Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 56 ראשוןראשון ... 394748495051 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Sharpedo
    טריפוק מגיב במהירות לנסיון הדחיפה של קיטקין, ומתחמק במעוף קל מעליו. הוא וא מסתובב סביב פוקימון החתול מספר פעמים, עף לכיוונו ותוקף אותו בעוצמה באמצעות כנפ החזקה. קיטקין מוטח לאחור, ומתגלגל עד למרגלות העץ שממנו הוא נפל לפני דקה בודדת.
    "קיטקין, קום מהר!" קוראת הילדה. "תשתמש במתקפת הקסמה (Charm)!"
    הילה ורדרדה ומוזרה מתחילה לצאת מכיוונו של פוקימון החתול. לא היה לך ספק שקיטקין היה פוקימון קטן וחמוד, אך לפתע הוא נראה לך חמוד בהרבה. היה נראה לך אכזרי לתקוף אותו, ותהית מה עליך לעשות עכשיו.
    "דילן, אל תיפול בפח." אומר לך פטר. "קיטקין תת קפה הגורמת לכל מסתכל עליו להתאהב בו ולחשוב שהוא חמוד יותר. אני תוהה איך טריפוק יגיב עכשיו." הוא אומר לך.
    שכחתי כבר מי זה פטר XD

"תודה פטר,יש לי רעיון" אומר לו בחיוך,"טריפוק!" אקרא בעודי חושב על רעיון, "תצא למספר סיבובים גבוה באוויר! תנסה שההשפעה של מתקפת ההקסמה תפוג! תהיה במרחק שקיטקין לא יוכל להתקיף אותך,כשתרגיש שההשפעה עוברת תעוף לכיוון קיטקין ותבלבל אותו במהירותך,ברגע הנכון תשתמש בהתגרות! לאחר מכן תנקר אותו בראשו!" אדריך את טריפוק, "אתה נהדר עד עכשיו! המשך כך!" אומר לטריפוק בכדי להעלות לו את המוטיבציה.

2. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    "האמת שבמרה הזה, אם פשוט היית משתמש בהתגרות זה גם היה מבטל את ההתקפה של קיטקין. זה הקטע בהתקפה הזו.
    אגב תנסה לעשות קצת פחות מהלכים, מקסימום שתים, כי זה נורא נורא קשה לכתוב תגובה בחזרה. כאילו, ספציפית בתגובה הזו טריפוק גם עף באוויר כדי להתחמק מההקסמה, גם עף במעגלים כדי לבבלבל, גם משתמש בהתגרות, וגם משתמש בניקור. זה המוןן חח
    ופטר זה איזה אחד שפגשת והוא מתלווה אליך (פטר- שיערו כתום וקצר, פנים מנומשות, עינים כחולות, בן חמש עשרה לכל היותר, גבוה ורזה. יש לו את הארוק פוקימון הלחימה).
    ----
    טריפוק מתחיל לדהות גבוה באוויר יותר ויותר. אתה ממתין חצי דקה בציפייה, ומחכה לרגע שבו טריפוק ירגיש שהשפעת מתקפת ההקסמה תפוג.
    לפתע זה קורה, טריפוק צולל באוויר, כשעיניו צבועות באור כחול עמוק. הוא מביט בקיטקין שנראה מהופנט למבטו. האור הורדרד נעלם, וקיטקין מתחיל לנסות לתקוף את טריפוק בעוד באוויר. פוימון החתלתול הקטן מנסה לקפוץ אל טריפוק, אך טריפוק עף גבוה ממנו בהרבה.

3. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    "האמת שבמרה הזה, אם פשוט היית משתמש בהתגרות זה גם היה מבטל את ההתקפה של קיטקין. זה הקטע בהתקפה הזו.
    אגב תנסה לעשות קצת פחות מהלכים, מקסימום שתים, כי זה נורא נורא קשה לכתוב תגובה בחזרה. כאילו, ספציפית בתגובה הזו טריפוק גם עף באוויר כדי להתחמק מההקסמה, גם עף במעגלים כדי לבבלבל, גם משתמש בהתגרות, וגם משתמש בניקור. זה המוןן חח
    ופטר זה איזה אחד שפגשת והוא מתלווה אליך (פטר- שיערו כתום וקצר, פנים מנומשות, עינים כחולות, בן חמש עשרה לכל היותר, גבוה ורזה. יש לו את הארוק פוקימון הלחימה).
    ----
    טריפוק מתחיל לדהות גבוה באוויר יותר ויותר. אתה ממתין חצי דקה בציפייה, ומחכה לרגע שבו טריפוק ירגיש שהשפעת מתקפת ההקסמה תפוג.
    לפתע זה קורה, טריפוק צולל באוויר, כשעיניו צבועות באור כחול עמוק. הוא מביט בקיטקין שנראה מהופנט למבטו. האור הורדרד נעלם, וקיטקין מתחיל לנסות לתקוף את טריפוק בעוד באוויר. פוימון החתלתול הקטן מנסה לקפוץ אל טריפוק, אך טריפוק עף גבוה ממנו בהרבה.
    כמישהו ששיחק במשחקים של פוקימון אני יודע שהתגרות מונעת מהיריב להשתמש במתקפות שהן לא התקפתיות,אם אתה אומר שזה גם עוצר מתקופת התקפתיות אני ארשום למולי.
    וההמשכים הארוכים היו כי אני רוצה לסיים את הקרב ולהמשיך,אני לא אעשה את זה יותר.
    נזכרתי מי זה פטר,תודה.

"טריפוק! נהדר!" אשבח את טריפוק בהתלהבות, "טריפוק עכשיו תצלול לכיוון קיטקין,וברגע הנכון תשנה צד ותתקוף ברדיפה! מיד אחר כך מתקפת ניקור!" אדריך את טריפוק בהתלהבות.

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    גופו של נוגל מתחיל לזהור בשנית. גופו מתקשח, והגנתו עולה יותר ויותר.
    "דאסקלון, תכין את עצמך. הוא עומד להשתמש במתקפת הפלה." אמר טוביאס.
    כשהאור המקשיח נעלם, נוגל קפץ באוויר, והטיח את עצמו בדאסקלון עם מתקפת הפלה. פוקימון הארנב חסם את ההתקפה עם שני ידיו תוך שהוא נהדף לאחור.
    טוביאס נראה מרוצה. "עכשיו מהר, לפני שהוא מספיק להתקשח שוב, תתקוף אותו מתקפת בעיטה נמוכה!" הוא קרא.
    פוקימון הארנב רץ במהירות לכיוונו של נוגל ורגלו פגעה בפוקימון הקטן בעוצמה אדירה שהעיפה אותו באוויר. נוגל נחת על הרצפה ממש לידך, ונראה היה שהוא לא מסוגל להמשיך להילחם. בזווית עיניך הבטת בדאסקלון. לא היה לך ספק שזה הפוקימון החזק ביותר שאי פעם נלחמת בו. ולפתע קלטת - הבעיטה שהוא בעט בנוגל השאירה חבלה קשה בכף רגלו. אמנם נוגל התעלף, אך בהחלט הגוף הקשה שלו עשה את העבודה והשאיר את דאסקלון פצוע.
    "תודה גם לך נוגל, עשית עבודה טובה" אומר לנוגל בחיבה ואחזיר אותו אל הפוקדור. לאחר מכן אוציא את פלוטובר תוך נשימה עמוקה.
    אביט בו ואומר ברצינות "הקשב פלוטובר, מולך עומד פוקימון חזק במיוחד, והכל תלוי בך כרגע. אתה החזק משלושת הפוקימונים שלי אני מאמין בך שתצליח לגבור על דאסקלון."
    ואקרוץ אליו.
    "עמוד במקומך רגוע ומוכן, הקשב והתבונן היטב בתנועותיו... וברגע שהוא יהיה קרוב השמע גל על-קולי ממש אל מולו! ואז אגרופי שביט!" אסביר לו. אקווה בנוסף שהמכה ברגל תעט את הארנב המרגיז.

.

5. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    כה אני יודע שזה הכל נובע מתוך רצון לסיים את הקרב כמה שיותר מהר, אבל זה לא בהכרח מה שיעשה את זה.
    ---
    טריפוק מתחיל לצלול לכיוונו של קיטקין כשקצה מקורו בוהק בהילה שחורה ואפלה.
    "קיטקין תתחמק!" קוראת הנערה.
    קיטקין מנסה לזוז ולהתחמק מהתקפתו של טריפוק, אולם שניה לפני שהוא פוגע בו, הפוקימון המעופף מטה את גופו ופוגע בפוקימון החתול באמצעות מקורו. ההילה השחורה שבהקה ממקורה של טריפוק התפוצצה במגע עם קיטקין, ויצרה הדף אדיר שהעיף את פוקימון החתול.
    קיטקין שכב על הרצפה, מעולף לגמרי מהמתקפה האחרונה.
    "וואו, זו הייתה מתקפה מעניינת." אמרה הנערה. "ניצחת אותי ביושר, אין ספק." היא אומרת, ומושיטה לך 100 דולר. אתה לוקח אותם, ומכניס אותם לכיסך.

NivX10
    אתה מחזיר את נוגל אל תוך הפוקדור, ומוציא את פלוטובר. פוקימון דוב המים עומד על הרצפה הקשה, ומביט בדאסקלון המאיים. אתה אומר לפלוטובר את פקודותיך, וממתין שטוביאס יעשה את המהלך הבא.
    "קדימה דאסקלון, תשתמש באגרוף מבלבל!" פוקד טוביאס.
    פוקימון הארנב האפל מתחיל להתקדם לכיוון פלוטובר העומד במקומו בציפייה. וכשדסקלון נמצא מטר בודד ממנו, רעשים מוזרים מתחילים לצאת מכיוונו של פוקימון המים. גלי הקול הידהדו באוויר, ודאסקלון שרץ עד אותו רגע איבד את שיווי משקלו ונפל על הרצפה כשהוא מועד על רגלו הפצועה. פלוטובר ניצל את ההזדמנות הזו, והחל לתקוף את דאסקלון ברצף מהיר של אגרופים. האגרוף השביט היה מהיר עד כדי כך שלא ניתן היה לראות את ידיו של פלוטובר בזמן המתקפה, ודאסקלון התקפל מכאב בכל אגרוף ואגרוף שנחת הישר בבטנו.
    תוך מספר שניות של התקפה, דאסקלון היה מעולף לגמרי.
    "לא ציפיתי שאיזשהו פוקימון שלך יצליח לגבור על דאסקלון," אמר טוביאס והחזיר את פוקימון הארנב שלו אל תוך הפוקדור. הוא שלף פוקדור נוסף, וזרק אותו לאוויר.
    פוקימון קרפדי בצבע תורכיז הופיע על האדמה הקשה. הפוקימון היה רירי, ושלפוחיות שחורות כיסו את גופו.

6. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    כה אני יודע שזה הכל נובע מתוך רצון לסיים את הקרב כמה שיותר מהר, אבל זה לא בהכרח מה שיעשה את זה.
    ---
    טריפוק מתחיל לצלול לכיוונו של קיטקין כשקצה מקורו בוהק בהילה שחורה ואפלה.
    "קיטקין תתחמק!" קוראת הנערה.
    קיטקין מנסה לזוז ולהתחמק מהתקפתו של טריפוק, אולם שניה לפני שהוא פוגע בו, הפוקימון המעופף מטה את גופו ופוגע בפוקימון החתול באמצעות מקורו. ההילה השחורה שבהקה ממקורה של טריפוק התפוצצה במגע עם קיטקין, ויצרה הדף אדיר שהעיף את פוקימון החתול.
    קיטקין שכב על הרצפה, מעולף לגמרי מהמתקפה האחרונה.
    "וואו, זו הייתה מתקפה מעניינת." אמרה הנערה. "ניצחת אותי ביושר, אין ספק." היא אומרת, ומושיטה לך 100 דולר. אתה לוקח אותם, ומכניס אותם לכיסך.
    "היה תענוג להילחם איתך!" אומר לה בחיוך, "טריפוק היית מצוין! אני גאה בך מאוד ניצחת בקלות!" אומר לו בחיוך גדול ואלטף את ראשו, "אם תרצה,תוכל לנוח על הכתף שלי ולהמשיך איתי,או לחזור לפוכדור,מה שתבחר" אציע לטריפוק,אם יבחר להישאר אתן לו לנוח על הכתף שלי,אם ירצה להיכנס לפוכדור אחזיר אותו, "להתראות" אומר לילדה ואנופף לה לשלום ואמשיך בדרכי.

7. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    טריפוק נראה מסוקרן מהצעת לנוח על כתפך, ולאחר מספר שניות בהן הוא נראה מהרהר, הוא מתעופף ונוחת על הכתף הימנית שלך.
    הילדה מנופפת לך לשלום, ואתה ממשיך בדרכך.
    השדות החקלאיים המאפיינים כל כך את האיזור התחילו להתמעט יותר ויותר. האדמה נעשה צחיחה יותר כשהתקדמת צפונה, ואוויר נעשה יבש.
    "תראה, אנחנו כבר ממש קרובים לאיזור הצחיח." אומר לך פטר, ומצביע לאופק. "אתה רואה את הקו היבש הזה שם? אין שם צמחים בכלל. זה איזור מדברי לגמרי. אנחנו נצטרך לחצות אותו אם אנחנו רוצים להגיע לעיר הבאה."
    שעת הדמדומים הגיע. המשכתם להתקדם, והאדמה הפכה אט אט לחולית יותר. לפתע, ראית ממולך בקתת אבן קטנה שנראתה נטושה. החלונות היו מנופצים, ושום עשן לא בקע מהארובה.

8. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    טריפוק נראה מסוקרן מהצעת לנוח על כתפך, ולאחר מספר שניות בהן הוא נראה מהרהר, הוא מתעופף ונוחת על הכתף הימנית שלך.
    הילדה מנופפת לך לשלום, ואתה ממשיך בדרכך.
    השדות החקלאיים המאפיינים כל כך את האיזור התחילו להתמעט יותר ויותר. האדמה נעשה צחיחה יותר כשהתקדמת צפונה, ואוויר נעשה יבש.
    "תראה, אנחנו כבר ממש קרובים לאיזור הצחיח." אומר לך פטר, ומצביע לאופק. "אתה רואה את הקו היבש הזה שם? אין שם צמחים בכלל. זה איזור מדברי לגמרי. אנחנו נצטרך לחצות אותו אם אנחנו רוצים להגיע לעיר הבאה."
    שעת הדמדומים הגיע. המשכתם להתקדם, והאדמה הפכה אט אט לחולית יותר. לפתע, ראית ממולך בקתת אבן קטנה שנראתה נטושה. החלונות היו מנופצים, ושום עשן לא בקע מהארובה.
    השתמשתי כבר בשני המתתקים הנדירים שלי?

"מה אתה אומר פטר? שנלך לבדוק את הבקתה?" אשאל את פטר,לאחר הסכמתו שנינו נתחיל ללכת ליכוון הבקתה, "טריפוק תהיה קשוב ומוכן לכל סכנה שתארוב לנו שם" אומר לטריפוק בשקט.
    אתקדם לתוך הביקתה ואכנס אליה,אשאל את פטר אם ברשותו פנס כדי שנוכל להאיר ולראות יותר טוב.

9. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    לפי מה שרשום לי עוד לא השתמשת בהם. אבל בכנות אני כבר לא זוכר. נגיד שלא השתמשת חח
    ---
    "אני לא בטוח לגי זה. אני לא ממש אוהב לחקור מקומות נטושים..." הוא אומר לך בדאגה. "אבל... בסדר." הוא בולע את רוקו ואתם מתחילים להתקדם לכיוון הבקתה.
    אתה ניגש אל ידית הדלת הרעוע והישנה, ופותח אותה באיטיות. אתה מציץ פנימה, ורואה חשכה מוחלטת. אתה מבקש מפטר שיביא לך פנס, אך עוד לפני שהוא מספיק לחפש בתיקו אחר הפנס, האורות נדלקים. אתה מחסיר פעימה, אבל מתעשת במהירות.
    במרכז החדר ישב אדם על כיסא עץ מתנדנד. האיש היה זקן מאוד, וזקן אפור כיסה את פניו והגיע עד מרכז בטנו. הוא ישב בבגדים מלוכלכים, ועיניו הפקוחות היו אפורות וחסרי הבעה. קלטת ממבטו שהאיש הזקן היה עיוור לגמרי.
    "מי זה?" שאל אותך האיש הזקן בקול צרוד.

10. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    לפי מה שרשום לי עוד לא השתמשת בהם. אבל בכנות אני כבר לא זוכר. נגיד שלא השתמשת חח
    ---
    "אני לא בטוח לגי זה. אני לא ממש אוהב לחקור מקומות נטושים..." הוא אומר לך בדאגה. "אבל... בסדר." הוא בולע את רוקו ואתם מתחילים להתקדם לכיוון הבקתה.
    אתה ניגש אל ידית הדלת הרעוע והישנה, ופותח אותה באיטיות. אתה מציץ פנימה, ורואה חשכה מוחלטת. אתה מבקש מפטר שיביא לך פנס, אך עוד לפני שהוא מספיק לחפש בתיקו אחר הפנס, האורות נדלקים. אתה מחסיר פעימה, אבל מתעשת במהירות.
    במרכז החדר ישב אדם על כיסא עץ מתנדנד. האיש היה זקן מאוד, וזקן אפור כיסה את פניו והגיע עד מרכז בטנו. הוא ישב בבגדים מלוכלכים, ועיניו הפקוחות היו אפורות וחסרי הבעה. קלטת ממבטו שהאיש הזקן היה עיוור לגמרי.
    "מי זה?" שאל אותך האיש הזקן בקול צרוד.
    נראה לי שהשתמשתי באחד,אבל תודה בכל אופן XD

איזכר באותו זקן שפגשתי באגם כשנלחמתי בקטוקיין שלו ואראה אם מדובר באותו בן אדם.
    "אנחנו רק עוברי אורח" אומר לאיש הזקן,אעשה בכוונה קול אחר בכדי שאם מדובר באותו איש זקן שלא יזהה אותי, "רק חיפשנו מקום לישון בו וראינו את הביקתה,איננו רוצים לפגוע בך" אומר לו בכדי להרגיעו.

11. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    הבטת באדם הזקן שישב מולך, ותהית אם זה אותו אדם בעל קטוקיין איתו נלחמת. להחר סריקה של מספר שניות, נשמת בהקלה. לא היה מדובר באותו אדם. האדם שישב מולך היה מבוגר בהרבה, ויותר חשוב מהכל - הוא היה עיוור.
    "אתה בטח חושב שאני פוחד שתפגע בי, ילדון." אומר לך הזקן. "גם לו היית מעוניין לפגוע, לא היית מצליח לעשות זאת לצערך."
    שמת לב לפתע למשהו מוזר ביותר. על הרצפה ממולך זחלו עשרות פוקימונים זהים זה לזה. הם היו ארוכים ונחשיים, והתפתלו באיטיות סביב כיסאו של האיש הזקן. ניביהם היו חדים וארוכים, והם הביטו בך כמגוננים על מאמנם.

12. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    הבטת באדם הזקן שישב מולך, ותהית אם זה אותו אדם בעל קטוקיין איתו נלחמת. להחר סריקה של מספר שניות, נשמת בהקלה. לא היה מדובר באותו אדם. האדם שישב מולך היה מבוגר בהרבה, ויותר חשוב מהכל - הוא היה עיוור.
    "אתה בטח חושב שאני פוחד שתפגע בי, ילדון." אומר לך הזקן. "גם לו היית מעוניין לפגוע, לא היית מצליח לעשות זאת לצערך."
    שמת לב לפתע למשהו מוזר ביותר. על הרצפה ממולך זחלו עשרות פוקימונים זהים זה לזה. הם היו ארוכים ונחשיים, והתפתלו באיטיות סביב כיסאו של האיש הזקן. ניביהם היו חדים וארוכים, והם הביטו בך כמגוננים על מאמנם.
    "הסר דאגה מליבך,לא הייתי רוצה לפגוע בך,ואני בטוח שהיית יכול לגונן על עצמיך יפה מאוד" אומר לו בקול נחמד בעודי מביט בפוקימונים ומוציא את הפוקידע בכדי לסרוק אותם.
    "נוכל לישון פה ללילה? אני גם בטוח שבן אדם כמוך שגר לבד יש הרבה ידע וסיפורים לספר! אני מאמן וזה חברי פטר,אנחנו במטרה להגיע לעיר מכון הקרח במטרה לאתגר את מנהיג המכון" אומר לאיש הזקן בחיוך ואקווה שיסכים.

13. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    אתה מכוון את הפוקידע דלך כלפי מפוקימון הנחש, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר.
    "דוניפר ‏- פוקימון נחש החול. ניביו של דוניפר רעילים ביותר, ונכנסים לתוך קטגוריית עשרת הרעלים החזקים ביותר בעולם הפוקימונים. דוניפר המצא בעיקר במדבר ובאזורים צחיחים, ומסתווה בתוך דיונות חול. פוקימון זה הוא מסוג אדמה-רעל."
    "אז אני מבין שאתה בדרכך לעיר רימאיה... אני מבין. ובכן, בהחלט תוכלו ללון פה הלילה, אך אני מזהיר אתכם לא להתקרב יותר מדי לדוניפרים שלי. הם לא אוהבים שמציקים להם. בהחלט עדיף שתלונו פה הלילה מאשר בחוץ, לא כל כך בטוח פה בימים האחרונים. יש לי תחושה שמסתובבים באזור אנשים שלא אמורים להיות פה, ושהכוונות שלהם לא כל כך טובות. הדוניפרים שלי ממש עצבניים כשדברים כאלה קורים, והם אף פעם לא טועים." הוא מסביר לך.

14. משתמש מנוסה
    Sharpedo
    אתה מכוון את הפוקידע דלך כלפי מפוקימון הנחש, ומיד הפוקידע מתחיל לדבר.
    "דוניפר ‏- פוקימון נחש החול. ניביו של דוניפר רעילים ביותר, ונכנסים לתוך קטגוריית עשרת הרעלים החזקים ביותר בעולם הפוקימונים. דוניפר המצא בעיקר במדבר ובאזורים צחיחים, ומסתווה בתוך דיונות חול. פוקימון זה הוא מסוג אדמה-רעל."
    "אז אני מבין שאתה בדרכך לעיר רימאיה... אני מבין. ובכן, בהחלט תוכלו ללון פה הלילה, אך אני מזהיר אתכם לא להתקרב יותר מדי לדוניפרים שלי. הם לא אוהבים שמציקים להם. בהחלט עדיף שתלונו פה הלילה מאשר בחוץ, לא כל כך בטוח פה בימים האחרונים. יש לי תחושה שמסתובבים באזור אנשים שלא אמורים להיות פה, ושהכוונות שלהם לא כל כך טובות. הדוניפרים שלי ממש עצבניים כשדברים כאלה קורים, והם אף פעם לא טועים." הוא מסביר לך.
    "מה אתה עוד יכול לספר לנו על האנשים האלה?" אשאל בהתעניינות, "אני ארצה להיות יריב שקול מול האנשים האלו,שלא יעצרו אותי" אוסיף מיד, "טריפוק,נהיה קר,תחזור לפוכדור" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
    "ישנם פוקימונים שימושיים נגד אנשים אלו?" אוסיף לשאול בהתעניינות.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    אתה מחזיר את נוגל אל תוך הפוקדור, ומוציא את פלוטובר. פוקימון דוב המים עומד על הרצפה הקשה, ומביט בדאסקלון המאיים. אתה אומר לפלוטובר את פקודותיך, וממתין שטוביאס יעשה את המהלך הבא.
    "קדימה דאסקלון, תשתמש באגרוף מבלבל!" פוקד טוביאס.
    פוקימון הארנב האפל מתחיל להתקדם לכיוון פלוטובר העומד במקומו בציפייה. וכשדסקלון נמצא מטר בודד ממנו, רעשים מוזרים מתחילים לצאת מכיוונו של פוקימון המים. גלי הקול הידהדו באוויר, ודאסקלון שרץ עד אותו רגע איבד את שיווי משקלו ונפל על הרצפה כשהוא מועד על רגלו הפצועה. פלוטובר ניצל את ההזדמנות הזו, והחל לתקוף את דאסקלון ברצף מהיר של אגרופים. האגרוף השביט היה מהיר עד כדי כך שלא ניתן היה לראות את ידיו של פלוטובר בזמן המתקפה, ודאסקלון התקפל מכאב בכל אגרוף ואגרוף שנחת הישר בבטנו.
    תוך מספר שניות של התקפה, דאסקלון היה מעולף לגמרי.
    "לא ציפיתי שאיזשהו פוקימון שלך יצליח לגבור על דאסקלון," אמר טוביאס והחזיר את פוקימון הארנב שלו אל תוך הפוקדור. הוא שלף פוקדור נוסף, וזרק אותו לאוויר.
    פוקימון קרפדי בצבע תורכיז הופיע על האדמה הקשה. הפוקימון היה רירי, ושלפוחיות שחורות כיסו את גופו.
    "מעולה פלוטובר!!!" אומר, אביט בפלוטובר שלי ביראת כבוד ואחשוב לעצמי 'וואוו... כמה שפלוטובר התחזק מאז היה וואטובר קטן! ניצח מבלי להתעייף כלל'
    ואז אחזור להתרכז בקרב. אשלוף את הפוקדע תוך מלמול "ומי היצור הנחמד הזה" ולאחר שהפוקדע יסיים את דבריו אתחיל.
    "פלוטובר אני רוצה שתשתמש בערפל, ואז תטיח מתח מים ברצפה שיעיף אותך כמו גייזר למעלה, תצפט משם ורד אל הפוקימון הזה אם אגרוף מים!"

.

עמוד 49 מתוך 56 ראשוןראשון ... 394748495051 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •