Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    ברכותי- מי היה מאמין, כולם היו פסימיים, כולם ניסו וכשלו כולל אני. אבל ניסיון אחד אחרון, ועשינו זאת!
    ניהלנו טורניר מתחילתו ועד סופו!
    תודה לכל מי שהשתתף ועזר בניהול תחרות זו.

הזוכה הגדול- שני שחקנים עלו לגמר: אביב(5-0) ולהב(4-1). קאוס דרקונים כנגד לייטסוורן.
    אלו הם שני הדקים של מתמודדי גמר טורניר DN 1(בתקווה כי יבואו עוד אחריו).
    הגמר נערך בשעה 17:00 כמתוכנן, והסתיים 2-1 לטובת מתמודד.
    והזוכה בגמר הגדול הוא -
    אביב!!!
    קשה לי לכתוב על עצמי ולכן רק אגיד שאני שמח על ה5-0 ועל הניצחון בגמר שהמשיך את זה.
    ניצחתי בקרב הראשון ולהב בשני ואני בשלישי.
    סיפור מעניין מקרב 1- FTK שלי! כל כך מתאים שדווקא בגמר אני אדפוק FTK, אבל לא אפרט אותו כי אני מניח שלא רבים מבינים לגמרי את כל האפקטים של הדרקונים.
    מה שכן, הגעתי למצב זירה של 2 רד אייס, פריים מטריאל וBLS, לעומת טרופר של להב. יכלתי לזמן עוד פולסר מהיד! אבל אמרתי זה OTK כמעט בטוח, למה סתם לזמן עוד משהו?
    וכעת הנקודה החשובה- האם להשתמש בBLS להרחיק טרופר כדי שלא ישלוף? כי אם שלושת הדרקונים תוקפים זה OTK מספיק. אבל אם ידפוק גורז? אוכל להשתמש ביכולת של BLS להרוס גם אותו וגם תטוקן. ולכן בחרתי לא להרחיק, וזו החלטת המשחק!
    כיוון שתוקף עם פריים את טרופר, מוריד 2000 וחוטף טרגודיה!!! עם 3K!!!! מתאבד עם BLS, ותוקף ישירות עם 2 רד אייס. להב על 400 חיים, אך בMF2, עושה משני הרד אייס אקסיד דרגה 10 שעושה דיטץ' להוריד 2K ומנצח.

ברכות ללהב במקום השני ששיחק בלייטסוורן\טווילייט!

דק המנצח-Chaos Dragons

דק המשלב את כוחו של רד אייס הגדול והדרקונים, בשילוב עם קאוס ודרקוני הקאוס החדשים שמשדרגים את הדק. זהו בסיסו של הדק. אך מה מיוחד בבנייה שלי בתור קונספט? הקונספט של MILL גדול מאוד, בשילוב עם דברים כמו ריבורן ו3 האנטד, 2 דיביין דרגון וכו'. ניצול גדול מאוד של מיל. זריקה של רד אייס, האנטד 1 שמחזיר אותו וכבר אני יכול להציף. קלפי המיל לילה וראיקו גם הורסים הפוכים ומפנים זירה בשביל הדרקונים.
    דיביין דרגון אפוקליפט למי שלא מכיר, זרוק קלף והבא דרקון מהגרייב ליד. אני מביא את רד אייס, ומרחיק את אפוקליפט בשביל לזמנו מהיד ם: רד אייס מחזיר משהו ויאללה לעבודה. ההאנטד ב3 כאן ענננק בגלל שזה דק עם כזה מיל ושאפשר לזמן בו בוס אדיר מן הגרייב.
    סך הכל אני באמת לא אומר סתם - זו בנייה אדירה. כל מה ששמתי בה שם בגלל סיבה. היא רצה טוב גם ללא FF, וכשהוא שם יש כאן כלים לעשות אחלה OTל. הסרקופגוסים בכלל לא איטיים כממו שנראים.

פרסים-
    מקום ראשון אביב- ווינר ל10 ימים.
    מקום שני להב- ווינר ל6 ימים.
    (אין מקום שלישי בטורניר של 6-8 אנשים)

דברי סיכום- היה כיף מאוד לעשות את הטורניר הזה, האנשים היו רציניים ואוהבי יוגיהו, ויכלנו לשבור את רצף הכשלונות של עשיית טורנירים כאן והמון בזכותכם. תודה לכולם, למקום השני המכובד, לעומר שדאג להשיג פרסים ולדק המיוחד שלו, ולכל אחד ואחד מכם.
    למדתי דברים רבים לטורניר הבא, כמו שאת הסיידים נשלח לאדם נטרלי שאינו משתתף בטורניר, כדי שלא נדע תסיידים אחד של השני, אבל יהיה למי לפנות אם אני רוצים לבדוק. הטורניר מההתחלה יהיה כולם נגד כולם ויהיה הרבה יותר מסודר.
    לא ארצה לנהל את הטורניר הבא ולכן צריכים מתנדב שיעשה זאת מתחילתו ועד סופו!
    אדם אידיאלי מבחינתי הוא עומר. הטורניר הבא לדעתי צריך להיפתח להרשמה נגיד... לעוד שבועיים. כדי לנצל את התקופה הזו שאנשים כן משקיעים בטורניר.

אשמח לשמוע דעתכם על הדק שלי וברכות, גם על ניהול הטורניר אל תשכחו. וגם אשמח לשמוע מכם חיזוקים גם אחד לשני O:
    אז נתראה בטורניר הבא!
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    היה כיף,שאלה איך תקבל 10 ימי ווינר?אתה בהיכל התהילה,או שללהב יהיו 16 ימי ווינר.
    ואני אשמח לנהל טורניר,אם כי הוא יהיה של ארבעה וזה יהיה כולם על כולם,והשניים בעלי הרקורד הכי גבוה יעשו מאץ' אחד מכריע [טורניר קצר אבל עדיין].
    לדבר עם אלון שייתן את הפרסים?

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    אתה ניצחת כמובן מהקרב איתך ראיתי את כוחך בדק המדהים הזה
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. היכל התהילה
    חחח תודה אייל, ועומר מה הבעיה שאני היכל התהילה אקבל ווינר ל10 ימים כמו כל משתמש אחר, ובטורניר של 4 לעולם לא עושים מאטץ' גמר. 4 זה לא מספר של טורניר אפילו. יש לך את אלונסירו ומור שהבטיחו שיירשמו ואפשר לעשות יופי של טורניר 6-8 אנשים. ואשמח אם תדבר איתו.
    אביב

5. Just a prank bro
    שם: דור
    אעאעאעאע איך פיספתי את הקרב?! ):
    שניכם הייתם מתמודדים מעולים.. ברכות לזוכה! (:
    הדק שלך אביב, היא אחת הדקים היותר טובות שראיתי ואתה בתיאום (סינכרון Lol) מלא איתה.
    אתה יודע מה המשמעות של כל קלף בחפיסה ולאיזה קומבו הוא מתאים, ישר כוח!
    אשמח להשתתף בעוד טורניר, עומר, אני כבר מחכה! D:

6. משתמש מנוסה
    דיי מבואס שלא ראיתי תקרב P: כל הכבוד אביב ציפתי לזה שתנצח ולא התאכזבתי בכלל מהotk המדהים שתיארת כאן! יישר כוח! אני די מצפה לטורניר הבא

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי Blackbeard צפה בהודעה
    חחח תודה אייל, ועומר מה הבעיה שאני היכל התהילה אקבל ווינר ל10 ימים כמו כל משתמש אחר, ובטורניר של 4 לעולם לא עושים מאטץ' גמר. 4 זה לא מספר של טורניר אפילו. יש לך את אלונסירו ומור שהבטיחו שיירשמו ואפשר לעשות יופי של טורניר 6-8 אנשים. ואשמח אם תדבר איתו.
    היכל תהילה לא יכולים לקבל ווינרים כמו מנהלים,לא ידוע למה,זה רותם קבע לא אני
    ואם כבר אני יעשה עם 8,לא הבנתי את הסוויריס הזה
    ואני אחשוב על זה

8. משתמש מנוסה
    ברכות לזוכה במקום הראשון...xd

אם מישהו מעוניין להסתכל בבילד של הטווילייט שלי,אז הוא מוזמן לצפות בנושא שאפתח עוד מעט....

עריכה-אם היכל התהילה לא יכול לקבל את הווינרים אז נראה לי שהכי הוגן לתת למי שהגיע למקום שלישי
    נערך לאחרונה על ידי uchiha itachi, 03-13-2012 בשעה 09:02 PM

9. היכל התהילה
    כל הכבוד למנצח
    יש לך דק מעולה, הלוואי שאוכל לעשות ביילדים כאלו
    כל הכבוד לשניכם, אם הייתי יכול הייתי צופה בקרב.
    אגב הקומבו נשמע מגניב מאוד

10. היכל התהילה
    תודה ענקית לכולם !
    ממש תגובות משמחות מכל אחד ואחד,
    לדעתי עומר האחראי צריך לנהל תטורניר הבא, שיהיה 6 או 8 וכולם נגד כולם.

שימו לב:
    להב עוזב אותנו(בהצלחה בטירונות!!!!!!!!!!!!!!) ואנחנו 5, אבל מור אלונסירו ואולי ניב באים!
    אז זה 8.
    אביב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •