NivX10
לאלביווב מנפנף בכנפיו, ומשף רוח חזק נוצר ומעיף את הגז הרעיל ממנו. אמנם זה העיף את הגז ומנע פגיעה קשה יותר, אך הבחנת היטב שאלביוור שאף אותו כבר, ושתוך דקות הוא לא יהיה מסוגל להמשיך להילחם. פוקימון המעופף התעוות מעט בכאב, אך המשיך לעוף באוויר, חזק ונחוש.
לפי פקודתך, אלביוור התחיל להתפצל, וארבעה כפילים הופיעו באוויר. הם הסתובבו באוויר זה ליד זה, מסתחררים ומבלבלים. אפילו אתה לא הצלחת להבחין מי מהם האמיתי. האלביוורים התחילו לצלול לכיוונו של סמוג'ין, ומקורם בוהק בהילה שחורה בוהקת.
סמוג'ין ניסה להגן על עצמו, ויקה מידיו קרן צבעונית על אחד מהאלביוורים, אך הקרן רק חדרה דרך האלביוור ומוססה אותו.
תוך שניות בודדות, אחד הפוקימונים הטסים באוויר פגע בוויג'ין הישר בבטנו עם המקום המכוסה הילה שחורה. ההילה התפוצצה למאין רסיסים שחורים ובוהקים, ויצרה הדף חזק. סמוג'ין התקפל מכאב, ונחת על הרצפה.
"מתקפות אופל חזקות על סמוג'ין פי ארבע. לא נשאר לו עוד הרבה." אמר גילברט.
Meganium
קרימינוק ומאמנו נראו נחושים ומכוכנים לקרב.
"קרימינוק, תשתמש במתקפה מהירה!" קרא המאמן שלו.
פוקימון האופל הקטן החל לזוז במהירות אדירה לכיוונו של מגנפליי, ועוד לפני שפוקימון הפרפר שלך הספיר להגיב, הוא פגע בו בחבטה של ראשו, והעיף אותו מעט לאחור. מגנפיי התייצב במהירות מהמכה, ודהה מעט גבוה יותר באוויר.
קרימינוק נחת על הרצפה, חמישה מטרים בודדים ממגנפליי.
"טוב זה לא היה נורא כל כך," אמר פטר. "אבל תנסה להיות אקטיבי יותר דילן. תנסה אפילו ללמד אותו מתקפות חדשות! זה יעזור לך בקרב המכון הקרוב." הוא המליץ לך.
ttrrtte
שמח שחזרת (:
-----
"בהחלט, יש כאן מכון פוקימונים שאתה יכולה לאתגר." אמר לך מארק כשאתם יוצאים ממרכז הפוקימונים. "לדעתי, הוא אפילו פתוח ברגעים אלו ממש כך שאת יכולה לנסות להשתתף בו. את מעוניינת? הפוקימונים שלך חזקים ורעננים מספיק עכשיו." הוא שאל אותך.