Sharpedo
שניה לפני שלארוואט פוגע בטריפוק, פוקימון הציפור שלך מתעופפת למעלה ומתחמקת מהגילגול טריפוק עושה סיבוב טן באוויר, ומיד צולל חזרה לתקיפה. טריפוק פוגע בלרוואט בעוצמה, ומעיף אותו מספר מטרים לאחור. לאחר מכן, עיניו של טריפוק מתחילות לנצוץ בהילה אפרפרה מוזרה. הוא מביט בפוקימון התולעת שמולו, ועיניהם מצטלבות.
מתקפת התגרות גורמת לפוקימון היריב לא להפסיק לתקוף במתקפות התקפיות," אומרת הנערה. "אתה באמת חושב שהתכוונתי להפסיק לנסות לחסל את הפוקימון שלך?" היא גיחכה. "לארוואט, תשתמש במתקפת רעם חשמלי!" היא פקדה.
ניצוצות כחולים קטנטנים החלו לצאת מגופו של פוקימון החרק הקטן. הניצוצות התקדמו לכיוונו של טריפוק שעופף באוויר כמטר מעל האדמה.
NivX10
פקדת על נוגל להשתמש במתקפת קבר אבנים, וחיכית לתוצאות, אך נראה היה שנוגל מתאמץ לשווא. הוא אימץ את גופו ונראה מתרכז, אך שום אבל לא זזה ממקומה.
פריאן הביט בך מרוצה.
"רוקרול, תראה לו איך משתמשים בקבר אבנים!" קרא פריאן.
רוקרול עצם את עיניו, ולפתע דבר מדהים קרה. עשרות אבנים החלו להתקדם לכיוונו של נוגל. האבנים זזו במהירות, מטיחים את עצמם בגופו הקטן של פוקימון האבן שלך, וקוברים אותו תחתם.
-----
טוב אני עושה הפסקה קטנטנה אחזור בקרוב (:
נערך לאחרונה על ידי Balenciaga, 12-11-2012 בשעה 05:58 PM
"אוי לא נוגל!" אקרא בדאגה ואחשוב לעצמי 'זו הייתה מכה הגונה וטובה...'
ואז הדבר יעלה במוחי רעיון קטן "נוגל עכשיו שאתה קבור תחת האבנים הינך חייב להשתחרר, עצום עינייך, הרגע והתרכז. כך את הזמן ותחוש את האבנים המקיפות אותך" אסביר לו.
"הריי אבן גם אתה, תחוש אותם ואז כשאתה מרגיש מוכן ונכון הזז אותם ממך ושלח בחזרה אל רוקרול!"
'קדימה חבר אתה תצליח' אקווה בליבי.
NivX10
אתה אומר לנוגל מה לעשות, וממתין בדממה. פריאן המתין גם הוא, וחיכה לתוצאות.
ערימת האבנים נותרה דוממת במשך כמעט דקה שלמה, ולפתע, האבנים התחילו לזוז. אט אט האבנים התגלגלו, ופוזרו מהערימה, ונוגל נחשף לאור השמש כשעיניו עצומות ברוב מאמץ.
"יפה!" קרא פריאן. "אמנם האבנים לא מסוגלות עדיין להתגלגל בעצמה מספיק חזקה כדי לשמש לתקיפה, אך אין ספק שנוגל בבדרך הנכונה. קדימה רוקרול, תתקוף את נוגל בדחיפה!" הוא קרא.
פוקימון האבן של פריאן החל להתקדם לכיוונו של נוגל, ורץ בכל המהירות שיכל.
Sharpedo
חח כה לזה התכוונתי אבל בטעות כתבתי ההפך
----
טריפוק מנסה להתחמק ככל יכולתו מגיצי החשמל שעפים לכיוונו. הוא עושה סיבוב באוויר, אך אחד הגיצים פוגע בו, והוא צווח מכאב. טריפוק נוחת לרצפה, אך מיד מתרומם שוב בנחישות, ומתחיל לנוע במעגלים כשהוא מתחמק מהחשמל של לארוואט. טריפוק מחפש הזדמנות לתקוף את פוקימון החרק, וכשהוא מוצא שניה בודד שבה לארוואט אינו שולח את מתקפת הרעם החשמלי שלו, הוא צולל לכיוונו ומנקר אותו בעוצמה. פוקימון החרק מועף באוויר, ומתגלגל מטר לאחור על החול.
"לארוואר, קום מהר!" קוראת אליו הנערה.
NivX10
בוודאי שהם מסוגלים לזוז, אבל לא כל כך מהר מן הסתם. רוקרול זז הכי מהר שהוא יכול, אבל זה לא מהיר במיוחד. מה שכן אין ספק שהוא יכול לזוז מהר יותר מנוגל.
-----
נוגל נשאר במקומו, וגופו החל לבהוק בזוהר כסוף. גופו התקשה, וכשרוקרול פרע בו נשמע צליל מתכתי מהדהד.
"ההגנה של הנוגל הזו נפלאה. שני מתקפות ובקושי שריטה אחת." החמיא לך פריאן.
נוגל נראה שוב מתאמץ, והאבנים סביבו החלו לזוז לאט לאט לכיוונו של רוקרול. האבנים התגלגלו מספר מטרים, אך היה לך ברור שגם הפעם לאבנים לא הייתה מספיק תנופה כדי לגרום לאיזשהו נזק.
Sharpedo
טריפוק ציית לך במהירות, וניצל את ההזדמנות שלארוואט ניסה להתעשת. הוא עף אליו במהירות, ופגע בו עם כנפו השמאליו. לארוואט התעופף באוויר, והתרסק על הרצפה מעולף.
"אוי לא!" קראה הנערה, והחזירה את הפוקימון שלה אל תוך הפוקדור. היא פישפשה בכיסה, והוציאה 150 דולר. "הפוקימון שלך ממש מדהים... כל הפוקימונים שלך כל כך טובים?" היא שאלה אותך.
"תודה לך,גם הפוקימון שלך מרשים" אומר לה בחיוך, "אני מניח...כעיקרון יש לי אליבליידור מאומן,טריפוק,יוזלאק שאני מחפש לו מקומות להתאמן עד שאקנה לו משתף ניסיון ומגנפליח שהייתי נוהג לאמן בעבר ועכשיו אני שוקל להחליף אותו" אומר לה, "היית מעולה טריפוק,חזור למנוחה" אשבח את טריפוק בחיוך רחב ואחזיר אותו לפוכדור.
"תודה רבה, מכוון שהתזוזה של נוגל איטית ומוגבלת אנו עובדים על חיזוק ההגנה כל הזמן, הוא יוכל לספוג ולשרוד יותר מתקפות, להשאיר את היריב עייף ולתקוף בכל הכוח!" אסביר לפריאן. "מה אתה אומר על שיטת האימון הזאת אגב?" אוסיף לשאול.
לאחר מכן אחזור להתרכז בקרב "אוקיי נוגל זה היה יפה אך לא מספיק, אנחנו צריכים שבאמת תתרכז! הרגע... כך אוויר... אני רוצה שתיהיה רגוע וצלול ותרכז את כל כולך במתקפה" ארגיע אותו בחיוך.
"עכשיו תביט בסלעים, תחוש איך האנרגיה שלהם מחוברת לשלך, תרגיש איך אתה מוביל אותם תתחבר אליהם, תשתלט עליהם ואז תקוף בקבר אבנים!" אפקוד עליו.
NivX10
"אין ספק שזה הדבר הנכון ביותר לעשות עם פוקימון כמו נוגל. נוגל ככל הנראה תמיד יאלץ להתמודד בזירת הקרב עם פוקימונים שהם מהירים ממנו הרבה יותר. אפילו כשהוא יתפתח, סביר להניח שיישאר כבד ותזוזתו תהיה אטית. כדי להפוך אותו לפוקימון יעיל צריך תמיד לדאוג שההגנה שלו תהיה חזקה, ושיוכל לתקוף בעוצמה. אתה עושה עבודה מצוינת בפיתוח הטקטיקות שלך." אומר לך פריאן.
נוגל הביט ביריבו בצלילות, ואז באבנים סביבו, ועצם את עיניו ברוגע. האבנים החלו להתקדם לכיוונו של רוקרול במהירות גבוהה הרבה יותר מהפעמים הקודמות. האבנים החלו להתקבץ סביב רוקרול, עטפו את גופו, וכיסו אותו כמעט לגמרי. רוקרול קפץ במהירות מתוך ערימת האבנים, והתחמק מהמתקפה.
"זה היה נהדר!" קרא פריאן. "נוגל כבר מצליח לשלוט באבנים בצורה טובה. הוא כמעט הצליח לקבור את רוקרול, אבל עדיין חסרה מעט מהירות ועצמה. רוקרול, קדימה, מתקפת גלגול!" הוא פקד.
רוקרול התקפל לצורת כדור, והחל להתגלגל במהירות מפתיעה כיוונו של נוגל.
Sharpedo
"בהחלט!" היא אומרת, ונותנת לך את מספר המאמן שלה. "כשאתה מגיע למרכז הפוקימונים הקרוב שנמצא למרגלות ההרים המושלגים, נסה ליצור איתי קשר. במרכז הפוקימונים יוכלו להתקשר למרכז הפוקימונים בכפר רוג'ין, ואם אהיה שם נדבר. אני מקווה שאז כבר אהיה במרכז הפוקימונים הבא גם אני." היא אומרת לך.
אתה נפרד מהנערה, וממשיך בדרכך. הלילה כבר ירד, והאוויר שוב נעשה קר ומקפיא עצמות.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)