פורסם במקור על ידי
Balenciaga
Sharpedo
"פוקימונים מעניינם, אני חייב לציין. ובכן, אני בהחלט מבין דבר או שנים בפוקימונים, ואני מוכן לעזוןר לך. לגבי יוזלאק - אמנם הוא נראה כמו פוקימון חסר תועלת כרגע, אך אני מתאר לעצמי שאתה יודע היטב שהוא מתפתח לפוקימון חזק במיוחד. תשמור אותו ותאמן אותו כמו שצריך, וזה יחזור אליך שבעתיים. את שאר הפוקימונים שלך תמיד טוב ללמד כמה שיותר מתקפות. אל תשכח שאתה יכול לכוון את הפוקידע שלך לכל אחד מהפוקימונים שלך, ולבדוק אילו מתקפות אתה יכול ללמד אותו. ולגבי מגנפליי - אם אתה לא בטוח שאתה מעוניין להשאיר אותו אצלך, אני מציע לך לא להשתמש בו יותר בינתיים. לא מומלץ להשתמש בפוקימון שלא מעניין אותך, שכן עדיף לשמור את האימונים לפוקימונים שאתה כן מעדיף. אתה תמיד יכול לשלוח אותו לפרופסור שישמור לך עליו, או שאתה אפילו יכול להחליף אותו. אתה אתה מעוניין אפילו האחד הדוניפרים שלי, אני מוכן לתת לך את אחד מהם בתמורה למגנפליי." הוא מציע לך.
NivX10
פלוטובר עושה כדבריך ומרים חופן של חול מהרצפה. הוא זורק אותו לאוויר, תוך שכדור מים כדול יוצא מפיו בתנופה אדירה.
"ואמפהיר, קפוץ מעל זה!" קרא טוביאס.
כדור המים מלא החול טס לכיוונו של והמפהיר, אך הוא קפץ בגלילות מעליו, וכדור המים התנפס על האדמה המרוחקת.
פוקימון הקרפדה נחת על האדמה, תוך שפלוטובר מתחיל לרוץ לכיוונו כשידו בוהקת באור כחול יפהפה. וידו של פלוטובר התנפצה הישר על פנים של ואמפהיר שלא הספיק להגיב, וכמות אדירה של מים עפו לכל כיוון. ואמפהיר נהדף בעוצמה אדירה ונחת בנוקשות על האדמה.
"לעזאזל, ואמפיהר קום מהר ותשמש במתקפת חומצה!" קרא טוביאס.