Pokemon GO
עמוד 31 מתוך 56 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 451 עד 465 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Meganium
    "לא, אני אבוא איתך. אני לא מסכים להשאיר אותך לבד." אומר לך פטר בתקיפות. אתה רואה בעיניו שאין מה להתווכח עם הקביעה שלו, ואתה מהנהן לו לאישור.
    אתם מתקדמים במהירות לכיוון הקול של הצרחה, עוברים בין סווך הדשא הגבוהה, מפלסים את דרככם בין השיחים. הפוקימונים שלכם הלכו מאחוריכם, מוכנים להגן עליכם מפני כל רע.
    לאחר חצי דקשה של התקדמות, אתם מפלסים מפניכם שיח גדול שחסם את הדרך, ולפתע רואים מולכם שני אגמים גדולים, צמודים זה לזה, היוצרים בינההם שביל דרכו ניתן לעבור.
    אתם רואים נערה בת שש עשרה לכל היותר, שיערה החום אסוף לשני צמות ארוכות, ושמלתה הכחולה מתבדרת ברוח. היא החזיקה חכה בידה, וניסתה לדוג פוקימון מתוך המים. היא משכה את החכה במאמץ, צווחת צווחות קטנות תוך כדי ניסיון.
    "אני לא מאמין שבשביל זה מיהרנו לכאן." אומר לך פטר בתיסכול.
    "נו באמת..." אומר במעט עצבנות על כל ההליכה, " בוא נחזור" אומר לפטר,אנסה למצוא פוקימונים בדרך כדי להתאמן,אם לא אמצא נחזור למחנה,נארוז הכל ונמשיך בדרך לכפר רוג'ין

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    אתה פוקד על פלוטובר לתקוף בקרן בועות, אבל פוקימון המים שלך מתחיל גם הוא לחוש בעייפות, והוא קורס על שני רגליו - ונרדם. אתה המום ומפוחד מהמתרחש סביבך, אבל אתה רואה שאין שום מוצא, ושום דבר שאפשר לעשות. העיניים שלך נעצמות עוד ועוד, והחושך משטלת עליך. אתה מספיק לראות את עיניו של האיש הקטן, ואז אתה צולל לתוך שינה נטולת חלומות...
    אתה מתעורר בפתאומיות, וראשך הולם מכאב. אתה מביט סביבך, עיניך עוד רואות במטושטש מעט, ומבחין בגילבט השוכב לידך על הרצפה. אוטומטית אתה ממשש את החגורה שלך, ומבחין בהקלה אדירה כי הפוקדורים של הפוקימונים שלך עדיין איתך.
    הייתם בחדר אטום לחלוטין, כשקירות מתקלפים סוגרים עליכם, ורק מנורה קטנטנה האירה את החדר. החדר היה מחניק ומלוכלך, ולא היה בו שום רהיט - מלבד דלת גדולה מבטון.
    אמא שלהם זו**ההההההההההה!!!!!!!! גלעד שליט 2...
    ------------
    "איפה אני לעזזל.." אמלמל כעוס ומבוהל מאוד, אתחיל לקלל אותם בשקט. אעיר את גילברט ומיד אשים יד על פיו שלא יבהל ויצעק.
    אביט בקירות החדר ואנסה לחפש, חלון קטן, פתח אוויר, סדק או חריץ שאפשר להביט דרכו החוצה ולהבין קצת היכן אנחנו!

.

3. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה בדיוק עומד להסתובב בזעם, כשלפתע הנערה קוראת לכיוונך.
    "היי!" היא קוראת לך. "אתה לא מתכוון לעזור לנערה במצוקה?" היא שואלת אותך בציניות מובהקת. "איזה מן גבר אתה!"

NivX10
    אתה מביט סביבך, מחפש הואשות יחד עם גילברט רמז כלשהו למקום הימצאכם, ואיזשהו חלון או פתח מילוט. לאחר דקות אחדות של חיפוש, הבנת שאין יותר מדי מה לבדוק.
    "המקום אטום לחלוטין," אמר גילברט בייאוש. "כל מה שיש כאן זה רק את דלת הבטון הזאת. אבל היא לא נראית כל כך קלה להזזה." הוא הודה, תוך שהוא מנסה לדחוף אותה מספר שניות.
    לפתע, הצלחת לשמוע קולות מילמול מהצד השני של הדלת - מישהו היה שם. לא ידעת מי זה, אך הנחת שמדובר בשובאים שלך.

4. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה בדיוק עומד להסתובב בזעם, כשלפתע הנערה קוראת לכיוונך.
    "היי!" היא קוראת לך. "אתה לא מתכוון לעזור לנערה במצוקה?" היא שואלת אותך בציניות מובהקת. "איזה מן גבר אתה!"
    "עם הצעקות האלה חשבתי ששודדים אותך והגעמו מרחוק אז בפעם הבאה תנסי לצעוק פחות חזק" אומר לה בציניות ואקרוץ לה,אגש לחכה ואחזיק אותה "גונובי תשתמש בפתיל עבה ותקשור את החכה לקרקע,ככה היא לא תיפול"אומר לו ואתחיל למשוך את החכה

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    אתה מביט סביבך, מחפש הואשות יחד עם גילברט רמז כלשהו למקום הימצאכם, ואיזשהו חלון או פתח מילוט. לאחר דקות אחדות של חיפוש, הבנת שאין יותר מדי מה לבדוק.
    "המקום אטום לחלוטין," אמר גילברט בייאוש. "כל מה שיש כאן זה רק את דלת הבטון הזאת. אבל היא לא נראית כל כך קלה להזזה." הוא הודה, תוך שהוא מנסה לדחוף אותה מספר שניות.
    לפתע, הצלחת לשמוע קולות מילמול מהצד השני של הדלת - מישהו היה שם. לא ידעת מי זה, אך הנחת שמדובר בשובאים שלך.
    'שיט נראה לי שהם רוצים להיכנס...' אחשוב לעצמי ואז אלחש "זה הדרך שלנו לברוח! עמוד משמאל לדלת!"
    ואז אדלג ואעמוד מימין, אוצי את פלוטובר ואלחש לאוזנו "שמע חבר, השתמש בערפל, אבל לא יותר מידי, שיקשה על הראייה אך לא יטשטש אותו לגמריי..."
    ברגע שאחד מהם יכנס נתנפל עליו ובעזרת חבטה בראש של פלוטובר נעלף את השומר.
    נחפש עליו דברים כמו מפתחות או נשק..

.

6. משתמש מנוסה
    Meganium
    ג'נובי, אתה, והנערה מושכים את החכה בעוצמה, במטרה להוציא את מה שמושך אותה מהמים. אתם מושכים במשך מספר שניות ארוכות, ולא לאט הדבר מתחיל לצאת מהמים. פוקימון דג סגלגל ושמנמן התחיל לצאת מהמים, ראשו מבצבץ ושפתיו הרחבות אוחזור בחוט החכה.

"לא פלא שהיה כל כך קשה להוציא אותו מהמים, היוזלאק הזה ענקי!" קרא פטר.

NivX10
    פלוטובר יוצא מחוץ לפוקדור שלו, פותח את פיו, ומפזר ערפל בכל החדר האטום. הערפל מתפזר עוד ועוד, עד שלא ניתן לראות כמעט שום דבר מבעד אליו.
    "מצויין, מי שייכנס לא יבין מ קורה כאן. זה יפתיע אותו." אומר לך גילברט.
    פלוטובר נראה דרוך ומוכן לקיפה. הוא עומד בצמוד אליך, ידיו מוכנות להכות במהירות כל אדם שייכנס.
    אתה שומע את רעשי המפתחות פותחות לאט לאט את הדלת, ואז היא נפתחת. הצלחת לזהות שני אנשים עומדים בפיתחה, ומתבוננים בערפל בתדהמה. הם צועקים מילמולים לא ברורים בשפתם, ואז פלוטובר מתפל על אחד צהם, ותוקף אותו בראשו. האיש סופג חברה חזקה מפלוטובר, ומתעלף מיד. האיש השני, כשגלביה לגופו, מצליח להתחמק מהמכה של פפלוטובר, ומיד שולף פוקדור וזורק אותו לאוויר. הפוקדוא נפתח, ופוקימון חום ומאורך יוצא ממנו.
    ההאיש צווח כמה פקודות בשפתו, והפוקימון מתחיל לרוץ לכיוון פלוטובר במטרה מובהקת לתקוף.

7. משתמש מנוסה
    Meganium
    ג'נובי, אתה, והנערה מושכים את החכה בעוצמה, במטרה להוציא את מה שמושך אותה מהמים. אתם מושכים במשך מספר שניות ארוכות, ולא לאט הדבר מתחיל לצאת מהמים. פוקימון דג סגלגל ושמנמן התחיל לצאת מהמים, ראשו מבצבץ ושפתיו הרחבות אוחזור בחוט החכה.

"לא פלא שהיה כל כך קשה להוציא אותו מהמים, היוזלאק הזה ענקי!" קרא פטר.
    ,nw2l2.png[/IMG]
    "מה זה הפוקימון הזה?" אומר ואבדוק אותו בפוקידע

8. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה מוציא את הפוקידע מכיסך, ומכוון אותו כלפי פוקימון הדג הסגול. הפוקידע מיד מתחיל לדבר -
    "יוזלאק - פוקימון דג האגם. את יוזלאק ניתן למצוא אך ורק במים מתוקים כמו אגמים ונחלים. יוזלאק לא מסוגל להשתמש באף מתקפה מלבד מתקפת דחיפה, אך כשהוא מתפתח דבר זה משתנה באופן קיצוני. בתרבויות רבות יוזלאק נחשב לפוקימון המביא מזל למאמנו, ולכן מאמנים רבים נוהגים לשאת אותו איתם, גם אם לא בשביל להלחם." אומר הפוקידע.

9. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה מוציא את הפוקידע מכיסך, ומכוון אותו כלפי פוקימון הדג הסגול. הפוקידע מיד מתחיל לדבר -
    "יוזלאק - פוקימון דג האגם. את יוזלאק ניתן למצוא אך ורק במים מתוקים כמו אגמים ונחלים. יוזלאק לא מסוגל להשתמש באף מתקפה מלבד מתקפת דחיפה, אך כשהוא מתפתח דבר זה משתנה באופן קיצוני. בתרבויות רבות יוזלאק נחשב לפוקימון המביא מזל למאמנו, ולכן מאמנים רבים נוהגים לשאת אותו איתם, גם אם לא בשביל להלחם." אומר הפוקידע.
    האח המזויף של מג'יקראפ....

"איך אפשר לאמן פוקימון כזה?" אשאל את פטר ואסתכל על הילדה, "את מתכוומת לתפוס אותו?" אשאל אותה ואפנה לפטר, "איפה אפשר להשיג חכה?"

10. משתמש מנוסה
    Meganium
    "בהחלט אפשר לאמן פוקימון כזה." אומר לך פטר. "זה קשה יותר, אבל אפשרי. אי אפשר להילחם איתו מחוץ למים כמובן, כך שעליך למצוא אגם או בריכה בה אפשר להתאמן איתו. זה מעט קשה, אבל בדרך כלל כדאי. ביוחד עם פוקימון כמו יוזלאק, ששמעתי שהמפותח שלו הוא אכזרי ביותר... בנוסף, אתה כן תוכל להשתמש בו בקרבות רשמיים כמו בקרבות מכון ותחרויות מיוחדות, שכן כל מכון מחוייב לאפשר לפוקימוני מים שלא יכולים ללכת על האדמה להשתתף. תמיד יש שם בריכה." הוא אומר בידענות.
    אתה פונה גם אל הנערה, והיא עונה לך. "אני לא מתכוונת לתפוס אותו. דייג אצלי זה רק תחביב, אני לא מאמנת פוקימונים. אני מתכוונת לשחרר אותו. אם אתה רוצה, אתה יכול להילחם בו בעצמך." היא אומרת. "ובאשר לחכה, אפשר לקנות אחת בכל מיני מקומות."

11. משתמש מנוסה
    Meganium
    "בהחלט אפשר לאמן פוקימון כזה." אומר לך פטר. "זה קשה יותר, אבל אפשרי. אי אפשר להילחם איתו מחוץ למים כמובן, כך שעליך למצוא אגם או בריכה בה אפשר להתאמן איתו. זה מעט קשה, אבל בדרך כלל כדאי. ביוחד עם פוקימון כמו יוזלאק, ששמעתי שהמפותח שלו הוא אכזרי ביותר... בנוסף, אתה כן תוכל להשתמש בו בקרבות רשמיים כמו בקרבות מכון ותחרויות מיוחדות, שכן כל מכון מחוייב לאפשר לפוקימוני מים שלא יכולים ללכת על האדמה להשתתף. תמיד יש שם בריכה." הוא אומר בידענות.
    אתה פונה גם אל הנערה, והיא עונה לך. "אני לא מתכוונת לתפוס אותו. דייג אצלי זה רק תחביב, אני לא מאמנת פוקימונים. אני מתכוונת לשחרר אותו. אם אתה רוצה, אתה יכול להילחם בו בעצמך." היא אומרת. "ובאשר לחכה, אפשר לקנות אחת בכל מיני מקומות."
    "אולי יש פוקימוני מים אחרים?" אשאל את פטר ואסתכל על הנערה "את מגדלת פוקימונים אם כך? אני אנסה להילחם איתו א
    ואני אחליט אם לתפוס אותו" אומר לה ואסתכל על ג'ונובי, "מוכן להילחם?" אשאל אותו בחיוך

12. משתמש מנוסה
    Meganium
    "זה קשה למצוא פוקימון מים באמצעות דיג. זה יכול לקחת שעות של המתנה." הוא מסביר לך.
    ג'ונובי מהנהן באישור, ונראה מוכן לקרב. הוא מבין בפוקימון המים שמולו, שעדיין אוחז בחכה, וממתין לפקודה שלך.

13. משתמש מנוסה
    Meganium
    "זה קשה למצוא פוקימון מים באמצעות דיג. זה יכול לקחת שעות של המתנה." הוא מסביר לך.
    ג'ונובי מהנהן באישור, ונראה מוכן לקרב. הוא מבין בפוקימון המים שמולו, שעדיין אוחז בחכה, וממתין לפקודה שלך.
    אני אבקש מפטר ומהנערה שיעזרו לי להוריד את יוזלאק על הקרקע, "ג'ונובי תשתמש בפתיל כדי לטוות את יוזלאק כדי שלא ינסה לברוח למים,אחר כך דחיפה!" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    Meganium
    פטר והנערה מנסים לגרור את יוזלאק אל היבשה באמצעות החכה, אך פוקימון המים מתנגד, וגורר אותם איתו.
    ג'ונובי פוקימון הגולם מציית מיד חפקודה שלך, ויורה מכיוונו פתיל דקיק ומהיק שפוגע בפוקימון הדג. הפתיל עוזר למשוך את יוזלאק, והוא לא מצליח לברוח לכיוון המים. ג'ונובי קופץ לכיוון יריבו, ודוחף אותו דחיפה חזקה תוך שהקור עדיין דבוק אליו. פוקימון הדג נהדף, אך מתייצב במהירות בתוך המים הרדודים.
    ג'ונובי נוחת על הקרקע היבשה. הוא מביט בפוקימון הדג שנראה נזעם מהמכה. יוזלאק מתקדם עוד לכיוון היבשה, וקוץ מהמים במהירות גבוהה, תוך שהוא מנסה לפגוע בג'ונובי בדחיפה.

15. משתמש מנוסה
    Meganium
    פטר והנערה מנסים לגרור את יוזלאק אל היבשה באמצעות החכה, אך פוקימון המים מתנגד, וגורר אותם איתו.
    ג'ונובי פוקימון הגולם מציית מיד חפקודה שלך, ויורה מכיוונו פתיל דקיק ומהיק שפוגע בפוקימון הדג. הפתיל עוזר למשוך את יוזלאק, והוא לא מצליח לברוח לכיוון המים. ג'ונובי קופץ לכיוון יריבו, ודוחף אותו דחיפה חזקה תוך שהקור עדיין דבוק אליו. פוקימון הדג נהדף, אך מתייצב במהירות בתוך המים הרדודים.
    ג'ונובי נוחת על הקרקע היבשה. הוא מביט בפוקימון הדג שנראה נזעם מהמכה. יוזלאק מתקדם עוד לכיוון היבשה, וקוץ מהמים במהירות גבוהה, תוך שהוא מנסה לפגוע בג'ונובי בדחיפה.
    "יש לי רעיון.." אמלמל בחיוך, "ג'ונובי תקפוץ אחורה! לאחר מכך מיד תדחוף את יוזלאק! אחר כך תירה פתיל ותקשור את יוזלאק יותר! תניף את החוט שאליו יוזלאק קשור ותטיח אותו בעץ הקרב אליך!" אומר לג'ונובי ואחכה לראות מה יקרה

עמוד 31 מתוך 56 ראשוןראשון ... 21293031323341 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •