Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5
  1. משתמש מנוסה
    ברכות-קודם כל ברכות למארגן(אביב),אין ספק שנעשתה פה עבודה מהשורה הראשונה בנושא הארגון ועל זה מגיע ח"ח.

מקום שני-לפני הכל ברכות לזוכה בטורניר הDN הראשון,אז ברכות לך אביב.
    הגעתי למקום השני עם מאזן של 4-1 שהוא מאזן לא רע,יש לציין שהמאטץ' שהכריע את העלייה שלי לגמר הוא המאטץ' מול איתי שסיים על 3-2.

הדק שהגיע למקום השני-Twilight

זהו דק המשלב מפלצות לייטסוורן ומפלצות דארק מה שיוצר את דק הטווילייט.הדק מותאם ואני לא סתם אומר בצורה גאונית לפורמט מיל מהיר אך לא מהיר מידי מה שמותאם בצורה מדהימה לפורמט הנוכחי.
    השליטה בדארקים פה היא גאונית ומושלמת,מה שתמיד יכול ליצור דאד בקלות מיידי.נקרו גארדנה יכול להיות מורחק פלג גם כן ולא לשכוח את סורסרר ובלק לסטר,אלור,ריקונריישן ואפילו ריבורן יכול לעזור לי.
    כמו שאמרתי המיל פה מהיר אך לא מהיר מידי וכבר תוך 3 עד 4 תורים אפשר להביא פה ג'י די היו פעמים שתוך 2 תורים ואפילו תור אחד היו לי למעלה מ-4 מפלצות לייטסוורן בגרייב וג'י די נשמר ביד,יש פעמים ש-2 ג'י די היו לי והיו יכולים לבוא בקלות לזירה.
    לסיכום כמו שאמרתי הבנייה הזו לדעתי מתקרבת הכי הרבה לשלמות בכל מה שקשור לטווילייט.

דברי סיכום- הדק מאוד כיפי,היה טורניר כיפי,מתמודדים/אנשים כיפיים והיה נחמד להתחרות בטורניר הראשון של DN מטעם הפורום.
    מי ייתן ויהיו עוד טורניריים כאלה

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    בנוסף לזה שאתה דואליסט טוב אתה גם מעצב לא רע,נייס.
    דק מעולה,רק הבעיה העיקרית זה שאם יש לך את טרגודיה,dj,כאוס,גורז ו-dad בבית הקרבות ואין לך קלפים שיכולים להחזיר אותם ליד,יש לך בעיה קטנה.
    ולגבי הטורניר,אני מארגן אחד,בינתיים דור,מור ואני שמה,אני מנסה להביא עוד כמה,מעוניין?

3. משתמש מנוסה
    קודם כל תודה רבה לך עומר...
    ת'אמת יש את ריקנריישן שיכול להחזיר לי אותם אבל זה אף פעם לא קרה לי למרות שתמיד יכול לקרות מצב כזה .....
    ות'אמת שהייתי שמח להשתתף בטורניר אבל קצת יותר משבוע אני הולך לטירונות של למעלה מחצי שנה

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    בהצלחה
    אני מבין שהכימרה זה במקרה שיהיה ליריב סייבר דרגון+כמה מכונות
    אבל למה אתה בונה על 14 סיכרנו מטאנר אחד?+2 בסייד?
    זה טיפה מוזר,בעוד שהטאנר שבמיין דק לא בדיוק הכי זמין לפעמים

5. משתמש מנוסה
    שוב תודה...
    וכן בזה אתה צודק למרות שאפילו סייבר דרגון אחד יספיק לי כי לי יש במקרה טרופר בדק,כל זה תקף אם יש לי טרופר ביד או בזירה או אפילו בגרייב וליריב יש באמת סייבר דרגון.
    ושוב פעם אתה צודק פשוט לא היה לי כוח לשים אקסידים או דברים כאלה אז אמרתי נלך על סינכרואים מה שגם לפעמים אתה באמת לא יודע מה אפשר ליצור ותמיד טוב שיהיו לך אופציות,למשל אני אתן לך דוגמא שליריב היה ליילה(שיחק בלייטסוורן) היה לי ליילה ביד מזמן הורס לו את ההפוך היחידי שלו שזה היה מירור פורס שם וולף על הטופ אוף דק מביא פלג מסנכרן למיסט וורם מקפיץ לו סטארדסט מזמן לומינה עם ריבורן מביא וולף מהגרייב ובמקרה יכלתי גם לחכות למיל ולהביא וולף נוסף שהונח על הטופ אוף דק

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •