר פותח את פיו, ומוציא מפיו בועות המתפזרות באוויר ויוצרות מאין מסכים דרקם גרפיל לא יכול לעבור. הבועות חוצצות בין שני הפוקימונים, וגם כשגרפיל מנסה ךהתקרב, עליו להיזהר מפני הבועות שבאוויר.
    "גרפיל," אמר אדם מאמן המכון. "תתקוף אותו במתקפת חפירה!" קרא.
    גרפיל ציית למאמן שלו מיד. תוך שניות בודדות פוקימון הבנאי התחפר באדמה, נחנס דרכה, ועבד דרך מסכי הבועות שהפריעו לו להתקדם. הוא עבר במהירות בתוך האדמה, משאיר סדקים ברצפת הבטון בכל מקום שעבר. לפני שהספקת להבין מה קורה, גרפיל יצא מתוך האדמה כשהוא נוגם בוואטובר בעוצמה אדירה. וואטובר עף לאחור, ונחת על גבו.
    "מצויין גרפיל, עכשיו תשתמש במתקפת סופר נשיכה!"
    פוקימון הסנאי ניצל את זמן ההלם של וואטובר, ומיד תקף אותו בנשיכה. הוא אחז בפוקימון המים עוד ועוד באמצעות נשיכתו, ולא הרפה לשניה.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    וואוטובר פותח את פיו, ומוציא מפיו בועות המתפזרות באוויר ויוצרות מאין מסכים דרקם גרפיל לא יכול לעבור. הבועות חוצצות בין שני הפוקימונים, וגם כשגרפיל מנסה ךהתקרב, עליו להיזהר מפני הבועות שבאוויר.
    "גרפיל," אמר אדם מאמן המכון. "תתקוף אותו במתקפת חפירה!" קרא.
    גרפיל ציית למאמן שלו מיד. תוך שניות בודדות פוקימון הבנאי התחפר באדמה, נחנס דרכה, ועבד דרך מסכי הבועות שהפריעו לו להתקדם. הוא עבר במהירות בתוך האדמה, משאיר סדקים ברצפת הבטון בכל מקום שעבר. לפני שהספקת להבין מה קורה, גרפיל יצא מתוך האדמה כשהוא נוגם בוואטובר בעוצמה אדירה. וואטובר עף לאחור, ונחת על גבו.
    "מצויין גרפיל, עכשיו תשתמש במתקפת סופר נשיכה!"
    פוקימון הסנאי ניצל את זמן ההלם של וואטובר, ומיד תקף אותו בנשיכה. הוא אחז בפוקימון המים עוד ועוד באמצעות נשיכתו, ולא הרפה לשניה.
    "וואטובר" אקרא אליו לחוץ ומתוח... אנסה לחשוב ואז אומר "וואטובר, אתה חייב, השתמש בכל בקרן בועות, תן את כל כולך בהתקפה. הוא ליד בטווח אפס!"

.

15. משתמש מנוסה
    NivX10
    וואטובר פתח את פיו, וזרם אדיר של בועות יצא ממנו ופגע בגרפיל. נשיכתה של גרפיל השתחררה, והוא הועף לאחור בעוצמה אדירה. פוקימון הסנאי התרסק על קיר הבטון הכבד, ונפל על הרצפה מותש לחלוטין ומעולף.
    "גרפיל התעלף, הוא לא יכול להילחם יותר." אמר גילברט מהצד. "ג'וני אתה מוביל!" הוא התלהב.
    אדם החזיר את גרפיל אל הפוקדור. הוא הביט בך בעיניים רציניות, וחיוך קל עלה על זוית פיו. "כן, אולי אתה מוביל עכשיו, אבל את הפוקימון הבא שלי לא יהיה לך כל כך קל לנצח." הוא אמר וזרק את הפוקדור השני שלו לאוויר.
    הכדור נפתח, ופוקימון ורדרד ופייתי הופיע כשהוא מרחף באוויר. הפוקימון נראה תמים למראה, ונופף בכנפיו הלבנות במהירות. שיערו הסגלגל הבריק באור הפלורסנט, ועיניו היו ממוקדות בוואטובר.
    "זה הפוקימון האחרון שלי בקרב זה. אם תצליח לנצח אותו, תצליח לנצח בקרב." אמר אדם.

עמוד 21 מתוך 56 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •