Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 56 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    Meganium
    פוקימון הגולם שלך קולט את ההוראות במהירות. הוא קופץ לאחור, ויוזלאק מפספס את מתקפת הדחיפה ונוחת על האדמה. ג'ונובי דוחף אותו, ויוזלאק נהדף לאחור כשהוא מתגלגל לסף הבריכה. ג'ונובי יורה קורה מכיוונו, והקור נדבר אל יוזלאק ותופס אותו בעוצמה. פוקימון הגולם שלך מניף את הקור בעוצמה, ויוזלאק מועף באוויר ומוטח בעוצמה אדירה בעץ הקרוב אליו.
    יוזלאק שכב על הרצפה כשהוא מפרפר בעייפות. לא היה ספק שהוא אינו מסוגל להמשיך להילחם.
    "זה היה מהלך מצויין," אומרת הנערה. "אתה מאמן פוקימונים טוב."

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Meganium
    פוקימון הגולם שלך קולט את ההוראות במהירות. הוא קופץ לאחור, ויוזלאק מפספס את מתקפת הדחיפה ונוחת על האדמה. ג'ונובי דוחף אותו, ויוזלאק נהדף לאחור כשהוא מתגלגל לסף הבריכה. ג'ונובי יורה קורה מכיוונו, והקור נדבר אל יוזלאק ותופס אותו בעוצמה. פוקימון הגולם שלך מניף את הקור בעוצמה, ויוזלאק מועף באוויר ומוטח בעוצמה אדירה בעץ הקרוב אליו.
    יוזלאק שכב על הרצפה כשהוא מפרפר בעייפות. לא היה ספק שהוא אינו מסוגל להמשיך להילחם.
    "זה היה מהלך מצויין," אומרת הנערה. "אתה מאמן פוקימונים טוב."
    "תודה רבה" אומר לה בחיוך, "כל הכבוד ג'ונובי זה היה מהלך נהדר וביצעת אותו טוב מאוד" אחמיא לג'ונובי ואזרוק פוכדור ריק על יוזלאק ואסתכל על הפוכדור בציפיה.
    "את לבד כאן?" אשאל אותה

3. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה שולף פוקדור ריק, וזורק אותו על יוזלאק. הפוקדור נוחת על פוקימון הדג, ומכניס אותו לתוכו. הפוקדור מתנדנד במשך מספר שניות מותחות, ואז נעצר. היוזלאק היה שלך.
    "מזל טוב!" קוראת הנערה באושר. "אני נמצאת כאן לבד, אבל זה לא כל כך נורא. הכפר רוג'ין נמצא במרחק לא רב מכאן." היא אומרת בחיוך ומצביעה לכיוון מערב, שם ידעת שנמצא הכפר. "אני פשוט אוהבת לדוג לפעמים, זה מנקה את הראש, אז אני באה לכאן." היא מסבירה.

4. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה שולף פוקדור ריק, וזורק אותו על יוזלאק. הפוקדור נוחת על פוקימון הדג, ומכניס אותו לתוכו. הפוקדור מתנדנד במשך מספר שניות מותחות, ואז נעצר. היוזלאק היה שלך.
    "מזל טוב!" קוראת הנערה באושר. "אני נמצאת כאן לבד, אבל זה לא כל כך נורא. הכפר רוג'ין נמצא במרחק לא רב מכאן." היא אומרת בחיוך ומצביעה לכיוון מערב, שם ידעת שנמצא הכפר. "אני פשוט אוהבת לדוג לפעמים, זה מנקה את הראש, אז אני באה לכאן." היא מסבירה.
    "פוקימון חדש בצוות" אמלמל בחיוך ואקח את הפוכדור של יוזלאק, "אם את לבד אז בואי איתנו,אנחנו גם הולכים לכפר רוג'ין,המחנה שלנו נמצא באזור,נוכל לארוז את הדברים ולהתחיל ללכת,אם את רוצה כמובן" אציע לה ואחכה לראות את תשובתה

5. משתמש מנוסה
    Meganium
    "אני אשמח ללוות אתכם לכפר רוג'ין! אחרי הכל זה כפר הולדתי." היא אומרת בחיוך. "שמי לורי, אגב." היא מציגה את עצמה. "אח שלי הוא במיקרה גם מאמן מכון הפוקימונים, כך שאם תרצה להילחם מולו, אני אשמח להציג אותו בפניך."

6. משתמש מנוסה
    Meganium
    "אני אשמח ללוות אתכם לכפר רוג'ין! אחרי הכל זה כפר הולדתי." היא אומרת בחיוך. "שמי לורי, אגב." היא מציגה את עצמה. "אח שלי הוא במיקרה גם מאמן מכון הפוקימונים, כך שאם תרצה להילחם מולו, אני אשמח להציג אותו בפניך."
    "אם כך בואו נצא!" אומר ואחזור עם כולם ביחד,אחזיר את הפוקימונים שלי לפוכדורים שלהם ונחזור למחנה

7. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדור, ואתם חוזרים יחד לכיוון המכנה. לאחר מספר דקות של הליכה, אתם מגיעים למכנה.
    לפתע בתוך האוהל שהקמת אתה ופטר, אתם רואים צל הנמצא בפנים. לא ברור לך של מה הצל, של אדם או פוקימון, אך לא לקחת סיכון - ידעת היטב שזה בהחלט יכול להיות האדם שאיתו נפגשת בבית של הזקן.

8. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה מחזיר את הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדור, ואתם חוזרים יחד לכיוון המכנה. לאחר מספר דקות של הליכה, אתם מגיעים למכנה.
    לפתע בתוך האוהל שהקמת אתה ופטר, אתם רואים צל הנמצא בפנים. לא ברור לך של מה הצל, של אדם או פוקימון, אך לא לקחת סיכון - ידעת היטב שזה בהחלט יכול להיות האדם שאיתו נפגשת בבית של הזקן.
    אשחרר את נאודיל מהפוכדור שלו, "לך בזהירות לבדוק מה נמצא בתוך האוהל,אם זה בן אדם תביט עליי אם זה פוקימון תשתמש בנשיכה ותוציא אותו מהאוהל" אדריך את נאודיל

9. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה שולח את נאודיל אל תוך האוהל, ופוקימון העשב שלך מתקרב אליו באיטיות. הוא מתקרב לאט לאט, ומכניס תחילה את ראשו פנימה. לפתע, נאודיל מסובב את ראשו, ומביט בך.
    "זה בן אדם." אומר פטר באימה.

10. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Balenciaga;1320329]Meganium
    אתה שולח את נאודיל אל תוך האוהל, ופוקימון העשב שלך מתקרב אליו באיטיות. הוא מתקרב לאט לאט, ומכניס תחילה את ראשו פנימה. לפתע, נאודיל מסובב את ראשו, ומביט בך.
    "זה בן אדם." אומר פטר באימה.[/QUOTE

אשחרר את ג'ונובי ואלחש לו, "תתקדם לפתיחת האוהל ותקשור בפתיל עבה את הבן אדם שנמצא בתוך האוהל ואחר כך תמשוך אותו למחוץ האוהל בשביל שנראה אותו" אומר לו ואחכה לראות מה יקרה

11. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה מוציא את ג'נובי מהפוקדור, ופוקימון הגולם נוחת על האדמה.
    הרעש מתוך האוהל נפסק, וברור לך לחלוטין שהאדם שנמצא בפנים שמע את רעש הפוקדור הנפתח, והבין שמישהו נמצא בחוץ.
    שמעת רעש והיבהוק בוהק ואדום בתוך האוהל נשמע, והבנת שגם האיש הנמצא בתוך האוהל הוציא פוקימון משלו. פתח האוהל נפתח, והצלליות נחשפו לאור השמש - נער שמנמן עמד בפתח האוהל, ושיערו החום הקצר היה פרוע לחלוטין ומלוכלך. הוא הביט בנאודיל שהיה קרוב לפתח האוהל,ואז הביט בכם. עיניו היו אמנם טיפשות, אך לא מאיימות.לצידו של הנער עמד פוקימון שמנמן גם הוא. הפוקימון היה דומה לפיל קטן, והוא נראה כבד אך תמים למראה.

12. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה מוציא את ג'נובי מהפוקדור, ופוקימון הגולם נוחת על האדמה.
    הרעש מתוך האוהל נפסק, וברור לך לחלוטין שהאדם שנמצא בפנים שמע את רעש הפוקדור הנפתח, והבין שמישהו נמצא בחוץ.
    שמעת רעש והיבהוק בוהק ואדום בתוך האוהל נשמע, והבנת שגם האיש הנמצא בתוך האוהל הוציא פוקימון משלו. פתח האוהל נפתח, והצלליות נחשפו לאור השמש - נער שמנמן עמד בפתח האוהל, ושיערו החום הקצר היה פרוע לחלוטין ומלוכלך. הוא הביט בנאודיל שהיה קרוב לפתח האוהל,ואז הביט בכם. עיניו היו אמנם טיפשות, אך לא מאיימות.לצידו של הנער עמד פוקימון שמנמן גם הוא. הפוקימון היה דומה לפיל קטן, והוא נראה כבד אך תמים למראה.
    "מי אתה ולמה אתה מחטט בדברים שלא שלך?!" אשאל אותו בקשיחות ואיום

13. משתמש מנוסה
    Meganium
    "אני... אני צטער מאוד!" אמר הנער, שנראה כעת לא יותר מבן 14. "לא חשבתי שזה של מישהו כבה. הייתי בטוח שזה ננטש..." הוא ניסבה להסביר לך.
    פטר הביט בנער בזעם. "אידיוט," הוא פשלט. "למה שמישהו ינטוש ככה את כל הציוד שלו?" הוא שאל אתה הנער בציניות.
    "אני לא יודע..." אמר הנער השמנמן במבוכה. "יש קצת בעיות באיזור הזה לאחרונה. יכול להיות שמישהו הבריח אתכם. הרבה אנשים מעדיפים לא להתקרב לכאן."

14. משתמש מנוסה
    Meganium
    "אני... אני צטער מאוד!" אמר הנער, שנראה כעת לא יותר מבן 14. "לא חשבתי שזה של מישהו כבה. הייתי בטוח שזה ננטש..." הוא ניסבה להסביר לך.
    פטר הביט בנער בזעם. "אידיוט," הוא פשלט. "למה שמישהו ינטוש ככה את כל הציוד שלו?" הוא שאל אתה הנער בציניות.
    "אני לא יודע..." אמר הנער השמנמן במבוכה. "יש קצת בעיות באיזור הזה לאחרונה. יכול להיות שמישהו הבריח אתכם. הרבה אנשים מעדיפים לא להתקרב לכאן."
    "למה הם פוחדים?" אשאל את הנער בסקרנות

15. משתמש מנוסה
    Meganium
    "הרבה רנשים מסתוריים התחילו להופיע באיזור." הוא אמר בקול חושש. "גם אני ראיתי אותם... הם עצרו אותי, ושאלו אותי כל מיני שאלות מוזרות על פוקימון אדום ומעופף... לא ידעתי מה להגיד להם, כי לא ראיתי שום דבר כזה. באיזשהו שלב הם פשוט עזבו אותי במנוחה." הוא אמר. "אני רואה שאתה מאמן פוקימונים, בא לך קרב?" הוא שאל אותך.

עמוד 32 מתוך 56 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •