פורסם במקור על ידי
Cool Nick
"טוווו-טווו!" נשמע מתחילת הרכבת, שהתחילה לנוע במהירות. אני וקווין הצלחנו להיכנס בשנייה האחרונה, הודות ללחש רגלי העל שהטיל קווין.
"הדבר הזה מעייף.." אמרתי בהתנשפות, והתחלתי להביט מסביב, סורק מקומות פנויים. האוח של קווין השמיע צווחה ברגע שנסגרו הדלתות.
"הוא לא אוהב מקומות סגורים.." מילמל קווין, "בגלל זה הכלוב שלו כל כך גדול.." הוא הוסיף, והביט לעבר הכלוב של האוח שלו, שלקח חצי מהמקום של העגלה שלו.
"כן, את זה הבנתי בעצמי.." צחקתי, והצבעתי לעבר התא הקרוב אלינו ביותר, ריק לחלוטין. "בוא ניכנס." אמרתי לקווין, שבעזרת רגלי העל שלו כבר שכב שם בנוחות. הצטרפתי אליו.
בחוץ, היום נראה קודר ואפור מהרגיל, כאילו משהו רע הולך לקרות. סילקתי את המחשבה מראשי.
כשהסבתי את מבטי, הופתעתי לנוכח זה שילדה ג'ינג'ית נכנסה במפתיע לתא שלנו, בלי הודעה.
כשהיא שמה לב ששתינו מביטים עליה בבילבול היא פתחה את פיה, "אממ- שלום.. אתם קווין מורנינגסטון ולוק קאסטלאן נכון..?" היא הביטה עלינו, והנהנו כתשובה.
"שלום, אני ג'ולי.. אני מדריכה פה בהוגוורטס, מבית ריינבקלו.." היא אמרה בשקט והמשיכה בדבריה,
"אמרו לי לקדם את פניכם לשלום, ולהסביר לכם כמה דברים על המיון שלכם ועל.. הוגוורטס בכללי.."
"כמו החוק המעצבן, שחייבים ללבוש גלימות.." מילמלתי, וקווין, שכנראה שמע אותי, הנהן בהסכמה.
~~~~~~~~~
איך אתה קורא לינשוף שלך?