"תגיד מה זה השעון הזה?" שאלתי את ג'וני,
"זה מכשיר שינוי DNA מתקדם ביותר.בעזרתו אתם יכולים להפוך לגזעים חייזריים אחרים"הוא אמר בהתלהבות,
"תראה לי את זה רגע..."ביקשתי מג'וני,
הוא הראה לי את השעון ואמר שהוא לא יכול להסיר אותו מהיד,
"קיבלתי משהו דומה מאבא,אבל הוא אמר לא להשתמש בזה אלא אם אני מרגיש מספיק אחראי" אמרתי לג'וני,
"אני הולך לבדוק מה זה,כי עכשיו יש לכם ייתרון עצום עלי" אמרתי בפנים עצובות ואני וג'וני התקדמנו לחדר,
"הנה זה אמור להיות פה" אמרתי והרמתי

קטנה,
פתחתי את הקופסא ופתאום קפץ לי משהו על היד,
משהו שנראה כמו שעון,אדום ירוק כזה,

,
היה מכתב בתוך התיבה,
"טוני,אני שמח שסוף סוף אזרת את האומץ לפתוח את הקופסא,אני בטוח שבמקרה שלך זה לא לקח הרבה זמן,
מה שיש לך עכשיו על היד זה שעון מתקדם ביותר,בנוסך לזה שהוא שעון רגיל עם סטופר יש לו יכולת מדהימה לסרוק d.n.a שליצורים שאתה פוגש,כן טוני אתה יכול לסרוק חייזרים,בכל מקרה את השעון הזה בנה אזורה מכוכב נפטון,הוא לא אוהב שמתעסקים לו בדברים אז בבקשה אל תנסה לפרמט אותו או להוסיף לו דברים,זה השעון הכי מתקדם שיש,אני השתמשתי בו לתקופה קצרה עד שהשרברבים החליטו לקחת ממני את התג ואז כבר הורדתי את השעון והפכתי להיות אזרח מן השורה,
אתה השעון אתה יכול להוריד פעם אחת ואתה לא יכול להחזיר אותו יותר ככה שתחשוב טוב טוב לפני שאתה מוריד אותו! בהצלחה!".
"זה היה מכתב מאבי" אמרתי לג'וני.
"אתה רוצה שנצא לנסות את השעונים שלנו?,אני חושב שיש לי פה חייזר אחד שאבי נלחם נגדו.."אמרתי לג'וני בהתלהבות.