Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 56 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    NivX10
    אגיאגל רץ לכיוון מולאירי בזיגזגים, ומולאירי מתקשה לעקוב אחריו. הוא קופץ לכיוונו, ופוגע בו בתנופה עם מתקפת ניקור שפוצעת אותו.
    הוא נופל על הרצפה שוב, ונראה תשוש. עיניו נעצמות אט אט, והוא מתעלף. מולאירי לא היה מסוגל להמשיך להלחם.
    ויויאן וגילברט קראו בשימחה מאחוריך. "זה היה קרב מצויין!" קראה ויויאן.
    אדם מצחקק לעצמו. "נראה שניצחת בקרב." הוא אומר. "אין ספק שפלוטובר שלך עשה את רוב העבודה בשביל אגיאיל. ניצחת ביושר." הוא אומר, ומחזיר את מולאירי אל תוך הפוקדור.
    הוא התקרב אליך, ולחץ את ידך. בידו השניה, הוא הגיש לך את תג המכון, שהיה בצורת כנפיים ורודות ובוהקות. "התג הזה נקרא תג ההגנה. אני מקווה שהוא יתן לך מזל בהמשך הדרך." אמר לך אדם.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    NivX10
    אגיאגל רץ לכיוון מולאירי בזיגזגים, ומולאירי מתקשה לעקוב אחריו. הוא קופץ לכיוונו, ופוגע בו בתנופה עם מתקפת ניקור שפוצעת אותו.
    הוא נופל על הרצפה שוב, ונראה תשוש. עיניו נעצמות אט אט, והוא מתעלף. מולאירי לא היה מסוגל להמשיך להלחם.
    ויויאן וגילברט קראו בשימחה מאחוריך. "זה היה קרב מצויין!" קראה ויויאן.
    אדם מצחקק לעצמו. "נראה שניצחת בקרב." הוא אומר. "אין ספק שפלוטובר שלך עשה את רוב העבודה בשביל אגיאיל. ניצחת ביושר." הוא אומר, ומחזיר את מולאירי אל תוך הפוקדור.
    הוא התקרב אליך, ולחץ את ידך. בידו השניה, הוא הגיש לך את תג המכון, שהיה בצורת כנפיים ורודות ובוהקות. "התג הזה נקרא תג ההגנה. אני מקווה שהוא יתן לך מזל בהמשך הדרך." אמר לך אדם.
    "גם אני מקווה, תודה רבה על קרב נהדר!" אשיב לו בחיוך מרוצה ומלא מטובציה להמשך הדרך.
    לאחר מכן אחזור יחד עם גילברט ו-ויויאן אל מרכז הפוקימונים כשל הדרך אצהל ואדבר "על הקרב" איתם.
    אגיש לג'וי את הפוקדורים בשביל שתטפל בהם ואז נצא שלושתינו יחד ואשאל "אוקיי אז מה עושים מכאן?"

.

3. משתמש מנוסה
    NivX10
    האחות במרכז הפוקימונים מטפלת בפוקימונים שלך, ותוך מספר שעות בהם אתם ממתינים היא מחזירה לך אותם, בריאים ומלאי כוחות.
    השעה היא שעת צהריים מוקדמת, ואתה מרגיש רענן לקראת צאתך להמשך המסע. אתה מתכוון להמשיך במסע, כשלפתע ויויאן עוצרת אותך. "ג'וני, שמחתי להכיר אותך, אבל אני מתכוונת להישאר כאן בכפר." היא אומרת לך. "אולי יום אחד עוד ניפגש, ואין ספק שיום אחד כשתגיע לליגת הפוקימונים, אני אבוא כדי לעודד אותך." היא אמרה בחיוך מלא שיניים.
    גילברט הביט בך גם הוא, ונראה מהורהר. "הכפר רוג'ין הוא כפר הולדתי. לא חשבתי שאני אצא למסע אי פעם, אבל אם תרצה, אני בהחל אשמח להתלוות אליך. אני מאוד רוצה להכיא את שאר מחוז ג'ונין, כך שאם תסכים שאני אצטרף אליך להמשך המסע, בהחלט אשמח. אתה מעוניין?" הוא שואל אותך. "חוץ מזה, שהיעד הבא שלנו היא העיר רימאיה, שם נמצא המכון הבא שלנו. בין הכפר רוג'ין לעיר רימאיה ישנו איזור צחיח ומלא חולות. זה לא לגמרי מדבר, אבל בהחלט קקשה לשרוד שם אם לא מכירים את הדרך היטב. אני מכיר אותה, ואני אוכל לעזור לך בדרכים." הוא מסביר לך.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    האחות במרכז הפוקימונים מטפלת בפוקימונים שלך, ותוך מספר שעות בהם אתם ממתינים היא מחזירה לך אותם, בריאים ומלאי כוחות.
    השעה היא שעת צהריים מוקדמת, ואתה מרגיש רענן לקראת צאתך להמשך המסע. אתה מתכוון להמשיך במסע, כשלפתע ויויאן עוצרת אותך. "ג'וני, שמחתי להכיר אותך, אבל אני מתכוונת להישאר כאן בכפר." היא אומרת לך. "אולי יום אחד עוד ניפגש, ואין ספק שיום אחד כשתגיע לליגת הפוקימונים, אני אבוא כדי לעודד אותך." היא אמרה בחיוך מלא שיניים.
    גילברט הביט בך גם הוא, ונראה מהורהר. "הכפר רוג'ין הוא כפר הולדתי. לא חשבתי שאני אצא למסע אי פעם, אבל אם תרצה, אני בהחל אשמח להתלוות אליך. אני מאוד רוצה להכיא את שאר מחוז ג'ונין, כך שאם תסכים שאני אצטרף אליך להמשך המסע, בהחלט אשמח. אתה מעוניין?" הוא שואל אותך. "חוץ מזה, שהיעד הבא שלנו היא העיר רימאיה, שם נמצא המכון הבא שלנו. בין הכפר רוג'ין לעיר רימאיה ישנו איזור צחיח ומלא חולות. זה לא לגמרי מדבר, אבל בהחלט קקשה לשרוד שם אם לא מכירים את הדרך היטב. אני מכיר אותה, ואני אוכל לעזור לך בדרכים." הוא מסביר לך.
    אחבק את ויויאן ואברך אותה לשלום גם כן. בתגובה להצעתו של גילברט אומר "יהיה לי העונג ידידי!" ואלחץ את ידו ואקרוץ לו בפני.
    לאחר מכן אביט צפונה ואומר "קדימה חבר, אין לאבד זמן.. תוביל!"

.

5. משתמש מנוסה
    NivX10
    ויויאן החזירה לך חיבוק, ונשקנ לך על הלחי. אתה וגילברט נפרדתם מויויאן לשלום, והמשכתםבדרככם. אתם מתחילים ללכת לכיוון הצפון, כשממולכם עוד ישנם השדות הרחבים של הכפר רוג'ין.
    "בעוד מספר שעות הליכה, אתה תוכל כבר לראות את ההבדלים בנוף. העצים והשדות יתחילו להעלם, והקרקע תיעשה קשה ויבשה יותר. הטמפרטורות יעלה, ויהיו מעט מאוד מקורות מים." הוא הסביר לך.
    המשכתם ללכת, כשפתאום באחד השדות ראיתם מטע חקלאי מוזר. על האדמה לפניכם ניצבו עשרות דלעות גדולות במיוחד. לפתע, אחת הדלעות פקחה עיניים קטנות וירוקות, והביטה בך בתמיהה. זה היה פוקימון, הבנת בהפתעה.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    ויויאן החזירה לך חיבוק, ונשקה לך על הלחי. אתה וגילברט נפרדתם מויויאן לשלום, והמשכתם בדרככם. אתם מתחילים ללכת לכיוון הצפון, כשממולכם עוד ישנם השדות הרחבים של הכפר רוג'ין.
    "בעוד מספר שעות הליכה, אתה תוכל כבר לראות את ההבדלים בנוף. העצים והשדות יתחילו להעלם, והקרקע תיעשה קשה ויבשה יותר. הטמפרטורות יעלה, ויהיו מעט מאוד מקורות מים." הוא הסביר לך.
    המשכתם ללכת, כשפתאום באחד השדות ראיתם מטע חקלאי מוזר. על האדמה לפניכם ניצבו עשרות דלעות גדולות במיוחד. לפתע, אחת הדלעות פקחה עיניים קטנות וירוקות, והביטה בך בתמיהה. זה היה פוקימון, הבנת בהפתעה.
    "מממ.. מה הפוקימון המוזר הזה?" אמלמל בשקט ואפתח את הפוקדע לגלות.
    לאחר מכן אחשוב מעט על קרב עימו אך אביט בו שנית ואומר "הוא נראה דיי נחמד, ולא מזיק, אולי פשוט נתרחק ונעזוב אותו לנפשו"
    וכך באמת אעשה.. לאחר מכן אביט אליו כמה צעדים רחוק יותר, מה הוא עושה ואביט גם אל שאר הסביבה...

.

7. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע אל הפוקימון המוזר, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר. "דורדיון - פוקימון הדלעת. את דורדיון ניתן למצוא בין מטעי דלעות שונים, ובדרך כלל יתחבא בינהם על מנת להסוות את עצמו. דורדיון אמנם פוקימון עשב רגיל לחלוטין, אך למעשה כשהוא מתפתח באמצעות אבן אש, הוא הופך לפוקימון מסוג עשב-אש, שילוב סוגים נדיר במיוחד ההופך אותו לפוקימון מבוקש בקרב מאמני פוקימונים רבים". אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה ממשיך להביט סביבך, כשלידך עדיין נמצא מטע הדלעות. פלתע, אתה רואה שעוד דלעות מתחילות לפתוח את עיניהם, ולהתקרב אליך. מולך ניצבו כחמישה דורדיונים. הם לא נראו מסוכנים, אך בהחלט נראו מסוקרנים.
    "אל תפחד מהם." את שומע מאחוריך קול זר. איש שמנמן ומשופם, לבוש שלייקס מבד ג'ינס שמתחתיה חולצת פלנל אדומה ומשובצת, עמד מולך ושני ידיך על כרסו. "הדנדריונים האלה התנחלו לי בשדה לפני כמה שבועות, ואני פשוט לא יודע מה לעשות איתם." הוא מתלונן. "הם אוכלים לי את כל היבול."

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte
    פוקימון הפיל הקטן האפר, ופוקימון השועל שלך אמבר ירו את מתקפותיהם. שני המתקפות יצאו זה מול זה, טסים באוויר במהירות.
    רסיסי האש הקטנים של אמבר עקפו את אקדם המים של האפר, ופגעו בו.
    בו זמנית, כדור המים הענק שהאפר הוציא מפיו פגע באמבא, והעיף אותו מספר מטרים לאחור.
    שני הפוקימונים ספגו מכה קשה במיוחד. האפר ניסה לקום על רגליו, אך רגליו ספגו כוויה קשה ממתקפת הגחלת.
    בארקינדל גם הוא נראה תשוש מדי כדי להמשיך בקרב.
    "נראה כי מדובר בתיקו." אמר מארק מהצד. "זה היה קרב יפה לשניכם."
    "בהחלט קרב יפה." הינהן האיש הזר בחיוב. "גם תיקו זה תוצאה מצויינת בנחיתות סוגית משמעותית כזו. את בהחלט מאמנת ראויה, ואין לי ספק שהפדילי שלכדת יהנה מאוד ויתחזק עם היכולות שלך." הוא מחייך אליך.[/QUOTE]

''תודה רבה אדוני!^^'' אומר לאיש בחיוך.
    אני אחזיר את אמבר לפוקדור שלו ואחזור אל שותפי למסע.
    ''בוא נמשיך'' אומר לו ואנסה לחפש עיר באזור בכדי שאוכל לרפא את אמבר במרכז פוקימונים קרוב
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע אל הפוקימון המוזר, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר. "דורדיון - פוקימון הדלעת. את דורדיון ניתן למצוא בין מטעי דלעות שונים, ובדרך כלל יתחבא בינהם על מנת להסוות את עצמו. דורדיון אמנם פוקימון עשב רגיל לחלוטין, אך למעשה כשהוא מתפתח באמצעות אבן אש, הוא הופך לפוקימון מסוג עשב-אש, שילוב סוגים נדיר במיוחד ההופך אותו לפוקימון מבוקש בקרב מאמני פוקימונים רבים". אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה ממשיך להביט סביבך, כשלידך עדיין נמצא מטע הדלעות. פלתע, אתה רואה שעוד דלעות מתחילות לפתוח את עיניהם, ולהתקרב אליך. מולך ניצבו כחמישה דורדיונים. הם לא נראו מסוכנים, אך בהחלט נראו מסוקרנים.
    "אל תפחד מהם." את שומע מאחוריך קול זר. איש שמנמן ומשופם, לבוש שלייקס מבד ג'ינס שמתחתיה חולצת פלנל אדומה ומשובצת, עמד מולך ושני ידיך על כרסו. "הדנדריונים האלה התנחלו לי בשדה לפני כמה שבועות, ואני פשוט לא יודע מה לעשות איתם." הוא מתלונן. "הם אוכלים לי את כל היבול."
    אביט באיש השמנמן ואומר בתמיהה "אתה בטח צוחק, הם נראים לי בכלל לא מזיקים!"
    לאחר מכן אתקרב אליהם ואבדוק את תגובתם.. אבקש מגילברט שיחד איתי נבקש אותם לעזוב!

.

10. משתמש מנוסה
    ttrrtte
    את ומארק נפרדים מהאיש המשופם, וממשיכים ללכת בין השדות. אתם עוברים את שני האגמים הגדולים, והרוח מלטפת את פניכם. בדיוק כשהשמש החלה לשקוע ושעת הערב הגיעה, אתם נעצרים על פסגתה של גבעה קטנטנה וירוקה, ומשקיפים למרחק. כפר קטן ופסטורלי ניצב מולכם. בבתי העץ הקטנטנים דלקו האורות, ועשן היתמר מהארובות.
    "סוף סוף הגענו לכפר רוג'ין." אמר מארק בחיוך.
    אתם מתקרבים אל הכפר, ותוך דקות בודדות מוצאים את מרכז הפוקימונים הקטן שלו.

NivX10
    אתה וגילבט מבקשים מהדורדיונים לעזוב, אך הפוקימונים מביטים בכם בתמיהה ולא מגיבים כלל.
    "מממ... בבקשה?" אמר גילברט בתמימות. "אתם מהורסים לאיש את השדה שהוא מתפרנס ממנו." ניסה להסביר לפוקימונים.
    הם הביטו בו בעיניהם הירוקות, אך לא נראה כאילו משהו נכנס למוחם.
    "פוקימונים מטומטמים." אמר החוואי השמנמן. "אתם מאמני פוקימונים, נכון?" הוא שאל אתכם. "אם תצליחו להעיף מכאן את הפוקימונים האלו, אני אתן לכם פרס." הוא אמר בייאוש.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה וגילבט מבקשים מהדורדיונים לעזוב, אך הפוקימונים מביטים בכם בתמיהה ולא מגיבים כלל.
    "מממ... בבקשה?" אמר גילברט בתמימות. "אתם מהורסים לאיש את השדה שהוא מתפרנס ממנו." ניסה להסביר לפוקימונים.
    הם הביטו בו בעיניהם הירוקות, אך לא נראה כאילו משהו נכנס למוחם.
    "פוקימונים מטומטמים." אמר החוואי השמנמן. "אתם מאמני פוקימונים, נכון?" הוא שאל אתכם. "אם תצליחו להעיף מכאן את הפוקימונים האלו, אני אתן לכם פרס." הוא אמר בייאוש.
    אחי תעדכן אצלי ואצל השאר את התגים (למי שיש)
    -------
    לאחר ההצעה המפתה של החקלאי אומר "אוקיי נעזור לך אדוני, מוכן גילברט?" אומר בעודי שולף את הפוקדור של אגיאגל ומחכה לגילברט.
    לאחר שאוציא את הגוזל הקטן אומר "אגיאגל, תקוף אותם בניקור, קפוץ מראש לראש ותן לכל אחד מנת ניקור נכבדת!"

.

12. משתמש מנוסה
    NivX10
    אגיאגל יוצא מהפוקדור ונוחת על הרצפה. הוא מנתר בזריזות, ונוחת על הדורדיון הראשון. הוא תוקף אותו בניקורים חזקיםעל ראשו, ופוקימון הדלעת מתרגז. אגיאגל קופץ אל דורדיון שני, ונוחת על ראשו הגדול. דורדיון מנסה להוריד את אגיאגל ממנו, וחובט בו באמצעות גפן חזקה. אגיאגל מועד ונופל על הרצפה.
    "הוא תקפת את אגיאגל באמצעות הגפנים. צריך להיות זהירים בנושא הזה." הסביר גילברט. "צא סילנון!" הוא קורא, והפוקימון שלו יוצא מתוך הפוקדור.
    סילנון מתחיל להאבד חזיתית עם דורדיון שעמד קרוב אליו.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אגיאגל יוצא מהפוקדור ונוחת על הרצפה. הוא מנתר בזריזות, ונוחת על הדורדיון הראשון. הוא תוקף אותו בניקורים חזקיםעל ראשו, ופוקימון הדלעת מתרגז. אגיאגל קופץ אל דורדיון שני, ונוחת על ראשו הגדול. דורדיון מנסה להוריד את אגיאגל ממנו, וחובט בו באמצעות גפן חזקה. אגיאגל מועד ונופל על הרצפה.
    "הוא תקפת את אגיאגל באמצעות הגפנים. צריך להיות זהירים בנושא הזה." הסביר גילברט. "צא סילנון!" הוא קורא, והפוקימון שלו יוצא מתוך הפוקדור.
    סילנון מתחיל להאבד חזיתית עם דורדיון שעמד קרוב אליו.
    כמה כאלה אמרת שיש פה?
    -----
    "אגיאגל קום מיד, אתה יכול!" אעודד אותו.
    "תתנגש באחד הדורדיונים והעף אותו על הדורדיון השני, הקרב אותם זה לזה ואז תקוף בחבטות זעם!" אדריך אותו ואקווה שיצליח.

.

14. משתמש מנוסה
    NivX10
    יש חמישה מהם.
    -------
    אגיאגל קם במהירות על שני רגליו הקטנות, ומתנגש בדורידיון הקרוב ביותר אליו. הדורידיון נהדף לאחור, אך בשל משקלו הרב הוא נהדף מעט. למרות שהוא לא הצליח להדוף אותו על דורידיון אחר, אגיאגל קופץ עליו, ומתחיל להכות הותו בחבטות זעם. הוא מכה אותו שוב ושוב עם רגליו הקמוצות, והדורידיון מתחיל לסגת. נראה כי הוא מתחיל לברוח לכיוון אחד אחד הגבעות.
    אתה מביט לצידך ורואה שגם הדורידיון שנלחם מול סילנון של גילברט מתחיל לברוח.
    "מצויין, שנים מהם בורחים!" קורא החוואי. "נותרו עוד שלוש."

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    יש חמישה מהם.
    -------
    אגיאגל קם במהירות על שני רגליו הקטנות, ומתנגש בדורידיון הקרוב ביותר אליו. הדורידיון נהדף לאחור, אך בשל משקלו הרב הוא נהדף מעט. למרות שהוא לא הצליח להדוף אותו על דורידיון אחר, אגיאגל קופץ עליו, ומתחיל להכות הותו בחבטות זעם. הוא מכה אותו שוב ושוב עם רגליו הקמוצות, והדורידיון מתחיל לסגת. נראה כי הוא מתחיל לברוח לכיוון אחד אחד הגבעות.
    אתה מביט לצידך ורואה שגם הדורידיון שנלחם מול סילנון של גילברט מתחיל לברוח.
    "מצויין, שנים מהם בורחים!" קורא החוואי. "נותרו עוד שלוש."
    כשאראה את השניים שבורחים להם אחייך ואומר לאגיאגל "קדימה עוד שלושה אחרונים חבר, תחזיק מעמד, סילנון איתך!"
    ואז יצוץ במוחי רעיון ואומר "אגיאגל, מתקפה מהירה רוץ סביב שלושת הדורדיונים האלה וכל פעם תן בהם מכה וסגור עליהם את גודל המעגל... קבץ אותם ואז לך וביחד עם סילנון תקפו את המכה הסופית!"
    ואז כהשלושה יתקבצו מספיק אומר "גילברט וסילנון מוכנים?" ונתקוף ביחד כאשר אפקוד על אגיאגל ברדיפה.

.

עמוד 23 מתוך 56 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •