Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 56 ראשוןראשון ... 384647484950 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    אתה ופטר משכירים חדר, והולכים לישון במרכז הפוקימונים. אתם הולכים לישון, ונרדמים מהר במיוחד.
    אתה מתעורר בסביבות השעה שמונה בבוקר. התיק שלך כבר מוכן וארוז למסע, ופטר גם הוא כבר הספיק להתעורר. אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים כשהחפצים שלכם עליכם, ומתחילים להתקדם לכיוון היציאה מהעיר.
    "תוך כמה שעות של הליכה אני מניח שניגיע לאיזור הצליח. זה איזור קצת אכזרי ומסוכן, אנחנו חייבים להיות מוכנים לזה." אומר לך פטר.
    אתם מתחילים להתקדם, הולכים בשבילים המתפתלים בין השדות סביבכם. לפתע, בצידי הדרך אתה מבחין בילדה צעירה העומד על יד עץ גבוהה. "קיטקין, רד הנה!" קוראת הילדה.
    אתה מביט למרומי העץ, וראה שעל אחד הענפים יושב פוקימון חתולי קטן, ומביע בנערה באדישות.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Sharpedo
    אתה ופטר משכירים חדר, והולכים לישון במרכז הפוקימונים. אתם הולכים לישון, ונרדמים מהר במיוחד.
    אתה מתעורר בסביבות השעה שמונה בבוקר. התיק שלך כבר מוכן וארוז למסע, ופטר גם הוא כבר הספיק להתעורר. אתם יוצאים ממרכז הפוקימונים כשהחפצים שלכם עליכם, ומתחילים להתקדם לכיוון היציאה מהעיר.
    "תוך כמה שעות של הליכה אני מניח שניגיע לאיזור הצליח. זה איזור קצת אכזרי ומסוכן, אנחנו חייבים להיות מוכנים לזה." אומר לך פטר.
    אתם מתחילים להתקדם, הולכים בשבילים המתפתלים בין השדות סביבכם. לפתע, בצידי הדרך אתה מבחין בילדה צעירה העומד על יד עץ גבוהה. "קיטקין, רד הנה!" קוראת הילדה.
    אתה מביט למרומי העץ, וראה שעל אחד הענפים יושב פוקימון חתולי קטן, ומביע בנערה באדישות.
    "אני רואה שאת צריכה עזרה" אומר לנערה.
    "מגנפליי!" אקרא ואשחרר את מגפנליי, "מגנפליי תעוף לכיוון קיטקין ותציע לו לעוף עליך ותוריד אותו,אם הוא לא מסכים תתרחק קצת ותטווה אותו בקורים! תתפס את קצה הקור ותוריד אותו למטה!" אדריך אותו ואביט בנערה, "תוך כמה רגעים קיטקין יחזור אליך" אומר לה בחיוך ואנסה להרגיע אותה

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    אלוויובר צולל במהירות לכיוון פדמיל כשרגליו קדימה, במטרה ברורה להשתמש בחבטות זעם.
    "פדמיל, תשתמש באחיזת צבתות (Vicegrip)!" קרא טוביאס.
    בדיוק כשאלוויור התקרב מספיק אל פדמיל, פוקימון החרק קפץ באוויר, ונשך את הפוקימון המעופף שלך. שני הפוקימונים התרסקו על הרצפה, ופדמיל המשיך להדק את שיניו החזקות על רגלו של אלוויובר. אלוויור ניסה להשתחרר בכל כוחו, התפתל בין שיניו, אך ללא הצלחה.
    אנסה לחשוב במהירות על פיתרון ואומר "אלביוור, אתה חייב להתעלם מהכאב לכמה שניות, עוף עם פדמיל למעלה גבוה גבוה..."
    ואז אוסיף "תשתמש בחבטות זעם חזקה בפרעות ותעיף אותו ממך, תן לו ליפול תוך כדי שהוא נופל צלול עם מתקפת כנף, דחוף אותו למטה בכוח וברגע האחרון בלום ותן לו להתרסק!"
    -------
    הבאתי מהלך מסובך xP נקווה שתבין..

.

4. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    אתה משחרר את מגנפליי מהפוקדור שלך, ופוקימון הפרפר מעופף לכיוון קיטקין. נגנפליי מתקרב לקיטקין על מנת לאפשר לו לעלות עליו, ופוקימון החתול עולה על גבו. שניהם יורדים לכיוון הקרקע, וקיטקין יורד מגבו של מגנפליי ונעמד על הרצבה הבטוחה.
    "אני לא יודעת איך להודות לך!" אומרת הילדה. הילדה הייתה כבת שתים עשרה לעל היותר, ושיערה היה אסוף בשני קוקיות אדומות. היא החזיקה את קיטקין בשני ידיה וחבקה אותו אליה.
    "אני רואה שאתה מאמן פוקימונים... אתה רוצה אולי לעשות איתי קרב?" היא שואלת אותך.

NivX10
    תוך כדי שפדמיל מחזיק בעוצמה ברגלו של אלוויובר, הפוקימון שלך מתחיל לנופף בכנפיו ולהתרומם לאוויר. הוא מתרומם במהירות כשפדמיל מחזיק ברגלו, ומכיע גבוהה ככל שהוא יכול.
    אלוויבר חובט באמצעות הרגל שאינה תפוסה בפדמיל מספר פעמים, והוא משתחרר אט אט מהרגל שלו. פדמיל התלוי בגובה רב לא מסוגל לעמוד בהתקפות החוזרות של אלוויובר, ולבסוף משתחרר. הוא מתחיל לצנוח אל האדמה, ואלוויובר צולל אחריו כשכנפו פרושה לפנים במטרה להכות בפדמיל. פדמיל נפגע ממתקפת הכנף תוך שהו עדיין צולל לכיוון האדמה ומתרסק על הקרקע מעולף לחלוטין.
    "מהלך מצויין." אמר לך פטר מהצד.
    טוביאס אחזיר את הפוקימון שלו אל תוך הפוקדור ושלף פוקדור חדש. "לא רע יחסית לטיקון. אבל אני מזהיר אותך, הפדמיל שלי הוא פוקימון חדש שתפסתי לא מזמן. שאר הפוקימונים שלי מאומנים בהרבה." הוא אמר, וזרק את הפוקדור השני שלו לאוויר.
    האור האדום נחת על הרצפה, ופוקימון ארנבי ושמנמן נחת עליה. למרות שהפוקימון היה ארנב לכל דבר, הוא נראה אפל ואכזרי, וצלקות קרב רבות עיטרו את גופו.

"קדימה דאסקלון, תראה לו מה אתה שווה." אמר טוביאס.

5. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    אתה משחרר את מגנפליי מהפוקדור שלך, ופוקימון הפרפר מעופף לכיוון קיטקין. נגנפליי מתקרב לקיטקין על מנת לאפשר לו לעלות עליו, ופוקימון החתול עולה על גבו. שניהם יורדים לכיוון הקרקע, וקיטקין יורד מגבו של מגנפליי ונעמד על הרצבה הבטוחה.
    "אני לא יודעת איך להודות לך!" אומרת הילדה. הילדה הייתה כבת שתים עשרה לעל היותר, ושיערה היה אסוף בשני קוקיות אדומות. היא החזיקה את קיטקין בשני ידיה וחבקה אותו אליה.
    "אני רואה שאתה מאמן פוקימונים... אתה רוצה אולי לעשות איתי קרב?" היא שואלת אותך.
    "אני אשמח!" אומר לה בחיוך ואשחרר את טריפוק, "טריפוק תתכונן לקרב!" אומר לו בנחישות ואחכה שהילדה תתחיל, "אחד על אחד" אומר לה בחיוך

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    תוך כדי שפדמיל מחזיק בעוצמה ברגלו של אלוויובר, הפוקימון שלך מתחיל לנופף בכנפיו ולהתרומם לאוויר. הוא מתרומם במהירות כשפדמיל מחזיק ברגלו, ומכיע גבוהה ככל שהוא יכול.
    אלוויבר חובט באמצעות הרגל שאינה תפוסה בפדמיל מספר פעמים, והוא משתחרר אט אט מהרגל שלו. פדמיל התלוי בגובה רב לא מסוגל לעמוד בהתקפות החוזרות של אלוויובר, ולבסוף משתחרר. הוא מתחיל לצנוח אל האדמה, ואלוויובר צולל אחריו כשכנפו פרושה לפנים במטרה להכות בפדמיל. פדמיל נפגע ממתקפת הכנף תוך שהו עדיין צולל לכיוון האדמה ומתרסק על הקרקע מעולף לחלוטין.
    "מהלך מצויין." אמר לך פטר מהצד.
    טוביאס אחזיר את הפוקימון שלו אל תוך הפוקדור ושלף פוקדור חדש. "לא רע יחסית לטירון. אבל אני מזהיר אותך, הפדמיל שלי הוא פוקימון חדש שתפסתי לא מזמן. שאר הפוקימונים שלי מאומנים בהרבה." הוא אמר, וזרק את הפוקדור השני שלו לאוויר.
    האור האדום נחת על הרצפה, ופוקימון ארנבי ושמנמן נחת עליה. למרות שהפוקימון היה ארנב לכל דבר, הוא נראה אפל ואכזרי, וצלקות קרב רבות עיטרו את גופו.

"קדימה דאסקלון, תראה לו מה אתה שווה." אמר טוביאס.
    פטר זה של שלומי אחי, גילברט זה שלי
    ---------
    "מעולה אלביוור כל הכבוד!" אריע לו, אודה גם לטובאיס על המחמאה ואמשיך בקרב.
    אביט על הפוקימון החדש ואשאל את אלביוור "אלביוור רוצה להמשיך? מה אתה אומר?" ובנתיים אבדוק את כל מה שיכול להגיד לי הפוקדע על הארנב המצולק.

.

7. the bitch is back
    [
    Ritsuka Kun
    התקרבת לכיוון הרעש, תוך שאתה נכנס דרך שיחים ועשבים גבוהים.
    "תיזהר רובי," אומרת לך לורן. "לא בטוח כאן בימים האחרונים."
    אתה מתקרב עוד ועוד לכיוון מקור הרעש, מסיט את העלים, ואז רואה מולך שני פוקימונים קטנים. ראשם של הפוקימון היה ורוד, וגופם היה ירוק וכאילו מכוסה עשב. הם הלכו צמודים זה לזה, תוך שרגליהם מטופפות על האדמה הבוצית.
    "וואו מסכנים" אמלמל לעצמי ואבדוק בפוקידע מה הם "הלכתם לאיבוד?" אשאל אותם ואתקרב אליהם בזהירות
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

8. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע כלפי פוקימון הארנב הגדול, והפוקידע שלך מתחיל לדבר בקול מתכתי -
    "דאסקלון - פוקימון הארנב האפל. את דאסקלון כמעט ולא ניתן למצוא בטבע, אלא לרוב רק בצורתו הקודמת. פוקימון זה משתמש ברגלית החזקות כדי לקפוץ לגבהים עצומים וכדי לזוז במהירות. דאסקלון ידוע במזגו הרע, ומאמנים רבים מוצאים עצמם מתקשים לאמן אותו."
    אתה שואל את אלוויובר אם הוא רוצה להמשיך לאחר הקרב הקודם מול פדמיל. הפוקימון המעופף פרש את כנפיו בעודו עומד על הרצפה וזז מספר צעדים בעוינות לכיוון דאסקלון. הוא נעמד במקומו, ונעץ את מבטו ביריבו הגדול ממנו בהרבה.
    הבנת היטב שאלוויובר מעוניין להמשיך להילחם, אך ראית עליו את העייפות המועטה והפציעה הקלה מהקרב הקודם.

----
    ברגע ש-Sharpedo יאשר שהוא מעוניין להמשיך לשחק מאיפה שהוא הפסיק, אני אמשיך לו גם.
    אני אפתח את המשחק לשחקן נוסף כבר היום או מחר.
    נערך לאחרונה על ידי Balenciaga, 12-08-2012 בשעה 01:59 PM

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה מכוון את הפוקידע כלפי פוקימון הארנב הגדול, והפוקידע שלך מתחיל לדבר בקול מתכתי -
    "דאסקלון - פוקימון הארנב האפל. את דאסקלון כמעט ולא ניתן למצוא בטבע, אלא לרוב רק בצורתו הקודמת. פוקימון זה משתמש ברגלית החזקות כדי לקפוץ לגבהים עצומים וכדי לזוז במהירות. דאסקלון ידוע במזגו הרע, ומאמנים רבים מוצאים עצמם מתקשים לאמן אותו."
    אתה שואל את אלוויובר אם הוא רוצה להמשיך לאחר הקרב הקודם מול פדמיל. הפוקימון המעופף פרש את כנפיו בעודו עומד על הרצפה וזז מספר צעדים בעוינות לכיוון דאסקלון. הוא נעמד במקומו, ונעץ את מבטו ביריבו הגדול ממנו בהרבה.
    הבנת היטב שאלוויובר מעוניין להמשיך להילחם, אך ראית עליו את העייפות המועטה והפציעה הקלה מהקרב הקודם.

----
    ברגע ש-Sharpedo יאשר שהוא מעוניין להמשיך לשחק מאיפה שהוא הפסיק, אני אמשיך לו גם.
    אני אפתח את המשחק לשחקן נוסף כבר היום או מחר.
    'אוקיי פוקימון אדמה ואפל... סוג האדמה שלו מעניק לנו מעט יתרון, ואלביוור רוצה להמשיך' אהרהר לעצמי כאחשב את כל הנתון לי לקרב.
    לאחר מכן אסכים לאלביוור להמשיך ואומר "אוקיי חבר צא עם מתקפה מהירה וברגע האחרון פנה למעלה מבלי לפגוע בו, צור ככה הסחת דעת בצע בורג באוויר וחזור אל פניו עם מתקפת כנף!"
    ----
    אם לא הבנת למה התכוונתי תגיד יש לי סרטוט המהלך בתמונה XD

.

10. משתמש מנוסה
    NivX10
    למשמע פקודותיך, אלוויובר פורש את כנפיו ומתרומם באוויר, תוך שהוא מעיף אבק וחול. הוא מתחיל לטוס לכיוונו של דאסקלון שעומד במקומו מבלי לזוז, ושניה לפני שהוא פוגע בו הוא מטה את גופו למעלה ומתרומם גבוה יותר ויותר.
    "דאסקלון, תתקוף גם אתה במתקפה מהירה!" קורא טוביאס לפוקימון שלו. "קפוץ אליו כשהוא עף לכיוונך!"
    לפתע דבר מדהים קרה. הפוקימון הארנבי השמנמן והיציב שעמד עד לפני שניה בודדת על האדמה, נעלם ממקומו בתנופה אדירה. דאסקלון קפץ במהירות עצומה וגבוה כל כך, עד שהוא עבר את גובהו של אלוויובר המרחף באוויר פי שנים. פוקימון הארנב נחת על גופו של אלוויובר, וריסק אותו על האדמה בחבטה חזקה ומהירה.
    "אני חושב שמעולם לא ראיתי פוקימון זז במהירות כזו, זה מאוד לא צפוי מפוקימון שנראה כבד כמו דאסקלון." אמר גילברט ובלע את רוקו.
    אלוויובר שכב על האדמה חסר הכרה. טוביאס הביט בך בפנים רציניות וקרות. "אמרתי לך, יש לי כבר שבעה תגים. הדאסקלון הזה הוא אחד הפוקימונים האהובים עליי. תצטרך לעשות הרבה מאמצים כדי לנצח אותו." הוא אומר לך.

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    למשמע פקודותיך, אלוויובר פורש את כנפיו ומתרומם באוויר, תוך שהוא מעיף אבק וחול. הוא מתחיל לטוס לכיוונו של דאסקלון שעומד במקומו מבלי לזוז, ושניה לפני שהוא פוגע בו הוא מטה את גופו למעלה ומתרומם גבוה יותר ויותר.
    "דאסקלון, תתקוף גם אתה במתקפה מהירה!" קורא טוביאס לפוקימון שלו. "קפוץ אליו כשהוא עף לכיוונך!"
    לפתע דבר מדהים קרה. הפוקימון הארנבי השמנמן והיציב שעמד עד לפני שניה בודדת על האדמה, נעלם ממקומו בתנופה אדירה. דאסקלון קפץ במהירות עצומה וגבוה כל כך, עד שהוא עבר את גובהו של אלוויובר המרחף באוויר פי שנים. פוקימון הארנב נחת על גופו של אלוויובר, וריסק אותו על האדמה בחבטה חזקה ומהירה.
    "אני חושב שמעולם לא ראיתי פוקימון זז במהירות כזו, זה מאוד לא צפוי מפוקימון שנראה כבד כמו דאסקלון." אמר גילברט ובלע את רוקו.
    אלוויובר שכב על האדמה חסר הכרה. טוביאס הביט בך בפנים רציניות וקרות. "אמרתי לך, יש לי כבר שבעה תגים. הדאסקלון הזה הוא אחד הפוקימונים האהובים עליי. תצטרך לעשות הרבה מאמצים כדי לנצח אותו." הוא אומר לך.
    "אלביוור!" אקרא בדאגה בעודי מופתע מהדאסקלון שלו. אחשוב לעצמי 'זו הייתה תצוגת כוח ומהירות מרשימים... אבל אסור לי לשלוף כרגע את פלוטובר'
    אודה לאלביוור על המאמץ ואכניס אותו פנימה, אוציא החוצה את נוגל. ומיד אומר לו "אוקיי נוגל, נמשיך לעבוד על אותה שיטה, אימון ההגנה שלך, הדיפה ושרידה של התקפות היריב ואז תקיפה בעצמך!" אסביר לו.
    "אוקיי נוגל, השתמש בהתקשחות ואז צליל מתחתי ואז נסה להספיק לבצע עוד התקשחות אחת!" אומר ואקווה שהצליל המתחתי ישגע את אוזניו הגדולות ויאפשר לבצע שתי התקשחויות.

.

12. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה זורק את הפוקדור של נוגל לאוויר, ופוקימון האבן המתכתי נוחת על הרצפה. אתה פוקד עליו את סדרת הפקודות, ונוגל מציית מיד. גופו של נוגל מתחיל לזהור באור לבן ובוהק, וגופו מתקשח.
    תוך כדי שנוגל מבצוע את ההתקשחות, יריבך פוקד על דאסקלון פקודות משלו. "דאסקלון, תשתמש באגרוף מבלבל!" הוא קורא לפוקימון שלו.
    דאסקלון מתחיל להתקדם לכיוונו של נוגל כשידו זוהרת באור לבנבן, ופוגע בו בעצמה. נוגל מתגלגל מספר מטרים לאחור, אך נראה שהוא ספג את המכה ולא נפגע יתר על המידה.
    נוגל ממשיך בסדר הפעולות של התקפותיו, וצלילים צורמים מתחילים להישמע מגופו. הצלילים הידהדו באוויר, ונשמעו איומים אפילו לאוזניך. אולם ידעת היטב שדאסקלון, שהתקפל מכאבים וניסה כמיטב יכולתו לגונן על אוזניו, סובל הרבה יותר מהמתקפה של נוגל.

Sharpedo
    "אחד על אחד נשמע נהדר!" אומרת לך הילדה הקטנה. "לא יזיק לקיטקין שלי לעשות קרב פוקימונים קטן שיחזק אותו."
    פוקימון החתלתול הקטן נעמד על האדמה, מטרים ספורים מטריפוק שעמד גם הוא על הרצפה וחיכה לפקודותיך.
    "קדימה קיטקין, תשתמש במתקפת דחיפה!" קוראת הילדה.
    פוקימון החתול מתחיל לרוץ לכיוונו של פוקימון הציפור שלך.

13. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    "אחד על אחד נשמע נהדר!" אומרת לך הילדה הקטנה. "לא יזיק לקיטקין שלי לעשות קרב פוקימונים קטן שיחזק אותו."
    פוקימון החתלתול הקטן נעמד על האדמה, מטרים ספורים מטריפוק שעמד גם הוא על הרצפה וחיכה לפקודותיך.
    "קדימה קיטקין, תשתמש במתקפת דחיפה!" קוראת הילדה.
    פוקימון החתול מתחיל לרוץ לכיוונו של פוקימון הציפור שלך.
    "נבחן את המהירות של טריפוק.." אמלמל בחיוך.
    "טריפוק! תתחמק מיד! ותפתיע את קיטקין במתקפת כנף על גבו!" אומר לטריפוק בחיוך.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה זורק את הפוקדור של נוגל לאוויר, ופוקימון האבן המתכתי נוחת על הרצפה. אתה פוקד עליו את סדרת הפקודות, ונוגל מציית מיד. גופו של נוגל מתחיל לזהור באור לבן ובוהק, וגופו מתקשח.
    תוך כדי שנוגל מבצוע את ההתקשחות, יריבך פוקד על דאסקלון פקודות משלו. "דאסקלון, תשתמש באגרוף מבלבל!" הוא קורא לפוקימון שלו.
    דאסקלון מתחיל להתקדם לכיוונו של נוגל כשידו זוהרת באור לבנבן, ופוגע בו בעצמה. נוגל מתגלגל מספר מטרים לאחור, אך נראה שהוא ספג את המכה ולא נפגע יתר על המידה.
    נוגל ממשיך בסדר הפעולות של התקפותיו, וצלילים צורמים מתחילים להישמע מגופו. הצלילים הידהדו באוויר, ונשמעו איומים אפילו לאוזניך. אולם ידעת היטב שדאסקלון, שהתקפל מכאבים וניסה כמיטב יכולתו לגונן על אוזניו, סובל הרבה יותר מהמתקפה של נוגל.
    "מצויין!" אריע ואביט ברצינות בדאסקלון. "עכשיו נוגל התקשחות ואז הטל את את עצמך עליו עם הפלה!" אפקוד עליו בהתלהבות.
    לאחר מכן אוסיף לבקש "נוגל עוד התקשחות, אנחנו עובדים על הגנה-ספיגה-התקפה, זכור"

.

15. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    טריפוק מגיב במהירות לנסיון הדחיפה של קיטקין, ומתחמק במעוף קל מעליו. הוא וא מסתובב סביב פוקימון החתול מספר פעמים, עף לכיוונו ותוקף אותו בעוצמה באמצעות כנפ החזקה. קיטקין מוטח לאחור, ומתגלגל עד למרגלות העץ שממנו הוא נפל לפני דקה בודדת.
    "קיטקין, קום מהר!" קוראת הילדה. "תשתמש במתקפת הקסמה (Charm)!"
    הילה ורדרדה ומוזרה מתחילה לצאת מכיוונו של פוקימון החתול. לא היה לך ספק שקיטקין היה פוקימון קטן וחמוד, אך לפתע הוא נראה לך חמוד בהרבה. היה נראה לך אכזרי לתקוף אותו, ותהית מה עליך לעשות עכשיו.
    "דילן, אל תיפול בפח." אומר לך פטר. "קיטקין תת קפה הגורמת לכל מסתכל עליו להתאהב בו ולחשוב שהוא חמוד יותר. אני תוהה איך טריפוק יגיב עכשיו." הוא אומר לך.

NivX10
    גופו של נוגל מתחיל לזהור בשנית. גופו מתקשח, והגנתו עולה יותר ויותר.
    "דאסקלון, תכין את עצמך. הוא עומד להשתמש במתקפת הפלה." אמר טוביאס.
    כשהאור המקשיח נעלם, נוגל קפץ באוויר, והטיח את עצמו בדאסקלון עם מתקפת הפלה. פוקימון הארנב חסם את ההתקפה עם שני ידיו תוך שהוא נהדף לאחור.
    טוביאס נראה מרוצה. "עכשיו מהר, לפני שהוא מספיק להתקשח שוב, תתקוף אותו מתקפת בעיטה נמוכה!" הוא קרא.
    פוקימון הארנב רץ במהירות לכיוונו של נוגל ורגלו פגעה בפוקימון הקטן בעוצמה אדירה שהעיפה אותו באוויר. נוגל נחת על הרצפה ממש לידך, ונראה היה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם. בזווית עיניך הבטת בדאסקלון. לא היה לך ספק שזה הפוקימון החזק ביותר שאי פעם נלחמת בו. ולפתע קלטת - הבעיטה שהוא בעט בנוגל השאירה חבלה קשה בכף רגלו. אמנם נוגל התעלף, אך בהחלט הגוף הקשה שלו עשה את העבודה והשאיר את דאסקלון פצוע.

עמוד 48 מתוך 56 ראשוןראשון ... 384647484950 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •