Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    שחקני ברצלונה מצפים בקוצר רוח, אוהדי בארסה כוססים ציפורניים וגם הנשיא סנדרו רוסיי כבר בקושי יכול לחכות לתשובה. פפ גווארדיולה נפגש בשעה זאת עם עוזרו טיטו וילאנובה ועם סוכנו ז'וספ מריה אורוביטג במשרדו באיצטדיון קאמפ נואו באשר לעתידו כמאמן אלופת אירופה.

כזכור, גווארדיולה טרם החליט אם להמשיך על הקווים בברצלונה, לאחר שכבר זכה עם המועדון בכל תואר אפשרי. בקאמפ נואו מעוניינים מאוד שימשיך ובעיקר שיחזיר תשובה בהקדם, מאחר שתכנון הסגל לעונה הבאה נמצא כרגע בהמתנה.

"אנחנו לא מוכנים לשמוע 'לא'", הודה צ'אבי. "אנחנו מצפים שהוא ימשיך. גווארדיולה הוא המנהיג של חדר ההלבשה, הוא לימד אותנו משמעת והפך אותנו למנצחים. אני חושב שהוא ימשיך". גם חבייר מסצ'ראנו אמר: "איזה מועדון יהיה מוכן שהמאמן הכי מצליח בעולם יילך פתאום?!".

גווארדיולה והנשיא סנדרו רוסיי נפגשו לפני הפגישה במסגרת הצילום הקבוצתי המסורתי של ברצלונה, במסגרתו לבש דויד וייה את המדים לראשונה מאז פציעתו מול א-סאד בחצי גמר גביע העולם למועדונים. במקביל, בארסה שילמה 30 אלף יורו למועדון הקודם של כריסטיאן טייו עבור הזכויות המלאות על הכשרון הצעיר.

http://www.sport5.co.il/HTML/article...78.117496.html
    קרדיט לערוץ הספורט.

אני מקווה שהוא לא ישאר בתור אוהד ריאל,
    אבל לפי דעתי הוא צריך לנסות משהו חדש, כי אז יחשבו שבגלל הסגל הטוב הוא נחשב למאמן גדול ולא בגללו.

מה דעתכם?.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    תודה על העידכון, אני לא חושב באמת שהוא ייעבור.
    וגווארדיולה נחשב מאמן גדול כי הוא זה שבנה את הסגל ובזכותו והטכניקות שלו הגיע למה שהגיע.
    משמע שעמל לזה וגרם לבארסה לזכות בהרבה מאוד תארים.
    רוצה שלא ייעזוב, ככה יהיה עדיף מה רע לו בבארסה ? :-)

הנה משפט משלי...
    גם ברגעים קשים תמיד אסמוך, אבטח ואאמין בך ולא אשכח אותך כי אתה חלק ממני
    "ה' מלך, ה' מלך, ה' ימלוך לעולם ועד"

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Sindaquil Boy צפה בהודעה
    תודה על העידכון, אני לא חושב באמת שהוא ייעבור.
    וגווארדיולה נחשב מאמן גדול כי הוא זה שבנה את הסגל ובזכותו והטכניקות שלו הגיע למה שהגיע.
    משמע שעמל לזה וגרם לבארסה לזכות בהרבה מאוד תארים.
    רוצה שלא ייעזוב, ככה יהיה עדיף מה רע לו בבארסה ? :-)
    כאילו כולם אומרים שבלי צ'אבי, מסי ואחרים בקבוצה, אז גווארדיולה יחשב בצל שלהם ויחשבו שההצלחה של בארסה זה בגלל השחקנים ולא בגללו. לכן אני חושב שיותר טוב לו להוכיח לכולם שהוא מאמן גדול וההצלחה של בארסה זה בגללו ולא בגלל השחקנים.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •