Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 56 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    Meganium
    מגנפליי שייט באוויר בקלילות, תוך שהוא בוחן את יכול התעופה שלו. הוא טס באוויר במעגלים, ונראה מרוצה מהיכולת החדשה שלו.
    אתם מתחילים לארוז את החפצים שלכם, ותוך דקות אתם יוצאים שוב להליכה.
    "קוראים לי רוז." אומרת לך הנערה. "תוך שעה הליכה אנחנו כבר ניהיה בכפר רוג'ין." היא אומרת לכם.
    אתם עוברים ליד האדמים הגדולים, וחוצים אותם. השדות סביבכם מתרבים, והעננים בשמיים נעשים צפופים. החשכה מתחילה לרדת, והשמש מתחילה להעלם מאחורי אחת הגבעות הירוקים.
    אתם מגיעים לצוק קטנטן, ומשקיפים ממנו למטה. מתחתיכם אתם רואים את הכפר רוג'ין. בתי העץ הקטנים נראים שלווים לחלוטין. גינות הירק בחצרות הבית נראו מטופחים, ועשן יצא מהארובות. היה ריח של בישולים באוויר, וידעת שזו שעת ארוחת הערב של רוב האנשים.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Meganium
    מגנפליי שייט באוויר בקלילות, תוך שהוא בוחן את יכול התעופה שלו. הוא טס באוויר במעגלים, ונראה מרוצה מהיכולת החדשה שלו.
    אתם מתחילים לארוז את החפצים שלכם, ותוך דקות אתם יוצאים שוב להליכה.
    "קוראים לי רוז." אומרת לך הנערה. "תוך שעה הליכה אנחנו כבר ניהיה בכפר רוג'ין." היא אומרת לכם.
    אתם עוברים ליד האדמים הגדולים, וחוצים אותם. השדות סביבכם מתרבים, והעננים בשמיים נעשים צפופים. החשכה מתחילה לרדת, והשמש מתחילה להעלם מאחורי אחת הגבעות הירוקים.
    אתם מגיעים לצוק קטנטן, ומשקיפים ממנו למטה. מתחתיכם אתם רואים את הכפר רוג'ין. בתי העץ הקטנים נראים שלווים לחלוטין. גינות הירק בחצרות הבית נראו מטופחים, ועשן יצא מהארובות. היה ריח של בישולים באוויר, וידעת שזו שעת ארוחת הערב של רוב האנשים.
    "הגענו! " אקרא בקול אחרי המסע הארוך הזה, "מגנפליי תחזור לפוכדור" אומר ואחזיר אותו.
    אצחקק מעט ואומר לפטר, "בגלל שלנו אין פה בית אז כנראה נצטרך להעביר את הלילה במרכז הפוקימונים,רוז את בטח הולכת לביתך אז ניפגש מחר אם תרצי?" אשאל אותה

3. משתמש מנוסה
    Meganium
    "כן, ניפגש מחר אני מקווה. אם תבוא למרכז הפוקימונים בבוקר, אולי תספיק לראות אותי. אח שלי הוא מאמן המכון." היא אומרת לך, ומנופפת לך לשלום.
    אתם נפרדים ממנה, והולכים לכיוון מרכז הפוקימונים. אתם מגיעים אליו תוך דקות ספורות. מרכז הפוקימונים היה מבנה עץ גדול רק במעט משאר הבתים של הכפר.

4. משתמש מנוסה
    Meganium
    "כן, ניפגש מחר אני מקווה. אם תבוא למרכז הפוקימונים בבוקר, אולי תספיק לראות אותי. אח שלי הוא מאמן המכון." היא אומרת לך, ומנופפת לך לשלום.
    אתם נפרדים ממנה, והולכים לכיוון מרכז הפוקימונים. אתם מגיעים אליו תוך דקות ספורות. מרכז הפוקימונים היה מבנה עץ גדול רק במעט משאר הבתים של הכפר.
    אני נכנס למרכז הפוקימונים בחיוך,מסתכל מסביב וניגש לאחות ג'וי, "אשמח אם תרפאי את הפוקימונים שלי" אומר לה בחיוך ואגיש לה את הפוכדורים של שלושת הפוקימונים שלי.
    "וגם אם נוכל לקבל חדר ללילה זה יהיה נפלא" אוסיף עם חיוך

5. משתמש מנוסה
    Meganium
    האחות מחייכת אליך חזרה, ולוקחת את שלושת הפוקדורים שהגשת לה. "מחר הם יהיו כמו חדשים," היא אומרת לך, ומגישה לכם מפתחות לאחד החדרים.
    אתם ניגשים לחדר שלכם, הו נמצאת שני מיטות קטנות ושידה, והולכים לישום. שניכם נרדמים במהירות, ומתעוררים כשהבוקר מגיע.
    אתה פוקח את עיניך, ורואה ששלושת הפוקדורים שלך מסודרים על השידה זה לצד זה. פטר התחיל להתעורר גם, והתמתח במיטתו.

6. משתמש מנוסה
    Meganium
    האחות מחייכת אליך חזרה, ולוקחת את שלושת הפוקדורים שהגשת לה. "מחר הם יהיו כמו חדשים," היא אומרת לך, ומגישה לכם מפתחות לאחד החדרים.
    אתם ניגשים לחדר שלכם, הו נמצאת שני מיטות קטנות ושידה, והולכים לישום. שניכם נרדמים במהירות, ומתעוררים כשהבוקר מגיע.
    אתה פוקח את עיניך, ורואה ששלושת הפוקדורים שלך מסודרים על השידה זה לצד זה. פטר התחיל להתעורר גם, והתמתח במיטתו.

"רוז אמרה שאם נספיק נראה את מנהיג המכון!" אומר לפטר ואתארגן בזריזות,אצחצח שיניים,אתלבש,אקח את שלושת הפוקימונים וארד למטה ואחפש את רוז

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    אתה מציץ מפתח המנעול, ורואה שכל הכיסאות ריקים לחלוטין, ושכל האנשים יצאו מהחדר. אתה פותח את הדלת באיטיות, ולחרדתך הרבה אתה מגלה שלמרות שחשבת שלא נותר אף אחד בחדר נותר עוד אדם אחד בלבד - האיש שעמד על הבמה. הוא הביט בך בסקרנות חשודה, וירד מהבמה. הוא הלך לקראתכם, ונעמד כמטר בודד ממכם.
    הוא החל לדבר אליכם, אך לא ידעתם מה הוא אומר.
    אעמוד תחילה קפוא ולחוץ, אנסה לחשוב על משהו להגיד.
    לאחר מחשבה, ואושיט כמעיין יד ללחוץ לו, ברגע שיושיט גם הוא אמשוך אותו לחדר בכוח ועם מכה חזקה בראש גם נעלף אותו!

.

8. משתמש מנוסה
    Meganium
    אץה מתארגן בזריזות, ותוך מספר דקות את כבר יורד למטה, כשפטר בעקבותיך. בקומה התחתונה של מרכז הפוקימונים אתה מוצא את רוז, עומדת ומפטפטת עם האחות.
    "נו, אתה מרגיש מוכן לראת קרב המכון הראשון שלך?" היא שואלת אותך בחיוך, ושני צמותיה החומות זזות יחד עם תנועות ראשה.

NivX10
    האיש מביט בידך המושטת, אך לא זז או מושיט יד חזרה.
    "אתם פולשים." הוא אמר לפתע במבטא כבד. "אני לדעת מי אתם. אני לזהות עיניים של כולם כאן."
    הבטת בו באימה. הוא לא זז.
    "קרב," הוא מלמל שוב. "אם אתם לנצח, אתם לצאת לחופש." הוא אמר, ושלף פוקדור מתוך גלימתו הסגלגלה והמלוכלכת.

9. משתמש מנוסה
    Meganium
    אץה מתארגן בזריזות, ותוך מספר דקות את כבר יורד למטה, כשפטר בעקבותיך. בקומה התחתונה של מרכז הפוקימונים אתה מוצא את רוז, עומדת ומפטפטת עם האחות.
    "נו, אתה מרגיש מוכן לראת קרב המכון הראשון שלך?" היא שואלת אותך בחיוך, ושני צמותיה החומות זזות יחד עם תנועות ראשה.
    "מה? להילחם עכשיו? לא כדאי להתאמן קצת קודם?" אשאל אותה ואביט בפטר,קצת לחוץ מהעניין

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    האיש מביט בידך המושטת, אך לא זז או מושיט יד חזרה.
    "אתם פולשים." הוא אמר לפתע במבטא כבד. "אני לדעת מי אתם. אני לזהות עיניים של כולם כאן."
    הבטת בו באימה. הוא לא זז.
    "קרב," הוא מלמל שוב. "אם אתם לנצח, אתם לצאת לחופש." הוא אמר, ושלף פוקדור מתוך גלימתו הסגלגלה והמלוכלכת.
    "אוקיי, כרצונך..." אומר ואחכה שיוציא את הפוקימון שלו. בעודי משחק עם האצבעות קרוב לפוקדור, משתוקק לקרבב המסוכן הזה!

.

11. משתמש מנוסה
    Meganium
    "בטח שאפש להתאמן קודם. זה אפילו מומלץ. גם כדאי לך לנסות ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות חדשות, זה יכול לעזור להם מאוד." אמרה רוז, והחלה ללכת לכיוון היציאה. "בוא איתי, אני אראה לך איפה יש פוקימונים מולם אפשר להילחם." היא הציעה.
    הלכת אחריה בהסכמה, ויצאתם מתוך מרכז הפוקימונים. היא הצביעה לכיוון הררי קטן, המצוי בין שני גבעות. "שם יש שדות חקלאיים נחמדים שהרבה מאמנים הולכים להתאמן בהם. אני מניחה שתמצא פוקימון או מאמן להתאמן נגדו." היא אמרה.

NivX10
    האיש פתח את הפוקדור בידו, ופוקימון הג'יני הוורדרד המוכר לך יצא ממנו. הוא ריחף מולך, ונראה מסוכן ביותר. זכרת היטב באיזו מהירות הוא היפנט אותך וגרם לך לישון, וחשש עלה בך. תהית באיזה מהפוקימונים שלך לבחור.

12. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Balenciaga;1320481]Meganium
    "בטח שאפש להתאמן קודם. זה אפילו מומלץ. גם כדאי לך לנסות ללמד את הפוקימונים שלך מתקפות חדשות, זה יכול לעזור להם מאוד." אמרה רוז, והחלה ללכת לכיוון היציאה. "בוא איתי, אני אראה לך איפה יש פוקימונים מולם אפשר להילחם." היא הציעה.
    הלכת אחריה בהסכמה, ויצאתם מתוך מרכז הפוקימונים. היא הצביעה לכיוון הררי קטן, המצוי בין שני גבעות. "שם יש שדות חקלאיים נחמדים שהרבה מאמנים הולכים להתאמן בהם. אני מניחה שתמצא פוקימון או מאמן להתאמן נגדו." היא אמרה.

[I[/QUOT

"תודה רבה רוז! נתראה בקרב המכון שלי!" אומר לה בחיוך ואתחיל לסייר בשטח,אחפש מאמנים שמעוניינים להילחם בקרב כפול או כמה פוקימונים פראיים.
    "איך אני אוכל ללמד את מגנפליי ונאודיל מתקפות חדשות?" אשאל את פטר בסקרנות

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    Meganium

NivX10
    האיש פתח את הפוקדור בידו, ופוקימון הג'יני הוורדרד המוכר לך יצא ממנו. הוא ריחף מולך, ונראה מסוכן ביותר. זכרת היטב באיזו מהירות הוא היפנט אותך וגרם לך לישון, וחשש עלה בך. תהית באיזה מהפוקימונים שלך לבחור.
    אוציא את פלוטובר החוצה, אגיד לו במתיחות "פלוטובר, תיהיה מרוכז וסובלני לכל תנועה שלו תתמקד היטב ובתיאום טוב ננצח חבר!"
    לאחר מכן אומר "פלוטובר תקוף אותו באקדח מים, ואז זנק אחורה, כך ממנו מרווח כדי שיהיה לך יותר פנאי להתחמק"

.

14. משתמש מנוסה
    Meganium
    פטר נראה משועשע. "אתה באמת לא יודע?" הוא שואל אותך בעוקצנות, ומגחח. "כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון שאתה רוצה ללמד אותו מתקפה, והפוקידע יגיד לך איזה מתקפות הפוקימון שלך יכול ללמוד. בדרך כלל הוא יתן בחירה בין שתים או שלוש אופציות." הסביר לך פטר. "כל מה שאתה צריך לעשות אחרי זה זה לנסות להשתמש במתקפה. זה עשוי לקחת קצת זמן..." הוא אמר. "מדי פעם גם כדאי לבדוק מחדש איזה מתקפות הפוקיע נותן, כי עשויות לצוץ מתקפות חדשות ככל שהפוקימון מתחזק." הוא הסביר תןך שאתם הולכים לכיוון האיזור השדות עליו המליצה רוז.

NivX10
    פלוטובר נדרך, וציית לך באופן מיידי.
    פיו התמלא מים, והוא שחרר מפיו כדור מים. יריית המים טסה בעוצמה לכיוון וויג'ין המרחף באוויר, והתנפצה עליו בכוח. רסיסי מים התפזרו בכל החדר כשהפוקימון הרוח נפגע מהמתקפה.
    האיש הקטן והזקן הביט בך בתדהמה, ופקד בשפתו מתקפה שאותה לא הבנת.
    עיניו של וויג'ין החלו לזהור באור סגלגל עדין, וגופו של פלוטובר נעטף במאין הילה מוזרה.
    "תיזהר," אמר גילברט. "נראה לי שהוא משתמש במתקפת בילבול." הוא הסביר לך.
    פלוטובר החל לעוף מעט באוויר, ואז הוא הוטח בעוצמה אדירה בקיר שמאחוריו. פוקימון המים שלך הושאר צמוד לקיר, והתקשה לזוז תוך שההילה הסגלגלה סביבו עדיין בוהקת.

15. משתמש מנוסה
    Meganium
    פטר נראה משועשע. "אתה באמת לא יודע?" הוא שואל אותך בעוקצנות, ומגחח. "כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע שלך על הפוקימון שאתה רוצה ללמד אותו מתקפה, והפוקידע יגיד לך איזה מתקפות הפוקימון שלך יכול ללמוד. בדרך כלל הוא יתן בחירה בין שתים או שלוש אופציות." הסביר לך פטר. "כל מה שאתה צריך לעשות אחרי זה זה לנסות להשתמש במתקפה. זה עשוי לקחת קצת זמן..." הוא אמר. "מדי פעם גם כדאי לבדוק מחדש איזה מתקפות הפוקיע נותן, כי עשויות לצוץ מתקפות חדשות ככל שהפוקימון מתחזק." הוא הסביר תןך שאתם הולכים לכיוון האיזור השדות עליו המליצה רוז.
    אשחרר את נאודיל ומגנפליי ואכוון עליהם את הפוקידע ואראה אילו מתקפות הם יכולחם ללמוד בזמן שאני ממשיך לחפש אימון בשבילם

עמוד 35 מתוך 56 ראשוןראשון ... 25333435363745 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •