NivX10
האיש לוחץ את ידך. "אין שום בעיה עם זה, מלבד העניין של ששת הפוקימונים. אני לא מראה את הפוקימונים שלי, מלבד בקרב." הוא אומר לך בחיוך קלוש.
אתם מתיישבים באחד השולחנות, תוך שגילברט הולך לקנות עבורך את המוצרים שביקשת. הוא חוזר תוך מספר דקות, כשבידו שני מרפאים, ומאין ממתק עגול בעטיפה כחולה.
"ממתק נדיר..." ממלמל האיש שמולך. "הם יקרים מאוד, אבל יעילים." הוא אומר. "בכל אופן, אני טוביאס. נעים להכיר אתכם. אני מאמן פוקימונים כבר כמה חודשים. יש לי כרגע שיבעה תגים, ואני מתכוון להשתתף בליגת הפוקימונים הקרובה. אני בדרך לכפר רוג'ין כרגע, שם נמצא המכון היחיד בו עוד לא נלחמתי." הוא מסביר לך.
תוך דקות אחדות של דיבורים, האחות קוראת לך. "הפוקימונים שלך מוכנים." היא אומרת לך בפנים זעופים.
Sharpedo
אתה מחזיר את כל הפוקימונים שלך אל תוך הפוקדורים בזריזות, ופונה ללכת יחד עם פטר. ההתנהגות שלך נראית חשודה אפילו לך, אך האיש לא זז ממקומו.
"דילן," אומר לך האיש הזקן. קולו מצטמרר בתוכך, לא זכור לך שהצגת לו את שימך. "אנחנו עוד ניפגש." הוא אומר, ומחזיק את הקטוקיין שלו אל תוך הפוקדור.
לפתע, עשן סגול מופיע באוויר. האיש מתעטף בתוך העשן, ונבלע בתוכו. כשהעשן מתפזר, האיש נעלם כלא היה.
Ritsuka Kun
"רובי ידידי, אל תיתן לכעס להשטלת עליך ככה. אני מבין את הרצון שלך למצוא את האשמים להרס המשפחה שלך, אך האמן לי שרבים וטובים ממך ניסו להבין זאת ונפגעו בדרך. אלו לא זמנים טובים להיות בהם מאמן פוקימונים, אבל לעיתים נדמה שאין לנו דרך אחרת." הוא אומר בעייפות.
לורן מביטה בכם מאחור בשתיקה. פרופסור רופין תופס את כתפך, כאילו מנסה לחזק אותך.
"המתן כאן." הוא אומר, ונעלם אל תוך המעבדה שלו. הוא חוזר תוך דקות בודדות, כשצרור של דברים בידות. הוא הגיש לך את הצרור העטוף, ופתחת אותו. בתוכו היה חמישה פוקדורים, ופוקידע אדום ומברים. כמו כן, הוא הגיש לך מעיל אפור וגדול. המעילה היה מעט ישן, אך לקחת אותו בשמחה.
"אני רואה שכבר יש לך פוקימון, אז אני לא צריך לתת לך." הוא אמר והביט על הברקינדל שלך. "צא לדרך. אני אסביר לאמא שלך מה קרה. יהיה לך ליווי צמוד שלי, האמן לי. גם אם לא תראה אותי, אני אהיה שם. שמור על עצמך." הוא אמר.
"הוא מצוות האלים הקדושים.." אומר לפטר בקול לחוץ, "מזל שלא קרה כלום" אומר לפטר, "בגלל שכבר לילה,נצא מחר בבוקר,אני רק רוצה להגיע למרכז הפוקימונים ולבדוק איפה אפשר להחליף פוקימונים וגם אם לא אכפת לך אני אביא לך כסף ותקנה לי שני ממתקים נדירים? אני אתן אותם ליוזלאק כי בזמן המדבר הוא לא יתאמן בכלל" אומר לו ואחזור איתו למרכז הפוקימונים,אביא לו את הכסף הדרוש לשני הממתקים הנדירים ואחפש במרכז הפוקימונים דרך להחליף פוקימונים
הקרב הוא גם על כסף נכון? אני חייב להרוויח לו.. התרוששתי מאוד!
----------
"תודה רבה..." אומר ואשיב לה בזיו פנים חמוץ ואקח ממנה אותם.
לאחר מכן אומר לאיש "אוקיי, עדיין מקובל עליי." ואוסיף "אך עוד בקשה לי ממך... אחרי הקרב, תשתמש בפוקימון רביעי ותעזור לי עם הפוקימונים שלי במשהו, מקובל עליך?"
אצא איתו החוצה, בפנים רציניות ואומר בשנינות "ועדרת פני זקן, אתה המבוגר מביננו.. אני נותן לך את הכבוד להתחיל"
Ritsuka Kun
לורן נראית מופתעת, אך מסוקרנת מההצעה. "אני מניחה שכן..." היא אומר בביישנות, וחיוך קטן נמתח על זווית פיה. "אני מתכווןנת להכיר לכפר רוג'ין, יש שם את המכון פוקימונים הראשון. אני מקווה שאתה גם רוצה ללכת באותה דרך." היא אומרת.
Sharpedo
אתה ופטר מקדמים לכיוון מרכז הפוקימונים, ומגיעים לשם במהרה. אתם נכנסים, ומרגישים מעט בטוחים יותר.
אתה מביא לפטר את הכסף הדרוש לקניית הממתקים הנדירים, והוא יוצא ממרכז הפוקימונים. תוך כדי המתנה לפטר, אתה מתבונן סביבך, תוהה מי היה מעוניין להחליף פוקימון. אתה מביט על האנשים במרכז הפוקימונים. חבורה של שלושה נערים יושבת סביב שולחן, ונראה כי הם מאמני פוקימונים החולפים במקום. תהית אם הם מעוניינים בהחלפה.
NivX10
כן, רוב הקרבות הם על כסף
-----
"אני אעזור לך במה שצריך," הוא אומר לך.
אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים לשמש הקופחת בחוץ. החול היה קשה, ואבק נכנס לראותיך. הוא שלף פוקדור, וזרק אותו באוויר. "צא פדמיל!"
האור האדום נוחת על הרצפה, ופוקימון תולעת מוזר מופיע על האדמה. הפוקימון נראה מתכתי וקשה, ושיניו היו אדומות ונראו חדות ומסוכנות.
![]()
אפנה אליהם בחיוך, "שלום לכם,שמי דילן ואני תוהה אם אתם מאמני פוקימונים" אומר להם בחיוך ידידותי, "אני מעוניין להחליף את אחד הפוקימונים שלי,אתם מעוניינים להחליף? יש ברשותי מגנפליי חזק ומאומן היטב ויודע מגוון של מתקפות,ניצח בקלות את אחד הפוקימונים של מאמן המכון" אומר להם ואנסה לשכנע אותם
"פדמיל?!" אומר בתמיהה ואביט בו.. 'הוא לא נראה פוקימון ידידותי במיוחד' אחשוב לעצמי ואוציא את אלביוור.
"אלביוור עלה לאוויר!" אקר מיד. אוציא את הפוקדע מיד ואבדוק מה יש לו להגיד על הפדמיל הזה.
ואז אתחיל בקרב "אלביוור.. צלול אליו באיטיות ונסה לגרום לו לתקוף, ברגע שינסה, תתחמק עם מתקפה מהירה וטוס אליו עם מתקפת כנף!"
Sharpedo
"מגנפליי?" שואל אותך אחד הנערים. "למה שתרצה להחליף פוקימון כזה? הם אמורים להיות יעילים." הוא אומר. "בכל אופן, אני אשמח להחליף איתך במגנפליי. יש לי פוקימון בשם ריבון, לכדתי אותו לפני כמה ימים, אבל הוא לא ממש לציית לאנשים, כך שאני מזהיר אותך לגבי זה." הוא אומר לך, שולף פוקדור מכיסון, ומשחרר את הפוקימון שבתוכו.
פוקימון דמוי שלד מופיע על נשולחן, עומד ומביט בעיניו המאיימות על הסביבה שלו.
"הוא מסוג רוח ורעל," אומר לך הנער. "אם אתה רוצה, אני מוכן להחליף עליו במגנפליי."
Ritsuka Kun
"במקור אני מהעיר רימאיה. זו עיר הנמצאת האיזור גבוהה ביותר במחוז. תמיד יש שם שלג." היא אומרת לך.
אתם יוצאים ממעבדתו של הפרופסור, ומתחילים להתקדם לכיוון היציאה מהכפר. תוך דקות בודדות של הליכה, אתם מגיעים לשער, ויוצאים לכיוון השדות החקלאיים של הכפר רומורה. הגשם לא הפסיק לרדת ושדה הראייה שלכם היה קטן כתוצאה מהערפל הכבד.
ההליכה הייתה ארוכה וקשה, והנוף ההררי הקשה עליכם ללכת. הבוץ נדבק לרגליכם, והעייפות הכתה בכם מהר.
לפתע, שמעת רעש מאחוריכם. הרעש היה של הליכה המפצחת עלים יבשים, ותהית מי זה או מה זה.
NivX10
אתה שולף את הפוקדור של אלבביוור, ומשחרר אותו לאוויר. הוא עף במעגלים סביב פדמיל יריבו, ומחכה לפקודה שלך.
תוך כדי, אתה שולף את הפוקדע ומכוון אותו כלפי פוקימון החרק המתכתי.
"פדמיל - פוקימון מרבה הרגליים המתכתי. כל גופו של פדמיל עטוף במתכת קשה המגנה עליו, ורק מת'פות חזקות במיוחד מסוגלות לחדור דרכו. פדמיל משתמש בצבות האדומות שלו על מנת לתקוף. פוקימון זה הוא מסוג חרק ומתכת." אומר הפוקידע.
אתה פוקד על אלביוור את פקודותיך, והפוקימון המעופף מיד יוצא להתקפה.
אלביוור צולל באיטיות כלפי פדמיל, ומאפשר לו לתקוף.
"פדמיל, מתקפת ציפורני ברזל!" פוקד טוביאס.
שיניו האדומות של הפוקימון נהפכות בבת אחת לכסופות, והוא קופץ באוויר לכיוונו של אלוויובר. אלוויור מגביר את המהירות שלו, ומתחמק בזריזות. הוא מכוון את כנפו כלפי פדמיל, וחובט בו בעוצמה. פדמיל נפגע מהמכה, ומתגלגל מספר מטרים על האדמה הקשה.
Sharpedo
אתה מנסה למצוא מאמן נוסף המעוניין להחליף פוקימון, אך נראה כי בינתיים אין אף אחד המעוניין בכך.
"אתה בטוח שאתה לא רוצה את הריבון הזה? הוא פוקימון מעניין מאוד, אני בטוח שתצליח לאמן אותו מצויין." מנסה לשכנע אותך הנער.
תוך מספר דקות, פטר נכנס בדלת מרכז הפוקימונים, כשבידו שקית קטנה ושקופה ובה שני ממתקים נדירים. "זה היה יקר, אבל נראה לי זה שווה את זה." הוא אומר לך.
Ritsuka Kun
התקרבת לכיוון הרעש, תוך שאתה נכנס דרך שיחים ועשבים גבוהים.
"תיזהר רובי," אומרת לך לורן. "לא בטוח כאן בימים האחרונים."
אתה מתקרב עוד ועוד לכיוון מקור הרעש, מסיט את העלים, ואז רואה מולך שני פוקימונים קטנים. ראשם של הפוקימון היה ורוד, וגופם היה ירוק וכאילו מכוסה עשב. הם הלכו צמודים זה לזה, תוך שרגליהם מטופפות על האדמה הבוצית.
NivX10
אלוויובר צולל במהירות לכיוון פדמיל כשרגליו קדימה, במטרה ברורה להשתמש בחבטות זעם.
"פדמיל, תשתמש באחיזת צבתות (Vicegrip)!" קרא טוביאס.
בדיוק כשאלוויור התקרב מספיק אל פדמיל, פוקימון החרק קפץ באוויר, ונשך את הפוקימון המעופף שלך. שני הפוקימונים התרסקו על הרצפה, ופדמיל המשיך להדק את שיניו החזקות על רגלו של אלוויובר. אלוויור ניסה להשתחרר בכל כוחו, התפתל בין שיניו, אך ללא הצלחה.
"אני אוותר,אבל תודה בכל מקרה" אומר לנער ואעזוב את החבורה, "תודה רבה פטר" אודה לפטר ואקח ממנו את שני הממתקים ואכניס אותם למקום בטוח בתיק, "קדימה בוא נישן ונצא מחר לדרך הארוכה" אומר לו.
לאחר מכן נשכיר חדר אצל האחות ג'וי,נלך לישון וכשנקום ונעזוב את העיר בדרך למדבר אחפש מקור מים קטן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)