Meganium
בוקוט מתקרב אל הפוקימון שלך, מנסה להשתמש בדחיפה על נאודיל. אבל נאודיל מצמצם את עיניו, והן מתחילות לזהור באו בוהק ומוזר. בוקוט מביט בעיניו של פוקימון התנין, ונראה מהופנט לחליוטין. הוא קופא במקומו בלי תזוזה קלה. נאודיל מנצל את ההזדמנות, נושך את בוקוט וזורק אותו לאוויר בדיוק כפי שעשה קודם.
פוקימון החרק נוחת על הרצפה בחבטה חזקה, ונראה מעולף.
NivX10
פלוטובר מוכנס אל תוך הפוקדור, ונעלם בתוכו.
אגיאגל יוצא במתקפה נוספת, ודוחף את דורדיון עם המתקפה המהירה שלו. דורדיון נהדף לאחור בעוצמה, מתגלגל, ועוצר בחבטה על סלע גדול. דורדיון לא התעלף, אך נראה תשוש ומבולבל לגמרי.
"אתה מתכוון לתפוס אותו?" שואל אותך גילברט. "הוא נראה פוקימון נהדר. ואם תפתח אותו, הוא יהיה גם פוקימון אש." אומר לך גילברט.
Meganium
נאודיל מביט בך בתמימות, לא בטוח מה לענות.
"אתה שואל את הפקימון שלך מה לעשות? איזה טמטום." אתה שומע קול מאחוריך. נער צעיר ממך מופיע מולך, שיערו הכתום והקצר בוהק בשמש. עיניו הכחולות הביטו בך. הוא היה בן חמש עשרה לכל היותר, גבוה ורזה, ועשרות נמשים בולטים היו על פניו. "אם אתה לא יודע, כל פוקימון עשוי להיות טוב. זה הכל שאלה של איך מאמנים אותו. למרות שהבוקוט הזה נראה די דבילי, אני חייב להודות." הוא מגחך.
הגילברט הזה מתחיל להציק לי... כל מי שאני יחבוט בו יהיה "בר תפיסה"?
אני חושב לתת לגילברט לבנה בראש לעלף אותו, לתפוס אותו, ולהשאיר את הפוקדור בשדא.. מה אתה חושב?
-----------
"לא אני לא חושב.. כבר אמרתי לך, הפוקימון הנכון יגיע.. וזה לא הוא!" אומר מעט רותן.
לאחר מכן אלך אל החקלאי ואשאל בציפיה "נו.. מה הפרס שלנו?"
"דבילי?" אומר לו ואסתכל עליו, "אמנם הקרב היה קצר בלי שום מתקפה של בוקוט אבל כמו שאמרת,תלוי איך מאמנים את הפוקימון וחוץ מזה נאודיל הוא השותף לצוות שלי וזכותו להביע דעה" אומר לנער ברצינות.
"וחוץ מזה,אני חושב שפוקימון אחר היה בורח מפוקימון כמו נאודיל אבל הוא אראה נחישות שלא ראיתי אצל הרבה פוקימונים" אומר ואוציא פוכדור ואזרוק על בוקוט, "ואם אתה כל כך מבין בפוקימונים,אולי תרצה קרב?" אציע לילד,אסתכל על נאודיל ואחייך
NivX10
חח האמת שהפעם רק רציתי לוודא שאתה לא רוצה אותו, כי בא לי שלגילברט יהיה עוד פוקימון. הוא יהיה יעיל טיפה יותר ככה.
-----
גילברט מביט בפוקימון הדלעת. "אם אתה לא מעוניין בו, נראה לי שאני אתפוס אותו בעצמי. חבל להפסיד פוקימון כל כך מעניין." הוא אומר לך, שולף פוקדור מכיסו, וזורק אותו על דורדיון.
האור האדום עוטף את פוקימון הדלעת, ומכניס אותו לתוכו. תוך שלושה נידנודים, הפוקדור נעצר. גילברט נראה מרוצה, וניגש לקחת את הפוקדור מהדשא הרך.
אתם ניגשים שניכם אל האיש המשופם, שמביט בכם בחיוך. "אין לי מילים להודות לכם, במיוחד לך" הוא פונה אליך. האיש מחטט בכיסו, ושולף מאין מכשיר קטן וכחול. "קורים למכשיר הזה 'מחפש הקרבות'. הוא מסביר לך. "לכל מאמן פוקמונים כמעט יש כזה בימנו. הוא מוצא את המאמנים שיש להם את מכשיר הזה ומדליקים אותו באותו הרגע, ומכוון אותך אליהם. אתה לא חייב להפעיל אותו תמיד, אלא רק כאשר מתחשק לך למצוא מאמן פוקימונים להילחם מולו ולהתאמן." הוא מסביר לך.
Meganium
אתה מוציא פוקדור מכיסך, וזורק על הבוקוט ששכב מעולף על הרצפה. הפוקדר נחת על פוקימון החרק, והכניס אותו לתוכו. הפוקדור התנדנד פעם אחת בלבד, ואז נעצר.
"אז... בחרת לפתוס את הפוקימון החלשלוש הזה. אין שום בעיה, אני אשמח לקרב איתך." אומר לך הנער הג'ינג'י, וזורק פוקדור לאוויר. "צא, הארוק!" הכדור נפתח, ועל האדמה הקשה הופיע פוקימון דמוי אדם. הפוקימון נראה חזק ושרירי, ומביט בנאודיל יריבו.
![]()
תוכל להוסיף לי את זה לרשימת חפצים שיש לי? אני לא אזכור להשתמש בו...
--------
"וואוו נראה מעולה, תודה רבה!" אומר לאדון הכפרי... לאחר מכן אמשיך בדרכי.
בדרך אומר לגילברט "תתחדש אגב.. לאן ממשיכים מכאן?" ותוך כדי שהוא מוביל אותי אפעיל את המכשיר ואבדוק אם יש מאמנים נוספים בדרך בה אנו הולכים
NivX10
"תודה רבה, אני בטוח שהדורדיון הזה יהיה יעיל." אומר לך גילברט. "אנחנו ממשיכים מכאן לכיוון הצפון. האיזור הצחיח נמצא שם, אני בטוח שנגיע אליו תוך מספר שעות."
בו זמנית, אתה מפעיל את המחפש הקרבות שהביא לך החוואי. תוך שניה בודדת, המכשיר משמיע צפצוף קטן.
"נראה לי שזה אומר שיש מאמן פוקימונים בסביבה שרוצה קרב." אומר לך גילברט, ומצביע על צג המכשיר. אתה רואה שהמכשיר מכוון אותך באמצעות חץ קטנטן ושחור, ומראה אתה המסיפרה 15 במטרים לאט לאט, המספר יורד - 14... 13... 12...
"אני חושב שהמאמן פוקימונים מתקרב אלינו. זה מציין את המספר במטרים." אומר גילברט בהבנה.
כשהספרה מגיעה לאפס, אתה רואה מולך איש בן עשרים, רזה וגבוה מביט בך בעיניים גבוהות וסקרניות. "אתה מחפש קרב פוקימונים?" אומר לך האיש בקול עמוק.
Meganium
נאודיל מחכה במקומו, ומחכה לתזוזה של יריבו.
"קדימה, הארוק, תשתמש בבעיטה נמוכה!" פוקד המאמן שלו.
הארוק רץ במהירות לכיוון נאודיל, אבל עיניו של נאודיל מתחילות לזהור שוב. הארוק עוצר במקומו, ונראה מהופנט לעיניו של פוקימון התנין שלך. נאודיל מנצל את ההזדמנות, ונושך את הארוק הקפוא במקומו.
"הארוק, מהר, צא מההלם!" קרא המאמן שמולך בזעם. "תשתמש במכת קרטה!"
הארוק מנער את ראשו, אך לוקח לו מספר שניות לצאת מהסחרחורת בה הוא נמצא.
Meganium
נאודיל נושך את אחת מרגליו של הארוק, והארוק נופל על גבו בכאב. נאודיל מתרחק מהארוק מספר צעדים לאחור במטרה לתקוף במתקפת שאיבה.
"הארוק, קום מהר, תשתמש במכת קרטה, עכשיו!" קורא הנער הג'ינג'י.
הארוק יוצא מההלם, ומגיע אל הנאודיל במהירות מדהימה, כשידו מכוונת אליו בתנוחת קרטה. הארוק מכה בנאודיל לפני שהוא מספיק להגיב, ופוקימון התנין עף לאחור תוך שהוא מתגלגל על הרצפה. נאודיל התיישר במהירות במטרה להגן על עצמו.
"קדימה הארוק, תקוף בבעיה נמוכה!" קורא המאמן שלו, והפוקימון שלו יצא להתקפה נוספת.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)