פורסם במקור על ידי
Angelamon
דיאסו היה מזועזע מהיכולת החדשה-ישנה של רוקורו,הוא זינק כדי להימלט אבל נפגע ברגלו מהדרקון הימי של רוקורו,דיאסו היה באוויר,הבנתי שזה הצ'אנס שלי,זינקתי אליו והצלחתי להגיע כמה סנטימטרים מעליו,השתמשתי באגרוף על גבו והצלחתי להפיל אותו,שהוא נחת על האדמה,נראה רק גזע עץ קטן,איימי הסתכלה על הסביבה ואמרה:"הוא חייב להיות פה,לטכניקת החלפה יש טווח מסוים" רוקורו העלים את הדרקון שלו ואמר:"כן,אבל לכי תדעי אם הוא על אחד מגגות הבתים,מאחורי גדרות,במערכת הביוב,אין מצב שנמצא אותו היום",הסתכלתי על רוקורו ולא היה לי מה להגיד,הייתי המום מהטכניקה הקטלנית שלו,חייכתי אליהם ואמרתי להם:"אבל הצד החיובי הוא שאנחנו גילינו שביחד אנחנו בכלל לא רעים,הכוח שלי,החוכמה של איימי והיכולות שלך רוקורו,אם יצוותו אותנו ביחד,אנחנו נהיה טובים כמו צוות 7 של נארוטו אוזומקי!" איימי חייכה ואמרה:"אל תשכח את סאסוקה אוצ'יאה ואת סאקורה הרונו",שמענו שריקה קצרה,הסתובבנו וראינו את סנסיי אירוקה,הוא הסתכל עלינו במבט מאוד מופתע.
*לא סיכמנו באיזה אלמנטים אתה שולט,ואם אתה מוסיף ג'וטסו כזה קטלני גם אני רוצה [סמיילי של ילד קטן שרוצה את מה שיש לאחיו הגדול ולא אין {אם יש לך אחים קטנים ממך,אתה בטח מכיר את זה XD}] ורק שתדע ששיניתי את האלמנטים שלי מאדמה וברק,למים וברק,וטכניקת כפילי האבן הפכה לכפילי מים בסדר?