Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    טופס:

שם:
    אופי:
    מראה:
    רקע:
    חיית מחמד:
    שרביט (ממה עשוי):
    הערות:

נעשה שאנחנו מגיעים מבית ספר באמריקה בשישית,ואנחנו בעצם קוסמים מעולים ברמה של שנה קוטסמים בוגרים מצטייני בית ספר.למדנו קסמים אחרים ממה שמלמדים בהוגוורטס,אבל גם את המ שמלמדים בהוגוורטס.והתקופה של השנה השישית בספרים.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    אוקיי.. ונעשה שאנחנו מכירים כשפים ולחשים מיוחדים, שלא מוזכרים בספרים ~
    ~~~~~~~~~~

שם: לוק קאסטלאן
    אופי: קשוח, מגניב, חוצפן שהוא רוצה, חם מזג לפעמים ומצחיק.
    מראה: ידיים ורגליים מחושלות, שיער בלונדיני שמזדקר לכל הכיוונים, עיניים אפורות כמו ענני סערה.
    רוב גופו מצולק מחבלות והאבקויות שונות. הוא גבוה יחסית לגילו.
    רקע: בהמשך. (שיהיו לי רעיונות Xd)
    חיית מחמד: ינשוף- סוג לילית שלג.
    שרביט (ממה עשוי): נים לב של דרקון טבול בדם מנטיקור, 26 ס"מ, ארוך וגמיש, עץ אלון.
    הערות: אתה מתחיל..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם:קווין מורנינגסטון
    אופי:קשוח,חכם,אתלטי,ציני,עקשן
    מראה:שיער שחור,עיניים כחולות,שזוף ושרירי.גבוה.
    רקע:י"c עד שיהיה לי רעיון P=
    חיית מחמד:ינשוף מסוג אוח
    שרביט (ממה עשוי): נוצת היפוגריף טבולה בארס קראקן,עץ מהגוני,27 ס"מ,קפיצי.
    הערות: אתה יכול להתחיל אתה? אני חייב ללכת

4. Hail Hydra
    "טוווו-טווו!" נשמע מתחילת הרכבת, שהתחילה לנוע במהירות. אני וקווין הצלחנו להיכנס בשנייה האחרונה, הודות ללחש רגלי העל שהטיל קווין.
    "הדבר הזה מעייף.." אמרתי בהתנשפות, והתחלתי להביט מסביב, סורק מקומות פנויים. האוח של קווין השמיע צווחה ברגע שנסגרו הדלתות.
    "הוא לא אוהב מקומות סגורים.." מילמל קווין, "בגלל זה הכלוב שלו כל כך גדול.." הוא הוסיף, והביט לעבר הכלוב של האוח שלו, שלקח חצי מהמקום של העגלה שלו.
    "כן, את זה הבנתי בעצמי.." צחקתי, והצבעתי לעבר התא הקרוב אלינו ביותר, ריק לחלוטין. "בוא ניכנס." אמרתי לקווין, שבעזרת רגלי העל שלו כבר שכב שם בנוחות. הצטרפתי אליו.
    בחוץ, היום נראה קודר ואפור מהרגיל, כאילו משהו רע הולך לקרות. סילקתי את המחשבה מראשי.

כשהסבתי את מבטי, הופתעתי לנוכח זה שילדה ג'ינג'ית נכנסה במפתיע לתא שלנו, בלי הודעה.
    כשהיא שמה לב ששתינו מביטים עליה בבילבול היא פתחה את פיה, "אממ- שלום.. אתם קווין מורנינגסטון ולוק קאסטלאן נכון..?" היא הביטה עלינו, והנהנו כתשובה.
    "שלום, אני ג'ולי.. אני מדריכה פה בהוגוורטס, מבית ריינבקלו.." היא אמרה בשקט והמשיכה בדבריה,
    "אמרו לי לקדם את פניכם לשלום, ולהסביר לכם כמה דברים על המיון שלכם ועל.. הוגוורטס בכללי.."
    "כמו החוק המעצבן, שחייבים ללבוש גלימות.." מילמלתי, וקווין, שכנראה שמע אותי, הנהן בהסכמה.
    ~~~~~~~~~
    איך אתה קורא לינשוף שלך?
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Cool Nick צפה בהודעה
    "טוווו-טווו!" נשמע מתחילת הרכבת, שהתחילה לנוע במהירות. אני וקווין הצלחנו להיכנס בשנייה האחרונה, הודות ללחש רגלי העל שהטיל קווין.
    "הדבר הזה מעייף.." אמרתי בהתנשפות, והתחלתי להביט מסביב, סורק מקומות פנויים. האוח של קווין השמיע צווחה ברגע שנסגרו הדלתות.
    "הוא לא אוהב מקומות סגורים.." מילמל קווין, "בגלל זה הכלוב שלו כל כך גדול.." הוא הוסיף, והביט לעבר הכלוב של האוח שלו, שלקח חצי מהמקום של העגלה שלו.
    "כן, את זה הבנתי בעצמי.." צחקתי, והצבעתי לעבר התא הקרוב אלינו ביותר, ריק לחלוטין. "בוא ניכנס." אמרתי לקווין, שבעזרת רגלי העל שלו כבר שכב שם בנוחות. הצטרפתי אליו.
    בחוץ, היום נראה קודר ואפור מהרגיל, כאילו משהו רע הולך לקרות. סילקתי את המחשבה מראשי.

כשהסבתי את מבטי, הופתעתי לנוכח זה שילדה ג'ינג'ית נכנסה במפתיע לתא שלנו, בלי הודעה.
    כשהיא שמה לב ששתינו מביטים עליה בבילבול היא פתחה את פיה, "אממ- שלום.. אתם קווין מורנינגסטון ולוק קאסטלאן נכון..?" היא הביטה עלינו, והנהנו כתשובה.
    "שלום, אני ג'ולי.. אני מדריכה פה בהוגוורטס, מבית ריינבקלו.." היא אמרה בשקט והמשיכה בדבריה,
    "אמרו לי לקדם את פניכם לשלום, ולהסביר לכם כמה דברים על המיון שלכם ועל.. הוגוורטס בכללי.."
    "כמו החוק המעצבן, שחייבים ללבוש גלימות.." מילמלתי, וקווין, שכנראה שמע אותי, הנהן בהסכמה.
    ~~~~~~~~~
    איך אתה קורא לינשוף שלך?
    התלבטתי בין מלווין ליעקוב. בסוף סגרתי על מלווין XD

~~~

ג'ולי הייתה יפה מאוד-היו לה עיניים כחולות ושיער שטני ארוך.היא לבשה סוודר שחור וסקיני ג'ינס,ומבעד לשניהם ראו שיש לה גוף מדהים.'אחי,היא שלי.אין מצב שלא.' שידרתי ללוק בחיוך קל.באנגליה מלמדים את הצעירים רק התעתקות. באמריקה קראו לזה טלפורטציה,וגם לימדו אותנו איך לפתח יכולת טלפתית-היכולת לקרוא מחשבות ולשדר מחשבות.'בסדר,היא שלך.אבל הבחורה הבאה שאני רוצה-אתה לא מתקרב אליה.' הוא שידר לי בחזרה."אתם כבר מויינתם לפי הישגיכם.מצנפת המיון קיבלה את הנתוים ושלחה אתכם לבית המתאים.שניכם שובצתם בגריפינדור." היא אמרה בחיוך קל."אוקיי,אני אתן לכם להמשיך להנות משאר הנסיעה. להתראות." היא אמרה,ויצאה.לפתע,נכנסו לתא שלושה נערים.הראשון היה נמוך ועגלגל,והחזיק קרפד בידו.השנייה הייהת בלונדינית וענדה מקפיים ענקיים.השני ההי גבוה ורזה,ושיערו היה שחור.הוא היה ממושקף."אפשר לשבת?" שאל בעל השיער השחור."בטח." אמר לוק."אני לוק,וזה קווין.אנחנו הגענו להוגוורטס מאקדמיית מיאמי לקסמים." אמר לוק בחיוך.

6. Hail Hydra
    יעקוב יותר מאגניב.. /=
    ~~~~~~~~
    'עזוב, הבאה תהיה שלי..' שידרתי לקווין בזמן שהבטתי בגועל על הילדה הבלונדינית עם המשקפיים הענקיים.
    "אני הארי. וזאת הרמיוני, וזה נוויל.." הוא הציג כל אחד מהם. "שמענו עליכם!", אמר נוויל בהתרגשות, "כל גריפינדור מדברת על זה! תלמידים חדשים! ועוד ממיאמי!".
    המשקפופרית הביטה בניצנוץ עיניים עליי ועל קווין, "אז.." היא פתחה בקול משעמם, "תספרו לי הכל! מה אתם לומדים שם-"
    'בטח שלא איך להתחמק מאנשים משעממים..' שידר קווין אליי, והבטתי אליו ברחמים.
    פתאום אישה עגלגלה עם עגלה מלאה כל טוב עברה לידינו, "אתם רוצים משהו, ילדים..?" היא שאלה בקול חביב.
    "כן," אמרתי בחיוך. "עוגיית דלעת אחת." הוספתי וכולם הביטו עליי במבט מוזר. "מה שמעתי שזה טרנדי פה ו-"
    "כן.. אבל רק אחת?" שאל הארי בבילבול.
    קווין, שהבין מה אני מתכנן, הביט עליהם במבט של נסביר לכם אחר כך. האישה לא שאלה יותר מדי שאלות ונתנה עוגיה אחת.
    "קח בחינם ילד, אחד שווה פחות מגוז" היא אמרה, ומסרה לי את העוגייה בעצבנות.
    "קווין, תעשה בבקשה את הכישוף המכפיל.." אמרתי לו בחיוך, בזמן שהאחרים לא הבינו כלום.
    ~~~~~~
    לא היה לי רעיון, פשוט אני חייב ללכת.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    יעקוב יותר מאגניב.. /=
    ~~~~~~~~
    'עזוב, הבאה תהיה שלי..' שידרתי לקווין בזמן שהבטתי בגועל על הילדה הבלונדינית עם המשקפיים הענקיים.
    "אני הארי. וזאת הרמיוני, וזה נוויל.." הוא הציג כל אחד מהם. "שמענו עליכם!", אמר נוויל בהתרגשות, "כל גריפינדור מדברת על זה! תלמידים חדשים! ועוד ממיאמי!".
    המשקפופרית הביטה בניצנוץ עיניים עליי ועל קווין, "אז.." היא פתחה בקול משעמם, "תספרו לי הכל! מה אתם לומדים שם-"
    'בטח שלא איך להתחמק מאנשים משעממים..' שידר קווין אליי, והבטתי אליו ברחמים.
    פתאום אישה עגלגלה עם עגלה מלאה כל טוב עברה לידינו, "אתם רוצים משהו, ילדים..?" היא שאלה בקול חביב.
    "כן," אמרתי בחיוך. "עוגיית דלעת אחת." הוספתי וכולם הביטו עליי במבט מוזר. "מה שמעתי שזה טרנדי פה ו-"
    "כן.. אבל רק אחת?" שאל הארי בבילבול.
    קווין, שהבין מה אני מתכנן, הביט עליהם במבט של נסביר לכם אחר כך. האישה לא שאלה יותר מדי שאלות ונתנה עוגיה אחת.
    "קח בחינם ילד, אחד שווה פחות מגוז" היא אמרה, ומסרה לי את העוגייה בעצבנות.
    "קווין, תעשה בבקשה את הכישוף המכפיל.." אמרתי לו בחיוך, בזמן שהאחרים לא הבינו כלום.
    ~~~~~~
    לא היה לי רעיון, פשוט אני חייב ללכת.
    הבלונדה זאת לונה,להרמיוני יש שיער חום ואין לה משקפיים XDD

~~~

שלפתי את השרביט שלי במומחיות."מהגוני ונוצת היפוגריף טבולה בארס קראקן." אמרתי לאור מבטם על השרביט שלי.הצבעתי על העוגיה בשרביט."דופליקטיוס קווינטיוס!" צעקתי,ולפתע העוגיה הפכה לחמש עוגיות."מרשים." אמר הארי בהערכה,ולוק חילק לכל אחד עוגיה.נתתי לה ביס,ומיד ירקתי על הרצפה."למי אכפת שזה פופולארי? זה מגעיל!" התלוננתי.לוק הנהן."עוד יש לך עוגיות מג'יק צ'יפס?" הוא שאל.חייכתי והוצאתי מהתיק חבילת עוגיות קצת מעוכה.פתחתי אותה ונתתי לעומר עוגייה עגולה ו..כחולה."אלה עוגיות מג'יק צ'יפס." הסביר לכל שאר לוק."זה בערך הדבר הכי טעים שקיים על הפלאנטה שלנו." הוא אמר,ונגס בעוגיה.הוא אכל את כולו,ואז תקע גרעפס ענקי."מצטער,אבל זאת ההשפעה של העוגיות." הוא אמר בטון מתנצל."מה? אנחנו אמריקאים! הגיוני שנמציא עוגיות שעושות גרעפסים." אמרתי בחיוך.

8. Hail Hydra
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sire Despair צפה בהודעה
    הבלונדה זאת לונה,להרמיוני יש שיער חום ואין לה משקפיים XDD

~~~

שלפתי את השרביט שלי במומחיות."מהגוני ונוצת היפוגריף טבולה בארס קראקן." אמרתי לאור מבטם על השרביט שלי.הצבעתי על העוגיה בשרביט."דופליקטיוס קווינטיוס!" צעקתי,ולפתע העוגיה הפכה לחמש עוגיות."מרשים." אמר הארי בהערכה,ולוק חילק לכל אחד עוגיה.נתתי לה ביס,ומיד ירקתי על הרצפה."למי אכפת שזה פופולארי? זה מגעיל!" התלוננתי.לוק הנהן."עוד יש לך עוגיות מג'יק צ'יפס?" הוא שאל.חייכתי והוצאתי מהתיק חבילת עוגיות קצת מעוכה.פתחתי אותה ונתתי לעומר עוגייה עגולה ו..כחולה."אלה עוגיות מג'יק צ'יפס." הסביר לכל שאר לוק."זה בערך הדבר הכי טעים שקיים על הפלאנטה שלנו." הוא אמר,ונגס בעוגיה.הוא אכל את כולו,ואז תקע גרעפס ענקי."מצטער,אבל זאת ההשפעה של העוגיות." הוא אמר בטון מתנצל."מה? אנחנו אמריקאים! הגיוני שנמציא עוגיות שעושות גרעפסים." אמרתי בחיוך.
    אוי, רשמתי הרמיוני בטעות XD
    חח וכשאני חושב על זה ללונה יש רק משקפי קריאה P:
    ~~~~
    הם הסתכלו עלינו בגועל, בזמן שאכלתי עוד עוגיה שלקחתי. הארי לא נראה ממש מופתע שעשיתי עוד גרעפס, כאילו הוא רגיל לדברים כאלה. נוויל נראה כאילו הוא עומד להקיא, אבל הוא לא אמר כלום. הנסיעה עברה לאט, רב הזמן סיפרנו להם על הכשפים שאנחנו למדנו, נראה כאילו הם התאבנו למשמע זה שאנחנו עפים במטאטא בשטח בית הספר, וזה שאצלנו, הבתים לא ממוינים ע"פ התכונות, אלא על ידי דרגות אצילות ומעשי גבורה לבית הספר. סיפרנו להם שאנחנו בבית החמישי- הרויסם הירו. הם עידכנו אותנו, לעומת זאת, על כל הדברים שקורים עכשיו במשרד הקסמים.
    "תנו לי להבין.." אמרתי לאט, "שר הקסמים התפטר כי וולדמורט- (למשמע השם עברה צמרמורת בגוף נוויל) חזר? ובגלל זה המנהל ביקש ממך לשכנע מורה לשעבר לחזור להוגוורטס?" הם הנהנו באיטיות.
    'נשמע כמו סרט אימה..' קווין שידר אליי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    אוי, רשמתי הרמיוני בטעות XD
    חח וכשאני חושב על זה ללונה יש רק משקפי קריאה P:
    ~~~~
    הם הסתכלו עלינו בגועל, בזמן שאכלתי עוד עוגיה שלקחתי. הארי לא נראה ממש מופתע שעשיתי עוד גרעפס, כאילו הוא רגיל לדברים כאלה. נוויל נראה כאילו הוא עומד להקיא, אבל הוא לא אמר כלום. הנסיעה עברה לאט, רב הזמן סיפרנו להם על הכשפים שאנחנו למדנו, נראה כאילו הם התאבנו למשמע זה שאנחנו עפים במטאטא בשטח בית הספר, וזה שאצלנו, הבתים לא ממוינים ע"פ התכונות, אלא על ידי דרגות אצילות ומעשי גבורה לבית הספר. סיפרנו להם שאנחנו בבית החמישי- הרויסם הירו. הם עידכנו אותנו, לעומת זאת, על כל הדברים שקורים עכשיו במשרד הקסמים.
    "תנו לי להבין.." אמרתי לאט, "שר הקסמים התפטר כי וולדמורט- (למשמע השם עברה צמרמורת בגוף נוויל) חזר? ובגלל זה המנהל ביקש ממך לשכנע מורה לשעבר לחזור להוגוורטס?" הם הנהנו באיטיות.
    'נשמע כמו סרט אימה..' קווין שידר אליי.
    'צודק. זה נשמע ממש הזוי. לא שבאמריקה לא היו קטעים..' שידרתי לו,והוא הנהן. בקיץ שעבר נלחמנו בקוסם אפל בשם ראגאנרוק.הוא היה ממש חזק,ובקושי הצלחנו להביס אותו. אבל,לבסוף העפנו אותו למימד אחר,ושברנו את השרביט שלו. זה מה שהביא אותנו לבית החמישי של הנעלים ביותר,הרויסם הירו."אנחנו תכף מגיעים לבית הספר.כדאי שתשימו את הגלימות שלכם." אמרה לונה בחיוך קל. שלפנו את הגלימות שלנו מהתיקים ולבשנו אותם."זה משמ לא נוח,"" אמרתי בטון מעוצבן,"אנחנו חייבים להסתובב עם זה כל השנה?" שאלתי. הארי הינהן,משועשע.לוק גם לא נראה מאושר במיוחד מהגלימה שלו.מלווין פלט קול שנשמע כמו צחקוק."אתה אל תצחק,חתיכת מעצבן." אמרתי לו בטון מעוצבן.אחרי שסיימנו להתלבש,הרכבת נעצרה."כנראה שהגענו." אמר נוויל בקול.

10. Hail Hydra
    'אוי יופי, עכשיו בוא נזוז מהר לפני שיקלטו אותנו עם הגלימות המגוכחות האלה..' שידרתי לקווין, עד שהבנתי כמה מטומטם יצאתי, ושכל שאר הוגוורטס לבושים ככה גם כן.
    "טוב, יאללה.. בוא נלך.." מילמלתי ויצאתי מהתא, לפני שקווין יצחק על הטעות שלי. כשיצאנו מהרכבת, ראינו את הטירה של הוגוורטס ממרחק.
    "טירה מרשימה, אה?" נוויל שאל אותנו מאחור. שתינו הסבנו את מבטנו אליו בהיסוס. "מה? עכשיו גם הטירה שלכם יותר גדולה משלנו..?"
    שתינו צחקנו, וג'וני טפח לו על הכתף. "מצטער חבר.. אני בטוח שתמצא משהו שאתם יותר טובים בו." הוא עידד אותו, מה שגרם לנו לצחוק עוד יותר.
    מרחוק נשמעו קריאות "שנה ראשונה לכאן!", וכל מיני אנשים שלא מצאו את המזוודה שלהם הסתובבו בינינו. הארי הביט עלינו, "בואו נלך להוגוורטס.." הוא מילמל ולונה ונוויל יצאו בעקבותיו אל כרכרות חלודות שהובילו יצורים משונים.
    "איזה יצורים מוזרים יש כאן.." מילמלתי, וקווין הנהן. שידענו שנעבור לכאן למדנו קצת על כל מיני החיות שמתגוררים באנגליה.
    "רק מי שראה מוות במו-עיניו רואה אותם, נכון?" הוא שאל, מנסה להיזכר. "קראנו על זה בפיקפוקן, או משהו כזה, לא?"
    לפני שהספקתי לענות הארי צעק אלינו מרחוק, "אתם באים?!" הוא שאל, חצי בתוך הכרכרה וחצי בפנים. "אה לא, יש לנו דרך יותר טובה!" צעקנו אליו יחד ושלפתי גליון קלף ענקי מהעגלה שלי. עליו רשמתי 'הוגוורטס' בכתב ענק, ואז אני וקווין נעמדנו עליו, ובלי שהספקנו לנשום נשלחנו ביחד אל הוגוורטס. מערבולת של צבעים אפפה אותנו.
    'יאללה נו, אני רוצה כבר לראות את לילית. כבר קיץ שלם לא ראיתי אותה' חשבתי בזמן ההשתגרות.
    ~~~~~~~
    לילית זה הינשופה שלי, שלא תחשוב לא נכון Xd
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •