תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
Pokemon: the Biologists warriors
הערה<:המתקפות של הפוקימון שהוא גם בן אדם יעודכנו בפרק הבא כנראה
פרק 3 מהומת הקרב חלק ב'
אני הייתי עדיין קצת משותק מפחד בגלל שמספרי הX עברו את זורואה ועברו אליי, נלחצתי והבנתי שהקרב ביני ובין מורגן!, הפכתי לאברה ומורגן הפך לסטיליקס התחלתי בהתפרצות על חושית כמו קודם אבל עור האבן של מורגן חסם אותי. הוא ירה נשמת דרקון ירוקה איכשהו ואז כולי הרגשתי כאילו מיליוני ארכאוסים דרסו אותי ואז תקפו אותי,הרגשתי מת ואז יצרתי חרב מאנרגיה על חושית וניסיתי לשסף את גרונו של מורגן אבל הוא זז כל הזמן(אפילו בספרייט) הוא חבט בי כאילו הייתי כדור גומי ואז בפעם החמישית כמעט שיספתי את עצמי ויצרתי פצע נוטף דם בכתפיי. גרמתי למורגן להתקרב ואז בעטתי לו היישר בפנים,למרות שהוא מאבן זה פגע בו קשה כל כך שהוא איבד את ההכרה לרגע אבל כשהוא חזר להכרה הוא ממש כעס והשתמש בזעם דרקון. כל האזור היה בוער ובמצב קשה במיוחד, אבל זה כלום לעומת המצב שלי אני נטרפתי בידי סטיליקס!!!.
בתוך סטיליקס
ניווטתי בתוך שורה מחוספסת של אבן ופלדה שמרגישה כמו מסמרים וזזה כל הזמן ואם זה לא נורא מספיק אז הוא גם מנסה למעוך אותי. במקום לוותר אני הרגשתי כוח מוזר והפעלתי התפרצות על חושית אבל היא הייתה שונה, היא הרגישה כמו הילה צבעונית חמה ואמרתי "התגשמות קוסמית!".
בשנייה הבאה יצאתי מסטיליקס שחזר לצורת מורגן ואמר "התקבלת ילד למרות שאני לא חושב שהיית צריך להיבלע ואם זה אם ריהורן למשל ממש לא כדאי אבל כמעט כולם עושים טעות כזאת".
לאחר מכן מורגן נתן לי טלפון מוזר בצבעי סגול כהה עם אדום ועם קווים צהובים, על מה שיכול להיסגר ולכסות את המסך ואת הכפתורים יש מסך הולוגרמה כחול בצורת פוקדור ומתחת מסך ריבוע רגיל, כל המכשיר הזה יכול להיכנס בקלות לתיק ומאחור כתובים ראשי התיבות "T.R.S" ומורגן הוסיף "זה הטוראקר שלך ברכותיי אתה איתנו ותוכל להביא את החברה שלך אם תרצה". הרגשתי נהדר ואז נשמת דרקון ענקית כוונה אלינו.
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
פרק טוב אבל קצת קצר ועדיין יש דברים לא ברורים כמו מה שמורגן אמר
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
Pokemon: the Biologists warriors
מהומת הקרב חלק ג'
לא הצלחנו להתחמק מנשמת הדרקון והיא פגעה בנו. ברגע הבא הייתי במעבדה מוזרה וראיתי פוקדור מוזר:, והפוקדורים נראים ככה
וכשנגעתי בו, זהרתי והתכווצתי עוד פעם אבל הפעם לא היו לי ידיים ורגליים והייתי דרטיני כשראיתי את עצמי במראה. מיד אחרי זה קיין ישב לידי והסביר לי על הסוכנות "הפוקדור שנגעת בו הוא פוקדור מיוחד שפיתחנו, אנחנו סורקים פוקימונים ויוצרים בעזרת המידע המון שימושים שונים למידע הזה, הפוקדור שנגעת בו הוא פוקדור שברגע שנוגעים בו כשהוא לא על נעול הופכים לפוקימון שעליו הפוקדור מבוסס". כמובן שהנהנתי כדי להראות שאני מבין (למרות שלא הבנתי) אבל הוא הסביר שוב.
אחר כך הלכתי לזירת האימונים, הגעתי לחדר לבן עם מסך מוזר של סיסמה אבל במקום להכניס סיסמה צריך להכניס סוג של פוקימון או 2 סוגים. בחרתי בעל חושי ואז עברתי לסוג של מימד בחלל מוזר ושם הופיעו 3 רובוטים כסופים בצורת מארשטומפ ועוד 3 בצורת אברה שעמדו במקום,השתיקה הזאת הבנתי שאני צריך להפוך לאברה וכך עשיתי. התקפתי אותם בבלבול ואז הם התפוצצו באופן מוזר שלאחריו חזרתי לחדר הלבן ההוא ואמרתי לקיין על מה שקרה והוא אמר "אז כבר התאמנת?, תזכור אל תשנה רמה עד שתהיה טירון". והלך פתאום נכנס לחדרי אמבראון מוזר עם עיגולים סגולים ועיניים כחולות בוהקות. הפכתי לאברה ושמתי לב שהיו לי עיניים בדיוק כמו בן אדם אבל עדיין מלוכסנות,מגן דוד כחול בוהק על 2 חלקי החזה העליונים שלי וכוכב זהוב על הבטן. רדפתי אחריו בכל מקום ואז כשהגענו לדרך 6, היער הוא ירה עלי כדור צל בצורת סכין וניסה לשסף איתו את גרוני אבל התחמקתי כל פעם ואז הוא הפך לצל ונעלם...
המשך יבוא...
מצטער שהוא קצר וזה מותח נכון?
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 03-17-2012 בשעה 10:10 AM
אני חושב שהפרק עדיין די קצר בפרק הבא תרשום את כל החלקים יחד
וזה לא בדיוק מותח בגלל שאתה מנסח את זה בצורה לא מעניינת ולא מותחת
לדוגמה
לעומת זההוא ירה עלי כדור צל בצורת סכין וניסה לשסף איתו את גרוני אבל התחמקתי כל פעם ואז הוא הפך לצל ונעלם...
רואה את ההבדללפתע הוא נעצר והחל לירות לעברי כדור צל, רק שהוא היה בצורת סכין, לכיוון הגרון שלי אבל הצלחתי לזוז הצידה בזמן. לפתע בעודי מתאושש מ"סכין הצל" הראשון הגיע עוד אחד ועוד אחד אך מכולם בעורך פלא הצלחתי להתחמק. לאחר שהבין שלא יצליח לפגוע בי האמבריאון נסוג לכיוון הצללים ונעלם
על תפחד לפרט יותר להפך ככול שתפרט ככה יהיה יותר מעניין לקרוא את הסיפור
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)