Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 56 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 838
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    NivX10
    דווקא יותר מתקפות נראה לי מרחיב את כל את אופציות התקיפה של הפוקימון... חבל להוריד, מקסימום תשתמש באלו המועדפות עליך ביותר. לך תדע מתי פתאום תזדקק למתקפה מסויימת.
    ------
    פלוטובר נראה מרוצה מעצמו, ומהנהן אליך.
    אתה מכוון אל פוקימון הנחש את הפוקידע שלך, והפוקידע מתחיל לדבר.
    "דוניפר ‏- פוקימון נחש החול. ניביו של דוניפר רעילים ביותר, ונכנסים לתוך קטגוריית עשרת הרעלים החזקים ביותר בעולם הפוקימונים. דוניפר המצא בעיקר במדבר ובאיזורים צחיחים, ומסתווה בתוך דיונות חול. פוקימון זה הוא מסוג אדמה-רעל." אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה זורק את הפוקדור שלך לאוויר, והוא נפתח. פוקימון הגוזל שלך נוחת על הרצפה, ונראה מוכן לקרב.
    אגיאגל ודוניפר מסתכלים זה בעינו של זה וממתינים לפקודה.
    "איגאגל, תקוף מתקפה מהירה, ואז בעוד הוא באוויר לחוד את גופו עם רגלייך ועבור לניקור!" אדריך אותו בתקווה שזה יצליח.
    ואנסה תוך כדי לתכנן טקטיקה שתפעל 'מתקפות כמו אדמה לא ישפיעו על מעופף כמו שלי.. אגיאגל יהיה מוגן מהמתקפות, בנוסף יהיה למתקפת ניקור יתרון, ננסה להביא כמה מהלכים מעניינים עם המתקפה!'

.

2. משתמש מנוסה
    Meganium
    חח יש בזה משהו
    -----
    מגנפליי עף בזריזות סביב העץ לפי פקודתך, ומספר שניות מותחחות עוברות. קול צווחה ומאבק קטן נשמע, ולפתע פוקימון הפרפר שלך חוזר כשמפיו מיטלטל קור דביר שבו תפוס פוקימון קטנטן ושועלי למראה. הפוקימון היה מכוסה גלימה שחורה, והוא הביט בך נרגז.

NivX10
    אגיאגל מתחיל לרוץ לכיוונו של פוקימון הנחש במהירות אדירה, פוגע בו, ומעיף אותו באוויר. אגיאגל מנסה לתפוס את דוניפר, אך דוניפר מתפתל ומתחמר מטפריו של הפוקימון שלך, ונוחת על הרצפה במיומנות נחשית.
    האיש הזר נראה נרגז, ופוקד על הפוקימון שלו פקודות בשפה שאינך מבין.
    דוניפר מצחחת למאמן שלו, ונעלם אל תוך האדמה במהירות.
    "הוא משתמש במתקפת חפירה!" קורא גילברט. "הוא יכול לצוץ מכל מקום. תיהיה זהיר."

3. משתמש מנוסה
    Meganium
    חח יש בזה משהו
    -----
    מגנפליי עף בזריזות סביב העץ לפי פקודתך, ומספר שניות מותחחות עוברות. קול צווחה ומאבק קטן נשמע, ולפתע פוקימון הפרפר שלך חוזר כשמפיו מיטלטל קור דביר שבו תפוס פוקימון קטנטן ושועלי למראה. הפוקימון היה מכוסה גלימה שחורה, והוא הביט בך נרגז.
    אוציא את הפוקדיע ואחפש אחריו מידע,בזמן שאני מסתכל סביב ומחפש אחר עוד פוקימונים להילחם איתם

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אגיאגל מתחיל לרוץ לכיוונו של פוקימון הנחש במהירות אדירה, פוגע בו, ומעיף אותו באוויר. אגיאגל מנסה לתפוס את דוניפר, אך דוניפר מתפתל ומתחמר מטפריו של הפוקימון שלך, ונוחת על הרצפה במיומנות נחשית.
    האיש הזר נראה נרגז, ופוקד על הפוקימון שלו פקודות בשפה שאינך מבין.
    דוניפר מציית למאמן שלו, ונעלם אל תוך האדמה במהירות.
    "הוא משתמש במתקפת חפירה!" קורא גילברט. "הוא יכול לצוץ מכל מקום. תיהיה זהיר."
    מתקפות אדמה לא אמורות לא להשפיע על פוקימון מעופף?!
    --------
    אביט היטב בקרקע ואחפש סימנים לדוניפר המתחפר לו באמדה, סדקים, גומות, כל דבר...
    בנתיים אנסה לחשוב אומר לאגיאגל מלא תקווה "אגיאגל הקשב, אין ברירה, אתה חייב לנסות לעוף! נופף בכנפיים בכל הכוח נסה לעלות מעלה!"
    ואוסיף לעודד אותו "פרוס כנפיים ועוף, אתה יכול, עוף, כמו אמא ואבא שלך!"
    ואקווה שהוא יצליח איכשהו...

.

5. משתמש מנוסה
    Meganium
    אתה מכוון את הפוקידע שלך כלפי הפוקימון הקטן, והפוקיע מתחיל לדבר.
    "קרימינוק - הפוקימון הגונב. קרימינוקים יוצאים בעיקר בלילות ולבדם , על מנת לגנוב אוכל מפוקימונים אחרים או ממאמנים. קרמינוק ידועים בראייתם החדה, וביכולתם להסתתר ביעילות בין הצללים. קרימינוק הוא פוקימון מסוג אופל." אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה מתכוון לפנות מקרימינוק, ולהניח לו לנפשו, אולם לפתע מגיח נער צעיר, בן שלוש עשרה לכל היותר, ונראה נזעף ועצבני. שיערו החום הגלי היה מבריק, ועיניו הכחולות רשפו בזעם. "מה נראה לך שאתה עושה עם הקרימינוק שלי?" הוא שואל אותך.

NivX10
    כן, אבל בתכלס אגיאגל לא בדיוק יכול לעוף באוויר... זה קצת יותר מציאותי שהוא כו יכול להיפגע מזה.
    ------
    אתה מנסה להבחין בשינויים כלשהם באדמה, אבל לא מצליח להבחין בכלום. אתה מבין שדוניפר ככל הנראה נכנס עמוק לאדמה.
    אתה מעודד את אגיאגל, שמביט בך בעיניים בוהקות. הוא נראה נרגש ביותר למשמע איזכור הוריו, ומביט לשמיים. הוא מנופף בכנפיו, מנסה לשוא לעוף. אך לפתע, דבר משונה קורה. אור בוהק מתחיל להקיף את אגיאגל, וצורתו מתחילה לגדול ולהשתנות. כנפיו מתארכות, ומקורו מתחזק ומתעבה. כשהאור העלם, מופיע מולך פוקימון נשרי, חזק וגדול. הוא פורש את כנפיו, ומתרומם לאוויר בקלילות.

"זה אלביוור!" קורא גילברט בתדהמה.

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    Meganium
    "קרימינוק - הפוקימון הגונב. קרימינוקים יוצאים בעיקר בלילות ולבדם , על מנת לגנוב אוכל מפוקימונים אחרים או ממאמנים. קרמינוק ידועים בראייתם החדה, וביכולתם להסתתר ביעילות בין הצללים. קרימינוק הוא פוקימון מסוג אופל." אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה מתכוון לפנות מקרימינוק, ולהניח לו לנפשו, אולם לפתע מגיח נער צעיר, בן שלוש עשרה לכל היותר, ונראה נזעף ועצבני. שיערו החום הגלי היה מבריק, ועיניו הכחולות רשפו בזעם. "מה נראה לך שאתה עושה עם הקרימינוק שלי?" הוא שואל אותך.

NivX10
    כן, אבל בתכלס אגיאגל לא בדיוק יכול לעוף באוויר... זה קצת יותר מציאותי שהוא כו יכול להיפגע מזה.
    ------
    אתה מנסה להבחין בשינויים כלשהם באדמה, אבל לא מצליח להבחין בכלום. אתה מבין שדוניפר ככל הנראה נכנס עמוק לאדמה.
    אתה מעודד את אגיאגל, שמביט בך בעיניים בוהקות. הוא נראה נרגש ביותר למשמע איזכור הוריו, ומביט לשמיים. הוא מנופף בכנפיו, מנסה לשוא לעוף. אך לפתע, דבר משונה קורה. אור בוהק מתחיל להקיף את אגיאגל, וצורתו מתחילה לגדול ולהשתנות. כנפיו מתארכות, ומקורו מתחזק ומתעבה. כשהאור העלם, מופיע מולך פוקימון נשרי, חזק וגדול. הוא פורש את כנפיו, ומתרומם לאוויר בקלילות.

"זה אלביוור!" קורא גילברט בתדהמה.
    יש הוא עף, סוף סוף הוא עף! כמה מהלכים יש לי בראש עכשיו!!!
    ------------
    "אני לא מאמין זה קורה שוב, הפעם לאגיאגל" אומר מופתע בעודי מביט באגיאגל שלי משתנה.
    למשמע דברי גילברט אומר "אלביוור מה.." ואבדוק מיד בפוקדע לגביי מיהו במפורט ואם הוא רכש מתקפות חדשות.

.

7. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון החדש שלך, והפוקיד מתחיל לדבר בקולו המתכתי.
    "אלביוור - פוקימון הנשר הצעיר. את אלביוור ניתן למצוא באיזורים הררים, כשהם מגנים על הקנים שלהם בקנאות קבה. אלביוור ניחן ביכולת ראייה מרשימה, והוא מסוגל לראות את טרפו מגובה של עשרות מטרים, גם אם מדובר בטרף קטן ביותר. פוקימון זה משתמש בכנפיו החזקות כדי לתקוף, ואף מסוגל להשתמש בצוות כפול כדי לבלבל את אויביו."
    לפתע, פוקימון הנחש דוניפר יוצא החוזה מתוך האדמה בקפיצה, אך כשהוא מנסה להגיע לאלביוור, הוא מפספס ולא מגיע אליו.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע כלפי הפוקימון החדש שלך, והפוקיד מתחיל לדבר בקולו המתכתי.
    "אלביוור - פוקימון הנשר הצעיר. את אלביוור ניתן למצוא באיזורים הררים, כשהם מגנים על הקנים שלהם בקנאות רבה. אלביוור ניחן ביכולת ראייה מרשימה, והוא מסוגל לראות את טרפו מגובה של עשרות מטרים, גם אם מדובר בטרף קטן ביותר. פוקימון זה משתמש בכנפיו החזקות כדי לתקוף, ואף מסוגל להשתמש בצוות כפול כדי לבלבל את אויביו."
    לפתע, פוקימון הנחש דוניפר יוצא החוזה מתוך האדמה בקפיצה, אך כשהוא מנסה להגיע לאלביוור, הוא מפספס ולא מגיע אליו.
    "זה הזמן אלביוור, תקוף במתקפת כנף קדימה!" אומר לו מלא בטחון.
    ואז אוסיף "נסה עכשיו לתפוס אותו עם תפריך עלה למעלה ואז זרוק אותו אל האדמה!"

.

9. משתמש מנוסה
    NivX10
    אלביוור מתחיל לצלול במהירות לכיוונו של פוקימון הנחש, תוך שהוא חותך את האוויר בשריקה.
    היריב שלך צווח פקודות בשפתו, ודנטיני קופץ ישירות לכיוונו של אלביוור כשפיו פתוח וניביו בוהקים באור סגלגל.
    כנפו של פוקימון הנשר פוגע בדנטיני תוך כדי קפיצה, והוא מוטח לאחור. אולם הוא מנצל את ההזדמנות, ונושך את אלביוור בצוורו.
    "נראה לי שדנטיני השתמש במתקפת נשיכת רעל. אני חושב שאלביוור מורעל עכשיו, אבל קשה מעט לדעת." אומר לך גילברט.
    דנטיני מתרסק אל האדמה, ואלביוור דוהה לכיוון התקרה בקלילות. פוקימון הנשר מתחיל לצלול מחדש לכיוון דנטיני, תופס אותו ברגליו החזקות, דוהה שוב לכיוון התקרה, ואז מעיף אותו בעוצמה לכיוון האדמה.
    פוקימון הנחש מתרסק על הרצפה, מעולף לחלוטין. יריבך הקטן מחזיר אותו אל תוך הפוקדור, ומביט בך בעיניים יוקדות.
    "נראה שניצחת. אנחנו יוצאים מפה!" אומר גילברט בחיוך. אך לפתע, חיוכו נמחק.
    האיש שמולך שולף עוד פוקדור, וזורק אותו לאוויר. הכדור נפתח, והאור האדום נוחת על הרצפה. פוקימון רוח סגלגל ומעט מוכר מופיע מולך. הפוקימון אמנם היה מוכר, אך ידעת היטב שמשהו בו היה שונה - הוא היה גדול יותר, ונראה מסוכן הרבה יותר. זה היה המפותח של וויג'ין.

10. משתמש מנוסה
    Meganium
    "רציתי לאמן את הפוקימונים שלי ופתאום את הפוקימון,לא רציתי להכאיב לו אבל אני רואה שאתה מאמן פוקימונים ואני רוצה קרב כפול מולך אם אפשר" אומר לו בלהט ואנסה לשכנע בעוד שאני מביט בפוקימונים שלי בחיוך

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אלביוור מתחיל לצלול במהירות לכיוונו של פוקימון הנחש, תוך שהוא חותך את האוויר בשריקה.
    היריב שלך צווח פקודות בשפתו, ודנטיני קופץ ישירות לכיוונו של אלביוור כשפיו פתוח וניביו בוהקים באור סגלגל.
    כנפו של פוקימון הנשר פוגע בדנטיני תוך כדי קפיצה, והוא מוטח לאחור. אולם הוא מנצל את ההזדמנות, ונושך את אלביוור בצוורו.
    "נראה לי שדנטיני השתמש במתקפת נשיכת רעל. אני חושב שאלביוור מורעל עכשיו, אבל קשה מעט לדעת." אומר לך גילברט.
    דנטיני מתרסק אל האדמה, ואלביוור דוהה לכיוון התקרה בקלילות. פוקימון הנשר מתחיל לצלול מחדש לכיוון דנטיני, תופס אותו ברגליו החזקות, דוהה שוב לכיוון התקרה, ואז מעיף אותו בעוצמה לכיוון האדמה.
    פוקימון הנחש מתרסק על הרצפה, מעולף לחלוטין. יריבך הקטן מחזיר אותו אל תוך הפוקדור, ומביט בך בעיניים יוקדות.
    "נראה שניצחת. אנחנו יוצאים מפה!" אומר גילברט בחיוך. אך לפתע, חיוכו נמחק.
    האיש שמולך שולף עוד פוקדור, וזורק אותו לאוויר. הכדור נפתח, והאור האדום נוחת על הרצפה. פוקימון רוח סגלגל ומעט מוכר מופיע מולך. הפוקימון אמנם היה מוכר, אך ידעת היטב שמשהו בו היה שונה - הוא היה גדול יותר, ונראה מסוכן הרבה יותר. זה היה המפותח של וויג'ין.
    מיד אזהה את הפוקימון כהתפתחות של ווג'ין, אך בכל זאת אברר בפוקדע למידע נוסף וממה כדי להיזהר.
    "אויי זוהי רמאות!" אנסה לצעוק לו עצבני נורא...
    אח אנסה להסיר דאגה מליבי ואסמוך על אלביוור ואומר "אל דאגה אלביוור, עלה מעט למעלה וחכה להתקפה שלו ואז התחמק ממנה בצוות כפול, רד אליו יחד עם כולם ותבלבלו אותו ואז תקוף ברדיפה!"

.

12. משתמש מנוסה
    Meganium
    "קרב? בטח!" קורא הנער הצעיר. "אני יותר מאשמח לקרב. אבל אני לא טוב בקרבות שתים על שתים... אני מעדיף שזה יהיה אחד על אחד." הוא אומר לך. "כמה פוקימונים יש לך? לי יש שלוש." הוא אומר.
    קרימינוק עושה מספר צעדים קדימה, ונראה מוכן לקרב.

NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע על פוקימון הג'יני הגדול שהופיע מולך, והפוקידע מתחיל לדבר.
    "סמוג'ין - פוקימון הג'עני. סמוג'ינים משתמשים במתקפות על חושיות חזקות על מנת להגן על עצמם. פוקימון זה מסוגל להקטין את גופו, ולהסתתר בתוך תאים קטנים, קופסאות, ומגירות. הוא מסוגל להפנט בקלות את יריביו, ואף להשטלת להם על החלומות. פוקימון זה הוא מסוג על חושי ורוח." אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה מכניס את הפוקידע לכיס, ומיד מתחיל לחלק לאלביוור פקודות.
    הפוקימון המעופף שלך עולה לכיוון התקרה. הוא נשאר במקומו, מעופף באוויר. לפתע, גופו מתחיל להתפצל להעתקים הדומים לו לחלוטין, ותוך שניות בודדות עמדו בשמיים כחמישה אלביוורים שונים. הפוקימון שלך המתין לתקיפתו של סמוג'ין, שעמד מטרים ספורים מתחתיו.
    האיש שמולך צווח מספר פקודות.
    עשן סגלגל החל לצטת מכיוונן של פוקימון הרוח. העשן התפזר באוויר, ועלה למעלה לכיוונו של אלביוור. הפוקימון שלך נלכד בתוך הענן הסגלגל, ולא הצליח להתחמק ממנו.
    "אני חושב שזה גז רעיל." אומר לך גילברט. "זה רע מאוד, אלביוור לא יכול היה להתחמק ממתקפה שמשטלטת על כל האוויר. תוך שלוש או ארבע דקות אלביוור עשוי להתעלף. מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?"
    הכפילים שיצר אלביוור החלו להעלם בזה אחר זה. הם התמוססו באוויר, ונעלמו כלא היו. אלביוור התעוות מכאב.
    "נראה שהוא לא מצליח להחזיק כפילים במצב הזה..." אמר גילברט.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע על פוקימון הג'יני הגדול שהופיע מולך, והפוקידע מתחיל לדבר.
    "סמוג'ין - פוקימון הג'עני. סמוג'ינים משתמשים במתקפות על חושיות חזקות על מנת להגן על עצמם. פוקימון זה מסוגל להקטין את גופו, ולהסתתר בתוך תאים קטנים, קופסאות, ומגירות. הוא מסוגל להפנט בקלות את יריביו, ואף להשטלת להם על החלומות. פוקימון זה הוא מסוג על חושי ורוח." אומר הפוקידע, וכבה.
    אתה מכניס את הפוקידע לכיס, ומיד מתחיל לחלק לאלביוור פקודות.
    הפוקימון המעופף שלך עולה לכיוון התקרה. הוא נשאר במקומו, מעופף באוויר. לפתע, גופו מתחיל להתפצל להעתקים הדומים לו לחלוטין, ותוך שניות בודדות עמדו בשמיים כחמישה אלביוורים שונים. הפוקימון שלך המתין לתקיפתו של סמוג'ין, שעמד מטרים ספורים מתחתיו.
    האיש שמולך צווח מספר פקודות.
    עשן סגלגל החל לצטת מכיוונן של פוקימון הרוח. העשן התפזר באוויר, ועלה למעלה לכיוונו של אלביוור. הפוקימון שלך נלכד בתוך הענן הסגלגל, ולא הצליח להתחמק ממנו.
    "אני חושב שזה גז רעיל." אומר לך גילברט. "זה רע מאוד, אלביוור לא יכול היה להתחמק ממתקפה שמשטלטת על כל האוויר. תוך שלוש או ארבע דקות אלביוור עשוי להתעלף. מה אתה מתכוון לעשות עכשיו?"
    הכפילים שיצר אלביוור החלו להעלם בזה אחר זה. הם התמוססו באוויר, ונעלמו כלא היו. אלביוור התעוות מכאב.
    "נראה שהוא לא מצליח להחזיק כפילים במצב הזה..." אמר גילברט.
    "אלביוור נסה לנופף בכנפיך במלא הכוח וליצור משב רוח חזק שיעיף את הגז!" אדריך אותו בדאגה.
    לאחר מכן אומר לו "עכשיו שוב צוות כפול וצא יחד איתם למתקפת רדיפה, תחליפו בינכם מקומות שלא ידע מי האמיתי!"
    ------
    אני יודע שהכפילים לא יכולים לתקוף אבל זה בדיוק העניין הוא לא ידע מי תוקף אותו ויקבל בהפתעה מתקפה מסוג אופל שחזקה עליו פי 4!
    ------
    נ.ב. - אני היום לא יוכל להגיב בכלל כי אני מתכונן למתכונת מחר!

.

14. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Balenciaga;1322032]Meganium
    "קרב? בטח!" קורא הנער הצעיר. "אני יותר מאשמח לקרב. אבל אני לא טוב בקרבות שתים על שתים... אני מעדיף שזה יהיה אחד על אחד." הוא אומר לך. "כמה פוקימונים יש לך? לי יש שלוש." הוא אומר.
    קרימינוק עושה מספר צעדים קדימה, ונראה מוכן לקרב./QUOTE]

" מגנפליי אני בוחר בך" אומר לו בחיוך ואסמן לו להתכונן להילחם, "מגנפליי תעוף ותהיה סרוך להתחמג במהירות מכל מתקפה שלו! אם הוא מתכונן להקרב אליך תשתמש ברוח" אדריך את מגנפליי

15. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ttrrtte
    את מחפשת עם מארק את מרכז הפוקימונים, ומוצאת אותו תוך דקות בודדות של חיפוש. מרכז הפוקימונים היה קטן וצנוע, והיה עשוי עץ ביוק כמו כל שאר הבתים בכפר. נכנסת אליו, והשאר את הפוקימונים שלך אצל האחות התורנית.
    "אני לא בטוח לגבי מקומות שאפשר לבקר בהם." אמר מארק. "בכפר רוג'ין הוא כפר קטן מאוד, ורוב האנשים עוסקים כאן בחקלאות. אני יכול להראות לך את השדות החקלאיים אם את רוצה, אבל את בטוחה שאת לא רוצה לחכות שהפוקימונים שלך יבואו איתנו?" הוא שואל אותך.

''אומ....הם צריכים לנוח חוץ מזה לא נצטרך אותם אלו רק שדות'' אומר למארק, לאחר מכן אלך עם מארק להביט בשדות ובכפר לאחר מכן נחזור לקחת את הפוקימונים שלנו ''יש כאן מכון או תחרות?W'אשאל את מארק לאחר שנצא ממרכז הפוקימונים
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 37 מתוך 56 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •