Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 56 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Meganium
    נאודיל מעיף את פוקימון התולעת ממנו, והוא נוחת מטר בודד מפוקימון העשב שלך. הפוקימון נראה נזעם במיוחד.
    אתה מוציא את הפוקידע מכיסך, ומכוון אותו כלפי פוקימון התולעת. "בוקוט - פוקימון תולעת המשי. בוקוט משתמש בקורי משי דקיקים על מנת למנוע מיריביו לפגוע בו, וידוע בשימוש היעיל בהם הרבה יותר מכל פוקימון תולעת אחר. כמו שאר פוקימוני התולעת, בוקוט מתפתח במהירות יחסית. פוקימון זה הוא מסוג חרק." אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה מכניס את הפוקידע אל תוך הכיס.
    בוקוט מתחיל להתקרב אל נאודיל בצעדים קטנטנים ואיטיים. נראה כי הוא מתכוון לתקוף.
    אחייך ואומר לנאודיל, "תישאר רגוע,כשהוא יתכוון לתקוף תשתמש במבט חודר,מיד לאחר מכן תנשך אותו ותעיף אותו לאוויר" אומר לנאודיל ואצפה בקרב

2. משתמש מנוסה
    Meganium
    בוקוט מתקרב אל הפוקימון שלך, מנסה להשתמש בדחיפה על נאודיל. אבל נאודיל מצמצם את עיניו, והן מתחילות לזהור באו בוהק ומוזר. בוקוט מביט בעיניו של פוקימון התנין, ונראה מהופנט לחליוטין. הוא קופא במקומו בלי תזוזה קלה. נאודיל מנצל את ההזדמנות, נושך את בוקוט וזורק אותו לאוויר בדיוק כפי שעשה קודם.
    פוקימון החרק נוחת על הרצפה בחבטה חזקה, ונראה מעולף.

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    Meganium
    אביך לוחץ את ידך בחזרה, ונראה גאה. "תוך שלושה ימי הליכה על השביל, אתה תיהיה בכפר רוג'ין. יש שם מכון פוקימונים, אתה יכול להתמודד בו עם נאודיל." הוא אמר לך.
    אתה מהנהן לאישור, ויוצא מהכפר תוך שאתה מנופף להם לשלום. אתה מתרחק עוד ועוד, ומתחיל להיכנס אל תוך השדות הפראיים. אתה מאגיש חופשי כפי שלא הרגשת מעולם. נאודיל הולך אחריך בזריזות, מדביק את הקצב בקושי.
    לפתע, אתה שומע מאחד השיחים הקרובים אליך תזוזה קטנה. משהו הלך שם, אך לא ידעת מה זה.

NivX10
    חח אולי אין לו פוקימונים (:
    חוץ מזה, תאמין לי שעדיף שתתמודד איתם לבד - זה אימון טוב יותר, גם אם הוא יעייף את הפוקימונים שלך. אני סופר את הדברים האלה.
    ------
    אתה זורק את הפוקדור של פלוטובר באוויר, והכדור נפתח בקול פיצוח. פלוטובר נוחת על הרצפה במיומנות, ומיד פותח את פיו. קול צורם ומוזר במיוחד בוקדע ממנו, תוך שאגיאדל נצצא בין ידיך וחסום מפני הרעש. גלי הקול פוגעים בשלושת הדורדיונים. פוקימוני הדלעת נראים מטושטשים ומבולבלים ביותר.
    אגיאגל קופץ שוב מבין ידיך, ומתחיל לרוץ לכיוונם הדורדיונים. הוא פוגע באחד מהם באמצעות מקורו המחודד, ומצליח לגרום לו לבגת לאחור. הדורדיון מתחיל לברוח, ונעלם מבין השיחים.
    פלוטובר תוקף גם הוא בחבאה חזקה את אחד מהדורדיונים, המבולבלים, ופוקימון העשב מתחיל לסגת לכיוון השיחים גם הוא.
    נותר דורדיון אחד בלבד מולך, שנראה מבולבל לחלוטין.
    'אגיאגל התחיל, המתחיל במצווה אומרים לו גמור' אחשוב ואצחקק לעצמי. אחזיר את פלוטובר ואומר "אגיאגל, תקוף במתקפה מהירה!"

.

4. משתמש מנוסה
    Meganium
    בוקוט מתקרב אל הפוקימון שלך, מנסה להשתמש בדחיפה על נאודיל. אבל נאודיל מצמצם את עיניו, והן מתחילות לזהור באו בוהק ומוזר. בוקוט מביט בעיניו של פוקימון התנין, ונראה מהופנט לחליוטין. הוא קופא במקומו בלי תזוזה קלה. נאודיל מנצל את ההזדמנות, נושך את בוקוט וזורק אותו לאוויר בדיוק כפי שעשה קודם.
    פוקימון החרק נוחת על הרצפה בחבטה חזקה, ונראה מעולף.
    "נאודיל נהדר!" אקרא בשמחה ואשבח את נאודיל על הקרב המהיר והטוב,אסתכל על בוקוט, "לא יודע.. אולי צריך לחכות ולחפש פוקימונים אחרים? מה אתה אומר נאודיל? היית רוצה אותו בצוות שלנו?" אשאל את נאודיל כדי לשמוע את חוות דעתו

5. משתמש מנוסה
    NivX10
    פלוטובר מוכנס אל תוך הפוקדור, ונעלם בתוכו.
    אגיאגל יוצא במתקפה נוספת, ודוחף את דורדיון עם המתקפה המהירה שלו. דורדיון נהדף לאחור בעוצמה, מתגלגל, ועוצר בחבטה על סלע גדול. דורדיון לא התעלף, אך נראה תשוש ומבולבל לגמרי.
    "אתה מתכוון לתפוס אותו?" שואל אותך גילברט. "הוא נראה פוקימון נהדר. ואם תפתח אותו, הוא יהיה גם פוקימון אש." אומר לך גילברט.

Meganium
    נאודיל מביט בך בתמימות, לא בטוח מה לענות.
    "אתה שואל את הפקימון שלך מה לעשות? איזה טמטום." אתה שומע קול מאחוריך. נער צעיר ממך מופיע מולך, שיערו הכתום והקצר בוהק בשמש. עיניו הכחולות הביטו בך. הוא היה בן חמש עשרה לכל היותר, גבוה ורזה, ועשרות נמשים בולטים היו על פניו. "אם אתה לא יודע, כל פוקימון עשוי להיות טוב. זה הכל שאלה של איך מאמנים אותו. למרות שהבוקוט הזה נראה די דבילי, אני חייב להודות." הוא מגחך.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    פלוטובר מוכנס אל תוך הפוקדור, ונעלם בתוכו.
    אגיאגל יוצא במתקפה נוספת, ודוחף את דורדיון עם המתקפה המהירה שלו. דורדיון נהדף לאחור בעוצמה, מתגלגל, ועוצר בחבטה על סלע גדול. דורדיון לא התעלף, אך נראה תשוש ומבולבל לגמרי.
    "אתה מתכוון לתפוס אותו?" שואל אותך גילברט. "הוא נראה פוקימון נהדר. ואם תפתח אותו, הוא יהיה גם פוקימון אש." אומר לך גילברט.
    הגילברט הזה מתחיל להציק לי... כל מי שאני יחבוט בו יהיה "בר תפיסה"?
    אני חושב לתת לגילברט לבנה בראש לעלף אותו, לתפוס אותו, ולהשאיר את הפוקדור בשדא.. מה אתה חושב?
    -----------
    "לא אני לא חושב.. כבר אמרתי לך, הפוקימון הנכון יגיע.. וזה לא הוא!" אומר מעט רותן.
    לאחר מכן אלך אל החקלאי ואשאל בציפיה "נו.. מה הפרס שלנו?"

.

7. משתמש מנוסה
    [U]

Meganium
    נאודיל מביט בך בתמימות, לא בטוח מה לענות.
    "אתה שואל את הפקימון שלך מה לעשות? איזה טמטום." אתה שומע קול מאחוריך. נער צעיר ממך מופיע מולך, שיערו הכתום והקצר בוהק בשמש. עיניו הכחולות הביטו בך. הוא היה בן חמש עשרה לכל היותר, גבוה ורזה, ועשרות נמשים בולטים היו על פניו. "אם אתה לא יודע, כל פוקימון עשוי להיות טוב. זה הכל שאלה של איך מאמנים אותו. למרות שהבוקוט הזה נראה די דבילי, אני חייב להודות." הוא מגחך.
    "דבילי?" אומר לו ואסתכל עליו, "אמנם הקרב היה קצר בלי שום מתקפה של בוקוט אבל כמו שאמרת,תלוי איך מאמנים את הפוקימון וחוץ מזה נאודיל הוא השותף לצוות שלי וזכותו להביע דעה" אומר לנער ברצינות.
    "וחוץ מזה,אני חושב שפוקימון אחר היה בורח מפוקימון כמו נאודיל אבל הוא אראה נחישות שלא ראיתי אצל הרבה פוקימונים" אומר ואוציא פוכדור ואזרוק על בוקוט, "ואם אתה כל כך מבין בפוקימונים,אולי תרצה קרב?" אציע לילד,אסתכל על נאודיל ואחייך

8. משתמש מנוסה
    NivX10
    חח האמת שהפעם רק רציתי לוודא שאתה לא רוצה אותו, כי בא לי שלגילברט יהיה עוד פוקימון. הוא יהיה יעיל טיפה יותר ככה.
    -----
    גילברט מביט בפוקימון הדלעת. "אם אתה לא מעוניין בו, נראה לי שאני אתפוס אותו בעצמי. חבל להפסיד פוקימון כל כך מעניין." הוא אומר לך, שולף פוקדור מכיסו, וזורק אותו על דורדיון.
    האור האדום עוטף את פוקימון הדלעת, ומכניס אותו לתוכו. תוך שלושה נידנודים, הפוקדור נעצר. גילברט נראה מרוצה, וניגש לקחת את הפוקדור מהדשא הרך.
    אתם ניגשים שניכם אל האיש המשופם, שמביט בכם בחיוך. "אין לי מילים להודות לכם, במיוחד לך" הוא פונה אליך. האיש מחטט בכיסו, ושולף מאין מכשיר קטן וכחול. "קורים למכשיר הזה 'מחפש הקרבות'. הוא מסביר לך. "לכל מאמן פוקמונים כמעט יש כזה בימנו. הוא מוצא את המאמנים שיש להם את מכשיר הזה ומדליקים אותו באותו הרגע, ומכוון אותך אליהם. אתה לא חייב להפעיל אותו תמיד, אלא רק כאשר מתחשק לך למצוא מאמן פוקימונים להילחם מולו ולהתאמן." הוא מסביר לך.

Meganium
    אתה מוציא פוקדור מכיסך, וזורק על הבוקוט ששכב מעולף על הרצפה. הפוקדר נחת על פוקימון החרק, והכניס אותו לתוכו. הפוקדור התנדנד פעם אחת בלבד, ואז נעצר.
    "אז... בחרת לפתוס את הפוקימון החלשלוש הזה. אין שום בעיה, אני אשמח לקרב איתך." אומר לך הנער הג'ינג'י, וזורק פוקדור לאוויר. "צא, הארוק!" הכדור נפתח, ועל האדמה הקשה הופיע פוקימון דמוי אדם. הפוקימון נראה חזק ושרירי, ומביט בנאודיל יריבו.

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    חח האמת שהפעם רק רציתי לוודא שאתה לא רוצה אותו, כי בא לי שלגילברט יהיה עוד פוקימון. הוא יהיה יעיל טיפה יותר ככה.
    -----
    גילברט מביט בפוקימון הדלעת. "אם אתה לא מעוניין בו, נראה לי שאני אתפוס אותו בעצמי. חבל להפסיד פוקימון כל כך מעניין." הוא אומר לך, שולף פוקדור מכיסו, וזורק אותו על דורדיון.
    האור האדום עוטף את פוקימון הדלעת, ומכניס אותו לתוכו. תוך שלושה נידנודים, הפוקדור נעצר. גילברט נראה מרוצה, וניגש לקחת את הפוקדור מהדשא הרך.
    אתם ניגשים שניכם אל האיש המשופם, שמביט בכם בחיוך. "אין לי מילים להודות לכם, במיוחד לך" הוא פונה אליך. האיש מחטט בכיסו, ושולף מאין מכשיר קטן וכחול. "קורים למכשיר הזה 'מחפש הקרבות'. הוא מסביר לך. "לכל מאמן פוקמונים כמעט יש כזה בימנו. הוא מוצא את המאמנים שיש להם את מכשיר הזה ומדליקים אותו באותו הרגע, ומכוון אותך אליהם. אתה לא חייב להפעיל אותו תמיד, אלא רק כאשר מתחשק לך למצוא מאמן פוקימונים להילחם מולו ולהתאמן." הוא מסביר לך.
    תוכל להוסיף לי את זה לרשימת חפצים שיש לי? אני לא אזכור להשתמש בו...
    --------
    "וואוו נראה מעולה, תודה רבה!" אומר לאדון הכפרי... לאחר מכן אמשיך בדרכי.
    בדרך אומר לגילברט "תתחדש אגב.. לאן ממשיכים מכאן?" ותוך כדי שהוא מוביל אותי אפעיל את המכשיר ואבדוק אם יש מאמנים נוספים בדרך בה אנו הולכים

.

10. משתמש מנוסה
    [U]NivX10[/U

Meganium
    אתה מוציא פוקדור מכיסך, וזורק על הבוקוט ששכב מעולף על הרצפה. הפוקדר נחת על פוקימון החרק, והכניס אותו לתוכו. הפוקדור התנדנד פעם אחת בלבד, ואז נעצר.
    "אז... בחרת לפתוס את הפוקימון החלשלוש הזה. אין שום בעיה, אני אשמח לקרב איתך." אומר לך הנער הג'ינג'י, וזורק פוקדור לאוויר. "צא, הארוק!" הכדור נפתח, ועל האדמה הקשה הופיע פוקימון דמוי אדם. הפוקימון נראה חזק ושרירי, ומביט בנאודיל יריבו.
    אקח את הפוכדור של הוקוט ואכניס אותו לכיסי, " נאודיל תן את כל כולך!" אומר לנאודיל, "נאודיל תעצור במקום וחכה לתזוזה של היריב,כשהוא מתקרב תשתמש במבט חודר ואז נשיכה!" אדריך את נאודיל ואצפה בקרב

11. משתמש מנוסה
    NivX10
    "תודה רבה, אני בטוח שהדורדיון הזה יהיה יעיל." אומר לך גילברט. "אנחנו ממשיכים מכאן לכיוון הצפון. האיזור הצחיח נמצא שם, אני בטוח שנגיע אליו תוך מספר שעות."
    בו זמנית, אתה מפעיל את המחפש הקרבות שהביא לך החוואי. תוך שניה בודדת, המכשיר משמיע צפצוף קטן.
    "נראה לי שזה אומר שיש מאמן פוקימונים בסביבה שרוצה קרב." אומר לך גילברט, ומצביע על צג המכשיר. אתה רואה שהמכשיר מכוון אותך באמצעות חץ קטנטן ושחור, ומראה אתה המסיפרה 15 במטרים לאט לאט, המספר יורד - 14... 13... 12...
    "אני חושב שהמאמן פוקימונים מתקרב אלינו. זה מציין את המספר במטרים." אומר גילברט בהבנה.
    כשהספרה מגיעה לאפס, אתה רואה מולך איש בן עשרים, רזה וגבוה מביט בך בעיניים גבוהות וסקרניות. "אתה מחפש קרב פוקימונים?" אומר לך האיש בקול עמוק.

Meganium
    נאודיל מחכה במקומו, ומחכה לתזוזה של יריבו.
    "קדימה, הארוק, תשתמש בבעיטה נמוכה!" פוקד המאמן שלו.
    הארוק רץ במהירות לכיוון נאודיל, אבל עיניו של נאודיל מתחילות לזהור שוב. הארוק עוצר במקומו, ונראה מהופנט לעיניו של פוקימון התנין שלך. נאודיל מנצל את ההזדמנות, ונושך את הארוק הקפוא במקומו.
    "הארוק, מהר, צא מההלם!" קרא המאמן שמולך בזעם. "תשתמש במכת קרטה!"
    הארוק מנער את ראשו, אך לוקח לו מספר שניות לצאת מהסחרחורת בה הוא נמצא.

12. משתמש מנוסה
    [U]NivX10[/U"

Meganium
    נאודיל מחכה במקומו, ומחכה לתזוזה של יריבו.
    "קדימה, הארוק, תשתמש בבעיטה נמוכה!" פוקד המאמן שלו.
    הארוק רץ במהירות לכיוון נאודיל, אבל עיניו של נאודיל מתחילות לזהור שוב. הארוק עוצר במקומו, ונראה מהופנט לעיניו של פוקימון התנין שלך. נאודיל מנצל את ההזדמנות, ונושך את הארוק הקפוא במקומו.
    "הארוק, מהר, צא מההלם!" קרא המאמן שמולך בזעם. "תשתמש במכת קרטה!"
    הארוק מנער את ראשו, אך לוקח לו מספר שניות לצאת מהסחרחורת בה הוא נמצא.
    "נהדר נאודיל!" אשבח נאודיל על המהלך המוצלח, "תנצל את הרגע ותנשך אחת מרגליו ותגרום לו ליפול! תנצל את זמן הנפילה בשביל לתפוס מרחק ממנו ותשתמש בשאיבה!" אומר לנאודיל ואוציא את הפוקידנ ואחפש מידע על הפוקימון

13. משתמש מנוסה
    Meganium
    נאודיל נושך את אחת מרגליו של הארוק, והארוק נופל על גבו בכאב. נאודיל מתרחק מהארוק מספר צעדים לאחור במטרה לתקוף במתקפת שאיבה.
    "הארוק, קום מהר, תשתמש במכת קרטה, עכשיו!" קורא הנער הג'ינג'י.
    הארוק יוצא מההלם, ומגיע אל הנאודיל במהירות מדהימה, כשידו מכוונת אליו בתנוחת קרטה. הארוק מכה בנאודיל לפני שהוא מספיק להגיב, ופוקימון התנין עף לאחור תוך שהוא מתגלגל על הרצפה. נאודיל התיישר במהירות במטרה להגן על עצמו.
    "קדימה הארוק, תקוף בבעיה נמוכה!" קורא המאמן שלו, והפוקימון שלו יצא להתקפה נוספת.

14. משתמש מנוסה
    Meganium
    נאודיל נושך את אחת מרגליו של הארוק, והארוק נופל על גבו בכאב. נאודיל מתרחק מהארוק מספר צעדים לאחור במטרה לתקוף במתקפת שאיבה.
    "הארוק, קום מהר, תשתמש במכת קרטה, עכשיו!" קורא הנער הג'ינג'י.
    הארוק יוצא מההלם, ומגיע אל הנאודיל במהירות מדהימה, כשידו מכוונת אליו בתנוחת קרטה. הארוק מכה בנאודיל לפני שהוא מספיק להגיב, ופוקימון התנין עף לאחור תוך שהוא מתגלגל על הרצפה. נאודיל התיישר במהירות במטרה להגן על עצמו.
    "קדימה הארוק, תקוף בבעיה נמוכה!" קורא המאמן שלו, והפוקימון שלו יצא להתקפה נוספת.
    " נאודיל תזחל במהירות לכיוון יריבך ותנשך את רגלו! השתמז בתנופה שלו בשביל להפיל אותו! אחר כל שאיבה!" אדריך את נאודיל

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    "תודה רבה, אני בטוח שהדורדיון הזה יהיה יעיל." אומר לך גילברט. "אנחנו ממשיכים מכאן לכיוון הצפון. האיזור הצחיח נמצא שם, אני בטוח שנגיע אליו תוך מספר שעות."
    בו זמנית, אתה מפעיל את המחפש הקרבות שהביא לך החוואי. תוך שניה בודדת, המכשיר משמיע צפצוף קטן.
    "נראה לי שזה אומר שיש מאמן פוקימונים בסביבה שרוצה קרב." אומר לך גילברט, ומצביע על צג המכשיר. אתה רואה שהמכשיר מכוון אותך באמצעות חץ קטנטן ושחור, ומראה אתה המסיפרה 15 במטרים לאט לאט, המספר יורד - 14... 13... 12...
    "אני חושב שהמאמן פוקימונים מתקרב אלינו. זה מציין את המספר במטרים." אומר גילברט בהבנה.
    כשהספרה מגיעה לאפס, אתה רואה מולך איש בן עשרים, רזה וגבוה מביט בך בעיניים גבוהות וסקרניות. "אתה מחפש קרב פוקימונים?" אומר לך האיש בקול עמוק.
    "כן, אשמח לאחד... כמה פוקימונים יש ברשותך?" אשאל

.

עמוד 25 מתוך 56 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •