ברכות-קודם כל ברכות למארגן(אביב),אין ספק שנעשתה פה עבודה מהשורה הראשונה בנושא הארגון ועל זה מגיע ח"ח.
מקום שני-לפני הכל ברכות לזוכה בטורניר הDN הראשון,אז ברכות לך אביב.
הגעתי למקום השני עם מאזן של 4-1 שהוא מאזן לא רע,יש לציין שהמאטץ' שהכריע את העלייה שלי לגמר הוא המאטץ' מול איתי שסיים על 3-2.
הדק שהגיע למקום השני-Twilight
זהו דק המשלב מפלצות לייטסוורן ומפלצות דארק מה שיוצר את דק הטווילייט.הדק מותאם ואני לא סתם אומר בצורה גאונית לפורמט מיל מהיר אך לא מהיר מידי מה שמותאם בצורה מדהימה לפורמט הנוכחי.
השליטה בדארקים פה היא גאונית ומושלמת,מה שתמיד יכול ליצור דאד בקלות מיידי.נקרו גארדנה יכול להיות מורחק פלג גם כן ולא לשכוח את סורסרר ובלק לסטר,אלור,ריקונריישן ואפילו ריבורן יכול לעזור לי.
כמו שאמרתי המיל פה מהיר אך לא מהיר מידי וכבר תוך 3 עד 4 תורים אפשר להביא פה ג'י די היו פעמים שתוך 2 תורים ואפילו תור אחד היו לי למעלה מ-4 מפלצות לייטסוורן בגרייב וג'י די נשמר ביד,יש פעמים ש-2 ג'י די היו לי והיו יכולים לבוא בקלות לזירה.
לסיכום כמו שאמרתי הבנייה הזו לדעתי מתקרבת הכי הרבה לשלמות בכל מה שקשור לטווילייט.
דברי סיכום- הדק מאוד כיפי,היה טורניר כיפי,מתמודדים/אנשים כיפיים והיה נחמד להתחרות בטורניר הראשון של DN מטעם הפורום.
מי ייתן ויהיו עוד טורניריים כאלה