Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    Death Wonderland:

הקדמה:
    היטלר הובס... ליהודים יש מדינה משלהם, ישראל.. השנה היא 1950,

חיסלו לגמרי את התאוריה של איינשטיין.. גילו צורת חיים חדשה, חיידק ב"אירופה", אחד מירחיו של מאדים.. השנה היא 2030,

התגלגלה דת חדשה שגרמה לכל האתאיסטים לחזור בתשובה.. רלטיה, בן אדם שהאמין באידיאולוגיה הנאצית וניסה להמשיך את היטלר אבל נכשל מהר מאוד.. השנה היא 2112,

המסדר המימדי- קבוצה של אנשים מהעתיד הממש רחוק שיצרו מימד משלהם, מימד ללא זמן והחליטו להשפיע בעזרת הכוח שלהם על זמנים קדומים.
    בכל פעם בשלושת תקופות הזמן האלו בכל מימד מתרחש משחק בין זמני הנקרא "דת' וונדרלנד".
    חוקי המשחק הם כאלה:
    כל תקופת זמן צריכה לשלוח 20 מתמודדים משכבת גיל שמשתנה בכל מימד, במימד הזה הגיל הוא 18. המתמודדים יקראו ע"פ מספרים מ1 עד 20. המסדר מארגן את שטח הדת' וונדרלנד.
    בכל תקופה המתמודדים יעברו משימות פיזיות, נפשיות ופסיכולוגיות שאם יכשלו בהם יסבלו סבל רב (גם במהלך המשימה וגם אחריה) ורוב הסיכויים שימותו.
    לכל מתמודד יחולק בקבוק עם סיבוב עונשין. כשמתמודד מחליט לפרוש מהתחרות או שהוא נפסל (במידה ונשאר חי) הוא בוחר אחד מהמתמודדים שנמצאים במשחק וגם אלה שלא, ושלא בחרו כבר בעונש שלהם והוא מקבל את העונש ע"פ הכתוב בפתק.
    לאחר מכן ישאר מתמודד אחד מכל תקופת זמן והוא יועבר למימד הנייטרלי שהמסדר יצר משם יצא רק בן אדם אחד בחיים! אותו בן אדם שניצח יעניק לתקופה שלו עושר שלא יכול לתואר במילים וכוח בלתי ניתן להגדרה.
    "אז.. קוראים יקרים, מוכנים להרפתקאת מותחן פסיכולוגי שלא ראיתם בחיים?? כדאי לכם לקרוא עד הסוף שהמסדר לא יחליט לערוך תחרות על התקופה שלכם!"

ספר 1: 1950
    פרק 1- משימה ראשונה! אסור!

פרק 2- גן עדן? גהנום? מה לבחור?!

פרק 3- תעשה את זה! ~חלק א'~

פרק 3- תעשה את זה! ~חלק ב'~ (בקרוב)

שאלה: בכל התקופות השמות שלהם מחולקים ל1-20?
    תשובה: כן, ב1950 יש 1, 2, 3, 4, 5, 6... וכך גם ב2030 וב2112.

*אתם יכולים לנחש איזה מספרים ינצחו, יש כאן מסר נסתר על מי ינצח בכל תקופה... אם אתם יודעים תשלחו לי ה"פ עם הסבר..
    *זה סיפור ראשון שלי, מקווה שיצליח
    נערך לאחרונה על ידי Uzumaki Naruto, 10-04-2011 בשעה 02:32 AM

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    זה מאוד מוזר...
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

3. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    זה מאוד מוזר...
    ציפיתי שיהיו כמה שלא יתחברו לזה...
    תנסה פרק אחד.... אני מבטיח שאם אותו לא תאהב אז כנראה שלא תאהב את כל הסיפור..

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    נחמד אני אקרא את הפרק הראשו ואחליט אם אני עוקב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

5. משתמש מנוסה
    שם: יונתנוס האדיר
    נראה מעניין אבל מה הקטע של ההסברים על הזמנים בהתחלה? (1950/2030/2112)

איווי המלך D:

השירים הכי אדירים בעולם!!!!
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

איפה הימים שהייתה רק עונה אחת ורק ילדים קטנים ראו פוקימון???
    Spoiler ספוילר

6. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי The BIG BANG צפה בהודעה
    נראה מעניין אבל מה הקטע של ההסברים על הזמנים בהתחלה? (1950/2030/2112)
    יונתן (זה שלמעלה) אני מבטיח שאתה תאהב את הפרק הראשון הוא יפורסם היום..
    וסקשר לזמנים, מה לא הבנת? את ההתחלה? אני פשוט מתאר בקצרה דברים חשובים שקרו בעולם כדי שיהיה לכם קרע.. אבל זה סתם שולי...
    אם לא הבנת מה הקטע של הזמנים אז זה פשוט שכל זמן מתחרה נגד הזמן השני... כל תקופה נגד תקופה..

עריכה: סליחה שלא פרסמתי פרק, אני אפרסם בהקדם..
    נערך לאחרונה על ידי Uzumaki Naruto, 10-03-2011 בשעה 01:55 AM

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    נחמד מאוד, אני יעקוב
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

8. bbuuuii
    פרק 1- משימה ראשונה! אסור!

20 נערים בני 18 שאף פעם לא התראו, לא מכירים ברמה של לא יודעים איך קוראים אחד לשני. הדבר היחיד שהם יודעים זה, שיש להם מספר ומשימה, מספר המסמן את שמם ומשימה שיצטרכו להעניק לחבריהם לתחרות ברגע שיבחרו בהם.
    בלי הרבה הסברים כבר כולם מצאו את עצמם בחדר לא גדול במיוחד ולא קטן מידי, לבן וריק. על התקרה יש מנורות פלורוסנט שמאירות בצבע כחול עדין את כל החדר המולבן. בכל ארבעת פינות החדר עומדים שומרים הלבושים בשחור ומצוידים באקדח.
    באמתע החדר מופיע תפוח אדום ועסיסי. המתמודדים לא ידעו מה לעשות עם עצמם עד שלפתע מסך בגודל של כ65 אינץ' מופיע במרכז של אחד הקירות. על המסך מוקרנות פנים של בן אדם. כולם כבר ידעו שהבן אדם הזה מהמסדר והתנהגו בהערצה למרות שלא ממש עמוק בלב
    הם שנאו אותו.
    " שלום לכם מתמודדים יקרים של תקופת הזמן 1050, אני יודע שעדיין לא התעקלמתם אבל... המשימה הראשונה שלכם מתחילה עכשיו!" אמר הבן אדם שכולם מכנים אותו "הגנרל" וציחקק ציחקוק קטן ומזלזל.
    "אתם מתבקשים לעמוד מסביב לתפוח הזה" הגנרל אמר וכך עשו. "המשימה הראשונה שלכם היא כזאת: יש חוק אחד, זה יכול להיות כל חוק בעולם ואת החוק הזה אסור לכם לבצע. החוק הזה יכול להיות הדבר הכי בסיסי שיש כמו לנשום או לדבר והחוק הכי מופרח כמו לבצע את החוק הראשון של ניוטון" כל המתמודדים הגיבו בפליאה.
    "יש לכם שעה שלמה לשרוד כאן בלי לעבור על החוק הזה, מי שיעבוד על החוק יפסל ויצטרך לבחור במשימת עונשין שלא תהיה נעימה במיוחד, אני מבטיח" הגנרל אמר וציחקק צחוק חזק יותר מקודמו.
    "אם מישהו ינסה להתפרע יחטוף כדור בראש, מובן!?" הגנרל צעק וצחק ממש חזק, הרבה יותר מהקודמים. אף אחד לא ענה, כולם פחדו שזה החוק שאסור לבצע. "המשימה התחילה כבר" הגנרל אמר ובמסך במקומו הופיע שעון המראה 59:58, 59:57...
    כל המתמודדים לא נושמים.. עברו 40 שניות.. מספר 14 לא יכולה יותר, היא משחררת נשימה ועוצמת עיניים חזק במיוחד. כעבור 5 שניות היא פותחת עין אחת ולאחר מכן גם את השנייה. "אני בסדר!" היא אומרת בהנחה ואז מסתירה במהירות את הפה שלה עם הידיים.
    "אוקיי אז... כנראה שאפשר לדבר ולהזיז את הידיים" מספר שמונה אומר. "גם למצמץ" 18 אומרת. כולם בשנייה משחררים את הנשימה ומנסים להסדיר אותה. "קדימה אנשים, תספרו איך הגעתם לכאן.." מספר 3 אומר. כולם שותקים, הם מפחדים שהחוק הוא שאסור לענות על שאלות או על השאלה הספציפית הזאת.
    עברה חצי שעה וכולם במתח בלתי נסבל. אף אחד לא מעז לזוז, אולי אסור להזיז את היד יותר מפעמיים או שלוש, נושמים בקצב בו התחילו, אולי אסור לנשום מהר מידי או לאט מידי.
    אין מתמודד אחד שלא מזיע.
    27:33...
    "אוף פחדנים... אתם סתם נלחצים הם סתם מנסים להפחיד אותנו, זה כל הקטע פה 'זה חולני אוו אני ממש מפחד', ומה הקטע של התפוח הזה??" מספר 3 מתלונן שוב. לכולם כואבים השרירים והם מרגישים שכל שנייה זה שעה, הזמן לא נגמר, הם מסתכלים כל הזמן על השעון שבקושי זז.
    טיק טאק טיק טאק טיק... "א.. אננ.. אני לא יכולה יותר!!" מספר 19 אומרת, היא התמותת על הריצפה והחלה לבכות ונזלת נוזלת מאפה האדום כמעט כמו התפוח. אחד השומרים התקרב אליה בלי להפנות את מבטו לשום כיוון הוא הרים אותה מבלי להתאמץ, הוא לא הביע שום רגש.
    הוא הוציא אותה החוצה בזמן שהיא מתחננת לרחמים.
    21:56...
    המסך של השעון השתנה. בשנייה הזאת כולם הזיזו את האישונים לעבר המסך. הם ראו שם את מספר 19 בוכה, בזמן שהבכי עוצר אותה מלדבר היא מנסה לומר כמה מילים "א..אני מאוד מקווה שתנצחו את המשימה הזאת ב.. בלי עוד עבדות" הקול שלה נשמע יבש וצרוד.
    "בחרתי בעונש של מספר 10, ואני עומדת לבצע אותו מול עיניכם" מספר 10 לא שלט בעצמו והתחיל לבכות.
    מספר 19 עומדת במקום חשוך. פתאום נדלק אור. "שלום לכם צופים יקרים, ברוכים הבאים לסיבוב העונשין שבו מספר 19 הנכבדת תהמר על גורלה" ליצן עם חיוך אכזרי מדבר. "שימי לב מספר 19" הליצן מצביע לפינה חשוכה ושם יש 3 תיבות גדולות מספיק כדי שמספר 19 תכנס אבל קטנות מספיק כדי שהיא לא תוכל לזוז.
    הם היו מכוסים בבד. "מספר 19, את תצטרכי לבחור את אחד התיבות ולפי זה יוחרץ גורלך!" הליצן המלחיץ פתח עיניים. מספר 19 מצביעה על התיבה האמצעית. "גשי אליה" הליצן אומר. 19 ניגשת לתיבה ומורידה את הבד שעטף את התיבה. בתוך התיבה יש משהו שגרם לכל הצופים, המתמודדים, ישר לפרוץ בבכי.
    התיבה הייתה מלאה בעקרבים צהובים בגודל של כ10 ס"מ. מספר 19 צרחה. הליצן לקח את הבד שכיסה את התיבה וכיסה בעזרתו את מספר 19. ברגע שמשך בבד מספר 19 כבר לא הייתה שם אלא בתוך הביתה האטומה מלאת העקרבים הצהובים שמתרוצצים שם. מספר 19 זועקת זעקות של פחד, אימה וכאב.
    העקרבים החלו כבר לצבוט אותה ולעקוץ אותה. "ידוע שעקיצה אחת קטנה מספיקה כדי להרוג בן אדם ואם לא אז לענותו.." הסביר הליצן למצלמה וצחק צחוק מרושע. מספר 19 לא מפסיקה לצרוח, כבר רובה הייתה מלאה בנפחים בכל הגוף.
    שאר התמתודדים לא העזו להסית את עיניהם או לעצום עיניים כי פחדו שזה יהיה החוק האסור ואז גם עליהם תוטל משימת עונשין אכזרית כזאת. בשלב זה מספר 19 פרפרה ולא הייתה בהכרה מאלה.
    מספר-19-מתה!
    01:03, 01:02, 01:01, 01:00...
    עוד דקה אחת, דקה אחת ויהיה לנו לילה אחד של חופש, כולם חשבו על אותו הדבר ביחד.
    "המשימה נגמרה!" הגנרל שהופיע על המסך בפתאומיות הכריז. "כל הכבוד לכם, עברתם בהצלחה את המשימה הראשונה שלכם" ברגע שהגנרל אמר זאת המתמודדים התחילו לדמיין כבר כמה משימות של סבל הם יצטרכו לעבור. כולם נפלו על הרצפה מזיעים ומתנשמים.
    "הלילה תשנו בחדר אחד שיש בוא 20 מיטות מסודרות, עכשיו.. רוצים לדעת מה היה החוק?" הגנרל שאל ולא חיכה לתשובה. "החוק הוא...... 'חוק האיגואנה!'" כולם מסתכלים אחד על השני התדהמה ורק אחדים הבינו מה היה החוק וממש כעסו.

~כולם נמצאים בחדר השינה~
    "אני אמרתי לכם שהם רק מפחידים אותנו!" ישר מספר 3 אמר בנימה של 'אמרתי לכם'. "אגב, מישהו יכול לומר לי מזה בדיוק חוק האיגואנה??" מספר 7 אומר ומעקם פרצוף. "כן.." כל השאר מסכימים. "אהה זה קל," מספר 1 אמר "חוק האיגואנה אומר שמותר להרים אוכל שנפל על הריצפה אלא אם כן עברה שם איגואנה.." הוא מסביר.
    "מה הסיכוי שתעבור איגואנה??" מספר 12 אומרת, "זה כל הקטע" מספר 1 מסביר. וברגע אחד כולם פשוט התעצבנו אבל באותו זמן גם נאנחו..
    "לילה טוב".

מה דעתכם תהיה המשימה המזוויעה הבאה שלהם?? תגלו זאת בפרק הבא, "גן עדן? גהנום? במה לבחור?!

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    פרק ממש יפה.
    הכתיבה טובה וזה מוביל למתח.
    מצחיק שבסוף החוק היה חוק האיגואנה.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    כל הכבוד
    מאוד ניהנתי לקרוא את הפרק.
    ד"א, אם החוק שהיה אסור לעבור עליו היה בסוף "חוק האיגואנה",
    למה מספר 19 נענשה?
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

11. bbuuuii
    היא לא יכלה לעמוד במתח הזה של ״מה אסור לעשות?״ ופרשה מיוזמתה...
    ופרישה מובילה לעונש כי אם לא כנראה שכולם היו פורשים...
    אגב, תודה רבה על התגובות..

Spoiler ספוילר

12. Surgeon of Death
    פרק טוב,הכתיבה שלך טובה,אני אעקוב

13. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שגיאה.
    אומרים אבדות, ולא עבדות. עבדות זה מלשון "עבדים היינו לפרעה במצריים". אבדות זה כמו הלך לאיבוד.
    ולא הבנתי, את החוק היו חייבים לבצע או שאסור לבצע. נניח, אם התפוח היה נופל, היו חייבים להרים אותו ולאכול אותו, או שהיה אסור להרים ולאכול אותו?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. bbuuuii
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    שגיאה.
    אומרים אבדות, ולא עבדות. עבדות זה מלשון "עבדים היינו לפרעה במצריים". אבדות זה כמו הלך לאיבוד.
    ולא הבנתי, את החוק היו חייבים לבצע או שאסור לבצע. נניח, אם התפוח היה נופל, היו חייבים להרים אותו ולאכול אותו, או שהיה אסור להרים ולאכול אותו?
    צודק אני אתקן...
    והתפוח היה כבר על הריצפה והחוק הוא שאסור להרים במקרה שתעבור שם איגואנה.. זה היה קטע של הומור אם לא הבנת חח...

Spoiler ספוילר

15. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sandshrew צפה בהודעה
    נחמד מאוד, אני יעקוב
    שלום יעקוב אני יוסף...

סיפור חביב, מתי הפרק השני

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •