Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל

[/

אלו התמונות של לפרדמון אם תשימו לב לו ולאראסטדרמון יש אותם קוצים סגולים לכולם יש צורה חייתית(אראסטדרמון סופריור מוד ולפרדמון ליאופרד מוד) הם סגולים הכנף של אראסטדרמון יכולה להתחבר לתחפושת של כנפי מלאך הזנב שלו נכנס לכדור המוזר הזה בזנב של לפרדמון חלק מהחליפה שעל הכתפיים באותה דוגמית כמו כתפיו של אראסטדרמון הקוצים והיהלומים הכחולים המוזרים על ראשו של אראסטדרמון נכנסים לשיער המגפיים מתאימים להכניס את רגליו של אראסטדרמון ולשניהם יש מוד צ'יינג'.הוא הופיע בדאטא סקוואד הבאתי גם תמונה עם הפרק שבו התמקדו שימו לב אותו צבע עיניים(בדקתי).

הנה אראסטדרמון אז תנסו לראות הבדל ובקשר לבגדים אז הוא מחליף ובגודל יש המון דיג'ימונים שקוטנים בהתפתחות.

והנה סופריור מוד

ליאופרד

נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 03-13-2012 בשעה 09:54 AM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    לגאמדראמון לא יכול להיות מגה כי אנחנו לא יודעים באיזה רמה הוא,קודם כל.
    יש גם דיג'ימונים ברמה צ'אמפיון,נגיד, שמתפתחים לרמה מגה ישר(אני לא זוכר אילו,אני זוכר שיש).
    זה סתם חרטוט מה שאתה אומר.אולי זה סברה שיעשו דיג'יקרוס של ארסטאדראמון עם לפרדמון אבל זה לא יקרה.
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    זה השערה ויכול להיות מאוד שהיא נכונה וכנראה לפי ההאנטרס האחרים גאמדרמון טירון ואראסטדרמון הוא אולטימטיבי
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Diamondes צפה בהודעה
    זה השערה ויכול להיות מאוד שהיא נכונה וכנראה לפי ההאנטרס האחרים גאמדרמון טירון ואראסטדרמון הוא אולטימטיבי
    אם באנדאי,אלה שאחראים על דיג'ימון, וטואי אנימאשיון,שעושים את האנימות של דיג'ימון, לא אמרו כלום אז בינתיים לא ידוע.
    חוצמזה שאתה גם לא מחשיב את העובדה שיש גם את קיריה שהשותף שלו הוא מטאל גריימון שהוא ברמה אולטימייט.
    חוצמזה שלא נראלי שהם ישתמשו בשביל ארסטאדראמון וגאמדראמון בדיג'ימון ישן,אלא יעשו דיג'ימון חדש,אם יהיה לו מגה.
    גם אם יהיה לו מגה, באנדאי וטואי היו אמורים להגיד על זה שיהיה לו מגה,מקסימום בגיליון האחרון של קורוקורו שיצא כבר ודיווחתי על מה שיצא(עם התמונה של קרוסאפ-ארסטאדראמון,הדיג'ימונים של המנהיגים הקודמים וקווארצמון).
    NYO HO HO BITCH

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •