הבלאנקוס לא הרשימו במיוחד במשחק הראשון בין שתי הקבוצות במוסקבה, אך בדקה ה-92 הם עדיין הוליכו ביתרון של 0:1 - כזה איתו אפשר לשוב למדריד בראש די שקט. אלא שאז, בתום ערבובייה גדולה ברחבה, הגיע פונטוס ורנבלום, הכניע מקרוב את איקר קסיאס, והכניס את מוליכת הליגה הספרדית ללחץ. כעת, יודעים בריאל שתיקו מרובה שערים או הפסד יהווה את אחד הכשלונות הגדולים של המועדון בשנים האחרונות, ועל כן רמת הדריכות במחנה של ז'וזה מוריניו גבוהה במיוחד.
"השגנו תוצאה בעייתית במשחק הראשון, ככה שהכל פתוח", אמר ז'וזה מוריניו במסיבת העיתונאים. "אני מכיר את צסק"א מהתקופה שלי באינטר ובצ'לסי ואני יודע שמדובר בקבוצה טובה. הם משחקים מהר, יש להם מתפרצות מצוינות והגנה חזקה, אבל אני חושב שיש לנו את הכלים להתגבר עליהם. הפתעות יכולות לקרות אבל ניסים לא, אם הם ינצחו זה לא יהיה מנס, זה יהיה בגלל שהם שיחקו טוב מאוד ואנחנו שיחקנו גרוע מאוד".
כריסטיאנו רונאלדו התבקש על ידי העיתונאים מרוסיה להשוות בינו לבין מסי, שכבש עד עתה 12 שערים באירופה לעומת הארבעה של הפורטוגלי. "לא אכפת לי מגולים, אני לא חושב על זה. רק שהקבוצה תנצח". כשנשאל על החמישייה של מסי אמר רונאלדו: "אני שמח בשבילו ובשביל הכדורגל. לא יודע אם אני מסוגל לעשות את זה. אולי יום אחד גם אני אוכל לכבוש חמישייה, נראה". רונאלדו הוסיף ש"אני מרגיש אהוב במדריד, אשמח להישאר פה, שנה אחרי שנה".
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2516494
קרדיט מלא לוואלה.
אני חושב שבאמירה הזאת, אם היא נכונה ואני משער שהיא נכונה כי זה היה במסיבת עיתונאים לפי מה שהבנתי, רונלאדו מראה כמה הוא שחקן גדול שמפרגן גם לשחקנים האחרים, גם אם אלה שחקן מהקבוצה היריבה, בטח שזה המתמודד הגדול שלו, מסי. כל הכבוד ואני מאמיןם שהוא השחקן הגדול קכאן, בטח שאני אוהד ריאל ושונא בארסה ומסי.