פורסם במקור על ידי Cool Nick אני לא יכול.. זה חזק יותר ממני! יאללה לחרוש על גריניאדה חח Xd בהצלחה בחרישה
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
גלעד חזרת!
פורסם במקור על ידי Angelamon גלעד חזרת! לאע... ס"ו, אין קרדיט לחידון שלי?!
מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה ~אלון 2015 סקילה זה אח I will eat you all! Num Num Num Num! STM= system to manage
מה אתה רוצה,לא הייתי פה ארבעה עמודים
פורסם במקור על ידי Angelamon מה אתה רוצה,לא הייתי פה ארבעה עמודים חח, בסדר...
תגיעו [מי שרואה דיג'ימון] אני יכול לעשות הפסקה בין ההתחלה של קרוס וורס לסאגת גנרלי המוות? כי נשארו לי רק 8 פרקים עד לגנרלי המוות
טוב, ננסה לקבל ווינר מתירס - חם.. אני לא יכול, אני מרגיש כאילו חלק נפרד ממני.. אני בלי ווינר.. אני לא יכול לחשוב על זה..
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
איזה קטע,אתה עדיין רוח לא?
lol תגיעו [מי שרואה דיג'ימון] אני יכול לעשות הפסקה בין ההתחלה של קרוס וורס לסאגת גנרלי המוות? כי נשארו לי רק 8 פרקים עד לגנרלי המוות לא, בפרקים האלה לפי מה שאני זוכר יש קטעים חשובים.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי BravePirate lol לא, בפרקים האלה לפי מה שאני זוכר יש קטעים חשובים. אהה אז לא לראות בינתיים קרוס וורס?
פורסם במקור על ידי Angelamon איזה קטע,אתה עדיין רוח לא? וואלה.. אין לי מושג איך זה קורה, אבל אני לא מתלונן (;
פורסם במקור על ידי Angelamon גלעד חזרת! נכון!..
לצמיתות?
היי
פורסם במקור על ידי Cool Nick לצמיתות? אמרת לי?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום