Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 56 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 838
  1. משתמש מנוסה
    ttrrtte
    מבעד לעשן, הצלחת לראות את צלליתו של פדמיל פוקימון החרק מתקרבת אל פוקס. פוקס החל לירות גחלות קטנות לכיוונו, אבל נראה כי הן פיספסו, פגעו באדמה, ונכבו. פדמיל הצליח להתקרב מספיק, ותפס את פוקס בשני הצבתות הגדולות שלו. פופקס פלט צווחה קטנה, ולא הצליח להשתחרר.
    "מצויין פדמיל, תמשיך לאחוז בו!" הוא קרא.

Kayoger
    נאודיל ניסה להתקרב אל פוקימון האבן, אבל היה איטי מידי, וסילוני אבן חזקים עפו לכיוונו. החצץ פגע בו בעוצמה, מרתק אותו לאדמה, אך נאודיל לא וויתר ומיד קפץ ונשך את באפאלוק בעוצמה אדירה, מטיח אותו בריצפה.
    באפאלוק נראה מטושטש ועייף, וידעת שתוך מתקפה אחת חזקה מספיק, הקרב יסתיים.
    "קדימה באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קרא ראלף.

2. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Balenciaga צפה בהודעה
    Kayoger
    נאודיל ניסה להתקרב אל פוקימון האבן, אבל היה איטי מידי, וסילוני אבן חזקים עפו לכיוונו. החצץ פגע בו בעוצמה, מרתק אותו לאדמה, אך נאודיל לא וויתר ומיד קפץ ונשך את באפאלוק בעוצמה אדירה, מטיח אותו בריצפה.
    באפאלוק נראה מטושטש ועייף, וידעת שתוך מתקפה אחת חזקה מספיק, הקרב יסתיים.
    "קדימה באפאלוק, מתקפת דחיפה!" קרא ראלף.
    "אוקיי בוא נגמור את זה נאודיל!" אגיד לנאודיל "תשתמש עכשיו בספיגה על באפאלוק של ראלף ותסיים את הקרב הזה!" אגיד לו בעייפות רבה
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    Kayoger
    באפאלוק התחיל להתקדם לעבר נאודיל עם תנופה חזקה, במטרה ברורה לפגוע בו במתקפת דחיפה. אולם תוך כדי ריצה, כדורי אור קטנים וירוקים החלו לצאת מגופו של פוקימון האבן, ונשאבו אל גופו של נאודיל. הכדורים נכנסו לגופו, ממלאים מחדש את מצבורי האנרגיה שלו. באפאלוק לא היה מסוגל לעמוד בהתקפה, והתרסק על הרצפה מעולף לגמרי.
    למרות ההפסד, ראלף נראה מרוצה במיוחד. הוא פישפש בכיס מעילו, והוציא משם שני שטרות כסף, בסכום של 200 דולר. "אמנם זה לא היה קרב הוגן, כי אתה השתמשת בשני פוקימונים ואני באחד, אבל הצלחת לעזור לי ללמד מתקפה שאני מנסה ללמד את באפאלוק כבר כמעט שבוע." הוא מסביר לך. "אתה יודע איך ללמד את הפוקימון שלך מתקפה?" הוא שואל אותך.

4. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Balenciaga;1296528]ttrrtte
    מבעד לעשן, הצלחת לראות את צלליתו של פדמיל פוקימון החרק מתקרבת אל פוקס. פוקס החל לירות גחלות קטנות לכיוונו, אבל נראה כי הן פיספסו, פגעו באדמה, ונכבו. פדמיל הצליח להתקרב מספיק, ותפס את פוקס בשני הצבתות הגדולות שלו. פופקס פלט צווחה קטנה, ולא הצליח להשתחרר.
    "מצויין פדמיל, תמשיך לאחוז בו!" הוא קרא.

''פוקס, תכוון את פיך אל כיוון הצבתות של פדמיל, זאת תהיה מתקפה ישירה והיא תגרום נזק קב!'' הורה לפוקס, ''קדימה חמוד אני מאמינה בך!'' אומר לפוקס בעידוד, אביט בפוקס בחשש ודאגה, אוסיף ''לאחר הגחלת תרכז את הכח בשינייך בניסיון ליצור ניב אש, עם תצליח תשתמש בזה על הצבת של פדמיל
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    Kayoger
    באפאלוק התחיל להתקדם לעבר נאודיל עם תנופה חזקה, במטרה ברורה לפגוע בו במתקפת דחיפה. אולם תוך כדי ריצה, כדורי אור קטנים וירוקים החלו לצאת מגופו של פוקימון האבן, ונשאבו אל גופו של נאודיל. הכדורים נכנסו לגופו, ממלאים מחדש את מצבורי האנרגיה שלו. באפאלוק לא היה מסוגל לעמוד בהתקפה, והתרסק על הרצפה מעולף לגמרי.
    למרות ההפסד, ראלף נראה מרוצה במיוחד. הוא פישפש בכיס מעילו, והוציא משם שני שטרות כסף, בסכום של 200 דולר. "אמנם זה לא היה קרב הוגן, כי אתה השתמשת בשני פוקימונים ואני באחד, אבל הצלחת לעזור לי ללמד מתקפה שאני מנסה ללמד את באפאלוק כבר כמעט שבוע." הוא מסביר לך. "אתה יודע איך ללמד את הפוקימון שלך מתקפה?" הוא שואל אותך.
    "תודה רבה לך ראלף!" אגיד לראלף בשמחה "אני שמח שבאפאלוק שלך הצליח סוף סוף ללמוד את המתקפה שרצית!" אגיד לו עם חיוך ואז אומר לו את התשובה לשאלה שלו "לא האמת שאני ממש לא יודע,יש אולי איזה סיכוי שאתה מסביר לי?" אשאל את ראלף בסקרנות רבה
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ttrrtte
    פוקס, שאחוז בין שיניו של פדמיל, כיוון את פיו אל הצבתות שתפסו בו בחוזקה, והחל לירות להבות קטנות. הגחלת פגעה בפדמיל שהתפתל מכאב.
    "אוי לא!" קרא מארק. "פדמיל חלש מאוד מול מתקפות אש. הוא גם פוקימון חרק וגם פוקימון מתכת..." אמר בדאגה.
    אחיזתו של פדמיל השתחררה, ונראה הייה כאילו הוא ספוג בהלם ב מהמכה החזקה שפגעה בו בטווח ישיר כל כך. פוקס ניצל את ההזדמנות, ותפס את פדמיל בשיניו, מנסה ככל יכולתו לייצר אש, אך לשווא.
    מארק חייך. "ניסיון יפה, אבל ייקח לפוקס כמה נסיונות עד שהוא יצילח לתקוף בניב אש. פדמיל, תשתמש במתקפת ציפורני ברזל!" הוא פקד.
    השיניים של פדמיל זהרו בבוהק כסוף. פוקימון החרק שיסף את שיניו בצד גופו של פוקס, ויצר חתך קטן. פוקס פלט יבבת כאב, אך לא הרפה מנעיצת השיניים בפדמיל.

Kayoger
    "בוודאי," אמר ראלף. "יש לך פוקידע, נכון?" הוא שואל אותך.
    אתה מחטט בכיסך, וממציג את המכשיר האדום אותו קיבלת מהפרופסור.
    "מצויין. כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע על אחד מהפוקימונים שלך, והוא יציג מספר מתקפות אותן הפוקימון יכול ללמוד בשלב הנוכחי שלו. אתה צריך לשים לב לבדוק מדי פעם עוד פעם איזה מתקפות מופיעות לכל פוקימון, משום שככל שהפוקימון צובר יותר ניסיון בקרבות, יש לו את האפשרות ללמוד עוד מתקפות." הוא מסביר לך. "אני אתן לך דוגמא," הוא מוציא את הפוקידע שלו מהכיס, ומכוון אותו על הבאפאלוק שלו. הפוקידע מתחיל לטעון מידע כלשהו, מהבהב מספר פעמים, ולפתע מופיע על צג מספר מתקפות:
    ‏תותח אבנים Rock Blast
    אבנים מוסתרות Stealth Rock
    ריסוק ראשHead Smash
    להב כפולDouble-edge
    "אלה המתקפות הבאות שאני יכול ללמד את הבאפאלוק שלי," הוא אומר. "כל מה שאני צריך לעשות עכשיו, זה לבחור מתקפה אחת, ולנסות לגרום לפוקימון שלי ללמוד אותה על ידי קרבות מול מאמנים ופוקימונים אחרים. תוך כמה זמן הפוקימון יצליח, בדיוק כמו שקרה עכשיו."

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Balenciaga;1296815]ttrrtte
    פוקס, שאחוז בין שיניו של פדמיל, כיוון את פיו אל הצבתות שתפסו בו בחוזקה, והחל לירות להבות קטנות. הגחלת פגעה בפדמיל שהתפתל מכאב.
    "אוי לא!" קרא מארק. "פדמיל חלש מאוד מול מתקפות אש. הוא גם פוקימון חרק וגם פוקימון מתכת..." אמר בדאגה.
    אחיזתו של פדמיל השתחררה, ונראה הייה כאילו הוא ספוג בהלם ב מהמכה החזקה שפגעה בו בטווח ישיר כל כך. פוקס ניצל את ההזדמנות, ותפס את פדמיל בשיניו, מנסה ככל יכולתו לייצר אש, אך לשווא.
    מארק חייך. "ניסיון יפה, אבל ייקח לפוקס כמה נסיונות עד שהוא יצילח לתקוף בניב אש. פדמיל, תשתמש במתקפת ציפורני ברזל!" הוא פקד.
    השיניים של פדמיל זהרו בבוהק כסוף. פוקימון החרק שיסף את שיניו בצד גופו של פוקס, ויצר חתך קטן. פוקס פלט יבבת כאב, אך לא הרפה מנעיצת השיניים בפדמיל.

גוד נייט
    -___
    'אוי לא..' אחשוב לעצמי שלפתע יצוץ רעיון במוחי.
    ''פוקס, תשתמש בגחלת, זאת תהיה פגיעה מטווח אפס פדמיל לא יוכל לעמוד בזה'' אומר לפוקס בנחישות וביטחון.
    אביט בפוקס תוקף בתקווה שיצליח
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    NivX10
    תכלס הוא לא יכול לראות בערפל... גם אם הוא זה שיוצר אותו. יש לזה יתרונות וחסרונות, אין מה לעשות. מצד שני, הוא יכול לשמוע מאוד טוב, ככה שזה כן יכול לעזור לו למצוא בערפל.
    -----
    וואטובר מציית מיד, וזורק את הגלגל שלו על אחד הפיפילארים. אבל הזריקה לא הייתה מדוייקת מספיק, והגלגל פיספס את הפיפילאר שהתחמק במהירות.
    "וואטובר צריך להתאמן עוד קצת עם זריקת הגלגל שלו," אומר לך גילברט.
    בו זמנית, סילנון, הפוקימון של גילברט, תוקף את אחד הפיפילארים האחרים, מטיח את גופו הכבד באחד מהם, וגורם לעילופו במהירות.
    אך וואטובר לא מתייאש, ויורה את הבועות בזו אחר זו מפיו, פוגע בפיפילאר הקרוב אליו תוך שהוא מתקדם לעברו. הפיפילאר נפגע ומוטח לאחור, אך מתיישר במהירות. שני הפיפילארים מתקרבים אל וואטובר בכוונה ברורה לתקוף אותו.
    סליחה שלא הגבתי השבוע.. היה לנו גדנ"ע.
    ואיך יכול להיות שסילנון אחד התעלף ואז שניהם תוקפים אותי?
    ----------
    "וואטובר מהר, השתמש בעל-קולי על שניהם ותבלבל אותם!" אפקוד עליו ביהירות.
    לאחר מכן אוסיף בקול חזק "אוקיי וואטובר עכשיו נצל את המצב הקיים, ותקוף את שניהם במתקפת חבטה!"

.

9. משתמש מנוסה
    Kayoger
    "בוודאי," אמר ראלף. "יש לך פוקידע, נכון?" הוא שואל אותך.
    אתה מחטט בכיסך, וממציג את המכשיר האדום אותו קיבלת מהפרופסור.
    "מצויין. כל מה שאתה צריך לעשות, זה לכוון את הפוקידע על אחד מהפוקימונים שלך, והוא יציג מספר מתקפות אותן הפוקימון יכול ללמוד בשלב הנוכחי שלו. אתה צריך לשים לב לבדוק מדי פעם עוד פעם איזה מתקפות מופיעות לכל פוקימון, משום שככל שהפוקימון צובר יותר ניסיון בקרבות, יש לו את האפשרות ללמוד עוד מתקפות." הוא מסביר לך. "אני אתן לך דוגמא," הוא מוציא את הפוקידע שלו מהכיס, ומכוון אותו על הבאפאלוק שלו. הפוקידע מתחיל לטעון מידע כלשהו, מהבהב מספר פעמים, ולפתע מופיע על צג מספר מתקפות:
    ‏תותח אבנים Rock Blast
    אבנים מוסתרות Stealth Rock
    ריסוק ראשHead Smash
    להב כפולDouble-edge
    "אלה המתקפות הבאות שאני יכול ללמד את הבאפאלוק שלי," הוא אומר. "כל מה שאני צריך לעשות עכשיו, זה לבחור מתקפה אחת, ולנסות לגרום לפוקימון שלי ללמוד אותה על ידי קרבות מול מאמנים ופוקימונים אחרים. תוך כמה זמן הפוקימון יצליח, בדיוק כמו שקרה עכשיו."
    "ואוו לא ידעתי על קיום דבר כזה!" אומר לראלף עם פרצוף מותע "אוקיי נאודיל בו לכאן רגע" אגיד לנאודיל ואסרוק אותו עם הפוקידע 'מעניין איזה מתקפות הוא יכול ללמוד' אתחיל להעלות מחשבות בראשי
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    ttrrtte
    פוקס שיחרר מעט את האחיזה בפדמיל.
    "פדמיל, נסה להתרחק!" קרא מארק, אך נראה היה שזה מאוחר מדי בשביל פוקימון החרק להתחמק. להבות אש קטנות החלו לצאת מפיו של פוקימון השועל, ופגעו בפדמיל מטווח קצר במיוחד. פדמיל התפתל מכאב, ונחת על גבו מעולף.
    "אוי לא..." אמר מארק, והחזיר את הפוקימון שלו אל תוך הפוקדור. "פוקימון חרק ומתכת חלשים נגד מתקפות אש. אין שום פלא שניצחת," אמר בחיוך. מארק פישפש בכיסו, והוציא מספר שטרות קטנים. "כנהוג בעולם הפוקימונים, כאשר את מפסיד בקרב, עליך לשלם סכום מסויים. מאתיים דולר נראה כמו סכום הגיוני לניצחון מהיר כזה." הוא הסביר לך.

NivX10
    הפיפילאר שנפגע מהבועות לא התעלף, הוא רק נפגע ואז התאושש (:
    ----
    פוקימון המים שלך מציית מיד לפקודתך, ומוציא מפיו גלי קול חזקים שפוגעים בשני הפיפילארים השועטים לעבר וואטובר. הפיפילארים נראים מטושטשים לחלוטין, ועוצרים במקומם מסוחררים. וואטובר מנצל את ההזדמנות, ותוקף את הפיפילאר הקרוב ביותר אליו במתקפת חבטה חזקה, ומעיף אותו באוויר. הפיפילאר מתעלף מיד.
    בו זמנית, הפיפילאר השני שנפגע מהגלים העל-קוליים מתאושש מהבילבול, ותוקף את וואטובר במתקפת דחיפה. וואטובר מועד לאחור ונופל על גבו.

Kayoger
    הפוקידע שבידך טוען במשך מספר שניות, ולפתע מופיעים מולך מספר מתקפות -
    Mega Drain - שאיבת מגה
    Synthesis - סינטזה
    Metal Claw - ציפורני מתכת
    "מתקפות טובות." אומר לך ראלף תוך שהוא מציץ מעבר לכתפך. "כל מה שאתה צריך לעשות, זה לנסות להשתמש בהן באמצע קרב. זה לא תמיד יעבוד בהתחלה, אבל זה ישתפר עם הזמן. כמו כן, יש מתקפות כמו שאיבת מגה, שהן למעשה שיפור של מתקפה שקיימת כבר אצל הפוקימון. מה שאתה צריך לעשות זה לנסות לשפר את המתקפה החלשה יותר. במקרה של נאודיל אתה צריך לגרום למתקפה 'שאיבה' להשתפר ולהפול ל'שאיבת מגה'. הכל ברור?"

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    הפיפילאר שנפגע מהבועות לא התעלף, הוא רק נפגע ואז התאושש (:
    ----
    פוקימון המים שלך מציית מיד לפקודתך, ומוציא מפיו גלי קול חזקים שפוגעים בשני הפיפילארים השועטים לעבר וואטובר. הפיפילארים נראים מטושטשים לחלוטין, ועוצרים במקומם מסוחררים. וואטובר מנצל את ההזדמנות, ותוקף את הפיפילאר הקרוב ביותר אליו במתקפת חבטה חזקה, ומעיף אותו באוויר. הפיפילאר מתעלף מיד.
    בו זמנית, הפיפילאר השני שנפגע מהגלים העל-קוליים מתאושש מהבילבול, ותוקף את וואטובר במתקפת דחיפה. וואטובר מועד לאחור ונופל על גבו.
    "וואטובר..." אומר לחוץ ואנשוך מעט את שפתי
    לאחר מכן אם חשיבה קלה על מהלך אומר "אוקיי וואטובר, אני מאמין בך, עכשיו בוא ננצח!"
    ואוסיף "עכשיו בוא ננסה עוד פעם להשכיל את הגלגל על גופו של פיפילאר, ואז השתמש בבועות!"

.

12. משתמש מנוסה
    NivX10
    וואטובר קם במהירות על שני רגליו, וזורק את הגלגל על הפיפילאר הנותר. הגלגל מושכל בקלות סביב ראשו, ומונע ממנו במך מספר שניות להגיב למתרחש סביבו. וואטובר מנצל את ההזדמנות ויורה בועות מים חזקות מפיו שפוגעות בפוקימון החרק המבולבל. במגע עם פוקימון החרק הבועות מתפוצצות ויוצרות הדף שמעיף את פיפילאר, ומעלף אותו.
    מצידך השני, אתה רואה את גיילברט באמצעו של מאבק עם הפיפילאר האחרון שנותר. הסילנון שלו מכה בעוצמה בפיפילאר, ומעלף אותו.
    כל הפיפילארים נותרו מעולפים.

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    וואטובר קם במהירות על שני רגליו, וזורק את הגלגל על הפיפילאר הנותר. הגלגל מושכל בקלות סביב ראשו, ומונע ממנו במך מספר שניות להגיב למתרחש סביבו. וואטובר מנצל את ההזדמנות ויורה בועות מים חזקות מפיו שפוגעות בפוקימון החרק המבולבל. במגע עם פוקימון החרק הבועות מתפוצצות ויוצרות הדף שמעיף את פיפילאר, ומעלף אותו.
    מצידך השני, אתה רואה את גיילברט באמצעו של מאבק עם הפיפילאר האחרון שנותר. הסילנון שלו מכה בעוצמה בפיפילאר, ומעלף אותו.
    כל הפיפילארים נותרו מעולפים.
    "וואוו מעולה!" אומר בגוואה רבה, אושיט ידי אל וואטובר ארים אותו ואחבק אותו "כל הכבוד חבר קטן, זה לא היה פשוט אבל הצלחנו!"
    לאחר מכן אגש אל גילברט ואומר "כל הכבוד ותודה על העזרה, אתה מאמן רב עצמה, הסילנון שלך פשוט מדהים!"
    לאחר מכן אפתח את הפוקדע ואבדוק מה הוא אומר על סילנון.
    לבסוף אביט קדימה ואצפה בנוף הניצב מולי, אשאל את גילברט "אז תגיד, לאן אתה ממשיך מכאן?"

.

14. משתמש מנוסה
    NivX10
    אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו על הפוקימון הוורוד. הפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי -
    "סילנון - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות."
    אתה מביט בשדות הרחבים הפרושים מולך כשהלילה מתחיל לרדת. האור היחיד שמילא את הכל היה אור הירח החזק, שהיה מלא מתמיד.
    "אני לא יודע כל כך לאן אני הולך מכאן," הסביר לך גילברט, ומשקפיו העגולים נצצו בחשכה. "חשבתי לצאת למסע, אבל אני לא בטוח שזה הייעוד שאני רוצה בו. אני רוצה להפוך להיות מגדל פוקימונם." הוא מסביר לך. "אתה יודע, מאלה שמטפלים בפוקימונים, מרפאים אותם ומחנכים אותם. אני לא כל כך אוהב קרבות. אגב, אתה לא מעוניין לתפוס את אחד הפיפילארים האלה? ההוא שקרוב אליך נראה גדול וחזק במיוחד, וקרוב מאוד להתפתחות." הוא מציע לך.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    NivX10
    אתה פותח את הפוקידע ומכוון אותו על הפוקימון הוורוד. הפוקידע מתחיל לדבר בקול מתכתי -
    "סילנון - פוקימון הריפוי. סילנונים נוהגים להסתובב לבד, וניתן למצוא אותם משוטטים ומרפאים פוקימונים פצועים ונטושים. סילנונים ידועים בגישתם הידידותית לבני אדם וליצורים חיים אחרים, והם נאמנים במיוחד. סילנון מעדיף שלא להילחם בפוקימונים אחרים, אך יעשו זאת אם יתבקשו, ואף יעשו זאת ביעילות."
    אתה מביט בשדות הרחבים הפרושים מולך כשהלילה מתחיל לרדת. האור היחיד שמילא את הכל היה אור הירח החזק, שהיה מלא מתמיד.
    "אני לא יודע כל כך לאן אני הולך מכאן," הסביר לך גילברט, ומשקפיו העגולים נצצו בחשכה. "חשבתי לצאת למסע, אבל אני לא בטוח שזה הייעוד שאני רוצה בו. אני רוצה להפוך להיות מגדל פוקימונם." הוא מסביר לך. "אתה יודע, מאלה שמטפלים בפוקימונים, מרפאים אותם ומחנכים אותם. אני לא כל כך אוהב קרבות. אגב, אתה לא מעוניין לתפוס את אחד הפיפילארים האלה? ההוא שקרוב אליך נראה גדול וחזק במיוחד, וקרוב מאוד להתפתחות." הוא מציע לך.
    "מגדל מה... זו מטרה רצינית, אבל בשביל זה אתה צריך לרכוש ידע... אני מציע לך שגם תצא למסע!" אומר לו בחיוך ואז אסביר.
    "במסע תוכל לצאת, לטייל בכל מקום ללמוד על מאות פוקימונים מיוחדים, לגלות עוד ועוד על המינים והסוגים השונים להכיר מגדלים מנוסים או חובבים לקבל טיפים, עצות ולהפוך למגדל מוצלח!" ואסיים בקריצה.
    לאחר מכן אשמע לדבריו אביט בפיפילאר ואומר "לא, לא... כשאני רואה פוקימון אני יודע עם הוא מתאים בשבילי!"
    "טוב הלילה הגיע" אמלמל "צריך להתחיל להקים מחנה!" אומר ואוציא את הציוד הנדרש.

.

עמוד 8 מתוך 56 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •