Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 56 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    כן
    ---
    תוך דקות אתם מגיעים למבנה העץ המוכר של מרכז הפוקימונים של הכפר. אתם נכנסים, ואתה מגיש את הפוקימונים שלך למאחות התורנית.
    "תוך שעה הם כבר יהיו בסדר גמור." היא אומרת לך.
    אתה ממתין בלובי של מרכז הפוקימונים, ותוך מעט יותר משעה האחות קוראת לך חזרה. היא מגישה לך את הפוקימונים, ואתה מכניס את הפוקדורים חזרה לתיך. אתה מודה לה, ויוצא ממרכז הפוקימונים אל השמש השוקעת בחוץ.
    "כבר ערב, אבל אני חושב שאנחנו בהחלט נספיק ללכת מעט לפני שנחנה ללילה." אומר לך פטר. "אנחנו צריכים ללכת לכיוון הצפון. אנחנו אמורים להגיע תוך כמה שעות הליכה לאחד האיזורים הצחיחים יותר במחוז. יהיו לנו שם יומיים וחצי של הליכה, ואז נגיע להרי רימאיה, ולעיר הבאה." הוא מסביר.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    NivX10
    רצוי אפילו!
    -----
    נוגל התקדם במתקפת דחיפה לכיוונו של קייקטוס. אולם קייקטוס הצליח להתאושש במהירות, כיוון את ראשו כלפי פוקימון הסלע הקטן שלך, וזרם של מחטים החל לצאת משלושת המחטים הצהבהבים שעל ראשו. המחטים פגעו בנוגל, אולם כל מחט שפגעה קפצה ממנו והחליקה מגופו ברעש מתכתי.
    "וואו, ההגנה של נוגל מדהימה," אמר גילברט. "אמחטים אפילו לא גורמות שריטה."
    זרם המחטים הפסיק, ונוגל נראה מתרכז. לפתע, רעש צורם ומוזר החל לבקוע מכיוון גופו. הרעש היה מתכתי, וצבת באוזניך. אולם ידעת היטב שקייקטוס סובל הרבה יותר. פוקימון העשב התקפל, מנסה למנוע מהרעש לחדור לאוזניו.
    וואלה? נחמד!
    -----
    "נוגל אתה גדול!" אקרא מרוצה מאוד. "נוגל תשתמש בהתקשחות שוב, וחכה שהוא יתקוף, תן לו להטיש את עצמו ואז נסה לזרוק עליו אבנים במרץ! תשתמש בפיצוץ אבנים! (rock blast)" אדריך אותו במסירות ואקווה שהוא יצליח.

.

3. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    כן
    ---
    תוך דקות אתם מגיעים למבנה העץ המוכר של מרכז הפוקימונים של הכפר. אתם נכנסים, ואתה מגיש את הפוקימונים שלך למאחות התורנית.
    "תוך שעה הם כבר יהיו בסדר גמור." היא אומרת לך.
    אתה ממתין בלובי של מרכז הפוקימונים, ותוך מעט יותר משעה האחות קוראת לך חזרה. היא מגישה לך את הפוקימונים, ואתה מכניס את הפוקדורים חזרה לתיך. אתה מודה לה, ויוצא ממרכז הפוקימונים אל השמש השוקעת בחוץ.
    "כבר ערב, אבל אני חושב שאנחנו בהחלט נספיק ללכת מעט לפני שנחנה ללילה." אומר לך פטר. "אנחנו צריכים ללכת לכיוון הצפון. אנחנו אמורים להגיע תוך כמה שעות הליכה לאחד האיזורים הצחיחים יותר במחוז. יהיו לנו שם יומיים וחצי של הליכה, ואז נגיע להרי רימאיה, ולעיר הבאה." הוא מסביר.
    תמחק לנאודיל את הספיגה כי הוא יודע כבר שאיבת מגה

"אז נהדר,אני רוצה לעצור בקרחת יער עם מקור מים לפני שמגיעים לאיזור הצחיח,אני רוצה לאמן את כל הפוקימונים שלי אימונים אישים כולל את יוזלאק שלא נלחם עדיין" אומר לפטר ונצא ביחד מהעיר לכיוון העיר הבאה.
    כשנגיע לאאזור פתוח עם מקור מים אומר לפטר, "נחנה כאן" ואבדוק האם החשיכה יותר מדי חשוכה או שאפשר לראות עדיין אחד את השני,אם לא נארגן את המחנה ונשכב לישון

4. משתמש מנוסה
    NivX10
    נוגל נעמד במקומו, ושוב גופו החל לזהור בבוהק המוכר. גופו התקשה והפך מבריק במיוחד.
    קייקטוס נעמד במקומו, ונראה מרוכז ביצירת מתקפה. לפתע, כדורי אור מוזרים וירקרקים החלו לצאת מגופו של נוגל, ולהיכנס אל תוך גופו של קייקטוס. כדורי האור הקטנים המשיכו לצאת במשך מספר שניות, וככל שנכנסו עוד כדורי אור כך הוא נראה מאושש מעט יותר.
    "הוא משתמש במתקפת שאיבה, זה מרפא אותו, אל תיתן לו לעשות את זה." מציע גילברט.
    אתה פוקד על הפוקימון שלך להשתמש במתקפת פיצוץ אבנים, אך נוגל עומד במקומו, ונראה מתאמץ לשווא.
    "יכול להיות שזו מתקפה מעט מסובכת כרגע בשבילו." אומר לך גילברט. "יש לך תמיד את האפשרות לבדוק איזה מתקפות יכול הפוקימון שלך ללמוד בכל רגע נתון. כל מה שאתה צריך לעשות זה לכוון את הפוקידע לכיוון הפוקימון שלך, והפוקידע כבר ייתן לך רשימה של המתקפות." הוא מסביר לך. "תמיד אפשר לנסות ללמד אותו מתקפות אחרות, אבל זה עשוי לקחת מעט זמן."

Sharpedo
    "אימון בהחלט יכול להיות דבר חיובי כרגע," אומר לך פטר. "אני חושב שאני מכיר מקום מתאים."
    אתם מתחילים ללכת, ופטר מוביל אתכם מספר דקות לכיוון אחד הגבעות הירוקים. העצים שם היו סבוכים וצפופים, וכיסו על מעיין מים קטן שנראה מתאים לאימון.
    ליד המעיין ישב גבר מבוגר, כבן חמישים בערך. שיערו היה אפור, והוא היה שמנמן ומנומנם. הוא ישב, והביט במים בשלווה.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    נוגל נעמד במקומו, ושוב גופו החל לזהור בבוהק המוכר. גופו התקשה והפך מבריק במיוחד.
    קייקטוס נעמד במקומו, ונראה מרוכז ביצירת מתקפה. לפתע, כדורי אור מוזרים וירקרקים החלו לצאת מגופו של נוגל, ולהיכנס אל תוך גופו של קייקטוס. כדורי האור הקטנים המשיכו לצאת במשך מספר שניות, וככל שנכנסו עוד כדורי אור כך הוא נראה מאושש מעט יותר.
    "הוא משתמש במתקפת שאיבה, זה מרפא אותו, אל תיתן לו לעשות את זה." מציע גילברט.
    אתה פוקד על הפוקימון שלך להשתמש במתקפת פיצוץ אבנים, אך נוגל עומד במקומו, ונראה מתאמץ לשווא.
    "יכול להיות שזו מתקפה מעט מסובכת כרגע בשבילו." אומר לך גילברט. "יש לך תמיד את האפשרות לבדוק איזה מתקפות יכול הפוקימון שלך ללמוד בכל רגע נתון. כל מה שאתה צריך לעשות זה לכוון את הפוקידע לכיוון הפוקימון שלך, והפוקידע כבר ייתן לך רשימה של המתקפות." הוא מסביר לך. "תמיד אפשר לנסות ללמד אותו מתקפות אחרות, אבל זה עשוי לקחת מעט זמן."
    חחח תודה על הרעיון "גילברט" דפקט... איך לא חשבתי על זה xP ואני נסיתי להריץ מתקפות אבן בראש
    -------------
    אקרוץ אל גילברט ואומר "רעיון מצויין חבר יקר!"
    מיד אעשה כדבריו, ואבדוק בפוקידע איזה מתקפות יש לנוגל הזה להציע...
    בנתיים בעוד אני בודק, אצווה על נוגל להשתמש בעוד מתקפת הפלה!

.

6. משתמש מנוסה
    [U]
    Sharpedo
    "אימון בהחלט יכול להיות דבר חיובי כרגע," אומר לך פטר. "אני חושב שאני מכיר מקום מתאים."
    אתם מתחילים ללכת, ופטר מוביל אתכם מספר דקות לכיוון אחד הגבעות הירוקים. העצים שם היו סבוכים וצפופים, וכיסו על מעיין מים קטן שנראה מתאים לאימון.
    ליד המעיין ישב גבר מבוגר, כבן חמישים בערך. שיערו היה אפור, והוא היה שמנמן ומנומנם. הוא ישב, והביט במים בשלווה.
    "צאו כולם!" אומר ואשחרר את כל הפוקימונים שלי,כמובן שאשחרר את יוזלאק בתוך המעיין.
    טריפוק ומגנפליי אני רוצה ששניכם תבצעו קרב אוויר,אני רוצה לשפר את המהירות ומיומנות האוויר שלכם,טריפוק אני יודע שאתה מהיר אבל תמיד טוב להשתפר,מגנפליי זה יוכל לעזור לך,תתקפו כל אחד באילו מתקפות שהוא רוצה,רק מגנפליי לא להשתמש באבקות אנחנו לא רוצים להזיק לטריפוק,תנסה להכות בו בדחיפה ורוח,תנצלו את האוויר,תעופו,תפרשו כנפיים,תהנו אבל תלמדו!" אומר להם בחיוך.
    אסתכל על נאודיל, "פטר אתה יכול להוציא את הפוקימון שלך בשביל שנאודיל יתאמן איתו?" אשאל את פטר.
    אסתכל על יוזלאק, "בינתיים תהנה במים,ננסה לחפש לך דרך איך להתאמן" אומר לו ואסתכל על האיש המבוגר.
    "שלום לך,ערב טוב" אומר לו בחיוך, "מה אתה עושה כאן אם אפשר לשאול?" אשאל אותו בחיוך ידידותי

7. TBM
    שם: מתן
    שם : ריי יורו
    רקע : כשהיה קטן ריי אהב לצאת החוצה ולטייל עם הפוקימונים של אביו , יום אחד כשטייל עם בארקינדל החדש של אביו בידריל אחד תקף את ריי עד שנפל מצוק , בזמן שריי נפל הוא ראה שורש אחד ונתפס בוא , בזמן שריי נתפס בשורש בארקינדל נלחם בבידריל הזאת עד שניצח אותה והציל את ריי ממוות , ואז ריי הבטיח לעצמו שהפוקימון הראשון שלו יהיה בארקינדל , בגיל 7 ריי נרשם לבית הספר למאמנים ולקח איתו את בארקינדל של אביו , בזמן הזה לאביו היו 7 תגים והוא היה בדרך למכון ה8 כך שריי היה עם אימו , בגיל 10 ריי עשה את הקרב הראשון שלו עם בארקינדל נגד נאודיל וניצח , לאחר מכן ריי עשה הרבה קרבות שבחלק ניצח ובחלק הפסיד , בגיל 13 לריי נודע שאביו מת במהלך המלחמה נגד האלים הקדושים וזה גרם לו להתעצבן , מאז ריי רוצה לנקום בארגון האלים הקדושים , לאחר מכן בארקינדל התפתח ועזב את ריי .
    פוקימון התחלתי : בארקינדל

8. משתמש מנוסה
    NivX10
    לפי עצתו של גילברט, אתה מכוון את הפוקידע שלך כלפי נוגל. הפוקידע טוען מספר שניות, ואז מראה את התוצאות על המסך שלו. אתה קורא בעיון את מה שכתוב, ומולך מופיעים שני מתקפות שונות אותן אתה יכול ללמד את נוגל.
    'פירעון - Pay Day - מתקפה המאפשרת לתקוף את היריב באמצעות חתיכות זהב טהורות מגופו של הפוקימון. ניתן לאסוף את הזהב לאחר מכן.
    קבר אבנים - Rock Tomb'
    תוך כדי שאתה קורא את מה שכתוב מולך, נוגל מתחיל להתקדם לכיוון קייקטוס. הוא רץ אליו, אך נראה שקייטוס הכין את עצמו לכך. זרמים בהקרים ונוצצים של חשמל מתחילים לצאת מגופו, וזרם חשמלי בוהק פוגע בנוגל שצווח מכאב.

Sharpedo
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך, וכולם יוצאים בזה אחר זה.
    טריפוק ומגנפליי מקשיבים לפקודותיך בצייתנות, ומתחילים לטוס לכיוון שמיים, שולחים מתקפות זה לזה.
    פטר מוצי את פוקימון הלחימה שלו, הארוק, מתוך הפוקדור, ונאודיל מתייצב מולו. שני הפוקימונים מתחילים להאבק זה בזה, מתשתשים במתקפות פיזיות בלבד.
    יוזלאק, פוקימון הדג הסגלגל שלך שוחה במים בשלווה. הוא מביט על המתרחש בתמיהה, מחכה לפקודות בעצמו.
    אתה פונה אל האיש הזקן הישב בדממה מול המעיין, והוא מביט בך חזרה. "יוזלאקים הם פוקימונים של מזל." אומר לך האיש בקול צרוד. "אם תצליח לפתח את הפוקימון הזה, תקבל כוח שכמעט אין שני לו." הוא אומר. "אבל זו משימה מאוד לא פשוטה. יוזלאקים קשים לאימון. אתה צריך להילחם איתו עם כמה שיותר מאמני פוקימונים."

------
    הלכתי לישוןןן
    אני גמור
    לילה טוב (:

9. משתמש מנוסה
    NivX10
    לפי עצתו של גילברט, אתה מכוון את הפוקידע שלך כלפי נוגל. הפוקידע טוען מספר שניות, ואז מראה את התוצאות על המסך שלו. אתה קורא בעיון את מה שכתוב, ומולך מופיעים שני מתקפות שונות אותן אתה יכול ללמד את נוגל.
    'פירעון - Pay Day - מתקפה המאפשרת לתקוף את היריב באמצעות חתיכות זהב טהורות מגופו של הפוקימון. ניתן לאסוף את הזהב לאחר מכן.
    קבר אבנים - Rock Tomb'
    תוך כדי שאתה קורא את מה שכתוב מולך, נוגל מתחיל להתקדם לכיוון קייקטוס. הוא רץ אליו, אך נראה שקייטוס הכין את עצמו לכך. זרמים בהקרים ונוצצים של חשמל מתחילים לצאת מגופו, וזרם חשמלי בוהק פוגע בנוגל שצווח מכאב.

Sharpedo
    אתה משחרר את הפוקימונים שלך, וכולם יוצאים בזה אחר זה.
    טריפוק ומגנפליי מקשיבים לפקודותיך בצייתנות, ומתחילים לטוס לכיוון שמיים, שולחים מתקפות זה לזה.
    פטר מוצי את פוקימון הלחימה שלו, הארוק, מתוך הפוקדור, ונאודיל מתייצב מולו. שני הפוקימונים מתחילים להאבק זה בזה, מתשתשים במתקפות פיזיות בלבד.
    יוזלאק, פוקימון הדג הסגלגל שלך שוחה במים בשלווה. הוא מביט על המתרחש בתמיהה, מחכה לפקודות בעצמו.
    אתה פונה אל האיש הזקן הישב בדממה מול המעיין, והוא מביט בך חזרה. "יוזלאקים הם פוקימונים של מזל." אומר לך האיש בקול צרוד. "אם תצליח לפתח את הפוקימון הזה, תקבל כוח שכמעט אין שני לו." הוא אומר. "אבל זו משימה מאוד לא פשוטה. יוזלאקים קשים לאימון. אתה צריך להילחם איתו עם כמה שיותר מאמני פוקימונים."

------
    הלכתי לישוןןן
    אני גמור
    לילה טוב (:

לילה טוב

"וואו.." אשיב לאיש המבוגר, אביט על נאודיל ואומר לו, "נאודיל תנסה להשתמש בציפורן ברזל,תנסה להכות עם הציפורן שלך עם כוח,נראה מה יקרה" אומר לו ואביט על טריפוק ומגנפליי לראות איך הם מסתדרים.
    לאחר מכן אסתכל שוב על האיש המבוגר, "זה קצת בעייתי..בדרכי עכשיו אני הולך לעיר המכון השני והדרך עוברת במדבר מאוד יבש וכשנגיע לעיר אני חושב שלא נוכל למצוא מקור מים כי הכל שם קפוא" אומר לאיש המבוגר, "אני אשמח לשמוע אם יש לך עוד מה לומר על יוזלאק,אם אתה יכול לספר לי דברים על ההתפתחות שלו ועל דרכים איך לאמן אותו,לגרום לו להתחזק או כל דבר אחר,זה יהיה לי העונג" אומר לבחור ואקשיב לו בסקרנות ובהקשבה מלאה

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    קבר אבנים - Rock Tomb'
    שתי מתקפות נחמדות... נלמד אותו קודם כל מתקפת אבן כרעוי לפוקימון אבן!
    --------
    "נוגל אל דאגה, נסה לעמוד בזה ולהתנגד לה, ככה נעצים את כוח ההגנה שלך מקרב לקרב!" אומר לו במבט רציני אך חושש.
    ואז למשמע דיברי הפוקדע אנסה "נוגל נסה להשתמש בקבר אבנים עכשיו!"

.

11. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    שני ידיו הקידמיות של נאודיל מתחילות לזהות באור כסוף וחלוש, ונעלמות מיד. הוא לא הצליח להשתמש במתקפת ציפורני ברזל, אך ללא ספק זו הייתה התחלה טובה, ידעת. שני הפוקימונים, הארוק ונאודיל, המשיכו לתקוף זה את זה.
    תוך כדי, הבטת במגנפליי וטריפוק. שני הפוקימונים תקפו אחד את השני, בעדינות אך בנחישות.
    האיש הזקן הביט בך בעצלות, כשהוא יושב רגל על רגל מול מקור המים הגדול. "יש כל מיני דרכים לאמן פוקימונים, במיוחד פוקימונים כמו יוזלאק, שהם קשים לאימון." הוא אומר לך. "בתור התחלה, אתה תמיד יכול לקנות חכה שתאפשר לך לדוג פוקימונים בתוך מקורות מים. זה עשוי לקחת מעט זמן למצוא כך פוקימון, אך זה בהחלט שימושי. כמו כן, אחת הדרכים האחרות היא לקנות חפץ הנקא 'משתף ניסיון', המאפשר לפוקימון לקבל ניסיון בקרב גם כשהוא אינו משתתף בו באופן מעשי. כמו כן, אתה יכול לקנות 'ממתק נדיר', המעלה את כוחו של הפוקימון ומקרב אותו להתפתחות. אלו הדרכים שיעזרו ליוזלאק שלך להתפתח."

NivX10
    נוגל עומד במקומו, מנסה לסבול את הזרמים החשמליים היצאים מקייקטוס. פוקימון האבן שלך מנסה להתרכז וללמוד מתקפה חדשה, אך שום תוצאות לא נראות באבנים שמסביבכם.
    קייקטוס מפסיק את הזרמים החשמליים, ומתחיל לרוץ לכיוונו של נוגל.

---
    אני חוזר עוד שעתיים בערך. מקווה שתיהיו פה.
    אגב, כשאני אחזור אני מוסיף עוד מישהו למשחק.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    נוגל עומד במקומו, מנסה לסבול את הזרמים החשמליים היצאים מקייקטוס. פוקימון האבן שלך מנסה להתרכז וללמוד מתקפה חדשה, אך שום תוצאות לא נראות באבנים שמסביבכם.
    קייקטוס מפסיק את הזרמים החשמליים, ומתחיל לרוץ לכיוונו של נוגל.

---
    אני חוזר עוד שעתיים בערך. מקווה שתיהיו פה.
    אגב, כשאני אחזור אני מוסיף עוד מישהו למשחק.
    ייאיי הגיע הזמן... אהבתי לקרוא את העלילה שהייתה לבחורה עם השועל...
    מעניין אם עכשיו תעשה אחת יותר טובה!
    ----------------
    "נוגל התקשחות ועמוד איתן, הוא יתקוף ותנסה לסבול ולספוג את זה, ואז תגיב שוב בהפלה!" אומר לו בנחישות.
    "נוגל אתה מסוגל אני בטוח... לאחר ההפל, מבלי לבזבז זמן נסה קבר אבנים, תן את כל כולך!" אוסיף באומץ.

.

13. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    שני ידיו הקידמיות של נאודיל מתחילות לזהות באור כסוף וחלוש, ונעלמות מיד. הוא לא הצליח להשתמש במתקפת ציפורני ברזל, אך ללא ספק זו הייתה התחלה טובה, ידעת. שני הפוקימונים, הארוק ונאודיל, המשיכו לתקוף זה את זה.
    תוך כדי, הבטת במגנפליי וטריפוק. שני הפוקימונים תקפו אחד את השני, בעדינות אך בנחישות.
    האיש הזקן הביט בך בעצלות, כשהוא יושב רגל על רגל מול מקור המים הגדול. "יש כל מיני דרכים לאמן פוקימונים, במיוחד פוקימונים כמו יוזלאק, שהם קשים לאימון." הוא אומר לך. "בתור התחלה, אתה תמיד יכול לקנות חכה שתאפשר לך לדוג פוקימונים בתוך מקורות מים. זה עשוי לקחת מעט זמן למצוא כך פוקימון, אך זה בהחלט שימושי. כמו כן, אחת הדרכים האחרות היא לקנות חפץ הנקא 'משתף ניסיון', המאפשר לפוקימון לקבל ניסיון בקרב גם כשהוא אינו משתתף בו באופן מעשי. כמו כן, אתה יכול לקנות 'ממתק נדיר', המעלה את כוחו של הפוקימון ומקרב אותו להתפתחות. אלו הדרכים שיעזרו ליוזלאק שלך להתפתח."
    "מעניין.." אומר לבחור הזקן ואסתכל על יוזלאק, "אם אניא קנה את החפץ ואשים אותו על יוזלאק ואחזיר אותו לפוכדור,החפץ יהיה עליו וישפיע? כלומר הוא אפילו לא יהיה בחוץ בזמן הקרב אבל זה ייתן לו את הניסיון של הקרב?" אשאל את הזקן, "איפה אפשר לקנות כזה דבר?" אוסיף.
    "נאודיל תנסה להשתמש בציפורן ברזל עוד פעם,מגנפליי וטריפוק תמשיכו לחזק את מיומנות התעופה שלהם" אומר לפוקימונים שלי ואחכה לתשובתו של האיש הזקן

14. משתמש מנוסה
    שם: איתן
    אפשר להירשם?

שם : דן דיימונד ( יהלום )

רקע : דן נולד למשפחה עשירה שנהגה לקנות הרבה דברים מגניבים , דן הולך הרבה פעמים לראות קרבות פוקימונים בין מאמנים, הפוקימון המוערץ עליו הוא בארקינדל, פוקימון האש . פעם אחת הוא הלך עם אבא שלו לטייל ולראות קרבות פוקימונים, פתאום שהוא רצה לדבר עם אבא שלו הוא ראה שהוא נעלם. אחרי חיפושים רבים דן מצא את אבא נחטף על ידי אנשים מסתוריים ביותר שכנראה היו ״ האלים הקדושים״. אחרי שדן עקב אחריהם אבא של דן התעלף על הרצפה ולא התעורר, כנראה הוא מת. יום אחד דן מצא בארקינדל נטוש ובודד, הוא התקרב אליו וניסה להתיידד איתו, הוא התחיל לשחק איתו ולאט לאט בארקינדל אהב יותר את דן ועם הזמן הפך להיות חיית מחמד. מאז הוא החליט שיהיו לו שני מטרות במסע, מטרה ראשונה להביס את האלים הקדושים , ומטרה שנייה זה למהר לקבל בארקינדל .

פוקימון התחלתי : בארקינדל
    נערך לאחרונה על ידי banana man, 05-25-2012 בשעה 04:22 PM
    הfc שלי: 0920-1552-4079
    משחקים: פוקימון y

15. משתמש מנוסה
    NivX10
    גופו הקשה של נוגל החל לזהור באור המתכתי הכסוף המוכר. גופו בהק, ונהיה חסון אפילו יותר ממה שהיה. קייקטוס ששעט לכיוונו של נוגל חבט בו בעוצמה באמצעות ידו, אך דבר לא קרה. נוגל היה יציב במקומו, וספג את המכה של קייקטוס מבלי שום קושי.
    נוגל קפץ באוויר על פי הוראתיך, והטיח את גופו הישר בבטנו של פוקימון הקקטוס. קייקטוס מעד לאחור, ונפל על גבו תוך שהוא מתקפל מכאב. נוגל נעמד במהירות, ועיניו נסגרו במאמץ ליצור את מתקפת קבר האבנים. הפעם משהו מוזר קרה - מעט מהאבנים הנמצאות על הרצפה החלו לזוז ולהתקדם לכיוון קייקטוס. האבנים התגלגלו, אך עצרו עוד לפני שהיוו סכנה לפוקימון העשב.
    "יפה, נראה שנוגל מתחיל לקלוט איך להשתמש בהתקפה הזאת." אומר לך גילברט.
    קייקטוס שכב על הרצפה. הוא לא ניסה לקום, ונראה שהוא בהחלט לא מתכוון להמשיך להילחם בנוגל.

Sharpedo
    "זה בדיוק מה שזה אומר. הוא לא יצטרך כלל להיות חלק מהקרב, ואפילו יוכל להיות לגמרי בתוך הפוקדור." משיב לך הזקן. "דבר כזה אפשר לקנות בכל חנות לציוד פוקימונים, אך חוששני שמדובר בחפץ יקר במיוחד."
    נאודיל נראה מתאמץ בכדי ליצור את ציפורן הברזל, אך ידיו הבוהקות בגוון כסוף לא הצליחו לייצר את המתקפה.

Ritsuka Kun
    ברוך הבא (:
    -----
    השמיים היו צבועים באפור כהה, וגשם ירד עליך. האוויר היה קר, והלבוש שלך היה לא מתאים. הגופיה הדקיקה השחורה שלך התאימה למזג האוויר ששרר לפני שבועיים, ביום שברחת מהבית. זה היה יום חמים שונה לגמרי מהיום. ועכשיו, גם אם תרצה לחזור הביתה, אתה לא יכול. אמא שלך לא תיתן לך לצאת ממנו לעולם יותר. כאב לך וריחמת עליה. אחרי הכל היא איבדה את בעלה, את האחים שלך - ועכשיו אותך. זו הייתה תחושה קשה, אבל הרגשת שאתה חייב לברוח מההבית - אולי כדי לגלות מה באמת קרה לאחים שלך, ואלי כדי לנקום על מה שקרה למשפחה שלך.
    בארקינדל, פוקימון השועל הקטן שלך, היה רטוב לגמרי. הוא עמד לצידך, מנסה לנער את פרוותו כל פעם מחדש תוך שהוא מתיז לכל עבר. תוך שניות הפרווה שלו התמלאה מים. הוא הריח אותך, מתחכך ברגל הרטובה והמלוכלכת שלך, צייתן ורגוע. אהבת אותו בכל ליבך, ושמחת שהוא לצידך ברגעים האלה.
    הכפר רומורה היה שומם לגמרי בימים גשומים כאלה. מקצה המגדל בו עמדת יכולת לראות בבירור את הבית שלך, עם הגג האדום והארובה שעשן לא יצא ממנה. תהית מה אימך עושה לבדה, והרגשת רצון עז לחזור לשם למאות שידעת שהדבר לא אפשרי.
    המחשבה לעזוב את הכפר התהפכה בראשך כבר כמה ימים. בידיך לא היה ציוד לינה, לא פוקדורים, לא בגדים להחלפה, ורק מעט מאוד אוכל וכסף שארזת איתך וחסכת בחוכמתך.
    "רובי?" שמעת לפתע קול נשי. הסתובבת, וראית מולך נערה שאותה לא זיהית. היא עמדה שני מטרים ממך, ומטריה בידה. עיניה היו חומות, ושיערה בלונדיני אסוף בתוך קפוצון וורוד. היא התעטפה במעיל צמר גדול, ומגפיה היו מלוכלכים מבוץ ורטובים לגמרי.
    נערך לאחרונה על ידי Balenciaga, 05-25-2012 בשעה 04:46 PM

עמוד 44 מתוך 56 ראשוןראשון ... 34424344454654 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •